• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • My favorite makeup

  //Annonselenker  Kanebo Sensai foundation // Chanel Vitalumiere foundadion // bareMinerals foundation

  Sensai sitt foundation har jeg brukt lenge, men måtte teste ut Chanel sin også. Jeg er fornøyd med begge, så bruker dem alt etter dagsformen. Skal jeg bare noe lite, eller om det er sol ute, bruker jeg alltid bareMinerals sitt pudder foundation.  YSL concealer // Glo-minerals concealer (denne har jeg hatt fire bokser av)

  Jeg bruker begge concealeren samtidlig som oftest. YSL bruker jeg mest som en highlighter, og den andre mest under øynene.  Smashbox photo finish primer (hydrating) // Smashbox photo finish primer

  Jeg har lenge brukt den originale, og har hatt mange tuber. Sist jeg var i taxfreen så spurte jeg om de hadde noe for tørr hud, og da fikk jeg teste hydrating primeren til Smashbox. Jeg er veldig fornøyd med den, og kommer nok til å kjøpe den fremover.  Mac finishingpowder // glo-minerals finishing powder // Blush fra billig USA merke // Guerlain four season solpudder

  Jeg har brukt Mac sitt finishig powder lenge, men nå har jeg begynt å bruke Glo-minerals sitt. Jeg syns begge to er gode. Denne billige blushen syns jeg er helt super, men husker ikke hvilket merke det var. Guerlain sitt solpudder holder jeg på med boks nr 2, jeg elsker den.  Øyebryns pudder fra Hm // Øyebryns pudder fra BeautyUK // Bilion Dollar Brow highligther // Pinsett fra Hm

  Øyebryns pudderet og pinsetten fra Hm er helt fantastiske. Jeg betalte 30 kr for disse to på tilbud, så må si meg fornøyd. Den andre pudderboksen liker jeg pga. voksen som følger med, men fargen er litt feil for meg. Highligtheren/concealeren bruker jeg under bryna.  YSL leppestift // Dior liptreatment // Forever Aloe Lips (denne kan dere kjøpe av meg)

  Den fra YSL har en nydelig rosa farge, og gjør ikke leppene tørre. Dior sin er jeg superfornøyd med. Denne gir fuktighet til leppene, og i tillegg blir det en nydelig glossy farge. Forever sin lypsyl har jeg brukt så utrolig mange av nå, og jeg vet dette er mange sin favoritt. Den gir bare fantastisk myke lepper.  Lancome Dolleyes waterproof // Lancome Dolleyes // Helena Rubenstein Lash Queen

  Mascara er noe jeg liker å teste ut mange av, men disse er mine favoritter for tiden. HR sin er den jeg har brukt aller mest, og har kjøpt sikkert 5-6 stk.

   

  Dere kan få tak i mange av produktene på Eleven.no, Beautyheaven.no og Hm.no

   

  Hva er deres favoritt sminkeprodukter?

  Så mye salg

  //Adlinks

  Er det flere enn meg som følger med på salgene om dagene? Jeg tenkte jeg ville tipse alle mine søte lesere om salget Babyshop har. Siden dette er en av mine favoritt butikker, så tenkte jeg at det kanskje er andre og som er glad i den. Litt kjipt at ting kommer på salg nå, og så har jeg allerede kjøpt mange av tingene da, hehe.

  Her er en liten del av noe som er på salg --- HER --- (noen av mine favoritter hvertfall)
  Her kan dere gjøre noen gode kupp. De har varer i så mange ulike merker, at jeg er nesten sikker på at du vil finne dine favoritter her.

   

  Flere som har handlet noe på sommersalget?

  #mammablogg #babyshop #salg #barneklær

  Jonsok bryllup

  God kveld!

  I dag har Madelen giftet seg, og hun var nydelig. Jeg hadde aldri trodd at den lille jenten min skulle bli gift så tidlig, men tiden flyr, hehe..
  Neida, men hun har hvertfall vært Jonsok brud i dag da. Jeg vet ikke om dette er tradisjon andre steder i landet, men her har vi hvertfall Jonsok bryllup hvert år. Det er alltid noen i første klasse som blir brudeparet, og i år var det Madelen som ble det heldige bruden.


  Hun er ikke noe glad i bunad, så noen smile bilder av denne jenten er ikke lett å få på sånne dager. Hun var uansett helt nydelig, og det var brudgomen også. Det var en helt del unger og foreldre som stilte opp, og vi gikk i et lite tog. Da vi kom frem var det kaker og leker, og det var fint laget til med langbord.

  Etter feiringen med de andre, så reiste vi hjem. Vi hadde planer om å grille pølser på stranden, men det ble plutselig vind og kjølig ute. Da tok vi heller å lagde oss litt grillmat inne, og det gikk fint det også. Det er så klart ikke det samme, men ungene var så trøtte likevel. Minato har ikke villet spise noe særlig i dag, så han hadde ikke så mye energi. Det er virkelig frustrerende når han ikke vil spise, og vi ser at han trenger mat fordi det går utover humør og energi.  Hvordan har dere feiret Sankthans?
  Er det andre som har disse tradisjonene?


  #mammablogg #jonsok #bryllup #sankthans #sthans

  Camping galskap

  Hei hei!

  Det er jo allerede sommerferie, og vi hadde egentlig ikke store planene i år. Vi tenkte at siden vi hadde Paris turen, så skulle vi bruke sommeren på huset. Vi visste vi skulle en tur til Kristiansand med Kim sin familie da, men den var allerede ferdig planlagt av de andre.

  Nå har Madelen mast en del om at hun vil på telt tur, og det er noe vi aldri skulle gjøre. Kim er helt i mot det (det er han i grunn enda), men alt for ungene. Jeg er litt mer midt i mellom, og syns det er gøy å teste noe nytt. Da jeg begynte å søke rundt, så syns jeg det ble bedre og bedre. Jeg leste om luxuscamping og store telt, og tenkte av dette måtte være noe for oss.

  Jeg har søkt rundt på hele nettet etter rimelige store telt, fordi de store teltene er jo ofte dyre. Vi har tenkt at dette skal være en billig ferie, så da kan vi ikke invistere i et telt i 10 000 kr klassen liksom. Jeg har funnet noen telt da, og bestillte like gjerne hjem 3 ulike telt.. hehe, ja, det er vel galskap. Jeg tenker at jeg vil se pakningene i virkeligheten, og teste hvilket som passer best i bilen. Vi skal så klart bare ha et telt, men det er vanskelig å bestemme seg.


  Dette er fra Jysk, og kostet ikke mer enn 2000 kr. Jeg leste litt rundt, og det ble beskrevet som et bra telt i budsjettklasse.


  Dette er et Grand Canyon telt, og er det dyreste. Jeg har ikke lest noe om det, men jeg syns det virket greit.


  Dette er et Coleman telt, og jeg syns det virket utrolig kult. Litt utenom det vanlige, men det har vunnet priser (tent of the year 2015). Det negative er at det er bare et rom (det kan deles i to, men på en litt upraktisk måte).

   

  Når jeg først har begynt å planlegge noe så får jeg helt dilla. Jeg tenker alt for mye på den ene tingen, og klarer ikke fokusere på annet. Vi skal ha med oss tykke lufmadrasser, elektrisk kjølebag, stoler og annet campingutstyr. Det blir spennende å se om vi får plass i bilen, det blir nok litt øvelses pakking på forhånd tror jeg.

  Turen vår går nok først til Strømstad (på Daftø camping viss det er plass), der blir vi 3 netter. Etter dette reiser vi til Kristiansand, og tilbringer 5 dager i hytte på en camping der. Siste delen er med resten av slekten også.

  Er det noen som har campet med unger før? Noen tips?

  Hvor skal dere i sommer?

  Beach Party

  Hei hei!

  Endelig er sommeren kommet her og. Det er da ikke annet å gjøre enn å nyte det mens det enda varer. I går måtte vi ta turen på stranden, og det var fantastisk. Madelen har mast om å få bade i evigheter, så hun måtte jo få prøve seg. Jeg hadde aldri trodd at hun kom set uti, men denne jenta er en tøffing. Etter en del ganger uti og opp gijen, så klarte hun å dukke helt under. Hun sa det var kaldt da, og det tror jeg godt på også.
  Minato fikk og prøve seg litt, men han hadde mer enn nok med å bade til leggene han.

  Vi hadde med oss Piknik teppe, frukt, chips, kjeks, drikke, leker og alt annet man trenger for en strandtur. Det var utrolig deilig å bare kunne slappe av på stranden, selv om det ikke var helt badevær for meg enda.
  Vi har ikke kommet oss ut enda, men det er vel på tide nå. Jeg sov utrolig dårlig i natt, så jeg bruker litt tid på å våkne i dag. Kombinasjonen av varme og en flue som absolutt skal sitte på nesen min er ikke den beste. Det er fint i dag også, så vi må nesten få tatt oss en tur til sjøen i dag også.

  Er det flere som har fått sommervær i helgen?

  #mammablogg #sommer #strand

  25 ting som gjør Minato sint

  Barn i 2 - 3 års alderen er noen spesielle skapninger til tider, og det skal ikke mye til før de kan bli ganske så sint. Heldigvis så skal det like lite til før de blir glad igjen også da. Jeg tenkte å dele litt typiske ting som kan gjøre Minato sint om dagene, og kanskje det er noen som kjenner igjen sin egen litt gullunge.

  • Det var ikke mamma som skulle kle på idag, det var pappa.
  • Netflix funker ikke.. "fiks internetten nooooo"
  • Feil episode av Jake og sjørøveren ble satt på
  • Er sulten, men skal absolutt ikke spise middagen.
  • Pappa kan ikke nattasangen.....
  • Han skal ikke ha regnklær på når det regner, han skal ha jakke uansett.
  • Sokkene skal av.. ALLTID!
  • Vil ikke sitte i vognen, men vil heller ikke gå den rette veien.
  • Skiven skulle ikke bli delt i to likevel.
  • Han sa leverpostei, men når skiven kommer så skulle det være prim i stede for.
  • Å måtte dele med storesøster kan være vanskelig av og til.
  • Han skulle jo sette seg inn i bilen selv.
  • Smokken skulle være grønn, ikke blå.
  • Han skal bli bært, og det skal sykkelen og samtidig.
  • Han har snørr.
  • Mamma har en ekkel føflekk som ser ekkel og gammel ut.
  • Han kunne tenke seg å spise mange fluortabletter på en gang.
  • Han skulle ha en annen lue den dagen, og det er helst en vi ikke finner nett da.
  • Det er han som har bursdag i dag (hver dag), ingen andre.
  • Han kan alt, og har vært med på alt.
  • Mamma sin mobil har kode.
  • Madelen sin ipad har et spill han ikke har.
  • Han skulle ha akkuratt den leken Madelen leker med.
  • Han skulle svare når telefonen ringte.
  • Madelen vil gjøre noe annet enn å leke med han.


  Søteste sinte fjeset som finnes <3

   

  #mammablogg #trassalderen #barn

  Summer soon

  Hei hei!

  I dag har jeg fått litt sommer følelse faktisk. Jeg har gått uten jakke til og med, og det er jo fantastisk. Madelen kom hjem fra skolen i t`skjorte, og de hadde til og med tømt vann over seg for de var så svett, hehe.
  Vi har ikke vært noe særlig ute i dag da, fordi vi har hatt rørlegger hos oss hele dagen. Siden jeg da måtte være i nærheten har jeg nyttet sjansen til å få ryddet og støvsugd litt hjemme. Det er umulig å holde det rent under oppussing, men jeg prøver.  I går fikk vi vært litt ute da. Ungene er like glade uansett vær, og det er det viktigste. Minato merker ikke noe forskjell om han får gå i shorts eller lue om sommeren. Han er jo ikke gammel nok til å forstå hvordan været burde vært. Madelen sliter litt mer, hun skjønner ikke hvorfor ikke hun kan bade i sjøen enda, fordi det er jo sommer sier hun.  Kim er reist på jobb igjen i dag, så da er vi alene i et par uker nå. Jeg har så mye jeg skulle fått gjort både her og hjemme i huset, så jeg må prøve å få gjort litt i dag. Nå tenkte jeg å ta turen ut litt med ungene først, og etter leggetid så kan jeg heller gå hjem for å vaske og rydde enda litt mer.

  Jeg vil helst få gjort mest mulig nå disse ukene, så nærmer det seg enda mer innflytting til Kim kommer hjem. Jeg klarer ikke de store tingene, men jeg skal klare å få malt det jeg skal, og så skal jeg få mamma med meg så vi kan få på håndtak på både kjøkken og vaskerom. Når rørleggeren er ferdig med sine ting så skal jeg og få vasket ut hele badet, og så endelig flytte inn litt ting.
  "nei, mamma får ikke skli med meg" hehe

   

  #mammablogg #barn #hverdag #fritid

  Rabattkode til mine lesere

  Hei hei dere!

  I dag har jeg en glad overraskelse til dere, og det er nemlig en rabattkode fra Ellos på 20% på hele bestillingen. Denne er unik for dere, og gjelder til og med på merkevarer.

  Den varer frem til 21. Juni, så dere må være raske med å bestille. Klikk HER for å komme til siden.  Jeg må bare anbefale dere dette nydelige sengesettet fra Gant home - HER

  Rabattkoden: 315736

  * Vilkår:
  Ny ordre på 200, - (etter fradrag av rabatter) for klær, sko, tilbehør, hjemmetekstiler, innvendig belysning, tapeter og tepper med røde og svarte priser på Ellos.
  Kan ikke kombineres med andre tilbud.
  Gjelder ikke varer merket "special price".
  Gyldig til 21 juni 2015. Med unntak av elektronikk varer.

   

  //adlinks

  Those moments

  Vi hadde en veldig koslig tur til byn i sist uke, så da måtte jeg bare dele et par bilder. Det å faktisk ha god tid når man er en plass, det er fint. Vi pleier alltid ha fullt program, men denne dagen hadde vi faktisk tid til overs og kunne ta det med ro. Det er noe med det, når ikke foreldrene stresser, så har man blide å glade barn med seg. Jeg er ikke den personen som takler stress best, så for meg er det veldig fint å ha god tid.  #mammablogg #barn

  På ønskelisten - kjøkken

  God kveld!

  Nå føler jeg at vi nærmer oss såpass med huset at jeg kan tenke på de kjekke tingene igjen. Dere må være enige i at det er en smule mer gøy å planlegge interiøret enn hvilken type planker og vegger vi skal ha, hehe. Jeg har satt sammen en liste over hva jeg trenger/ønsker meg til huset, bare sånn for moro skyld.


  1. Brødboks - Vi klarer oss nok uten brødboks en stund, men jeg har utrolig lyst på en stilig metall brødboks. Jeg likte godt denne, og den finner dere HER.

  2. Stekepanne for lapper - Denne var jo utrolig kul da. Ikke nok med at lappene faktisk blir runde, men denne er midt i blinken for ungene. Den finner dere HER.

  3. Fresh Express kjøkkenmaskin - Min svigermor har denne, og den er genial. Her bare putter man nedi det man skal raspe, så går det av seg selv. Jeg som alltid hatet å raske både ost og gulrøtter, når er det lett. Denne må jeg ha! Den finner dere HER.

  4. Håndmikser fra Dualit - Jeg har mikser, men denne har jeg ønsket meg i mange år nå. Har man nytt kjøkken så må man nesten kunne ønske seg nye ting.. Til bursdagen kanskje? hehe.. Dere finner der HER.

  5. Vann glass - Dette er noe vi MÅ ha til vi flytter inn, og DISSE var ganske kule syns jeg (og ikke for dyre).

  6. Eva Solo karaffel - Mamma har to av disse, og jeg elsker de, så derfor må denne på ønskelista mi. Den er HER.

  7. Omaggio vase - Siden vi har pusset opp hele dette året, så har ikke jeg fått anledning til å være med på trenden. Selv om jeg henger etter, så må jeg nesten ha en sånn. Dere kan og finne den HER.

  8. Voluspa duftlys - Disse må være verdens fineste, og jeg har kjempe lyst å ha slike i huset. De selger dem HER.


  1. Kjøkkenvekt - Jeg ønsker meg veldig DENNE søte kjøkkenvekten, sånn at jeg pynte litt på disken min.

  2. Salt og pepper kvern - Disse er geniale, og de ser i tillegg noe bedre ut enn krydder boksene man får i butikken. Disse får du HER.

  3. Panner og stekepanner - Siden vi nå har induksjon så må vi bytte ut hele kolleksjonen vår av panner, og trenger derfor nye panner av alle typer til induksjon. Den på bildet finner dere HER.

  4. Oljekaraffel - DISSE ser så mye mer delikate ut å ha på disken, enn de stygge plasflaskene man får i butikken.

  5. Morter - Jeg har lenge ønsket meg en morter i granitt, både fordi de ser tøffe ut og fordi de virker som de mest solide. Dere finner den HER.

  6. Smothie twisteren fra OBH Nordica - Denne skal jeg kjøpe meg uansett, for den er genial. Min svigersøster bruker den omtrent hver dag, og det tar bare minutter så er frokosten klar. Den selges HER.

   

  #mammablogg #ønskeliste #interiør #kjøkken #royaldesign

   

  //adlinks

  New in; Hunter  Endelig fant jeg Hunter støvler til Minato også i sølv farge. Madelen har også i sølv, så nå kan de matche, hehe. Han var super førnøyd, selv om han egentlig ville ha rosa. Han er en rosa gutt, men det hadde vel blitt litt rart med rosa støvler til han, hehe.

  #mammablogg # newin #hunter #barneklær

  Vi tester; Brio Smile

  Dette innlegget er ikke sponset, bare så alle er klar over det!

  Siden Kim sin mor og mormor er godt over gjennomsnittet glad i vogner, så har vi fått testet en del i løpet av disse årene. Vi bruker ikke så mye vogn til Minato lenger, men når vi reiser så har vi alltid, det samme gjelder når han sover i barnehagen. I går hadde vi med oss en Brio Smile vogn, og den ble jeg overrasket over.  Jeg har savnet en vogn med skikkelig god plass under, men denne leverte. Det ble aldri fullt følte jeg, og da hadde jeg mye under der. Jeg fikk plass til det store regntrekket, byttetøy/bleier, to par med sko (inkl mine store timerland), speilrefleks, pose med støvle kasse oppi og litt diverse annet. Det beste var at det var enkelt å komme til fra begge sider på vognen, og det var ikke fare for at noen skulle falle ut.  Den var utrolig lett å legge sammen, og kan bli ganske liten. Vi hadde god plass da, så vi pakket den ikke så godt ned denne gang. Jeg likte det at man bare kunne dra opp de sorte greiene på håndtaket for å legge den sammen, så man slapp å bøye seg så ned så man ofte må. Man kunne og enkelt snu sittedelen bare ved et par trykk og løft. Jeg foretrekker å ha han mot meg (unntatt når han skal sove).

  Vi hadde og med denne smarte brio vesken, og den var det god plass i. Det var plass til to flasker på sidene, og et stort rom i midten, men netting lommer på begge sider.  Jeg har ikke noe å si på kjørekomforten på denne, og den er lett å komme seg frem med. Jeg ville ikke hatt den her hjemme på våre grusveier, men dette er en super by vogn. Den er stor og romslig, og Minato på snart 3 år har mye å gå på enda. Kalesjen kan forlenges ved å åpne en glidlås, og det er solskjerm man kan dra ut fremme. Det er nesten full liggestilling, og fotbrettet kan reguleres etter ønske.

  Jeg må ærlig innrømmet at dette er en av mine favoritt vogner (jeg som aldri har hatt sansen for Brio vogner). Det blir nok ikke siste gangen denne blir med meg på tur rekner jeg med. Jeg tenkte jeg måtte anbefale denne til dere som har tenkt å kjøpe sportsvogn til deres små (denne kommer og med bag del, men den har ikke jeg testet).

  Er det noen som har denne?

   

  #mammablogg #briosmile #vogn #test

   

   

  Antrekk 110615

  Gårsdagens mamma antrekk; genser - D brand // skjørt - Vero Moda // veske - Celine // sko - Sixtyseven

   

  #mammablogg #antrekk #outfit #mamma #mote

  Tumle tid med bObles

  God kveld!

  Nå er det noen timer siden vi kom hjem fra dagens utflukt. Jeg er helt vanvittig trøtt, og tror det er tid for å finne sengen om en liten stund. Det har vært en lang dag, med program fra morgen til kveld.

  Og så sovnet jeg... haha

  Da er det bare å fortsette med innlegget i dag da. Nå er det en ny dag, og jeg har allerede fått ryddet og vasket litt klær, ungene er på skole og i barnehage, og jeg tenkte å sette meg litt ned før jeg gjør med klar for denne dagen.  Vi var på Tumle tid med bObles i går, og det var veldig gøy. Jeg har hørt om disse lekene er stund, men aldri testet de før. Jeg ble imponert, og det ble ungene også. Hver eneste en hadde så mange ulike bruksmåter, og viss vi satt noen sammen ble det enda noe nytt. De kan brukes av både voksne og barn, og er ikke farlige stoffer i viss små barn biter på dem.

  Hver enkelt bObles dyr var like spennende, og det var ulike måter å bruke dem for hver aldersgruppe.
  Vi fikk med oss hjem et flott bObles dyr og en goodiebag. Ungene fikk og velge seg et par ting til, så da kjøpte vi en donut og noen balansesko. Jeg skal ta bilder av tingene senere tenkte jeg, sånn at jeg kan vise dere litt mer. Jeg kunne helst tenke meg å ha et eget rom i huset til bare sånne jeg nå, og det var ungene helt enig i. Det spørs vel litt om det er så veldig ideelt å bygge på huset for å få en bObles rom da, hehe. Men det er ingen tvil om at vi skal skaffe oss en elefant, men denne ble litt stor for oss å gå å bære på i går.

  Jeg må bare anbefale alle å prøve ut disse til deres små. Jeg ble helt fasinert selv..
  Er det andre som har erfaring med bObles?

  #mammablogg #bObles #tumletid #barn #leker

  Kjøkken update

  God kveld!

  I dag har jeg fått vasket kjøkkenet, så nå er det klart for å sette på plass vasken. Vi har bestillt rørlegger til neste uke, så da får vi helt klart badet, og får koblet til ting på både kjøkken og vaskerom. Vi har virkelig ventet lenge på dette nå. Vi hadde ikke nok penger til å gjøre det mens Kim var permittert, men nå kan ting endelig begynne å gå på frem igjen.
  Vi har og fått på noen flere foringer til vinduene i dag, men ellers har det ikke blitt gjort så mye. Onsdagen er alltid en dag der lite blir gjort, fordi Madelen har fiolin time denne dagen.  I morgen blir en travel dag. Vi skal først reise for å bestille gulv til huset, da må vi reise en halv time en vei. Deretter skal vi rett til Bergen (1 1/2 time andre veien) på et bObles blogg event. Jeg gleder meg veldig til å få reise på bObles event, og håper på å få møte mange nye mennesker. Ungene gleder seg hvertfall kjempe mye.

  #kjøkken #mammablogg #interiør #oppussing

  Bergen by

  God morgen!

  Jeg tenkte jeg kunne få laget et innlegg i går kveld, men da var jeg så sliten at jeg måtte bare legge meg. Jeg og Kim var en tur til byn i går for å prøve seng, og få med oss en Kino siden vi først var uten ungene. Vi falt for Jensen Carat seng, så da blir det det. Nå er vi godt vant med å sove på en hard sovesofa, så det aller meste blir jo bedre enn det. Jeg gleder meg helt sykt til å få seng i hus hvertfall!  Etter å ha tatt runden inne på skeidar var det tid for å reise inn til sentrum for å finne noe mat (etter en times tid på Lefdal, sånn at Kim kunne teste litt de nye tvene.. og jeg kunne finne et kjøleskap til oss). Vi hadde store planer om å spise på Matbørsen, for vi var veldig fornøyde sist gang. Men de hadde tatt bort Sushien fra menyen, og det var jo akkuratt dette Kim hadde gledet seg til. Vi tok rett og slett å gikk fra bordet, uten å spise, det kan jeg innrømme var en smule flaut, hehe. Vi tok heller turen bort på Nama (som er en japansk resturant), og de vet vi at alltid leverer. Den spicy indre fileten deres er til å dø for, og for Kim sin skyld så har de masse sushi til han.

  Resten av dagen brukte vi på å gå litt i butikker (og vi var flinke, kjøpte ingenting) og se Kino. Filmen hadde jeg bestemt for lenge siden, fordi jeg måtte bare se San Andreas. Jeg syns den var utrolig bra, men Kim var ikke helt enig med meg, han sa den var grei nok. Jeg elsker sånne katastrofe filmer, og blir like glad hver gang det kommer ut en ny. Jeg kan nesten ikke vente til Bølgen kommer ut, den ser utrolig bra ut til å være Norsk film.

  Vi rakk heldigvis siste fergen hjem, så da slapp vi å kjøre rundt. Da vi kom ut til mamma lå englebarna våre fint å sov, så da kunne vi og ta kveld. Jeg er veldig trøtt i dag, og gikk faktisk å la meg igjen etter at Madelen hadde reist med bussen. Minato sov helt til halv 10 i dag, så han må ha vært helt utslitt etter uteveke i barnehagen i går (lagt seg kl 7 hadde han og).

  #mammablogg #interiør #soverom #kjærester #alenetid

  Tjen penger på Kickback

  Hei hei!

  I dag tenkte jeg å anbefale dere alle noe jeg virkelig har brukt flittig, nemlig Kickback. Jeg tipper det er mange som har hørt om dette, og som bruker dette når de handler på nettet. Men til alle dere som enda ikke har fått det med dere, da må dere opprette en konto i dag. ----> Det kan dere gjøre HER.

  Dette er en side som samarbeider med mange nettbutikker (som Nelly, Ellos, Sportamore, Stylepit, Coverbrands, Hotels osv). Viss du skal handle på nettet, og klikker deg inn på butikken via Kickback sin side, så får du igjen så og så mange rabatter på det du kjøper. Jeg har faktisk fått utbetalt godt over 8000 kr via Kickback, så da skjønner dere nok hvorfor jeg vil anbefale det videre. Jeg bruker det enten jeg skal bestille klær, reiser, sminke eller det meste andre. Jeg skjekker alltid på Kickback om de samarbeider med den butikken jeg skal handle fra.  Noen av butikkene de har, og hvor mange % du får igjen når du handler på de ulike. 

  Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, og mener dette er en genial "oppfinnelse". Jeg har skrevet om det for en god stund siden også, og da må det jo være bra når jeg velger å skrive om det enda en gang.

  Registrer deg HER (invitasjon fra meg), og husk å bruke den hver gang du handler på nett.

   

  #mammablogg #kickback #anbefaling #tips #shopping

   

   

  Ung mamma vs gammel mamma

  Hei hei!

  I dag tenkte jeg å ta opp et tema som jeg føler jeg har en del meninger om, nemlig dette å være ung mamma. Jeg trodde nesten at det snart var slutt på all dritt slengingen og baksnakkingen om unge mødre, for jeg har ikke hørt så mye til det i det siste, men nå har jeg sett hos andre bloggere at det absolutt ikke er slutt på dette enda. Det kan vel være at det bare er jeg som begynner å bli gammel, så da er det ikke jeg det går utover enda.

  Jeg er så lei av å lese om folk som spør; "hvorfor vil du ødlegge ungdomstiden din"? Dette er voksne mennesker, som til og med har barn selv som ofte sier. Er det virkelig det dere mener om barna deres? At de har ødelagt livene deres? Har man ikke lenger et liv når man blir foreldre? Jeg klarer ikke helt å forstå hvordan noen kan spørre om noe sånt, og samtidig mener de at de er gode foreldre. Hva med å fokusere litt mer på deres egne barn, enn å bry dere så mye om andre sitt liv? Det er ikke alle som har behov for å feste hver helg, reise jorden rundt og bare sove lenge i helgene. For noen har livet litt andre verdier.  For det første når man blir gravid som 16 åring for eksempel, så har man faktisk nok å tenke på. Man trenger ikke at alle andre (kanskje de som er på alder med sine egne foreldre) skal snakke bak ryggen, stille masse teite spørsmål og være negativ til alt. Er man 16 når man blir gravid, så vet man faktisk selv at man er ung, man trenger ikke at alle andre skal fortelle det.

  Jeg ser det er veldig mange som føler at de ikke har "lov" til å glede seg til babyen kommer når man er ung, og sånn følte jeg og det. Det er liksom en skam det å være gravid så ung, så da bør man absolutt ikke være glad over graviditeten i det hele tatt. Man skal ikke kunne ta magebilder, og vise magen stolt frem. Dette er noe man må være minst 20+ for å gjøre (kanskje helst 25+). Gamle gravide (ja, jeg sier gamle.. man har jo allerede satt unge mødre i en bås) trenger ikke bevise at de klarer ting hele tiden.  Jeg var på mange ultralyder med Madelen, og jeg fikk alltid et "Oi" eller et sjokket ansikt når de leste alderen min fra journalen. Jeg ble spurt hver gang om jeg røykte mens jeg var gravid (fordi Madelen var liten), og ble alltid minnet på at jeg ikke måtte drikke alkohol. Selv om jeg var ung, så var jeg faktisk ikke dum. Det finnes grenser for meg og liksom. Jeg fikk og en del beskjeder om at det var veldig vanlig at barnefaren ikke ville være i bildet når vi var så unge, så dette måtte jeg vite.

  Jeg lurer virkelig på hva som får folk til å si så mye stygt til folk bare på grunn av alder. Gir du som er 25 eller 30 mer kjærlighet til barnet ditt? Har ikke hjertet blitt fullt utvokst enda når man er 16? Samfunnet vi lever i er et merkelig sted. Her fokuserer man stort på mobbing på skolen (av andre barn), men når voksne mennesker sitter bak en skjerm og hakker ned på mennesker som kunne vært barna deres, da er det noe som er hakkende galt. Er det rart barn mobber, når foreldrene sitter å mobber selv.

  Alle kan argumentere med at man må ha utdanning, hus, bil, være gift osv før man får barn, men nå er det ikke alltid sånn. De som blir gravide før de er 18 år blir som oftest ikke planlagt gravide. Er det da mer ansvarlig å ta abort? Jeg må da ærlig si at jeg syns det er mye værre når folk på 20 tar abort fordi de vil helst ut å reise og ha det gøy noen år til. Jeg mener det at man skal ta ansvar for det som har skjedd, for alle vet da hva som kan skje når man har sex. Viss man vil kan man være minst en like god mor som noen eldre.  Det er klart det aller beste er å ha tingene i boks før man får barn, men de aller fleste klarer seg helt fint for det. Selv om man kanskje har litt dårlig økonomi i starten, så har man råd til det man trenger. Det er kanskje ikke alle som kan spise dyre middager hver dag, reise på utenlandsturer hvert år og kjøpe nett det de vil, men jeg tror ikke det er alle eldre som kan det heller. Man gjør det beste ut av situasjonen man har, og det burde holde i massevis. Man kan ikke komme å si at noen er dårlig mor fordi man prøver hardt. Det er ikke så vanskelig som det høres ut å fortsette på utdanning selv om man har barn. Man får til det meste, og det finnes mange muligheter nå til dags.

  Så til alle dere som elsker å sende stygge blikk eller skrive stygge kommentarer bare på grunn av alderen til en person, kanskje dere skal tenke dere litt mer om neste gang. Hva er det som gjør det så mye bedre? Du er vel bare hundre ganger verre bare du tenker tanken på å gjøre noe stygt. Du oppnår helt sikkert ikke så mye mer glede ved å være slem med andre? Da må man i så fall ha det fryktelig vondt med seg selv..
  Hvor gammel var du da du fikk barn?

   

  #mammablogg #ungmamma #meninger

   

  Hagearbeid

  God kveld!

  I dag har vært en hærlig dag (endelig). Jeg trodde det skulle komme regn og surt vær i dag, så jeg holdt Minato hjemme. Han er lit forkjølt, og de har uteveke i barnehagen denne uken, derfor tenkte jeg at han kom til å bli verre. Jeg kunne sikkert fint ha sendt han i dag likevel, men vi koste oss hjemme i stede for.  Vi har en hage som ikke ser ut i det hele tatt, og det er mye å gjøre. I år kommer vi ikke til å prioritere den, men litt smått innimellom kan vi likevel ta. Minato elsker å plukke stein fra bakken, og er kjempe flink å hjelpe til. Han har sin egen trillebår som han plukker stein i og kjører bort.
  Det er så mye stein her, at vi uansett kommer til å bestille jord til å ha på, men dette kommer til neste vår.

  Da Madelen kom hjem fra skolen, så hadde hun funnet to store flasker med såpebobler hos farmor, så da stoppet arbeidet opp for en stund. Både Madelen og Minato (og Kim) koste seg med de store boblene. Jeg satt helst og prøvde å få noen bra bilder av disse som sprang rundt med hver sine såpeboble flasker.

  På slutten av dagen så fikk vi endelig gravd ned dissestativet igjen. Vi måtte flytte det når vi skulle bygge på, og nå har det bare stått på bakken, så det har ikke vært brukbart. I vinter så blåste det ned og, så det knakk. Vi fikk bolter, så det ble like fint igjen da.
  Det er litt av et arbeid bare det å få noe sånt i bakken. Jeg er jo elendig med spade, grapse og alle den slags redskaper, så jeg følte meg litt talentløs der jeg sto og gravde hull i bakken. Vi klarte det til slutt, og nå er det faktisk bedre enn før.

  Vi fikk og byttet ut babydissen til Minato, med en av de originale dissene som hører til. Han er så stor nå, så da kan han ha "stor gutt disse". Sklien kom og endelig på igjen, og alt fikk en real omgang av spyleslangen.

  Ungene var mer enn nok fornøyde, og fikk lekt og kost seg før leggetid. Kanskje litt for mye, siden klokken var aaalt for mye før de var i seng i dag. Det kommer vel til å slå hardt igjen i morgen tidlig.  #mammablogg #hage #sommer #barn

  Sko til mine små + 25% rabatt

  Det er ikke så lenge siden vi kjøpte inn joggesko for våren, men i år slites de visst ekstra mye. Minato har allerede klart å lage hull i sine barnehage sko, og Madelen ville så gjerne ha noen joggesko som tålte det meste (og som var uten knyting).

  Jeg var innpå Sportamore.no i kveld (siden jeg ofte bestille bruks sko derfra), og fant ut at de hadde 25% rabatt på alle vårvarer (utenom noen få merker). Jeg måtte så klart nytte dette, og bestillte noen par til begge to. Jeg syns det er greit å bestille flere, og så prøve hjemme. Bedre å sende tilbake det som ikke passer, enn å bestille ett som plutselig ikke passer. Da er jo tilbudet borte, så jeg får ikke nyttet det.


  1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER

  Jeg fikk rabatter på alt jeg bestillte, og er superfornøyd med det. Satser på det er noe som passer, så slipper vi å tenke mer på joggesko for sommeren (for håpentligvis). Madelen hadde lignende Viking sko med sånn knyting i fjord, og hun sa det var sånne hun ville ha i år. Jeg håper på at både mor og unger blir glade for pakke i posten denne gangen.


  Hvilke joggesko er dere fornøyd med til ungene?

  #mammablogg #shopping #barnesko #newin #sportamore

   

  //Adlinks

  Fantasi mangel

  God kveld dere!

  Er det andre som sliter med ekstremt dårlig fantasi når det kommer til overskrifter? Jeg ser mange som har så spennende overskrifter at jeg bare må inn å se, men jeg klarer ikke å finne de rette selv. Det burde vel ikke være så vanskelig, eller? Overksriften på et blogg innlegg er jo noe av det viktigste, så viss det er noen som vil dele litt fantasi med meg, så er jeg åpen for det.


  Elsker når det er fullt av rot i bakgrunnen på bildene mine -_-

  I dag har det vært surt innevær igjen, og vi har fått gjort en del i huset. Vi har hatt hjelp av min mamma og, så da har vi fått gjort enda litt mer. Det er jo mest dille arbeid nå, men det må gjøres, selv om det ikke vises så godt igjen. I morgen skal vi bestille rørlegger, og jeg gleder meg som en baby til vi får badet, vaskerommet og kjøkkenet klart. Det skal bli godt.

  Vi har hatt besøk av min farmor, farfar, tante og søster i dag, og de var imponert over hvor mye det hadde forandet seg hos oss. Det har jo det, men nå er jeg blitt så vant til det at jeg ikke merker det. Jeg syns det går fryktelig seint nå i grunn, men det går jo hele tiden på frem (utenom når Kim er på jobb, da er det stopp).


  Sommer outfit 2015!!

  Minatoen har begynt å bli syk igjen, det er jo helt typisk. Jeg håper nesten at han fortsatt er tett i morgen, sånn at vi kan få gå til legen å skjekke for astma (vi skulle komme når han var syk). Han hoster og lager rare lyder i halsen/pusten (noe han alltid gjør når han blir syk). Jeg merker jeg og brygger på noe, og har ganske vondt i halsen nå i kveld. Det er vel sikkert noe av det samme han har rekner jeg med.

  #mammablogg #interiør #barn #helg

  Tips - Reise med barn

  Nå begynner jeg etter hvert å få teken på det å reise med barn, enten det er fly eller bil. Vi har faktisk vært ute å flydd med ungene minst en gang i året siden Madelen var baby. Første gangen gruet vi oss veldig, det var jo noe vi aldri hadde gjort før, og Madelen var bare 6 måneder. Det ble gjort en del undersøkelser på diverse pakkelister osv før vi reiste, og jeg har funnet nye smarte ting som er greie å ha med etter hver tur. Vi reiste jo til Japan i fjord sommer med to små, og etter det føler jeg at nå klarer vi dette fint. Med rette utstyret i vesken og kofferten så går det meste.

  Det er jo veldig mye man skal huske, men jeg tenker å komme med noen små tips jeg må ha med på turer. Klær, bleier og febermåler vet jo alle at man trenger.
  Til flyturen;

  - ipad!!! Herremin, jeg er glad vi har to ipader. Jeg pleier alltid rydde skikkelig opp på dem, og lade dem helt opp før en flytur. Last ned nye spennende spill rett før avreise, så har ungene noe å gjøre en god del av flyturen (samme om de er 1 eller 7 år gamle).

  - Nesespray. Det er veldig lite behaglig med dotter i ørene, og for min del så funker ikke det å tygge tyggis. Jeg har alltid med nesespray til både meg og barna.

  - Kjeks/annet snacks. Jeg har alltid med noe spiselig i sekken, uansett om det er en kort flytur (som til Paris nå sist). Skal man på lange turer trenger man gjerne litt mer, og litt mer variert med. Det er jo ikke alt man får med gjennom tollen da, så skjekk opp i dette.

  - Lypsyl og håndkrem. Det er ekstremt tørr lutf på fly, så en tur uten går ikke. Madelen har håndeksem, så hun sprekker opp så hun begynner å blø i tørr luft.

  - Teppe. På lange flyturer så får man både teppe og pute, men på kortere turer så har de ikke alltid dette. Det kan bli ganske kaldt på et fly etter min mening, og et teppe gjør godt på de små (eller deg selv).

  - Yoyo Babyzen vogn. Denne geniale vognen har vi alltid med oss. Den går som håndbagasje inn på flyet, og blir like liten som en stor veske. Jeg syns det er helt supert å kunne ha vogn helt til vi skal inn på flyet, og spesielt om det er mellomlandinger (der man ikke kan hente bagasje). Jeg vet det er hvertfall to merker til som har flyvogn, men jeg syns denne virker best. Den koster litt, men absolutt verdt pengene. VI har hatt med vår til både syden, Tokyo, Paris og mange andre småturer.

  - Kamera. For de fleste er dette en selvfølge, men mange syns det holde med mobilen. For min del er kameraet noe som alltid må være med, og kommer alltid omtrent øverst på alle pakkelister. Det er ikke mange mobiler som tar gode nok bilder til at de får god kvalitet om de fremkalles.

   

  I kofferten:

  - Vakumposer. Vi er veldig flinke til å handle (eller vinne maaange bamser), og reiser ikke lenger uten vakumposer. Disse er geniale til alt fra kosedyr til skittentøy. Man bare ruller dem sammen, så er alt flatt. De selges mange steder, jeg har kjøpt både hos enklereliv og europris.

  - Notatbok. Jeg skriver alltid ned alt jeg vil få gjort på dagene vi er borte, så slipper vi å sløse med ferien. Jeg har alltid klare adressene på forskjellige steder, og de viktigste butikene/stedene vi må på. Resturanter og lekeplasser er og noe jeg pleier skrive litt om i listeboken min.

  - Reiseapotek. Når man har barn med seg er det alltid viktig å være sikker på at man har alt av medisiner ved sykdom. Jeg har alltid med alt jeg trenger får både magesyke og annet. Reiseforsikring er noe alle må skjekke opp før man reiser, det er viktig at den dekker om noen skulle bli syk.

  - Reisepapirer. Jeg vet det er mange som reiser uten å skrive ut så mye. Jeg syns alltid det er greit å skrive ut alt om fly og hotell booking hjemme, sammen med transport informasjon.

  - Leker. Før tok jeg alltid med leker i bagasjen, men jeg har etter hvert funnet ut at det ikke trengs. Det blir alltid kjøpt noe, uansett hvor man er. Jeg tar med et par små ting på flyet, og det holder i massevis (brukte ikke noe sist). Men skal man sitte 12 timer på et fly, så er det greit med litt variasjon på aktiviteter. Men skal man derimot til syden, så ta for all del ikke med bøtte og spade i kofferten, eller badedyr for den del.

  - Når det kommer til klær og barn, så ta med mye. Er man til syden så har de som oftest vaksemaskin et sted på hotellet, så man kan vaske selv. Man går jo som oftest i badeklær mesteparten av dagen og, så man trenger ikke så mye. Er man i storby er det ikke på samme måte (så klart man man lete etter vaskeri, men det er ikke like lett med små barn.. spesielt ikke når man ikke kan språket). Vi vasket litt klær på hotellet i Tokyo, men det kostet ekstremt mye. Man betalte for hvert enkelt plagg, og vi brukte nok godt over 1000 kr på vasking av klær på to uker. Det som var greit var at når vi fikk det tilbake så var det finere enn når det ble kjøpt. Skjortene til Kim kom innpakket i forseglet plast. Men det jeg ville frem til er at om dere skal til storby med barn, ta med nok til 2 skift om dagen.

  - Nan. Til dere som reiser med babyer som drikker nan, så vil jeg anbefale å ta med en del sånn ferdig pakker med nan. Disse er veldig greie når man er ute. Man kan jo ikke ta med bare dette, da blir en koffert full. Litt pulver og litt ferdig blandet vil jeg anbefale.  Det var de tipsene jeg kom på nå, og kanskje jeg fyller på mer om jeg kommer på mer. Man må jo pakke etter hvor i verden man skal, og etter hvor lenge man blir borte. Men når man reiser med barn, så ta heller med litt for mye av noe enn litt for lite.

   

  #reisemedbarn #reise #mammablogg #tips

   

  Innkjøp til huset

  Da har jeg vært ute å handlet litt på nettet igjen, men denne gangen ble det brukt nyttig og på noe vi må ha til vi flytter hjem. Det ble både vaskemaskin og støvsuger, og det kan man da ikke være foruten. Jeg bestillte fra Whiteaway, fordi det som oftest er mye billigere enn å handle i butikk. Jeg handlet her sist jeg kjøpte både tørketrommel og støvsuger også, så da vet jeg at de har rask levering, og alt har vært problem fritt.


  Jeg valgte en støvsuger fra Elektrolux (HER) og vaskemaskin fra AEG (HER). Vaksemaskin er noe jeg har tenkt frem og tilbake på lenge, men etter å ha lest gode omtaler om denne, så ble det denne. Den var og på tilbud den dagen jeg kjøpte, så da var det enda litt enklere.

   

  #mammablogg #innkjøp #hus #hvitevarer

   

  (adlinks)

   

  Hello June

  Tenk at vi allerede er kommet til Juni måned. Jeg har ingen sommerfølelse overhodet, men i går ble det i det minste litt vår på oss da. Jeg skal ikke klage, for vi hadde den beste sommeren noen gang i fjord, så i år får vi tåle litt kulde. Vi har uansett kjempe mye å gjøre i huset, og med dårlig vær er det lettere å få gjort ting inne.  I går brukte vi dagen så godt vi kunne ute mens det var sol. Ungene velger alltid å ta en tur ned på stranden, uansett om det er for å bade eller ikke (i går ble det ikke bading så klart). Vi er glade bare vi slipper jakke og lue, og litt sol skadet absolutt ikke. Brunfarge tar vi til neste år, og det finnes jo alltids solarium viss det blir krise.  I dag har vi brukt meste parten av dagen til å jobbe med hus (og med en bil vi skal selge), og Kim har planer om å fortsette noen timer enda. Jeg og mamma har fått klart vaskerommet, så på mandag kan vi endelig bestille rørlegger til å få på plass alle tingene. Det skal bli så fantastisk å være ferdig med det, for da er badet helt klart.  Her er det full timeplan resten av helgen også, og i morgen får vi besøk av min farmor og farfar. De har vi vært på besøk hos oss etter at vi startet på huset i det hele tatt, så for de kommer det til å være store forandringer. Vi merker det jo ikke lenger, og jeg føler alt går veldig tregt. Men forandringene er jo store, og absolutt ingen rom i midt etasjen har samme dør åpning en gang. Alt er forandret i nesten hele huset, det er bare øverste etasje som har fått beholde døråpningene.  #mammablogg #barn #interiør #oppussing

  Les mer i arkivet »Oktober 2015 »September 2015 »Juli 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits