• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • New in; Hærlige barneklær

  I helgen kjøpte jeg disse to nydelighetene til Madelen. Buksen er i 104 og blusen i 110, og det satt perfekt på henne. Jeg fikk heldigvis buksen på halv pris, og det er jammen ikke ofte jeg finner fine ting til halv pris.

  Hva syns du? Liker du Creamie?

  Sandkasse leking i gråværet

  I dag har det ikke vært noe fint vær, bare litt sånn innimellom. Jeg syns i grunn ikke at det gjør så mye, for vi har hatt så mange dager med nydelig sol at jeg nesten var blitt lei. Dessuten er det bare 12 dager til vi er i Tyrkia med ganske så mange varmegrader, så jeg tror vi får nok varme der. Siden det var litt utrygt vær (regn, sol, vind.. og så regn igjen) så fikk Minato testet regnbukse og støvler for første gang. Det er så klart litt klumpete å bevege seg i det for han som ikke kan gå skikkelig enda, men han syns det var kjempe gøy å få leke litt i sankassen. Madelen derimot syns ikke det var noe gøy, for med det samme hun hadde bygd seg noe så reiv han det ned igjen (lillebrødre altså..).

  Nå har Madelen og Minato tatt en tur med farmoren og oldemoren, så nå skal jeg nytte på å rydde litt tenkte jeg. I morgen kommer Kim hjem fra jobb, og da syns jeg det er greit at det ser litt ok ut, så han slipper å rydde med en gang han komme hjem. Det ligger smuler over hele gulvet (Minato har spist litt nordlandslefse), så det må til med en grundig støvsuging. Jeg må og få tatt badet, for det ser ikke så bra ut nett nå for å si det mildt.
  Hva vi har til barnehagestart  1. Stonz til å ha på i vognen.
  2. Regnklær fra H/H (str 86). Det er greit å ha to, så vi skal kjøpe et til.
  3. Lillelam ulldress (str 80). Ønsker en til i 86 til vinteren, for disse er jeg mest fornøyd med.
  4. Molo parkdress (str 80). Jeg håper denne holder til det er på tide med vinterdress, men den begynner å bli litt knapp.  5. Støvler fra Biisgard (str 20). Jeg elsker disse, og vi har de samme i Rosa til Madelen.
  6. Luer. Nett nå har vi disse to Reima luene i str 48, men vi må ha en litt tjukkere til vinteren kommer.
  7. Tøfler. Det er utrolig greit å ha noen tøfler i barnehagen, så jeg gikk for disse sokketøflene fra hm.
  8. Halslue fra Joha (ull). Denne er str 1-2 år, men litt liten, så må nok kjøpe ny utover høsten. Denne er veldig grei i vognen.  9. Barnehagesekk. Siden Minato ikke kommer til å gå turer det første året, så gikk vi for denne søte pandasekken (kjøpt på en Kawaii butikk i London). Til neste år får han nok seg Bergans sekk han også, nett som Madelen.

   

  Noe mer enn dette har vi ikke kjøpt inn enda, og jeg håper på at han får en del av det han trenger til bursdagen sin. Han skal begynne i barnehagen et par dager før, men jeg tror vi har det vi trenger til de dagene. Det er jo tusen ting man trenger til barnehage start, spesielt til vinterstid. Jeg tenkte jeg bare skulle ha Mountain Buggyen eller Scooteren til sovevogn, så jeg slipper å kjøpe det nytt.

  I fjord på denne tiden laget jeg en lite guide til hva man trenger, den kan dere lese her.

  Har dere kjøpt inn alt som trengs?

  Interiør; Walk in closet  Det er jo ikke lenge siden jeg viste dere oppdaterte  bilder, så denne gangen har jeg ikke tatt bilde av hele. Jeg har hatt stående lenge en sånn vegghylle fra ikea, men aldri fått hengt den opp. Endelig er den oppe, og jeg syns det ble kjempe bra. Jeg skulle gjerne hatt litt flere, men jeg har for liten garderobe (ikke så lett å både ha sminkerom og garderobe på et og samme rom). Men jeg har i hvertfall plassert noen av favoritt skoene oppå hyllen, og jeg syns det ble ganske så bra.

  Noen andre som har walk in closet, som vil vise bilder?

  Outfit - Minato  Bukse - Name It // Genser - Gant

   

  Er det noen som syns det er gøy med outfit innlegg, at jeg skal gjøre det oftere?

  Interiør; Madelen`s rom

  Det er litt lenge mellom oppdateringene her for tiden, men jeg har ikke helt den samme blogglysten som før. Jeg vet ikke hvorfor, men en av grunnene er nok det at jeg ikke får like mye respons på innleggene mine som jeg gjorde før, og da blir det automatisk ikke like gøy lenger.

  Men idag har jeg tatt å ommøblert litt på Madelen sitt rom, noe vi faktisk ikke har gjort på veldig lenge. Det er langt i fra klart, og det er mye pynt på vegger osv som mangler. Jeg skulle også tenkt meg litt mer fine oppbevarings ting, for jeg syns det er lite fint med store fargerike bamser i åpne kasser.  Dukkehus - Sprell.no // Stjernekasse - Kidsparadise.no // Expedit hylle m/rosa kasser - Ikea // Spilledås - Kremmerhuset  Veggskilt - Princess (på denne veggen skal det opp mye mer fint. Det hang et bilde til der, men det knuste).  Bord + to stoler - Heltihundre.no (halv pris) // Hello Kitty stol - Handverksmesse // Retro kjøkken - Heltihundre.no (halv pris) // Teppe - Ikea // Høydemåler - Kidsparadise.no  Retro stol - Barnashus // Seng - Bohus // Oliver Furniture hylle - Mittrom.no (under sengen ser det ikke så veldig bra ut enda).  Klesskap - Ikea // Dukkevogn - Brio

   

  Hva syns dere?

  Minato 11 mnd

  Da var babyen min allerede 11 mnd, og jeg føler det var i går jeg skrev forrige oppdatering her på bloggen. Denne måneden har gått utrolig fort, nesten litt for fort. Vi har vært på 10 mnd kontroll denne måneden da (litt sent), og da fikk vi endelig veid han. Jeg trodde han var tyngre, men han veide 9500 g og var bare 72 cm. Madelen var en cm lenger på denne tiden, og to kilo lettere.Neste kontroll er 1 års kontrollen, og da er det litt større skjekk med lege, sprøyte osv også. Nå fremover er programmet vårt fullt, og jeg har tusen ting å planlegge. Jeg har funnet tema til bursdagen, og har komt i gang med en del av tingene (tenkte jeg skulle vise dere bilde en dag, av innkjøpene). Vi reiser til Tyrkia den 10. August, og rett etter det skal jeg begynne å jobbe igjen. Minato begynner i barnehagen den 19, og vi trenger å kjøpe alt til barnehage start (alt fra klær, yttertøy, sko osv.). Heldigvis har han bursdag et par dager etter, så jeg håper han får noe av det han trenger da :)

  Minato fikk sine to første tenner den 13. Juli, de to nede i midten. Jeg tror neste tann kommer oppe til ene siden, for det ser ut som det er en til på vei der.  Søvn:

  Jeg liker ikke døgnrytmen hans for tiden, for jeg skjønner meg ikke helt på den. Han våkner mange dager alt for tidlig (type 5 om natten), og andre dager sover han til rundt 7. Jeg prøver å ha han i seng til en fast tid om kvelden, og jeg har nå begynt å kutte litt ned på soving på dagen (så vi får se om det fungerer etter hvert). Første luren har han mellom halv 9 og 10 (idag sovnet han halv 9). Da triller jeg han noen minutter utenfor i vogn (kan ikke gå lenger, for Madelen er som oftest ikke stått opp). Neste lur varierer veldig, både på lengde og når han sover. Siden jeg prøver å kutte ned på sovingen på dagtid, så får han ikke sove etter klokken 4-halv 5 lenger. Jeg prøver å holde han våken til klokken 8, og det går som oftest fint så lenge han blir aktivisert. Jeg har prøvd å legge han litt over 7 noen ganger, og da har han våknet mellom 5-halv 6 om morningen.  Måltider:

  ca. 06.30 - Flaske med melk (vi har begynt med melk om mornignen igjen de dagene han våkner tidlig).
  07.30 - Morgengrøten
  ca. 11.00 - Skive, yogurt eller fruktmos
  14.00 - Halvt middagsglass
  16.30 - Halvt middagsglass eller den middagen vi spiser
  19.00 - Kveldsgrøt
  20.00 - Noen slurker med melk i sengen (jada..)  Minato elsker pizza, og han har lært seg en teknikk sånn at han spiser bare fyllet, hehe.

  Motorikk:

  Nå er det nok rett før han går uten problemer. Han er utrolig rask på å komme seg frem rundt i huset, og går veldig fint med å bare holde seg med en hånd i ting. Han klarer å stå en stund alene før han setter seg ned, og et par ganger har han tatt et skritt og to bortover uten å holde i noe. Han har også oppdaget flyet vi kjøpte til han til jul, så nå går han og klatrer på det så mye han bare kan. Når vi sier kan du klappe, vinke, så gjør han det med det samme. Han peker på det han vil ha, og har bra pinsett grep når han skal ta små ting. Han gjør også godt utrykk for at han forstår når han ikke har lov for ting, men da bare rister han på hodet og gjør det likevel.

  Språk:

  Han har ikke lært seg noen flere ord enn på forrige oppdatering, men han sier de han kan mye oftere. Nå merker jeg at det er mye mer bevisst, og det er stor forksjell på om han roper på noen og når han bare vil få frem noe lite. Når han våkner om morningen, og Madelen enda sover, så er det første han gjør å gå til trappa og rope på "dytte". Han står og roper kjempe lenge, og blir veldig skuffa viss han ikke får noe svar.  De fleste kan:

  • riktig ord for mamma og pappa - Ja
  • leker "klappe kake" - Han klapper når vi sier det, men har ikke testet noe "klappe kake".
  • står alene et par sekunder - Ja

  Halvparten kan:

  • imiterer andres aktivitet - Ja, han gjeiper når jeg gjør det f.eks.
  • putter objekter i en boks - Han har ikke putteboks, men han legger ofte ting i kasser osv.
  • forstår simple kommandoer - Han forstår godt nei, men lyer ikke så ofte.

  Noen få kan:

  • sier 1 ord (mamma/pappa) - Den forstod jeg ikke
  • setter seg fra stående - Ja

   

  Hvor store er deres små?

   

  Bilsete nr 2

  Nå var det plutselig bare en måned til den lille babyen vår fyllet året, og jeg merker han får dårligere plass i setet sitt for hver dag som går. Vi hadde først tenkt å bruke det samme vi hadde til Madelen, men det fikk fuktskader og myglet (så det har vi kastet). Jeg har tenkt veldig lenge på hvilket sete vi skulle velge, og det sto lenge mellom to (max-way og Besafe Combi). En ting var sikkert, og det var at det skulle være et bakovervendt sete, og det var ikke brukt for å kunne snu det.

  Nå for en stund siden kom jo Besafe med sitt nye Plus sete, og da ble plutselig valget veldig enkelt. Vi har ikke isofix i bilen uansett, så da er det jo greit å ha et bra sete som ikke MÅ ha isofix feste for å være bra. Jeg har sett mange har testet dette nye setet, og er fornøyde. Så nå har jeg også bestillt et sånt, i fargen Premium Black. Gleder meg til det kommer i posten nå!
   

  Outfit - Madelen  Peplum topp - River Island // Tights - River Island (gårsdagens)

  Kjole - Lindex // Solbriller - Cobra Snake

   

  Det blir litt lite blogging for tiden, men har ikke helt lysten lenger. Og det frister mer å være ute, slappe av med familien osv nå som det er sommer.
  Idag har det vært nydelig vær, og vi har brukt dagen på å ta en koslig tur så ungene kunne leke på veien, og så tok vi en tur på stranden for å bade og sole oss litt. Minato har også fått badet litt idag og i går, siden det nå er så varmt i vannet. Kim er på jobb nå, så det er jo så klart litt ekstra travelt for meg disse dagene. Minato har hatt en del dager der han har sovet kjempe dårlig, og stått opp klokken 5-6 om morningen.

  Nå har jeg nett spist en kjempe god kvelds med spekeskinke, eggerøre og en liten kald potet. Jeg tenkte jeg snart skulle komme meg i seng, i tillfelle vi må starte dagen klokken 5 i natt.

  Hva syns dere om antrekkene til Madelen?

  Ønskeliste til ettårsdag

  Han trenger alt av klær i str 86, og oppover også. Siden han skal begynne i barnehagen så er gode barnehage klær noe som kommer til å gå mye av.

  London turen

  God kveld/natt! I går kom vi hjem fra London, og jeg tenkte jeg skulle ta meg tid til å dele litt med dere. Jeg tenkte jeg at jeg kanskje fikk tid til å blogge litt på turen, men det gikk i et fra morgen til kveld. Det var alt for liten tid vi hadde der, og vi skulle gjerne hatt minst to dager til. Vi gikk i butikker fra vi sto opp, til ca. 8-9 om kvelden (og vi ble langt i fra ferdig med alt vi skulle innom). Vi hadde jo og tenkt å kanskje ta oss tid til London Eye og litt annen avslapping, men det var ikke sjangs til å få presset det inn noen steder.

  På mandagen kom vi jo ganske sent ned, og var ikke på hotellet før klokken nærmet seg 12. Først slet vi litt med å finne ut av hvor vi skulle, og så tok jo en evighet å stå i kø bare for å kjøpe Oystercard. Da vi endelig kom frem ble vi ganske skuffet over hotell rommene. Det var ikke sånn de såg ut på bildene, så det syns vi var ganske dårlig. Men vi hadde jo ikke valgt noe luksus hotell, og hotell standaren i London er jo ganske lav. Vi hadde tenkt å klage mer om morningen, men det ble helt glemt (vi var jo ikke på rommet uansett).

  Tirsdagen prøvde vi å starte tidlig, men vi kom oss ikke ut dørene før klokken var 11. Vi fikk med oss ca. 1/3 av oxford + litt annet fra noen side gater. Vi var faktisk ute omtrent til alt stengte, og brukte mange timer på å se på alt for dyre ting på Selfridges. Jeg er jo så klart i himmelen når jeg kommer inn på et sted med så mange designer ting på en plass, men jeg hadde nok trengt en litt større lommebok. På kvelden hadde vi tenkt oss på Kino, men de gikk visst ikke så sent (hvertfall ikke der vi var). Da brukte vi bare tiden på å gå litt rundt og gjøre oss litt mer kjent til neste dag.

  Onsdag kom vi oss tidligere ut dørene, og gikk først til Camden Marked. Vi brukte alt for mange timer der opp, med tanke på at det ikke var så veldig bra. De hadde en del billige sko der da, og jeg fikk kjøpt meg enda et par i Lita samlingen min. Jeg syns det gikk mest i fake klær eller goth butikker, men da vet vi til neste gang at vi ikke trenger å dra opp der. Vi rakk også et par andre butikker, men langt i fra like mye som jeg hadde planlagt. Vi skulle på Abercrombie, og nett når vi kom frem stengte de dørene. Men vi brukte rundt to timer på Hollister, og jeg fikk med meg en del plagg derfra. På kvelden gikk vi for å spise en bedre middag på Angus steakhouse, og der må jeg si jeg er veldig imponert over maten. Det var ikke nett billig, men det var jo denne ene kvelden vi skulle spise litt skikkelig mat. Når vi kom til hotellet måtte vi pakke koffertene våre, og gjøre alt klart for avreise neste dag.

  Torsdagen skjekket vi ut tidlig, sånn at vi hadde noen timer til shopping. Det første vi gjorde var å ta en taxi til Abercrombie, siden vi ikke rakk det dagen før. Jeg kjøpte meg verdens beste joggebukse og en kjole. Jeg ville ha genser også, men den jeg plukket med meg til prøverommet var en annen modell enn den jeg hadde sett for meg (og jeg orket ikke stå i de lange køene lenger). Etterpå tok jeg og Kim taxi ut til en cafe som Kim hadde sett frem til (otaku sted). De hadde faktisk overraskende god mat der, så da ble lunsjen der. Etterpå ble det en tur til Harrods (for vi hadde gavekort der). Det er noe av det beste jeg har vært på i hele mitt liv, og vi brukte to hele timer der. Det var helt perfekt, for de hadde en gigantisk avdeling med bare elektronikk, så da hadde Kim noe å gjøre mens jeg gikk rundt. Jeg fikk selv med meg en nydelig Michael Kors veske hjem, og noen klær til Madelen og Minato derfra. Etter dette hadde vi utrolig dårlig tid, så planene mine om å komme ut fra Victoria Secret og Topshop med masse fint gikk i vasken. Jeg hadde ikke tid til å stå i kø for hverken prøving eller kjøping.

  Vi tok fly hjem til Norge på kvelden, og landet rundt 00 om kvelden. Jeg og Kim sov hos Cato og Karianne, siden vi skulle hente barna om morningen. Jeg klarte så klart å forsove meg, så vi kom alt for sent hjem. Men alt gikk fint til slutt, og vi hadde to overlykkelige unger når vi åpnet koffertene og fant frem det vi hadde kjøpt til dem.

  Jeg tok alt for lite bilder, men her er noen an dem.

  Fredrik sin fantastiske mat, haha.

  Spise med pinner va absolutt ikke noe lett.

  Jeg skal absolutt tilbake til London, men da skal jeg ha bedre tid.

  Andre som har vært i London?

  Day 15 - Noe du savner

  Det jeg tror jeg savner aller mest er det å kunne henge med beste jentene hver eneste dag, og bare gjøre ingenting. Det å gå i 9-10 klasse må være den beste tiden av livet etter min mening. Da er det ingen bekymringer, og ikke noe ansvar man må ta. Nå føler jeg at jeg får alt for liten tid til venner, for dagene går jo i ett. Når man har barn så kan man ikke bare gå ut hele tiden (man bør hvertfall ikke), og da er det klart man går glipp av mye.  Jeg savner fjortiss tiden <3

   

  Hva savner du?

  Day 14 - Favoritter på tv som barn  Her er ni av mine favoritt serier som barn. Det er nok mange flere, men er ikke så lett å komme på de i farten.

  1. Mumfie 2. Johnny Bravo 3. Pokemon 4. Mummitrollet 5. Dexter 6. Powerpuff jentene 7. Digimon 8. Snøbarna 9. Bananer i pysjamas

  Når jeg ser på dette bildet så kommer det jo opp to store favoritter til, Teletubbiene og Snørrungene. Og så ser jeg jo at Sailor Moon også er med her.

   

  Hva var deres favoritter på tv som barn?

  Day 13 - Dagens ønskelister  New Look  Topshop  Abercrombie and Fitch  Victoria Secret

   

  Dette er et forhåndsskrevet innlegg, og side jeg er i London nå så kanskje jeg kommer hjem med noe på lista.

  Love you

  Tihi, Kim kommer til å hate meg for å legge ut disse bildene, men jeg bare måtte. Hvor ofte er det vi tar bilder sammen liksom, sist vi tok sånne bildet var vel når vi var 15 år. Love you, kjæresten min <3

  Les mer i arkivet »Mars 2014 »Februar 2014 »Januar 2014
  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits