• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Statusrapport 37 + 0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 37 + 0

  IGJEN TIL TERMIN: 3 + 0

  HJERTERYTME: 140 på kontroll sist

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Minato

  NESTE KONTROLL: Jordmor 7. August, og UL 10. August.

  UTSTYR: Har det meste! 

  MANGLER AV UTSTYR: Nå har vi alt vi trenger utenom kommode. Ønsker fortsatt Stokke stol og tepper osv, men vi har det vi MÅ ha.

  INNKJØP I UKA: Ingenting denne uken.

  VEKTØKNING: + 7,1 kg til sammen.

  AKTIVITET: Ikke så mye spark lenger, det er mer romstering. Tror han begynner å få dårlig plass inni der nå.

  SØVNMØNSTER: Det varierer.

  KYNNERE?: Mange vonde, spesielt på kvelden. Er lei nå!

  MATKICK?: Liker godt melk med oboy, og Sanwich-is.

  PLAGER?: Utrolig vondt i magen, nett som mageknip. Og utrolig sliten og trett!

  HUMØR: Litt bedre enn forrige :P

  UTÅLMODIG?: Ja, nå er jeg lei altså. Noen som har noen gode råd?

  STEKKMERKER?: Har fått noen på sidene og oppe på magen (men skal ikke klage).

  OPPEGÅENDE: Føler meg lite oppegående nå altså!

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Har en del i beina og fingrene.

  SYKEHUSBAGGEN: Den er snart klar.

  FØDSELEN: Jeg er veldig bekymret for at Kim er ute på jobb nett når det skjer, og jeg må føde alene.

  HODET NED/FESTET: Han ligger med hodet ned nå, og det virker som det har kommer langt ned også.

  TUNGT?: Ja, nå begynner det å bli ganske tungt.

  Fra 37 uker og 0 dager til 37 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 2950 g
  CRL: 33 cm
  Full lengde: 46 cm
  Hvor langt er du på vei?

  Pakke i posten - feelunique.com

  Noen som har testet disse?

  Jeg må har noe for fett hår, og denne shampoen virket bra syns jeg. De hadde ikke balsam i samme type, men det er hvertfall samme merke.

  Siste feriedagen

  Idag er har vært den siste ferie dagen til Madelen denne sommeren. Vi har jo i grunn ikke bruk for barnehage til henne nå, men jeg tar henne ikke helt ut i tilfelle vi får en kolikk baby. Jeg tror nok det kan være godt for både meg og henne at hun er i barnehagen et par dager i uken, spesielt med tanke på at jeg kommer til å være mye alene med dem begge. Det blir sikkert litt mye for meg viss jeg skal være våken hele natten med babyen, og så hele dagen med Madelen, hehe. Men vi starter med en rolig start i morgen, sånn at hun kan komme litt inn i hverdagen igjen. Nå har hun vært hjemme i over fem uker. Men det blir hvertfall 1-2 dager denne uken, så får hun en myk start.

  Vi har ikke gjort noe spesielt idag, vi har egentlig bare slappet av. Det blir litt for mye sløving om dagene syns jeg, men det er vel bare sånn det er når alle tre har fri. Når Kim er ute så gjør jeg ikke annet enn å rydde rundt, men når han er hjemme tenker jeg at ikke alt er mitt ansvar, og da blir det lett for at jeg ikke gjør noe, hehe. Madelen har hvertfall fått vært en del ute idag, og koste seg med å klatre i tre og kose med pusebabyene. Det er alt for få fine dager, men idag har det hvertfall vært opplett.

  Nå er Madelen kommet i seng, og jeg satser på at hun klarer fint å stå opp i morgen tidlig. Jeg tror det blir tidlig kveld på meg også idag, for jeg er ganske sliten idag. Føler det er så lite å finne på at det begynner å prikke inni meg, hehe. Jeg får sånn kilende følelse i beina når jeg kjeder meg eller er for trett.


  Andre som er ferdig med ferien nå?  Baby utstyret vårt

  Jeg tenkte jeg skulle lage en liste med alt utstyret vi har til lillebror, og hvilken type vi har. Jeg har jo lagt ut utstyrsliste her før, men jeg har ikke fått med hvilke produkter som er mine favoritter osv. Denne lista går etter mine erfaringer, og andre vil kanskje har bruk for flere ting, som ammepute eller bæresele (dette var ting som ble brukt maks en gang med Madelen, og som jeg derfor kjøper om jeg får bruk for det etterhvert). 


  Nett det med klær kan være ganske vanskelig å beregne, og som oftest har man enten for mye eller for lite i starten. Til Madelen hadde vi veldig masse i 62, for alle sa at de vokste ut av 50-56 med det samme. Dette stemte jo ikke, så det endte opp med at vi nesten ikke hadde klær til henne når hun ble født. Men vi fikk mange gaver med små klær, så vi klarte oss. Her brukte vi 50 i to mnd forrige gang, men regner ikke med at det blir så lenge denne gangen. Vi har arvet en hel den klær fra min lillebror (som ikke er året enda), så da har vi hvertfall nok basic.

  Nå får vi en sommer/høst baby, og jeg regner derfor ut i fra det. På vinteren trenger man masse ull og tjukkere tøy så klart, og votter er viktig. Og jeg ramser bare opp det vi har i 50, men jeg har omtrent like mye i 56-62.Og et lite tips er å kjøpe bodyer med knapper i sidene, de er gull verdt.

  Bodyer: 6 stk
  Sparkebukser: 6 stk
  Bukser: 3 stk
  Gensere/innejakker: 3 stk
  Strømpebukser: 3 stk
  Sokker: 6 stk
  Tynne luer: 2 stk
  Tynn ull lue: 1 stk
  Utedress: 1 fra Fixoni (utrolig myk og god)
  Hentesettet til sykehuset (hjemmestrikket, og snart klart)

  Jeg anbefaler sparkebuksene fra La Redoute på det sterkeste, pga. disse har åpningen bak og det er veldig greit på nyfødde.


  Vogn: Vi har kjøpt en helt ny Mountain Buggy Urban Jungle, og så har vi kjøpt bag til Emmaljunga City Cross vognen til Madelen. Man trenger nok bare en bagvogn, men jeg har ønsket meg den bagen til Emmaljunga vognen lenge.
  Vognpose: Oden Walder vognposen har vi kjøpt ny, og så har vi en lammeskinnpose fra Madelen.

  Regntrekk: Jeg har regntrekket som har fulgt med begge vognene, pluss at jeg fikk med et ekstra når jeg kjøpte bagen City Bagen brukt.

  Myggnetting: Jeg har kjøpt en sånn fin meg prinse kroner på (de har med mange andre figurer også). Det har merket Tinkafu og fåes kjøpt blant annet på Lilleprinsen.no.

  Lammeskinn: Jeg har kjøpt langhåret lammeskinn fra Babycare.no.

  Koppholder: Ønsker meg tinkafu koppholder til vognen.

  Søskenbrett: Vi har kjøpt et fint et til Madelen. Hun kan enten bruke bare brettet, eller hun kan ha et sete på det. Det er bilde lenger nede på bloggen.

  Vogndyne: Jeg liker veldig godt Andungen dynene.

  Sengesett til vogn: Vi har kjøpt inn 4 sengetøy sett, og kommer til å bruke det til vogn, vugge og seng. Ønsker oss flere sett!

  Vognteppe: Vil gjerne ha et fint hekleteppe til vognen. Men har også flis teppe og helseteppe.


  Ønsker meg noe lignende som det under, så jeg får nok spørre svigermor om hun kan hekle litt. Hun elsker det, så det skal nok gå bra, hehe!

  Bilstol: Valget vårt falt på Besafe Izi Go. Vi kjøpte med isofix, men den får vi ikke brukt pga. den kan ikke festes med belte (det visste jo ikke jeg). Men jeg tenker at det er lettere å få solgt setet igjen med isofix, så sendte den ikke tilbake. Til Madelen hadde vi Maxi Cosi sete med beltebase, men siden vi solgte dette så ville vi prøve noe nytt. Er det krise kan vi nok få det tilbake fra min far og de som kjøpte det, hehe. Min bror er ferdig med det straks uansett!

  Bilspeil: Vi har et flott pandaspeil etter Madelen, og det skal vi bruke nå også.

  Bilstol pose: Dette vurderer jeg å kjøpe til høsten/vinteren. Noen som har noen gode å anbefale?


  Sprinkleseng: Vi har Stokke sengen etter Madelen, og har bare kjøpt nye himmelgardin til den (han kunne jo ikke ha rosa, så vi kjøpte hvit. Jeg syns denne sengen er genial, for du kan ha den i 4 forskjellige størrelser (selv om det er den første som er søtest). Du kan bruke den både med hjul og uten hjul, jeg syns den er penest uten.  Sengekant: Vi har den som hører til Stokkesengen, både til liten og stor seng.

  Vugge: Det er greit å ha i stuen den første tiden, så vi bruker den samme Madelen hadde. Den har mamma laget, og det er jo litt ekstra gøy.

  Dyner: Jeg har til både sengen og vuggen i str 65x80, og bytter ut etter hvert.

  Sengesett: 4 stk til nå, ønsker flere.

  Laken: 3 stk, men trenger noen flere fant jeg ut.

  Tisselaken: Dette brukte vi bare i sengen til Madelen en liten stund, og vi hadde det heldigvis på den gangen hun spydde ut hele sengen, hehe.

  Helsetepper: 2 stk (et fra Princess og et fra Alexi.no), men her ønsker jeg meg et par til.

  Koseteppe: Vi har kjøpt fra Princess denne gangen også. Vi kjøpte der til Madelen, og det er enda helt mykt og godt etter tusen vask omtrent. Utrolig gode og billige tepper, anbefales!


  Uro: Vi har Rainbow Forest fra Fisher Price etter Madelen, og tenkte vi skulle bruke denne nå også. Den er jo ikke blå, så den passer ikke perfekt på rommet, men den er super med lyd, lys og fjernkontroll. Vi betalte ganske mye for den også, så det er synd å ikke få bruke den mer.

  Baby Call: Her er jeg faktisk usikker på hvilket merke vi har, men vi har en etter Madelen. Den fungerer helt fint, og vi tenkte å bruke den denne gangen også, må bare pakke den frem igjen.

   
  Stellebord: Vi bruker det samme som til Madelen. Da kjøpte vi et komplett sett med stellekommode, hylle over og en hylle vedsiden av fra Ikea. Dette er i trefarge, men det gjør ikke noe. De selger ikke denne typen lenger, så jeg husker ikke hvilket merke det var fra.

  Stellematte: Jeg kjøpte fra Flust.no, og merket jeg kjøpte var Baby Dan. Jeg syns denne var nydelig, så derfor falt valget på den. Sist hadde vi en fra Barnashus, men den var jeg ikke fornøyd med. Det var noen kanter på den som samlet alt mulig av støv og drit.

  Badebalje: Her blir det deling med storesøster, for vi har ikke det største badet. Den vi har er fra Barnashus, og har en liten tigergutt på seg.

  Badesete: Dette har vi kjøpt nytt, for jeg savnet dette da Madelen var liten. Vi var alltid to som badet henne for det var ikke så lett alene, og nå blir jeg mye alene når Kim er på jobb. Jeg kjøpte på Barnevognsevice på Gullgruven, og den kostet rundt en 300 kr tror jeg. Men det finnes mange typer her, og jeg vet ikke om jeg har valgt en bra eller ikke.

  Stelleveske: Jeg har kjøpt Ju-Ju-Be All fra Bleieboden.no. Jeg fant ikke bilde av den fargen jeg har, kanskje den er utsolgt. Jeg har kjøpt Svart med rosa og hvitt mønster på, men det er hvertfall samme type som den under her.   Kluter: Har kjøpt noen fra Princess, og noen andre fra Alexi.no.

  Gaskluter: Disse syns jeg er perfekte å ha på stellematten, og vi har en del etter Madelen.

  Håndklær: Vi har ikke kjøpt noen nye, men har et par etter Madelen. Vi har mange håndklær, og jeg syns likegreit alle kan dele på badehåndklær. Jeg ønsker meg veldig Lexington håndkle til å ha på stellebordet da. Sånne som under her:


  Bossbøtte: Vi likte ikke bleiebøtte når Madelen var baby, så vi kjøper bare inn en vanlig bossbøtte denne gangen også.

  Bleier: Kjøper inn litt av både str 1 og 2, og jeg liker bare libero.

  Våtservietter: Jeg liker best Libero sine av alle jeg har testet, så det blir dette vi kjøper inn. Men vi har noen gratis pakker som vi får teste ut først.

  Febertermometer: Har kjøpt inn et sånt som man måler med laser, dette kan jeg også bruke til å måle romtemp og badetemp.

  Manikyrsett: Kjøpte et sett med både negleklipper, nesesuger, hårkost og diverse andre ting.

  Stelleprodukter: Vi har ikke kjøpt så mye av dette, for vi har masse gratis prøver vi tenkte vi skulle teste ut først. Litt greit å prøve ut forskjellige før vi kjøper mange fullsize. Men jeg har kjøpt en stor badeolge og en stor hudkrem fra Lykkelig som Liten. Jeg har hørt masse bra om dette merket, så jeg satser på det er bra. Til såpe vil jeg satse på Babyline sine produkter.


  Brystpumpe: Jeg har kjøpt Avent Elektrisk brystpumpe. Jeg hadde bare manuell sist gang, og aldri igjen sier bare jeg. Jeg fikk låne meg en stor klump fra Helsestasjonen i metall med ledning og greier, og aldri igjen på det heller. Jeg kjøpte den fra Flust.no, for det var der jeg fant den billigst.  Ammebher: Jeg har kjøpt meg tre stk til nå, og kjøper meg kanskje en til. Jeg kjøpte meg en fra Lindex, som ikke såg like slapp ut som mange gjør. Jeg har også kjøpt to stk fra Nelly, og de virket også gode. Jeg har også tre stk etter Madelen, men de er i grunn en str for liten, men de går i nød.

  Ammeinnlegg: Jeg har to par i ull og et i bomull. Jeg skal også kjøpe en pakke med engangs. Jeg hadde brystbetennelse sist, så da er ull kjempe godt.

  Ammeklær: Jeg har kjøpt en utrolig god genser fra Nelly, for den har flis over puppene. Jeg har også kjøpt meg tre billige ammetopper fra hm og lindex. Ellers kommer jeg nok til å bruke hettejakker og skjorter, og noen løse topper som man kan dra ned.

  Melkeoppsamler: Dette har jeg aldri testet før, men jeg har kjøpt en pakke fra Avent.

  Brystskjold: Dette skal brukes på såre bryst, og man kan amme med dem etter som jeg har forstått. Jeg har ikke testet dette heller, men har kjøpt meg fra Avent.

  Brystsalve: Jeg valgte en fra Lykkelig som Liten, etter å ha hørt mye bra om den.

  Melkepulver dispenser: Jeg har kjøpt meg en sånn praktisk boks fra Avent, som jeg kan ha til å ha melkepulver/grøt i. Vi hadde jo flaske barn sist, og jeg vet jo ikke om jeg kommer til å få det denne gangen.

  Flasker: Her kjøper jeg alle fra Avent denne gangen, for de var de jeg likte best etter sist gang. Jeg bruker bare de vi har etter Madelen, og så har jeg bare kjøpt nye smokker til dem.

  Flaskebørste: Jeg kjøpte Nuk sin på salg.

  Sterilisator: Jeg ville i grunn kjøpe ny fra Avent, men siden vi har en helt brukbar fra Fisher Price, så bruker jeg bare den. Men dette er noe jeg mener er et must, spesielt om en har flaskebarn. Utrolig bale å koke flasker hele dagen.

  Smekker: Vi har noen gode etter Madelen, og så ønsker jeg meg noen slevesmekker. Madelen gulpet aldri eller noe, men det kan jo skje denne gangen.

  Stokke Tripp Trapp stol: Dette er noe jeg har høyest på ønskelista, og jeg ønsker i hvit. Jeg vil gjerne ha til Madelen også, for de er jo så fine middagsstoler.

  Stokke New Born Seat: Jeg vil gjerne ha med sete til stolen, noe som jeg har hørt rykter om er utrolig greit å ha.


  Babygym: Jeg har kjøpt en fra Alexandalexa.com. Jeg har ikke testet den enda, men jeg syns den var veldig fin.

  Vippestol: Jeg fant endelig den jeg var på jakt etter fra Fisher Price, og den kjøpte jeg på Extra Leker.


  Vognleke: Jeg har ikke tenkt på hvilken jeg ønsker meg enda, men jeg er fan av Teddykompaniet.

  Biteleker: Ønsker meg spesielt Sofie La Girafe biteleken. Vi har ikke kjøpt inn noen leker, dette blir det nok av etter hvert (jeg snakker av erfaring, hehe).

  Kosebamser: Madelen har kjøpt en koseklut til han, men noe mer enn dette blir det ikke før han er født. Jeg ønsker en kjempe god og myk bamse fra Teddykompaniet til han.

  Smokker: Jeg har tre stk som jeg har fått i gratis pakker. Jeg vet jo ikke om han trenger smokk enda, men om han blir smokkebarn så ønsker vi oss smokker fra Navnesmokken (like som Madelen hadde).

  Smokkelenke: Her tenkte jeg å kjøpe en fin i tre eller noe.

   

  Da tror jeg listen er komplett. Jeg har som sakt ikke tenkt å kjøpe Ammepute, bæresele og lekegrind. Viss vi trenger det så kjøper vi dette senere, så det er ikke noe problem.

  Noe spesielt jeg har glemt å føre opp på listen?
  Noen som får nytte av denne?

  Et lite hallo!

  Dagene går så fort for tiden at jeg ikke rekker å tenke så mye på bloggen. Jeg vil så gjerne få klart alt til lillebror kommer disse dagene, siden Kim kanskje skal reise ut på onsdag. Litt greit at alt er på plass viss noe skjer mens han er borte, noe som sikkert er stor sjanse for. Så i går fikk vi kjøpt lister til rommet (som skal settes opp i morgen eller mandag, og da er rommet klart for innreding). Kim fikk skrudd bunnen på sengen opp, og tatt av hjulene. Så da kunne jeg endelig legge på sengetøy og henge opp den nye sengehimmelen (han kunne jo ikke ha rosa). Jeg skrudde sammen vippestolen helt selv, og vi har flyttet vuggen på sin riktige plass, så idag skal jeg legge på sengetøy på den også. Fødenbagen er også nesten helt ferdig pakket nå, det er bare noen småting igjen, og det må jeg nesten bare vente med.

  Idag har vi tenkt å få ryddet nede i boden vår, for den begynner å bli overfylt med alt mulig ting vi sikkert ikke trenger å ta vare på. Vi har ikke så mye lagerplass i huset, så da er det greit å ikke fylle opp det vi har med ting vi ikke trenger. Den store overraskelsen til Madelen har også ankommet idag, så den skal vi hente etterpå. Hun har lenge ønsket seg ipad, så da tenkte vi at det var en perfekt storesøster gave, for hun må jo få seg noe nå som hun skal bli storesøster. Jeg vil jo også ha ipad, så viss hun er snill så får jeg kanskje låne den i blandt jeg også, hehe. Jeg skal hvertfall spørre fint om jeg kan ha den med på sykehuset, så slipper jeg dataen med.

  Andre som har merket at det tar evigheter å laste opp bilder på blogg for tiden?

  Hva gjør dere i helgen?

  En liten gjette lek?

  Jeg fikk et lite tips av en søt leser som sa jeg kunne ha sånn gjette lek der man gjetter når lillebror blir født, og det er jo en kjempe ide. Jeg hadde tenkt på det, men kom meg aldri så langt at jeg fikk laget en. Nå er det jo ikke så lenge igjen til termin, og det kan i grunn skje når som helst. Så nå kan dere gjette når jeg kommer til å føde, og hvor stor han kommer til å være. Dere skal få noen hint som kan hjelpe litt på vei, så dette blir spennende.

  Jeg var selv født 12 dager før termin, og Madelen var født 6 dager før termin. Madelen var en liten baby på 2520 g og 47 cm, mens jeg selv var en helt normal baby på 3021 g og 48 cm (12 dager før da, så jeg ville nok blitt større). Vi vet ikke så mye om Kim, men han var visst stor når han ble født, så jeg regner med han er født over terminen.

  Lillebroren ble estimert til å være 2300 g når jeg var 34 uker på vei. Jeg har jo hatt en del falske rier og slimproppen er gått, så det gjør seg hvertfall klart for noe (selv om det fortsatt kan ta lang tid).
  Mens terminen er 19. August, Ul termin 23. August.

  Jeg tror:

  Dato: 16. August
  Tid: 18.23
  Lengde: 49 cm
  Vekt: 3130 g

  Hva tror dere?  En nyfødd Madelen <3


  Verdens beste

  Prinsessemor har lært noen skumle fjes fra tante Lene, men hun er så søt fordet om.

  Nå kommer hun snart hjem fra tur, så nå får vi begynne på tacoen. Jeg er hvertfall skrubbsulten, og vil ha mat nå. Det er ganske fint vær idag også, så vi tenkte vi skulle prøve å ha CC (Snusk har visst fått nytt navn i følge Madelen) ute litt. Hun har så godt av litt frisk luft og friskt gress, så da får vi prøve ut det. Jeg er helt ny på gnagere (hadde kanin når jeg var liten, men det er lenge siden), så det er mye vi har å lære enda.

  Hva skal dere idag?

  36 ukers kontrollen og falske rier

  I går var jeg hos lege på 36 ukers kontroll, det ble lege siden jordmoren hadde ferie. Jeg hadde i grunn tenkt å spørre om ganske mye, men siden legen var dansk, så forstod jeg ikke så mye av hva hun sa. Så da får jeg heller ta spørsmål på neste kontroll som blir i uke 38. Hun gjorde hvertfall de vanlige undersøkelsene, og alt sto bra til med lillebror. Hun sa at nå hadde han snudd seg med hodet ned også, og det tror jeg skjedde natten før. Jeg merket hvertfall veldig mye romstering inni der, hehe. Hjertelyden låg på 140 slag i minuttet, og han vokser grett. Han ligger under det han gjorde en stund, men jeg rekner med det er greit siden de ikke har sakt noe på det. Jeg hadde fint blodtrykk, urin og det der, men jeg hadde litt lav blodprosent. Jeg vet ikke helt om 11 er sånn veldig lavt, men jeg fikk hvertfall jern tabletter da.

  Jeg har jo et håp om at noe skal skje snart da, siden jeg har disse falske riene og det er ikke så veldig behaglig. I går gikk slimproppen også, så da er vel det et steg nærmere det også. Jeg vet jo at det fortsatt kan ta en 4 uker til, men jeg lever i håpet om at det skal skje før dette. Det hadde jo passet perfekt om det skjer nå mens Kim er hjemme. Plutselig får han telefon, og da må han ut på jobb.  Madelen er reist til Norheimsund med farmoren og oldemoren hennes idag, så da er vi alene hjemme noen timer. Foreløpig er vi ganske sløve begge to, og Kim ligger å sover på sofaen. Det er mye vi skulle ha fått gjort, men det frister virkelig ikke å begynne på noen store prosjekter nett nå. Så da får vi se om dette blir en avslappingsdag eller om det blir gjort noe nyttig. I morgen skal vi uansett kjøpe lister til barnerommet, og i helgen skal vi sette de opp. Kanskje vi bare skal spare på kreftene til helge jobbing?! hehe. Jeg gleder meg sykt til å begynne å innrede rommet, selv om vi enda mangler kommoden så kan vi da komme godt i gang.

  Hvor lenge gikk dere med falske rier? Og hvor lenge før gikk slimproppen deres?

  Gaver til gullene

  Snille tante Malin har vært på shopping, og da fikk Minato og Madelen også gaver. Madelen skulle jo så klart ha sitt med det samme, så det fikk jeg jo ikke tatt bilder av. Men lillebror fikk disse nydelige klærene, og de var utrolig nydelige. Jeg elsker stjerner og nlytrale farger, og dette vet så klart Malin.

  Nå må jeg begynne å skrive ned hva jeg får av hvem, viss ikke kommer jeg til å glemme det når jeg skal sende takkekort, hehe.

  Hva syns du`?

   

  Siste babyshopping

  På Mandag var vi i Bergen hele dagen, og handlet inn siste rest av det vi trenger til lillebror sin ankomst. Vi startet med å kjøpe bagen til City Cross vognen (denne kjøpe jeg brukt av noen), og jeg er super fornøyd med den. Har ønsket meg den så lenge nå, så jeg er glad jeg valgte å kjøpe den. Jeg fikk også hentet to gratis pakker, for man må jo få med seg det man kan, hehe.
  Det var i grunn kommoden som var hoved tingen, men de var jo utsolgt for fine kommoder alle veier. Men vi fikk kjøpt alt det andre vi trenger + at Madelen og Kim fikk seg noen ting. Tror det er første gang jeg ikke har kjøpt en eneste ting til meg selv, eller jeg kjøpte en steikepanne, skåler, bestikk og en visp, men kan ikke nett si at det var bare til meg.  På Extraleker fant jeg endelig den vippestolen jeg har ønsket meg, og det var den siste.. *Jippi*  Den fine bagen, som er tusen ganger bedre i virkeligheten.  Alt fra BarnasHus. Gardinen til sengen, sengesett og flaskesmokker  Fixoni dress fra Barnashus. Vi hadde ingen dresser til han, og siden denne sommeren ikke er så varm, så kommer den nok godt ned.  Pute og sengesett fra Kid // Kurv, M og skilt fra Bohus.
  Jeg kjøpte noen hyller og diverse småmøbler også, men dette får dere se når jeg har fått det opp på barnerommet.

  Hva syns dere?

  En dag med litt finvær

  Idag ble vi vekt når klokken var halv 10 av besten til Madelen, for da var det på tide å legge gulv på bebirommet. Det var ikke nett meg som la gulv da, men jeg såg hvertfall på i blandt, hehe. Men Kim og pappaen tok seg av den jobben, så nå er over halve gulvet ferdig. Det var så fint vær idag, at vi bestemte oss for at vi burde prioritere litt hage jobb når det først gikk an. Vi kunne vært ferdig med alt for lenge siden om Kim hadde vært hjemme i sommer, men sånn blir det ikke. Vi får ikke tid til halvparten av hva jeg hadde tenkt i år en gang, men det er jo viktigere med ny jobb. Men nå er vi snart klar med lekeplassen til Madelen, så i morgen skal vi ta gressfrø på. Vi skal jo ha gjerde rundt, men det får vi ta til neste år.

  Vi lagde en god kvelds idag, og vi hadde både steikte potetbåter, bacon og speilegg. Litt godt med noe annet skiver og knekkebrød i blandt også, selv om jeg ikke er så glad i sånn feit mat til kvelds eller frokost. Nå er Madelen i seng, og Kim tar en sein trenings økt. Jeg tenkte jeg bare skulle slappe av idag, og prøve og slippe disse teite maseriene mine. Utrolig irriterende at det kan være sånn i fire uker frem i tid, men jeg har et håp om at det skjer noe før det. Noen gode råd for å få ting i gang?

  Huset hadde virkelig trengt noen strøk maling, men vi gidder ikke begynner på det. Vi skal trossalt skifte ut alt av kledning, vinduer osv når vi har penger til det.

  Hva har dere gjort idag?

  Innhold i Libero og Vitus pakkene

  I går fikk jeg hentet gratis pakkene fra Vitus Apotek og Libero (Kiwi), så nå har jeg bare en jeg mangler (men har ikke fått noe lapp på den enda). Er langt i fra like fornøyd som jeg var med den fra Apotek 1, men alt som er gratis er gratis, så jeg skal ikke klage, hehe. Alt kan komme godt med, og det er greit med reisestørrelser på ting.

  Libero:

  Innhold:
  - Bleier
  - Våtservietter (jeg liker best libero sine, så det var veldig greit)
  - Hånd våtservietter
  - Bind
  - Liten leke
  - Baby olje
  - Ammeinnlegg
  - Liten bok med greie råd

   

  Vitus:

  Innhold:
  - Liten bleiepakke
  - Våtservietter
  - Smokk fra MAM
  - Diverste såpe/kremer
  - Aco såpe og bodylotion
  - Bind
  - Diverse blader og gode opplysninger
  - Prøve på Sing Sang

  Har du hentet alle dine gratis pakker?

   

  Statusrapport 36 + 0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 36 + 0

  IGJEN TIL TERMIN: 4 + 0

  HJERTERYTME: 136 på kontroll sist

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Minato

  NESTE KONTROLL: Lege 25. Juli (jordmora har ferie)

  UTSTYR: Nå har jeg det meste!

  MANGLER AV UTSTYR: Nå har vi alt vi trenger utenom kommode. Ønsker fortsatt Stokke stol og tepper osv, men vi har det vi MÅ ha.

  INNKJØP I UKA: I går var vi til Bergen for å kjøpe inn det vi manglet. Kommer bilde av de fleste tingene senere.

  VEKTØKNING: + 6,5 kg til sammen.

  AKTIVITET: Veldig mye aktivitet.

  SØVNMØNSTER: Han sover en del midt på dagen tror jeg.

  KYNNERE?: Veldig mye de siste dagene, og de er vonde også. Tror det er sånne maserier, eller hva det heter.

  MATKICK?: Liker godt melk med oboy.

  PLAGER?: Bekkenet og ryggen har jeg vært litt plaget med de siste dagene.

  HUMØR: Denne uka har vært litt hormonell merker jeg, hehe.

  UTÅLMODIG?: Ja, nå er jeg lei altså. Noen som har noen gode råd?

  STEKKMERKER?: Har fått noen på sidene og oppe på magen (men skal ikke klage).

  OPPEGÅENDE: Jeg er i grunn det, men blir fort sliten da.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Har en del i beina og fingrene.

  SYKEHUSBAGGEN: Den er snart klar.

  FØDSELEN: Jeg er veldig bekymret for at Kim er ute på jobb nett når det skjer, og jeg må føde alene.

  HODET NED/FESTET: Seteleie, men kan enda snu seg.

  TUNGT?: Ja, nå begynner det å bli ganske tungt.  Fra 36 uker og 0 dager til 36 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 2700 g
  CRL: 32 cm
  Full lengde: 44 cm
  Hvor langt er du på vei?

   

  Nytt familiemedlem

  I går fikk vi et nytt familiemedlem her i huset, og hun har fått navnet Snusk. Madelen skulle egentlig ha en liten hamster, men siden de biter og ikke er så veldig mye for barn så valgte vi ett søtt lite marsvin. Hun liker seg for det meste inni det lille huset sitt enda, men hun blir nok mer kjent med oss etter hvert. Madelen er hvertfall veldig fornøyd og stolt over det nye kjæledyret sitt.  Andre som har marsvin?

  Nelly ønsker  Dry Lake / Trudy Dress - 499 kr (LINK)  Dry Lake / Winona Dress - 499 kr (LINK)  Club L / Side Cut Out Lace Dress - 279 kr (LINK)

  Te Amo / Open Back Peplum Dress - 349 kr (LINK)  Little Mistress / Nina One Shoulder Dress - 499 kr (LINK)  Stine Goya / Mystique Pullover - 2279 kr (LINK)  M By M / Tabita Jacket - 799 kr (LINK)  Sugarfree Shoes / Bowie - 349 kr (LINK blå)                                                                              (LINK gul)

   

  Likte dere noe av dette?

  Fredags middag; Biff m/tilbehør

  I går når Kim kom hjem så lagde jeg biff til middags/kvelds, siden jeg er så glad i biff, hehe. Jeg er jo ingen kokk, men det gikk faktisk fint. Jeg startet med å kutte opp potetbiter som skulle steikes, og dette var det jeg var mest spent på. Sist jeg lagde det så ble de veldig vassne og ikke skikkelig stekt. Men siden jeg fikk et sånt bra tips fra Malin om at jeg måtte ta olje og poteter i pose og riste det sammen, så gikk det helt fint. Soppen og biffen var jeg ikke så veldig bekymret for, for det har jeg jo faktisk gjort før. Jeg lagde også soppsaus, som jeg tok alt soppen oppi til slutt. Og Madelen spiser jo ikke biff, så på henne ble det pølser med bacon rundt.

  Jeg glemte jo så klart å ta bilder når jeg var kommet et visst stykke, men men. Jeg tipper alle har sett en biff før, så det får holde med det jeg har husket å ta bilde av.

  Idag har vi bare slappet av og sløvet hele dagen. Madelen fikk viljen sin, og fikk ha pappaen i sengen i natt, så da var hun veldig førnøyd. Det blir ikke så mye tid til blogging nå disse dagene, for vi vil helst finne på mest mulig sammen når Kim er hjemme. Nå har Madelen nett lagt seg, og det ble veldig seint i dag. Heldigvis har hun ferie fra barnehagen, så da er det ikke så farlig om rutinene går litt skeis.

  Jeg har forresten hatt veldig mange vonde kynnere idag, og begynner å bli lei dem nå. Før har bare kynnerene vært sånn at magen har blitt hard og litt press, men nå i kveld er de kjempe vonde. Kan det være sånne maserier, eller hva det heter?

  Hva gjør dere i kveld?

  Gleder oss

  Nå gleder vi oss kjempe mye til pappaen kommer hjem, og det er bare snakk om noen timer nå. Det skal bli godt å få han hjem igjen etter disse to ukene, og med tanke på at han bare har vært hjemme 10 dager til sammen siden Mai, så er det litt ekstra stas. Det går jo helt fint med oss, og vi er blitt godt vant til å være alene, men litt kjedlig blir det de siste dagene. Jeg skulle jo shine huset skikkelig opp idag, men det ser ikke ut som det blir noe av likevel. Jeg fikk i grunn mer enn nok av å støvsuge sengen til Madelen, for hun hadde greid å ta med seg en stor grein med visne blader på opp på rommet sitt, hehe.

  Madelen har tatt turen med Tante Malin til Jondal for å spise på cafe, og da tenkte jeg at jeg skulle nytte på å dusje. Men jeg skulle veldig gjerne hatt noe i tørketrommelen, og den er jo såå treig, hehe. Så jeg får vel kanskje støvsuge litt mens jeg venter på den, selv om jeg har lite lyst til det. Ryggen og bekkenet har begynt å bli verre nå de siste dagene, så med det samme jeg gjør noe så får jeg super vondt.

  I kveld skal jeg lage til Biff, med godt tilbehør. Jeg velger så klart biff når jeg kan, hehe, for Kim har jo ingen gode middagsønsker. Han er mest fornøyd viss han får nudler eller makaroni med ost, men siden jeg er den gravide så får jeg bestemme.  Hva skal dere i dag?

  Reebook Easytone  Idag kom det en liten pakke fra LaRedoute som jeg bestillte for en liten stund siden. Jeg tenkte jeg skulle prøve disse Reebook skoene alle snakker om, og se om de funker litt. Jeg tenkte hvertfall jeg skulle bruke dem når jeg skal gå på alle disse lange turene mine i høst. Og så var det på tilbud i lilla, så da måtte jeg nesten bare slå til. Jeg fant også en Nike genser på tilbud, og den er jo perfekt for meg nå som jeg skal amme. Jeg har jo nesten ingen overdeler som man kan åpne fremme, og det er jo en stor fordel når man skal amme. Denne kan jo og brukes utenom, og så var den så fin farge på, og da måtte jeg jo ha den også.

  Noen som har Reebook Easytone sko?

  Testing av det nye kameraet

  Idag har jeg prøvd med bittelitt på det nye kameraet, ikke noe proff, men bare teste litt forksjellige ting. Jeg har bare testet de standar innstillingene, og tror ikke jeg skal gjøre så mange manuelle innstillinger selv. Jeg er ingen fotograf, og bruker helst kameraet til å ta bilder av Madelen. Idag prøvde jeg litt på diverste strå osv jeg fant på veien, hehe. Ingen av bildene er redigerte, jeg tenkte bare jeg ville vise dere hvordan bilder det nye kameraet tar.  Jeg er veldig fornøyd med det nye kameraet hvertfall. Jeg bruker et annet objektiv da, 18-200 mm zoon eller noe sånt.

  Hva syns dere? Hvilket kamera bruker dere?

  Søte pusebabyene

  Nå er det jo allerede langt på dag, og jeg som skulle starte kjempe tidlig med ryddig og vasking. Jeg er ikke kommet i gang enda, men jeg får vel snart hive meg i det. Madelen har sovet utrolig dårlig i natt, så jeg er veldig trøtt idag. Tror hun drømte en del, for plutselig var det grining og så var det snakking osv. Hun ville ned på do midt på natten, og lurte på når vi kunne stå opp (da var klokken 2!!). Men hun sov likevel til klokken var nærmere halv 10, så det var ikke nett krise. Mat vil hun ikke ha idag da, men kan jo ha noe med at hun åt fire speilegg, 2 knekkebrød og masse mer mat i går. Hva skjer med denne lille jenta som aldri spiste over en halv skive, hehe. Det er jo kjempe bra at hun spiser mer da, men hadde vært fint om hun kunne ha bra matlyst hver dag, ikke et par ganger i uken.

  Vi var tidlig for å hente posten idag, men det var bare et lite brev til meg. Jeg har fått time på poliklinikken den 10. August, og satser på at det er siste kontroll før fødselen.
  Vi var lenge ute og koste med babypusene idag. Det er så gøy nå som de er blitt så store, for nå springer de rundt i gresset og leker rundt. De har flyttet ut og nå, og koser seg i det fine været. Madelen syns det er så gøy med de små pusene som hun kan drasse med seg, selv om hun ikke helt forstår når det er nok, hehe.

  Andre som har kattunger i år?
  Inspo 180712

  //Weheartit.com

  Den lange veien til postkassene

  Idag sto jeg opp lenge før Madelen, for jeg våknet av at jeg måtte på do når klokken var litt over 8. Jeg fant plutselig ut at jeg heller ikke var noe trett, så da tok jeg like gjerne en lang dusj før Madelen sto opp. Jeg rakk til og med å rydde litt før jeg hørte en trett stemme oppe. Hun sover som oftest lenge, uansett når hun legger seg om kvelden, og hun er ikke noe morgenfugl. Etter å ha dullet med henne i en halvtimes tid var hun klar for å kle på seg hun også. Vi spise frokost sammen, mens vi såg på barnetv.

  Madelen har lekt masse oppe på rommet sitt idag, og jeg har ryddet. Gleder meg til å komme opp å se alt hun har klart å rote ut der oppe alene, hehe, det er alltid like spennende. Siden Kim kommer hjem på fredag, så skal jeg prøve å få shinet opp huset til da. Det er jo litt gøy viss vi kan gjøre noe annet enn å rydde og vaske når han først er hjemme en liten stund.

  Nå har jeg og Madelen nett hentet posten, og den turen er utrolig deilig å få med seg. Jeg klarer ikke gå noe lenger pga. bekkenet, så jeg gleder meg til hver dag for å hente posten. Er bare et par hundre meter å gå, men det hjelper på, hehe. Nå som det er forskjellige bær og puser på veien også, så tar det alltid litt ekstra lang tid. Idag fant hun til og med et gjerde hun kunne klatre på, og så måtte hun bare nett kaste en ti steiner i bekken også. Hun er så søt atte!
  Nå er Madelen med besten litt, for hun ville jo så klart ikke være med meg hjem igjen etter at vi leverte posten. Så da får vi se om hun kommer hjem en gang idag, eller om hun helst vil flytte opp der, hehe.

  Hva gjør dere på idag?

  Søte babygaver


  Super søte stikkede babytøfler og kjempe fint sengesett. Utrolig glad jeg fikk sengesett, for det trenger jeg.

  Hva syns dere?

  Babybox innholdet

  Innhold:
  - 8 bleier fra Pampers
  - Våtservietter
  - Kortarmet body i str 62
  - Avent Ammeinnlegg
  - Avent flaske
  - Smokk
  - Blenda vaskepulver
  - Nattbind
  - Truseinnlegg
  - Mange forskjellige kremer/såper
  - Antibac
  - En liten leke
  - Foreldre og barn
  - Rabatt kupong; 50% på valgfritt babyplagg fra Lindex

  Jeg er i grunn veldig fornøyd med denne pakken. Alt er jo gratis, og det er ting man trenger uansett. Utrolig glad i små vareprøver på kremer osv, da får man testet hva man liker best. Det er denne pakken jeg har hørt mest bra om også da, så jeg har ikke så høye forventinger til Libero og Vitus sin i grunn. Men jeg håper jeg blir positivt overrasket når jeg skal hente dem.

  Har du hentet alle gratis pakker rundt om?

  Nytt - Ammetøy

  Genseren er super god. Den kostet 699 kr, men den er verdt det. Den er flisfor med puppene, så man slipper brystbetennelse osv. Alt er kjøpt hos Nelly.com.

  Hvilke ammeklær anbefaler dere?

  Anbefaling - boken om meg

  Jeg tipper de fleste har eller ønsker seg en sånn bok der man skriver om barnet fra før det er født. Jeg har selv den mamma lagde til meg når jeg var liten, og det er utrolig gøy å se tilbake på hvordan det var for over 20 år siden. Madelen har nå tre sånne bøker, og det er ingen tvil om hvilken av de jeg liker best. Først fikk jeg en sånn gratis fra godboken, og den er helt grei. Den står jo en del ting i, men den har utrolig kjedlig utseende. Og så fikk vi en fin rosa i gave da Madelen var liten, og den er ganske bra. Men i går fikk Madelen en av farmoren sin, og den er helt super. Det står utrolig mye der, og det er mange felt å fylle ut. Jeg har bare begynt å fylle i litt, jeg må nesten se litt hva jeg har skrevet ned i de andre bøkene, det er trossalt snart fire år siden hun ble født. Men viss dere er på jakt etter en sånn bok til jente, så er Hello Kitty boken kjempe bra.

  Til lillebror har vi bare en fra en gratis pakke, men jeg skal ønske/kjøpe en bedre til han også når han er født.  Hvilken bok har dere?

  Statusrapport 35 + 0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 35 + 0

  IGJEN TIL TERMIN: 5 + 0

  HJERTERYTME: 136 på kontroll sist

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Minato

  NESTE KONTROLL: Lege 25. Juli (jordmora har ferie)

  UTSTYR: Nå har jeg det meste!

  MANGLER AV UTSTYR: vippestol, stokke tripp trapp stol, himmelgardin til senga og andre småting.

  INNKJØP I UKA: Har bare bestillt de to tingene jeg viste dere i går til rommet.

  VEKTØKNING: + 6,2 kg til sammen.

  AKTIVITET: Veldig mye aktivitet.

  SØVNMØNSTER: Han sover en del midt på dagen tror jeg.

  KYNNERE?: De siste dagene har jeg fått en del vonde kynnere om kvelden.

  MATKICK?: Ikke noe spesielt nett nå. Men knekkebrød med smør og melk med oboy er godt.

  PLAGER?: Jeg kjenner det litt i bekkenet igjen, tror jeg gikk litt mye i helgen.

  HUMØR: Helt greit nå i grunn, merker ikke like mye til hormonene som jeg gjorde.

  UTÅLMODIG?: Ja, nå begynner jeg å bli utolmodig. Men er mest bekymret for at det skal skje mens Kim er ute på jobb.

  STEKKMERKER?: Har fått noen på sidene og oppe på magen (men skal ikke klage).

  OPPEGÅENDE: Ja, vil i grunn si det. Blir litt fort trett, men annet kan jeg vel ikke regne med.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Har en del i beina og fingrene.

  SYKEHUSBAGGEN: Har begynt å pakke ned litt ting.

  FØDSELEN: Jeg er veldig bekymret for at Kim er ute på jobb nett når det skjer, og jeg må føde alene.

  HODET NED/FESTET: Seteleie.

  TUNGT?: Ja, nå begynner det å bli ganske tungt.  Fra 35 uker og 0 dager til 35 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 2500 g
  CRL: 31 cm
  Full lengde: 42,5 cm  Hvor langt er du på vei?


  Helgen våres

  Som dere sikkert har merket så har det jo vært stille på bloggen i helgen, og jeg sa jo før helgen at vi skulle bort. Så på fredags morning reiste vi til Bergen, med mamma og familien min der. Jeg skulle først på ultralyd, og da hadde jeg mamma med for første gang. Jeg skulle bare for å skjekke om han fortsatt vokser normalt, og det gjør han. Han ble estiminert til å være 2300 g nå, så han ligger bare bitte litt under gjennomsnittet. Madelen var 2500 g bare seks dager før termin, og det er det som er grunnen til at han blir skjekket også. Jeg skal tilbake om 3-4 uker for å skjekke igjen også. Jeg fikk også beskjed om at han ligger i seteleie, så viss han ikke snart snur seg så blir det nok keisersnitt på meg denne gangen.

  Etter ultralyden reiste vi ned i sentrum for å parkere bilen, og vi spaserte bort til hotellet vi skulle bo på. Vi møtte min stefar og mine to andre søsken også der. Hotellet vi bodde på heitte Incity Apartments, og var et leilighetshotell. Det var mer som leiligheter, og hadde kjøkken, bad, soverrom og stue. Jeg syns det var ganske greie rom, og jeg kunne fint bodd der flere ganger. Vi var også ut å spiste på Peppes på fredagen, og shoppet litt. Madelen elsker å prøve klær, så det ble noen turer i prøverommene for hennes del.

  Lørdagen var vi klar for mer shopping (ikke så mye for min del, men jeg hjalp min søster med å finne seg litt). Madelen ble fort lei, og var med Håvard besten på hotellet og slappet av. Jeg fikk kjøpt noen ting da, som et par jakker til meg selv, en mobilveske, ammebh, hettegenser og en mammatights. Madelen fikk også en god del ting, så dere trenger ikke bekymre dere om vi fikk brukt for lite penger, hehe. Senere på dagen gikk vi for å se Istid 4, for det hadde Madelen gledet seg kjempe mye til. Men jeg tror ikke hun syns det var så veldig stas når hun først satt der. Kinosetene var jo så teite, og spratt jo bare opp når lette Madelen satt på dem. Før det var leggetid gikk vi en tur på bryggen, så Madelen fikk sett litt på båtene.

  Søndagen skulle vi egentlig opp på Ulriken, men vi droppet det. Det var ikke nett noe fint vær, så da reiste vi like gjerne hjem litt tidligere enn vi hadde tenkt. Jeg er utrolig glad vi gjorde det, for jeg kan ikke huske sist jeg var så trett som i går. Det må være noe av det verste som finnes, og være så trett at du ikke orker noe som helst når du er alene med et barn.

  Idag fikk vi sovet litt frempå, og det var godt. Det har regnet i hele natt, og da sover jeg kjempe bra. Jeg liker å ligge å høre på lyden av regnet, og ja, jeg vet jeg er merkelig. Det har regnet i hele dag også, så da fikk jeg og Madelen testet de nye regnklærene våre (dere kan se bilde av Madelen med de på i siden). Mamma var også for å hente kameraet mitt idag, for jeg føler meg virkelig hjelpesløs uten kamera. Nå er Madelen lagt for kvelden, og jeg ser på Lying Game på FEM. Tror jeg tar tidlig kveld idag jeg også, for i morgen er det husvask på planen.

  Hva gjorde dere i helgen?

  Barnerom innkjøp  Nå har jeg endelig kommet meg til å bestille et par pynteting til Minato sitt rom. Jeg hadde først tenkt å kjøpe spilledåsen fra Kremmerhuset, men jeg finner den ikke i blå noen sted. Madelen har fått den fra kremmerhuset i helgen, og de er jo litt ulike. Den fra Kremmerhuset er med hester, og denne fra Pandora er med bamser. Men jeg syns denne også var pen, så da kjøpte jeg den. Kulerammen har jeg hatt på innkjøpslisten siden starten, og har endelig somlet meg til å kjøpe den.

  Begge deler er kjøpt fra Pandoraseske.no

  Hva syns du?

  Ny speilrefleks

  Nå har heldigvis det nye kameraet mitt kommet, så da kan jeg blogge igjen. Denne gangen ble det Canon Eos 600d, så det ble hvertfall noen hakk nyere enn det jeg hadde. Jeg er svært fornøyd til nå, selv om jeg ikke har skiftet objektiv og ikke prøvd noen spesielle innstillinger enda. Dette kan jeg heldigvis filme med også, og det er noe jeg har savnet på det andre.

  Noen andre som har dette kameraet?

  Før jeg ble mamma var dette meg

  Jeg fant en mappe med masse gamle bilder av meg, og måtte bare dele med dere. Utrolig morsomt og se tilbake på hvordan jeg var før, og hvordan jeg har forandret meg med årene.
  Bildene er nok ikke i riktig rekkefølge, men det er fra jeg var 14 - 16 år. Må si jeg savner det litt, selv om jeg holder på å le meg i hjel når jeg ser bildene, haha.
  Babymagen <3 Madelen <3


  Nå blir vi borte hele helgen, så det blir ikke noe blogginnlegg på et par dager. Så da vet dere det :)

  Noe nytt til meg

  // Coverbrands


  Noen som har prøvd disse produktene?

  Siden jeg er en tyv så..

  .. tar jeg og stjeler noen bilder fra Malin idag. Jeg skal bruke kameraet minst mulig frem til fredag (da skal det selgest), og dessuten har jeg ikke hatt noen Madelen her idag så jeg kunne ta bilder av. Madelen har nemlig vært med tante Malin og Mathilde i omtrent hele dag, så det er ikke mye jeg har sett til henne. Hun er enda ikke kommet hjem, for nå skulle hun nett se en film med tante Lene.

  Jeg har hvertfall fått gjort litt idag da, som å pakke litt fødebag, dusje, vaske klær osv. Men den grusomme oppvasken står på kjøkkenet enda, og det frister så lite å ta den, hehe. Men jeg får vel bare hive meg i det, ellers blir det jo ikke plass til å lage mat på kjøkkenet til slutt. Det har i grunn vært hærlig med en stille og rolig dag idag, etter å ha vært barnevakt i seks dager i strekk.

  I morgen blir det en liten tur på nav, og resten av dagen skal jeg rydde og pakke (vi skal til Bergen i helgen, så da blir vi borte).
  Da vet jeg hva Madelen har gjort idag også, hehe. Det var så mange fine bilder, at jeg bare måtte låne de :)

   

  Pakke fra Babycare

  I går fikk jeg en stor pakke fra Babycare, så nå er jeg enda et steg nærmere å få kjøpt inn alt før fødselen. Denne gangen var det lammeskinn og søskenbrettet så var det viktigste, og flaks for meg så var søskenbrettet jeg skulle ha på halv pris når jeg skulle kjøpe det. De fleste av de andre tingene var også på salg, og da måtte jeg jo bare nytte sjansen (jeg måtte jo kjøpt det uansett).  Helårs dyne til å ha i vuggen og vognen.  Flaskebørste, flaskesmokker, melkepulver boks, bryst skjold (det meste var på tilbud).  Easy X Rider søskensete/brett. Man kan velge om man vil ha med sete, eller bare brettet.  Lammeskinn til vognen, og fleece dress til Madelen. Perfekt i barnehagen nå som høsten kommer.

  Andre som handler fra Babycare?

  På ønskelista

  Det er så mye jeg har lyst på for tiden, så derfor lager jeg meg like gjerne en ønskeliste. Av en eller annen grunn så får det meg til å ikke tenke så mye på alt jeg vil ha lenger. Det er fortsatt leeenge til min bursdag, så da er det bare til å smøre seg med tolmodighet, hehe.
  Noe dere kunne tenke dere?

  Japanese fashion inspo


  Japan <3

  Statusrapport 34 + 0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 34 + 0

  IGJEN TIL TERMIN: 6 + 0

  HJERTERYTME: 136 på kontroll sist

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Minato (eneste i Norge med navnet)

  NESTE KONTROLL: Ul fredag 13. Juli, og jordmor 25. Juli

  UTSTYR: Nå har jeg det meste!

  MANGLER AV UTSTYR: vippestol, stokke tripp trapp stol, himmelgardin til senga og andre småting.

  INNKJØP I UKA: Denne uken har jeg bestillt en del. Lammeskinn, søskenbrett, ammebher, ammegenser osv. Viser bilder etter hvert det kommer!

  VEKTØKNING: + 6,2 kg til sammen nå.

  AKTIVITET: Veldig mye aktivitet.

  SØVNMØNSTER: Han våkner med det samme jeg er rolig en liten stund.

  KYNNERE?: Ikke så mye nå.

  MATKICK?: Iiis! og chips m/dip

  PLAGER?: Lite plager denne uken.

  HUMØR: Har liten tolmodighet, og blir irritert veldig fort. Jeg takler ikke noe som heter støv eller rot, og blir skikkelig sint viss noen rører noe og ikke rydder opp.

  UTÅLMODIG?: Ja, nå begynner jeg å bli utolmodig. Men er mest bekymret for at det skal skje mens Kim er ute på jobb.

  STEKKMERKER?: Har fått noen på magen nå, og et par på sidene.

  OPPEGÅENDE: Ja, vil i grunn si det. Blir litt fort trett, men annet kan jeg vel ikke regne med.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Har en del i beina og fingrene nå.

  SYKEHUSBAGGEN: Har begynt å pakke ned litt ting.

  FØDSELEN: Den nærmer seg, men tenker ikke på det enda.

  HODET NED/FESTET: Hodet ned, ikke festet.

  TUNGT?: Ja, nå begynner det å bli ganske tungt.  Jeg føler magen har krympet litt, men det er sikkert bare meg.

  Fra 34 uker og 0 dager til 34 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 2300 g
  CRL: 30 cm
  Full lengde: 41 cm
  Hvor langt er dere på vei nå?

  Hjemmelaget pizza

  Jeg har sovet utrolig dårlig i natt, har våknet flere ganger pga. føtter i fjeset, telefoner fra snøsokker og mange do turer. Hater netter som det, for jeg blir så lite opplagt dagen etter! Heldigvis tok Malin med seg Madelen og Anja på hotellet for å spise is, så da fikk jeg hvertfall hvile litt. Jeg har også fått litt steinplukke hjelp idag, så da er vi kommet enda litt lenger med bakken. Det går utrolig seint når Kim er så mye borte, det var liksom ikke det som var planen for i sommer. Men jeg satser hvertfall på at vi får sådd i alle plenene i år, så får vi heller ta resten som det kommer.

  Jeg lagde hjemmelaget pizza til middag idag, og så klart lagde jeg alt for mye mat i dag også. Det er jo helt umulig å beregne ut hvor mye jeg trenger å lage, men da får bare noen spise rester til kvelds og frokost da, hehe. Vi har også hatt en liten badetur idag, og tøffe jenta mi badet til halsen. Jeg for min del syns det er alt for kaldt i år, og når jeg kommer til lårene så holder jeg på å dø på meg, hehe. Madelen prøver å lære seg og svømme, og da må jo jeg holde henne under magen, og det ender jo så klart med at hun sparker sånn med beina at jeg ender opp kliss våt. Jeg hadde liksom kjole på meg, og skulle ikke noe lenger enn til knærne, men når jeg kom hjem var jeg våt på hele magen også.

  I kveld har jeg hatt to litt ulydige unger, som har rotet over alt (de skal hvertfall få rydde opp selv i morgen). Madelen var også ganske sutrete, og var ikke så lett å legge. Hun pleier alltid spille litt DS før hun legger seg, men idag var den tom for batteri. Og hun hadde vært så smart å rote bort laderen med alle lekene idag, så da fikk hun beskjed om å klare seg uten den idag (noe som så klart ikke falt helt i smak).

  Hva har dere gjort idag? Andre som har badet?

  Otaku Issues
  Noen som kjenner seg igjen? hehe.. (Kim??)

  Lørdagen vår

  Idag våknet vi i 10 tiden, og jeg klager absolutt ikke på det. Jeg er utrolig heldig som har en unge med godt sovehjerete, og jeg krysser fingrene for at neste også får det, hehe. Jeg syns dagen i dag har gått veldig fort, og omtrent før jeg hadde rukket og spist frokosten min så var det på tide med middags laging. Idag hadde vi tidlig middag da, for vi prøvde grøt for en gangs skyld. Jeg har aldri lagd det før, for vi liker i grunn ikke det, men siden mine søsken elsker det så tok vi det. Madelen likte det heller ikke, så heldigvis skulle vi ha pommfri og løvstek senere på dagen. Madelen koser seg kjempe mye nå som hun har besøk, og har ikke en gang tid til å se på barnetv (ikke likt henne).

  Nå har de to minste lagt seg, og vi sitter å ser en film. Men jeg fant ut jeg hadde sett den før, så da kunne jeg like gjerne blogge litt samtidig som jeg ser på film, hehe. Tror ikke det skal bli så sen kveld på meg idag, for jeg er ganske trett.
  Hva har dere gjort idag?  Nye Converse

  Kjøpte meg et par nye Converse på ferien, og tenkte jeg skulle prøve noe annet enn hvite sko. Hva syns dere om fargen?

  Fine dager

  Nå er vi inne i den tredje dagen på rad med fint vær, og det er meldt fint i morgen også. Det er utrolig hærlig at det kan være litt sommer i år også, selv om det for meg føles som om det er 40 grader her. Det er det som er så kjipt med å være høygravid om sommeren, hehe.

  På onsdag prøvde vi å kose oss mest mulig, og få mest mulig ut av dagen, siden Kim skulle reise på jobb i går. Vi spiste middag på cafeen, og koste oss på stranden med Madelen. Det var jo iskaldt i vannet, men Madelen kom seg hvertfall uti sammen med onkel Benjamin. Hun elsker å bade, nett som alle andre barn, og da er det gøy å ha en onkel som tåler det. Det er litt dumt at Kim må så mye ut på jobb nå i sommer, men det er bare frem til han har noe fast. Og det er jo bedre etter mer erfaring og turer ut han har.

  I går tidlig reiste jeg og Madelen før Kim skulle reise. Vi var i begravelsen til Knut Arne, og Kim fikk desverre ikke vært med. Noe som er utrolig dumt for han, men vi var hvertfall der. Når vi kom hjem senere på dagen var det nok nærmere 30 grader ute, og jeg hadde fått varmeutslett av den grusomme gravid strømpebuksen jeg hadde på meg. Så det første jeg gjorde var å bytte til noe litt mer sommervennlig, og vi kom oss ut litt i det fine været. Nå er de fine pusebabyen våre blitt store også (jeg må ta bilder en dag), og Madelen har gitt dem navn (Chanello, Svarte Petter, Luffy og Skofus).

  På kvelden kom min søsken inn, og de skal jeg passe til tirsdag. Mamma og de er i Riga, så da blir jeg barnevakten, hehe. Men vi koste oss med å gå ned å bade litt, og jeg kom meg også litt uti. Men jeg har ikke noen bikinier som passer i år, og jeg gidder ikke kjøpe meg en som bare nett passer nå. Så da blir det bare vassing på meg i år, men det er vel like greit siden det nærmer seg fødsel.

  Idag er det enda varmere tror jeg, for jeg klarer ikke komme meg ut en gang. Nå er Madelen og Anja gått på cafeen med Lene, for å kjøpe is. Og de to andre gikk også en tur til Jondal, så jeg tenkte jeg skulle dusje, og prøve å komme meg ut etter det.

  Har dere også fint vær?

  Hva tror dere han skal hete?

  Siden vi har valgt et navn som ingen andre i Norge har til babyen vår, så har jeg ikke villet røpe det før nå. Nå har jeg endelig mottatt alle bokstavene jeg skal male, så da kan jeg kjøre i gang med gjette konkurransen min. Jeg har tatt bilde av bokstavene i tilfeldig rekkefølge, så nå kan dere gjette navnet. Er veldig spent på om noen klarer dette, for det er ikke et vanlig navn i Norge.  Jeg har funnet igjen kameraet, og har dermed minnekortet mitt igjen, hehe. Jeg var helt sikker på at noen hadde stjålet det, men det var bare Malin som hadde lånt det, og glemt og sakt det. Heldigvis!

  Hva tror dere han skal hete?

  Vinneren av navnesmokk

  Da har jeg kåret vinneren av navnesmokken, og det var 98 lodd til sammen. Jeg vet jeg skulle gjøre dette i går, men tiden strakk rett og slett ikke til. Men nå er altså vinneren kåret med random.org, og den heldige vinneren er molsenfoto.blogg.no.

  Gratulerer så mye med en valgfri pakke med navnesmokker. Send meg en epost på iselin_stolheim@live.no, og send adresse, hvilke smokker og hva det skal stå.

   

   

  Noen som er interessert i flere konkurranser etter hvert?

  Kameraet mitt er forresten borte vekke, så jeg får ikke blogget.

  Siste sjanse til å vinne navnesmokk

  I morgen trekker jeg en vinner av navnesmokk konkurransen, så nå er det siste sjansen til å være med. Meld deg på HER  Har du meldt deg på?

  Statusrapport 33 + 0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 33 + 0

  IGJEN TIL TERMIN: 7 + 0

  HJERTERYTME: 136 på kontroll sist

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Hemmelig enda, men nå har jeg endelig fått bokstavene.

  NESTE KONTROLL: Ny ul om to uker ca, og jordmor time 25. Juli.

  UTSTYR: Nå har jeg det meste!

  MANGLER AV UTSTYR: vippestol, lammeskinn, stokke tripp trapp stol, himmelgardin til senga og andre småting.

  INNKJØP I UKA: Ingenting denne uken.

  VEKTØKNING: + 6,1 kg til sammen nå.

  AKTIVITET: Veldig mye aktivitet.

  SØVNMØNSTER: Han våkner med det samme jeg er rolig en liten stund.

  KYNNERE?: Ikke så mye nå.

  MATKICK?: Iiis!

  PLAGER?: Nå er det halsbrannen som plager mest, sover utrolig dårlig pga. det.

  HUMØR: Har liten tolmodighet, og blir irritert veldig fort. Jeg takler ikke noe som heter støv eller rot, og blir skikkelig sint viss noen rører noe og ikke rydder opp.

  UTÅLMODIG?: Jeg er utolmodig, men jeg føler at jeg kommer til å føde litt før tiden (håper det). Men først er det tusen ting jeg må få unna.

  STEKKMERKER?: Har fått noen på magen nå, og et par på sidene.

  OPPEGÅENDE: Ja, vil i grunn si det. Blir litt fort trett, men annet kan jeg vel ikke regne med.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Har en del i beina og fingrene nå.

  SYKEHUSBAGGEN: Har skrevet en liste nå hvertfall, men pakker den nok om en måned.

  FØDSELEN: Den nærmer seg, men tenker ikke på det enda.

  HODET NED/FESTET: Hodet ned, ikke festet.

  TUNGT?: Ja, nå begynner det å bli ganske tungt.  Fra 33 uker og 0 dager til 33 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 2100 g
  CRL: 29 cm
  Full lengde: 39 cm
  Hvor langt er du på vei?

  Kristiansand - dyreparken

  Nå har vi hatt en koslig helg i Kristiansand, med fullt program fra vi kom ned på fredag til vi skulle hjem på søndagen. Vi overnattet på Rica Hotel Dyreparken, men vi fant fort ut at det var ikke noe bra hotell når man ikke reiste med bil. De solgte ikke en gang shampo på hotellet, så vi måtte gå en halvtime for å komme til nærmeste butikk. Og mat utvalget kan jeg ikke nett skryte av, det var alt for dyrt. Første kvelden spiste vi buffet (og det var ikke noe godt å spise), og vi betalte 800 kr og da var Madelen gratis. Men hotellet låg fint til i forhold til dyreparken, og det var jo der vi tilbrakte meste parten av tiden.
  Vi var to dager inn i dyreparken, så vi fikk med oss det meste.

  Tenkte jeg heller kunne vise bilder, enn å skrive en lang tekst.  Nå ble det veldig mange bilder, men det er bedre enn veldig lang tekst, hehe.

  Andre som har vært på noe ferie i år?

  Les mer i arkivet »Mars 2014 »Februar 2014 »Januar 2014
  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits