• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Mini style  Skjorte - Hm // Shorts - Zara // Sløyfe - Ugler i mosen (lokal butikk) // sko - Akid brand  I går var vi i bursdag til skjønne Celine som ble hele 1 år. Da måtte vi så klart pynte oss litt, så Minato fikk prøve den nye sløyfen sin og litt voks i håret. Han elsker de nye skoene sine, fordi han klarer å få dem på selv, så de går til alle antrekk for hans del. Madelen kom rett fra overnattig, så hun gikk like greit i det hun hadde på seg. Peplum topp kan jo brukes til hverdags og til selskap, så den passet fint at hun hadde kledd på seg.

  Andre som har testet skoene fra Akid?

  Kjøkken inspirasjon

  I dag tenkte jeg å dele litt av inspirasjons bildene for kjøkken som jeg har lagret på dataen. Jeg har sikkert 1000 bilder med forskjellige bilder av interiør og ting som jeg vil ha i huset. Kjøkken er et av de viktigste rommene i huset, men det er og et av de vanskeligste å planlegge. Det er tusen ting man skal tenke på, og det er om å gjøre å få et så funksjonelt kjøkken som mulig, og det skal og se bra ut.

  Vi skal ha Aubo kjøkken, som man får kjøpt hos Monter. Det vi skal ha heter Toscana Hvit, og det er nydelig. Jeg reiste til Haugesund på Fredag for å tegne kjøkken, men de hadde visst ferie til 11. August. Jeg fikk i hvertfall se litt løsninger på utstillingene der da, så nå har jeg enda flere ting jeg vil få plass til.

  Vi skal ha helt sort benkeplate (om dere vet om noen fine i laminat, så si fra), og sorte hvitevarer. Nett nå tenker jeg veldig på om jeg skal gå for en innebygd micro eller kombiovn med dampfunksjon, og selfølgelig stekeovn da.

  Er det noen som har fine kjøkken som vil vise bilder? Eller vet dere om gode interiørblogger? Jeg trenger all den inspirasjonen og tipsene jeg kan få :)

  Nytt fra Mini Rodini  Ny jakke fra Mini Rodini (på salg hos Kidså.no) // Støvler fra Hunter


  Her hos oss kom det plutselig skikkelig uvær i dag, så da kjørte vi på med å prøve på den nye jakken. Den har vannsøyle på 3000, så den tåler litt vann hvertfall. Gult er en av de store favorittene her om dagen, spesielt til minste mann.

   

  Andre som har gjort noen gode salgskupp den siste tiden?

  Prinsesse rommet

  Jeg kan virkelig drømme meg bort i times vis når jeg sitter å ser på barneklær eller interiør til barnerommene, det finnes så utrolig mye fint. Jeg er utrolig glad i Australske sider spesielt, der finner man alt det fine samlet på en plass. Jeg ser hvertfall at det kommer en del fine ting til rommene på ønskelista i år, og her har jeg laget en kollage av noen fine ting jeg har funnet i dag.  Jeg fant blant annet verdens søteste dør. Dette er en mini dør som man skal plassere på et hemmelig sted i rommet, så er det lettere for tannfeen å komme på besøk *genialt*.

  I dag har jeg bestillt ny seng til Madelen siden det var 4 ukers bestillings tid på den. Litt greit viss hun slipper å sove på madrass i lang tid etter at rommet er klart for bruk. Hun fikk velge blandt noen senger selv, og valget falt på en vakker Dagseng, med skuff under, sånn at hun kunne ha venner på besøk.

  glowy.no - 4999 kr - sofaseng

  Klesskap skal og bestilles i nærmeste fremtid, for det var og ganske lang bestillingstid på. Her er det jeg som har måttet ta valget, for vi trenger et praktisk skap med god plass til alle klærene, og som kan vare til hun blir ganske stor. Det hun har nå er et bittelite fra ikea, som passet helt fint da hun var baby, nå renner det over og kjolene er for lange til å henge der.

  bestkiddos.no - 6978 kr - h205 b153
  Er det noen som har gode interiør sider å anbefale?

   

  (innlegg fra 10. Juli)

  Badet

  .. som gleder seg veldig til en total renovering!!

  I dag skal jeg vise dere badet vårt for første gang. Dette er en av de tingene jeg absolutt ikke liker med huset. Det er alt for lite og skapene har sprukket opp av vanndamp. Heldigvis skal dette snart fikses, og jeg har planene klare (utenom fliser, det er såå vanskelig å velge). Jeg gleder meg sånn til større og finere bad.

  IMG_9836

  IMG_9837

  IMG_9843

  IMG_9845

  Som dere sikkert ser, så er dette et alt for lite bad for fire personer. Dusjen er jo halve badet, pga. det var tilpasset rullestol fra før. Det nye badet blir denne dusjen, hele vaskerommet og hele yttergangen.

  Andre som har små bad/bad som trenger oppussing?

  Bikini body you said?!

  .. Never heard of it!  Selv om ikke bikini kroppen var på plass i år heller, så måtte jeg bare bite tenna sammen og kle av meg i dag. Når det er så varmt som dette, ja da må man nesten bare bade. Nå i dag har vi tilbragt store deler av dagen på stranden. Minato har til og med vært til brystet i dag, og han liker ikke vann en gang.

  Når varmen begynte å roe seg litt, så tok vi turen ut i båt og kjørte litt tube. Det var Madelen sin første gang, men hun overvant den skrekken også. Vi kunne så vidt ha noe fart, men kanskje hun tør litt mer neste gang. Det er meldt like fint vær i morgen også, og da har vi tenkt å prøve ut vannski. Jeg har bare prøvd en gang før, så vi får se hvordan det går, hehe.

  I morgen skal de forresten begynne å grave ut til påbygget på huset skal på. Det er så gøy å vite at nå kommer det til å gå fremover, og kanskje det til og med kommer til å få fortere enn vi trodde (hvertfall når det gjelder utsiden).

  Jeg skal prøve å dele så mange bilder jeg kan med dere når vi er i gang på skikkelig vis :)

  (innlegg fra 11. Juli)

  Late stranddager

  Hei hei!

  Disse dagene har vært helt fantastiske! Vi har brukt mange timer på stranden, og Madelen brukt enda fler i sjøen. Hun kan ligge på krokodillen sin i mange timer i strekk hun, og vil ikke opp for å få godteri en gang. Hun har besøk av tante Anja, så de har godt selskap sammen. Minato er og glad i strandlivet, men holder seg litt mer i kanten. Kommer han over magen, så er det mer enn nok for han.

  Vi har hatt med oss alt vi trenger, og mer enn det. Vi pleier aldri dra med oss så mye ned på stranden siden vi bor så nærme, men det var litt deilig å bare ligge å slappe av med alt fra snacks, brus og ting til barna.

  Det har jo så klart vært fullt kjør med hus greier også, så Kim har ikke fått vært med oss å slappet av så mye. Han får i hvertfall huset for seg selv, og da går jo ting litt fortere. Nå er det litt mye som må blir ferdig, og han skal på jobb om 9 dager, så da må det bare gå i jobbing da.

  Madelen i super søt seleshorts fra Cubus.


  Nå må jeg prøve å legge meg, selv om hele familien har snudd døgnet helt på hodet. I morgen skal jeg prøve å få unna maling og nedpakking av hele huset vårt.


  Håper dere andre og har hatt en flott helg :D

  Tapet til barnerom bestillt

  I dag har vi vært opptatt hele dagen med å flytte rundt på ting i huset. Vi har tenkt å først begynne med våres soverom og Madelen sitt, så derfor må Madelen flytte inn til Minato, og vi må inn på garderoben min. Jeg vet nå at vi har alt for masse ting, og defidert for mye leker. Jeg fylte opp fire store trillekofferter med bamser som jeg setter på loftet foreløpig, likevel er det tre kasser igjen + et telt fullt (det er sånt som skjer når man blir hekta på bamseautomater). Det er ikke lett å presse alle tingene inn på bare to rom, men jeg tror vi skal kunne leve sånn i en liten stund.
  Nå kommer de som skal skifte vinduer, kledning og alt det utvendige om bare to uker, så nå nærmer det seg veldig. Når de nye vinduene er på plass kan vi gjøre mer inne også.

  I kveld har jeg fått bestillt tapet til ene veggen på Madelen sitt rom, og jeg tror det kommer til å bli kjempe fint. Hun fikk velge selv, og valget falt på Woodlands fra sianzeng.com. Vi valgte den uten magnet, siden den var så dyr. Men den er utrolig nydelig, og jeg gleder meg sånn til den kommer.

  1659_1_big

  Woodlands-brwn-pnk-wp2

  Er det andre som har flotte tapeter på barnerommene?

  (innlegg fra 2. Juli)

  Yellow tutu

  (innlegg fra 8. Juli)

  IMG_9934maddyki

  Nytt tutu skjørt på zara salg (toppen er og på zara salget nå, men den er kanskje utsolgt).

  PicMonkey Collageskirt

  PicMonkey Collagemorell IMG_9978boygirl

  «gi litt plass her da, søs» .. haha, søtingene!

  IMG_9928kids IMG_0012hide IMG_0008kdsalødklsøa

  Nydelig dag i dag! Sånn som dette kan det godt holde seg lenge altså, for dette er skikkelig sommer.
  Til tross for maks to timer med søvn i natt, så tror jeg denne dagen blir topp. Nå gjelder det bare å ikke sovne på dagen i dag, for da blir det nok lite søvn neste natt også.

  Barnelatter og glede

  God kveld!

  I dag startet vi dagen veldig greit, og for en gangs skyld klarte jeg å stå opp uten at noen dro meg opp. Siden jeg har vært så sliten i det siste, så har ikke Kim hatt sjansen til å sove noe særlig. Så i dag kunne jeg endelig være snill å ha han sove et par timer ekstra, siden han uansett skulle jobbe hele dagen. Jeg passer søstera mi i helga, så jeg måtte uansett stå opp.

  Vi har kost oss på stranden i dag, og har faktisk tilbrakt hele 5 timer der nede. Det er utrolig greit å bo noen meter fra stranden, da trenger man ikke planlegge i hytt og pine hva man skal ha med osv. Vi tar bare turen opp til huset om vi har glemt noe eller må på do. Siden vi har naust og, så lar vi bare alle badelekene ligge der nede, så slipper vi å tenke på det også.

  Kim har vært opptatt med jobbing i hele dag, og jeg syns faktisk litt synd på han i dette fine været. Spesielt når han står inne i varmen å river tak, og er full i glassvat(?)! Nå har vi hvertfall fått alt klart til at vi kan sette opp nytt sikrikgsskap i morgen, og det skal jammen være godt å komme i gang med det. Nå er det bare øverste etasje i første omgang som skal byttes alt på, men kanskje vi fortsetter neste helg.

  I dag kom endelig pakken fra Mini X Style, og den har jeg gledet meg veldig til. Oppi låg det to fine par med sko, solbriller og en koslig hilsen.


  Prinsessen i Jumpsuit fra Mini Rodini, nye sko fra Akid og Solbriller fra Sons and Daughters (jeg skal ta bilder av skoene deres en annen dag, for de er perfekte).  Minato har fått seg litt nye strikkeplagg fra farmoren sin, en nydelig genser og en stilig bleie truse. Han har og fått seg en vakker gul strikke jakke, men den var litt for varm for i dag. Den passer jo perfekt til støvlene hans da, så det blir gøy å prøve.

  Diablo.. eller Blablo som Minato sier :P

  Små ting, store gleder! Dette må være noe av det beste med å være mamma, det å se et lite barnefjes, så utrolig glad og lykkelig. Tenk at noe så lite som å snurre litt rundt kan skape så mye glede. Han ville bare om igjen og om igjen snurre rundt med tante Lene.. fantastisk <3


  Er det flere som har hatt nydelig vær idag?

   

  Planlegging av vaskerom

  Nå de to siste dagene er det eneste jeg har tenkt på om kvelden hvordan vaskerommet skal se ut. Vi har begynt å rive, og skal sette opp et flott og praktisk vaskerom. Det finnes jo så mange fine vaskerom der ute, så inspirasjonsbilder kan man bli sittende å se på i evigheter. Jeg lagret en hel haug med bilder på pcen, så det ble litt av en jobb å gå i gjennom alle for å se hva som faktisk er realistisk i forhold til våres rom. Vaskerommet er jo et av de viktigste rommene i huset, og det er mye som skal inn på nettopp dette rommet.

  PicMonkey Collageblogg1

  Jeg har prøvd å skrive opp hva som er viktig for oss, og hvilket behov vi har for dette rommet.

  * Stor benkplass ? Det skal være god plass til å brette sammen klær, uten av det kommer borti vaskepulver og andre ting.

  * Hyller over vaskemaskin ? Det er greit å ha lett tilgang til vaskepulver, tøymykner osv. Jeg har og tenkt å ha en liten kurv til ting som visse familiemedlemmer aldri klarer å ta ut av lommene sine. Dette er sånne typiske ting som lager rot om det bare ligger å slenger.

  * Skittentøys kurver ? Jeg skal ha plass til å ha en til alle farger, og dette skal ikke være synlig. Jeg tenker derfor å bruke to skuffer under vaskemaskinen. Jeg skal og ha gardin foran litt av disken, der vil jeg ha sånne praktiske kurver fra Ikea med hjul på. En søt rotting kurv må jeg og skaffe meg, og denne skal være en del av interiøret.

  * Plass til å tørke klær ? Dette er et absolutt must å presse inn på vakserommet. Nå tørker vi klærene litt rundt om i huset, og det er ikke noe gøy. Jeg tenker å kjøpe sånne som man henger i taket, og kan trekke ned en og en snor. Jeg vil og lage til en stang på veggen hvor jeg kan henge opp skjorter osv med kleshengere.

  PicMonkey Collageblogg2

  * Strykebrett ? Nå har jeg ikke noe strykebrett, og det er noe jeg savner veldig. På det nye vaskerommet SKAL jeg ha strykebrett montert i en skuffe, og ha plass til å oppbevare strykejern og annet under i skapet. Dette er noe jeg tenker å plassere så langt bort fra vaskemaskinen så mulig, sånn at jeg har et helt rent område.

  * Vaskemaskin og tørketrommel i høyden ? Jeg tenker å plassere dette over to store skuffer. Jeg kan ikke si jeg har problemer med ryggen enda, men plutselig en dag kommer det.

  * Skap over disk ? Jeg har tenkt å ha så mange skap over disken jeg får plass til. Det er veldig greit å ha et sted å oppbevare duker og andre ting man ikke får plass til andre steder i huset. Jeg tenker å og lage til med kasser med navnet til alle i familien som jeg legger det rene tøyet i. Da kan alle ta sitt eget etter hvert, for det skjer litt for ofte at det hoper seg opp her i huset (andre som har samme probem?).

  * Utslagsvask ? Jeg har tenkt å ha en helt vanlig utslagsvask som jeg kan felle inn i benkeplaten. Jeg tror og jeg kommer til å gå for en sånn dusj spring (vet ikke hva det kalles), jeg har hørt mange anbefale det.

  * Høyskap ? Et høyt skap med plass til alt av mopper, bøtter og vaskesaker er et must i mine øyner. Dette har jeg tenkt å presse inn ved siden av vasken, så alt dette kommer litt bort fra resten.

  PicMonkey Collageblogg4

  * Hjørneløsning ? Om alt blir som jeg vil, så kommer jeg til å velge hjørneløsning, for å utnytte plassen på best mulig måte. Selve rommet er litt teit plassering av flere dører, vinkler og vindu.

  * Varmtvannsbereder ? Nå har vi en bitte liten en, og den holder til maks to dusjer på en dag. Den nye vi skal ha er 3000 liter, og sånn hurtig oppvarming når det blir tomt for varmt vann. *gledermeg*.

  * Material valg ? Jeg har tenkt å gå for sjakkruter på gulvet og hvitmalte vegger. Jeg vil ha det ganske sterilt, men likevel hjemme koslig. Jeg tenker å ha en søt lampe, så kan gjøre litt mer ut av rommet. Vi har utrolig lavt tak i kjelleren, så lyse farger er et must.

  PicMonkey Collageblogg3

  Vaskeromsinnredning ? Jeg tror jeg kommer til å gå for Linn Bad sin vaskeromsinnredning. Jeg syns den virket ganske rimelig, og helt grei. Kanskje jeg kjøper benkeplate fra en annen plass, for jeg vil helst ha en svart en. Om det er noen som har andre tips til hvor jeg kan kjøpe fin innredning, så må dere skirke ut :)

  PicMonkey Collageblogg5 PicMonkey Collageblogg7

  Om det er noen av dere som har gode tips, så vil jeg gjerne høre. Pluss og minus med diverse? Kanskje dere har noen flotte vaskerom å vise meg?
   
  (innlegg fra 6. Juli)

  Tokyo Guide

  Nå i dag tenkte jeg å lage et innlegg fra turen vi hadde til Tokyo, alt fra våre erfaringer, pluss/negativt, hotell, mat osv. Dette blir mine egne meninger, og andre kan så klart like helt andre ting og ikke være enig med meg.

  _________________________________________________________________________________

  Flyturen:

  Vi reiste med SAS begge veier, og betalte litt over 15 000 kr for fly tur/retur.

  Først og fremst vil jeg si at flyturen gikk bedre enn forventet. Vi startet med et bitte lite fly fra Bergen ? København, noe som ikke var noe god opplevelse. Jeg har aldri sett noe så lite, så jeg følte omtent jeg ikke fikk puste, i tillegg var Minato hysterisk fordi han måtte ha sele når vi skulle lande. Kim som er vant til sånne småfly når han skal på jobb, syns ikke det var noe problem.

  I københavn rakk vi ikke noe mer enn å gå fra ene gaten til andre, så det ble litt travelt når vi hadde to små og bagasje å dra på. Da vi kom på flyet fra København til Narita airport ble ting bedre. Vi var så heldige at vi fikk en rekke med fire seter i midten, selv om Minato egentlig skulle sitte på fanget. Det var helt supert å ha så stor plass, og det gjorde turen mye lettere for oss. Det var så klart et par hissigbyger som kom fra Minato, men noe annet kan ikke forventes av en 1 åring som må sitte i ro i 12 timer. Maten der i mot var ikke noe å skryte av, og ungene spiste desverre omtrent ingenting de timene vi var der.

  Hjem igjen fikk vi bare tre seter, det vi hadde rett på. Uansett gikk det ganske bra, og Minato sov vel ca. 6 av timene til sammen (til og med jeg klarte å sove et par timer). Det som var ganske skuffende denne gangen var at vi ikke fikk middag til Minato. De sa at det måtte forhåndsbestilles, men de hadde et tørt rundstykke til han. Vi ringte faktisk til SAS noen dager før vi reiste og spurte om vi måtte bestille mat, men dette trengte vi ikke sa de. Vi hadde med middagsglass til han uansett da, og så spiste han av alle oss andre sin mat. Men jeg syns det var ganske dårlig gjort, spesielt på en så lang flytur. Tenk om vi ikke hadde hatt noe med liksom..

  Da vi kom til København var det 5 timer vente tid. Det å komme rett fra Tokyo til Køben var litt av et kultursjokk for oss. I Japan er alle super hyggelige og hjelpsomme, og så kommer vi tilbake til norden der alle føltes veldig frekke, sure og vi fant ingen som vil hjelpe. Det var hvertfall vanskelig å finne noen som jobbet der som gadd å hjelpe på flyplassen, og vi gikk faktisk fra person til person i en time før noen klarte å vise oss hvor barnevognene var.

  Siste flytur gikk veldig fort, og begge barna sov hele veien. Det å komme seg ut av flyet med to sovende unger, en trillekoffert, to sekker, håndveske og taxfree poser var ikke like lett. Heldigvis fikk vi hjelp av flyvertinnene til å komme oss ut. Og når klokken var 2 på natten i norsk tid, da var vi kommet til farmoren og farfaren min som vi skulle sove hos. Da kan man lett si jeg var trett, etter 4 timer søvn på over 48 timer.

  PicMonkey Collage

  Hotell:

  Det første hotellet vi bodde på heter Century Southern Tower Hotel, og ligger med kort gå avstand til Shinjuku. Dette var et hotell der alle rom er fra 20 etasje og oppover. Vi hadde et fint rom i 25 etasje, borte fra alt støy. Det var overraskende store rom, med tanke på at alle sier det er så små rom i Japan. Vi hadde toalett med spyling i rompen, shiseido såper i dusjen, tv med bra kvalitet, kjøleskap og mange andre kjekke ting på rommet. Frokosten var kjempe god, men det kostet penger å spise. Det var en god del resturanter på hotellet, og resepsjonistene kunne engelsk. Vi vasket litt klær på hotellet, og fikk de tilbake i forseglede poser og de såg helt nye ut (dette kostet litt, men vi trengte jo klær). Det var en liten kiosk i 20 etasje, så det gikk an å kjøpe seg litt frokost/kvelds uten å gå så langt. Treningsrommet på hotellet er vel det eneste jeg ikke syns var så bra, så om det er en av de viktigste tingene for deg så vil jeg ikke anbefale dere å dra her.

  PicMonkey Collagelkøjl

  De fire siste nettene sov vi på Grand Pacific Le Daiba, som ligger på Odaiba. Dette hotellet var og helt supert, og det var veldig lite negativt. Rommene og badene var omtrent like, hvertfall på innredning og type ting de hadde. Det var i grunn bare fargene på rommene som var ulike, og sengene på dette hotellet var hakket bedre for meg som liker myke senger. Noe vi ikke visste var at dette var en Good Neighbour hotel til Disney Resort, og det passet oss perfekt. Da fikk vi gratis buss til Disney Sea, så vi slapp taxi penger som vi betalte da vi var i Disney Land (som kom på nesten 1000 kr pga. vi reiste hjem seint om kvelden). Her var piccoloene veldig hjelpsomme, og hjalp med bagasjen opp på rommet og ned igjen. Det var og en amerikansk mann i informasjons skranken, så det var lett å få hjelp til diverse. Vi fikk ikke testet ut noen resturanter eller frokosten her, for vi hadde bare noen få dager. Men på kiosken på hotellet solgte de ferske croissanter, ostehorn og andre bakverk (noe som var veldig positivt for meg som ikke likte så godt den japanske maten). Jeg fikk heller ikke testet treningsrommet på dette hotellet, men Kim var veldig fornøyd med dette (men det kostet 60 kr dagen, da kunne man trene og bade i bassengene). Det negative her var at det var ikke fullt så reint over alt som på det andre, men rommene var i hvertfall skinnende rene uansett. Og røykerommet på dette hotellet var ganske lite, og det var bare et på hotellet som vi fant hvertfall (for de som røyker da.. man kan ikke røyke på gata i japan).

  jkljgjklø

   

  Transport:

  I Tokyo finnes det mange transport muligheter, til alle tider av døgnet. Vi testet ikke ut noe mer enn buss, taxi og skyline en gang. Det gikk aller mest i taxi, rett og slett fordi vi ikke orket å stresse med vogn og to unger i de store folkemengdene på metro stasjonene. Skulle vi reist på et stramt budsjett hadde vi så klart tenkt litt mer over andre alternativer. Taxi var ca. halv pris av de norske, men likevel så er jo det mye dyrere enn tog eller buss. Vi tok buss både til og fra flyplassen da, men hadde det ikke vært for at det gikk direkte fra hotellet vårt når vi skulle reise hadde vi nok tatt taxi.
  Husk; om dere trenger maxitaxi, bestill dagen før (eller flere dager før).. de har visst ganske få av dem!

  Mat:

  Maten vil jeg klart si var det verste med hele turen. Når man reiser med to barn som ikke liker det samme, og når jeg i tillegg er super vand, da er det ikke lett. Det ble minst ett måltid på McDonalds hver eneste dag, og det er gale når Madelen roper; » der er macen», og Minato sier mat når han ser skiltene. Heldigvis var det en i omtrent hver gate, og vi fikk samlet inn alle lekene som finnes i barnemenyene, hehe.  Vi prøvde ut litt av hvert annet og da, og Kim som liker den type mat spiste både onigiri, Bento og sushi. Jeg ble helst superhappy når jeg såg noe som hadde biff eller hamburger, ellers tvinget jeg i meg nudler til frokost noen dager.
  Vi hadde veldig lyst å prøve ut sånn resturant med grill på bordet, men Minato skulle absolutt begynne med trassalderen rett før vi reiste, så hver gang vi skulle spise fikk han en eller annnen hissigbye. Litt kjipt om han hadde hoppet oppå grillen da.

  Av dessert må dere virkelig prøve ut Crepe, som er pannekaker med diverse krem, sjokoladesaus, frukt og noen har is. Du kan velge mellom maange forskjellige. Dette er noe som er veldig populært der nede, og du ser folk over alt som spiser det. Vanlig kuleis er og utrolig god der nede, men softis er noe de ikke kan. De har mange gode (men veldig søte) bakverk rundt om på bakeriene, som melonbrød, pistasjbrød, boller med myyye sjokolade inni osv.

  PicMonkey Collagemat

   

  I neste innlegg skal jeg dele med dere hva vi gjorde på, hva jeg anbefaler osv.

  Tokyo Bilderas - del 1

  Da tenkte jeg å skrive litt mer om turen vår, og dele mange bilder. Det tok sin tid, for jeg hadde langt over 1000 bilder å gå gjennom. Jeg kommer ikke til å gå i noe store detaljer på hva vi gjorde på, for det virket ikke som det var noe interesse for det. Jeg vil likevel dele, mest for min egen del, så jeg kan se tilbake på bloggen senere.

  02.06:
  Dette var dagen vi ankom hotellet vårt, så vi brukte tiden på å bli kjent i området rundt. Shinjuku var nærmeste nabo, så da var det her vi tilbrakte første dagen. Alt var enormt stort for oss første dagen, så vi fikk i grunn ikke gjort så mye. Det eneste som ble kjøpt var en skrubb til meg fra bodyshop, og vi spiste en ikke så god middag.

  PicMonkey Collagemady

  DSC06683japan

  03.06:
  Vi reiste til Shibuya i dag. Jeg gledet meg veldig til dette, for jeg hadde hørt at dette var en super plass, og ikke minst hadde jeg hørt om det kule kjøpesenteret Shibuya 109. Jeg kan vel si at jeg ble litt skuffet her, for jeg fant absolutt ingenting å kjøpe. Alle japanske klær er bittesmå i str, så om du bruker XS her, så kjøper du M der. Så for meg som bruker M til vanlig slet litt mer. De hadde så klart vanlige butikker som Hm, forever21 osv, men i varmen og med to unger fristet ikke shopping så mye. Jeg er likevel glad vi reiste, for Shibuya Crossing er virkelig noe man må se, der er det virkelig folksomt.  Jeg prøvde å få et bilde, men det ble ikke så bra fra bakkenivå.

  DSC06712shibuyacross

  PicMonkey Collageshibuya

  Etter et par timer i Shibuya, tok vi turen videre til Harajuku og Yoyogi parken. Det å spasere runt i parken, og se på alle de fine tingene er jammen hærlig. Når man er i en så stor by så er det ganske befriende å kunne slippe ungene løs for en stund og. Harajuku må virkelig oppleves! Her finner du alle de søte lolita kledde jentene, og andre unge fashionistaer. De har mange søte små butikker med alt mulig dill dall. De hadde til og en en McDonalds her og, så da ble det mat på oss.

  PicMonkey Collageharajuku

  DSC06741yoygishrine

  DSC06728yoyogi

  Etter at det meste var stengt (ja, de meste stenger kl 20.00 her og, sikkert fordi det blir mørkt allerede i 18 tiden), tok vi turen ned for å se hvordan det såg ut i Omotesando, som lå like ved. Her fant vi den kjente leketøyskjenden, Kiddy Land (ala Toys Rus, Hamleys). Her hadde vi 5 etasjer med leker, og de spesialiserte seg på de søte japanske figurene (Rilakkuma, Sanrio, Snoopy, One Piece, Ghibi osv). Jammen klarte ungene lett å fylle opp handlekurvene sine..!

  DSC06759kiddyland

  04.06

  Dette var dagen Kim såg mest frem til, for idag skulle vi besøke Akihabara (elektronikk og Anime stedet). For en syk plass, på en positiv måte. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle like meg her, men jeg syns det er så spesielt at hver bydel kan være så ulik. Her gikk alle med dress, og etter skoletid var det fylt opp med folk i skoleuniformer. Her hjemme er Kim spesiell for mange, pga. han liker anime.. der nede var han en liten fisk i det store hav. Her snakker vi 40-50 åringer som kom med permer med samlekort, eller som var å kjøpte seg manga og figurer.

  DSC06771akihabara

  PicMonkey Collageakihabara

  05.06:

  Denne dagen hadde vi planlagt å reise til Ginza (som jeg gledet meg mest til), men vi fant ut at vi heller ville ha en inne dag. Derfor reiste vi til et stort kjøpesenter som heitte Sunshine City, og her hadde de alt. Først var vi i en liten fornøyelse park, som var basert Naruto, One Piece, Dragon Ball og noen andre kjente serier. Her hadde de alt fra karuseller og spillehaller til ting som minner mer om VilVite senteret i norge.
  Etter første park skulle Minato sove litt, da nyttet vi på å shoppe litt. Her hadde de mange butikker for barn, som Disney, Totoro, Sanrio og en gigantisk ToysRus og BabyRus. Det ble jammen en del ting å bære på denne dagen, men det er jo bare koslig.
  Når minato hadde sovet luren sin avsluttet vi med en tur på et akvarie og en tur til Namja Town (som og var en lekepark). Akvariet var storfavoritt hos store og små.

  DSC06945namja

  PicMonkey Collagememad PicMonkey Collagesunshinecity PicMonkey Collagetotorobleach

  06.06:

  GINZA! Ååh, som jeg gledet meg til Ginza.. bare synd det regnet som aldri før. Jeg har faktisk ikke opplevd så mye regn, eller så mange paraplyer.. eller så mange småsko i pissregn. Til tross for at vi gikk oss vill i noen timer, så fikk jeg kjøpt meg veske, og det ble en LV Neverfull på meg. I tillegg rakk vi innom en Zara, og fikk svidd av en hel del penger der også. Så klart vi måtte en tur innom Sanrio World, som skal være den største Sanrio Butikken i japan. Her fikk vi tak i litt av hvert av søte ting, blant annet støvler og koffert til Madelen.

  PicMonkey Collageoutfit

  DSC06960snario

  07.06:

  Dette var en dag vi ikke helt hadde satt noe plan på, så vi endte med å ta en tur til Rappongi Hills. Jeg trodde det var mer butikker, men uansett var da det like greit. De hadde en del super søte barnebutikker der da, og jeg måtte virkelig holde igjen for å ikke ta helt av. Likevel kom jeg tilbake med poser fra både Mini Rodini, Armani Junior og diverse andre flotte saker. Det ble noen super søte støver på Minato, og det var rett før jeg kjøpte med meg seng til Minato (helt til jeg fant ut at den kom ikke til å passe i kofferten), men herremin den var flott. De er veldig på de skandinaviske merkene der nede, så det er jo litt kult for meg som kommer her fra.
  Ellers fikk vi med oss noe utsikts greier, et museum (som faktisk var veldig interessant, om barnemishandling, dagens barn og diverse, men siden vi hadde med to barn måtte jeg bare springe igjennom).  Og vi fikk besøke Tv Ashi (som lager blandt annet Doraemon).

  PicMonkey Collagedoraemon

  PicMonkey Collagebarnedo
  Den søteste barnedoen!! («)

  08.06:

  Vi fant ut vi ville besøke enda en park, og bare ta det med ro (det var trossalt søndag). Vi endre med Shinjuku Gyoen, som hadde gå avstand fra vårt hotell. For et vakkert sted! Det var en sånn typisk japansk hage der, med koyfisk, tempel, små broer og vakre planter. Selv om det var overskyet koste vi oss skikkelig her. Jeg hadde en liten skrekk opplevelse da jeg skulle på do, og fant en mega edderkopp på veggen da, men ellers var alt topp.

  Etter et par timer i parken gikk turen videre til en mega stor Forever21. Jeg sa at Kim og ungene bare kunne vente med inngangs døren, for jeg skulle bare gå fort igjennom. Da jeg kom tilbake hadde det gått en time, og da hadde jeg faktisk bare sprunget igjennom og ikke sett alt en gang.
  Vi tok en tur opp på hotellet, og spiste en god lunsj/middag der, litt hærlig å ikke stresse med å gå ut å spise.
  På kvelden tok vi en tur til ned til Harajuku, og fikk sett enda mer av de fasinerende folkene.

  PicMonkey Collageshinjukugyoen

  PicMonkey Collagepic
  Litt miksa bilde (1. Shinjuku Gyoen, 2.Sunshine City 3.Rappongi Hills)
  Nå føler jeg at jeg har delt nok i et innlegg, blir det mer her er det vel ingen som gidder å lese, haha. Neste del kommer en annen dag :)

   

  (dette innlegget er kopiert fra den andre bloggen min, så derfor er ikke bildene i full størrelse)

  Interiør shopping og frekke folk

  Hei hei!

  Jeg er super sliten i dag, og vet ærlig talt ikke hvorfor. Sånn ut i fra hvor mye jeg faktisk har gjort i dag, så burde jeg hatt energi til tusen. Jeg har fortsatt vondt i foten, og klarer ikke gå uten å halte, så det er litt begrenset hvor mye jeg får til. Men det er da mye planlegging jeg kan gjøre fra sofaen da hvertfall..

  I dag tidlig hadde vi enda en sementbil i tunet, eller to faktisk. Nå er veggene på nybygget ferdig støypte, og jeg skal ta flere bilder når forskalingen er fjernet. Minato synes så klart at dette er kjempe spennende, og står i vinduet og følger nøye med. Det at det er snekkere utenfor er jo og spennende, så han må ofte opp i vinduet for å banke og vinke til dem.

  Madelen våknet så klart med betennelse på øye sitt i dag, så hun hadde et øye som meg og et som Kim, haha. Men hun sa det gjorde så vondt, så da gikk vi til legen med det samme for å få dråper. Hun er super flink å ta dem på. Det er ikke noe gøy når barna hylskriker når de skal ha medisiner!  Etter en legetur, så fikk Madelen være hjemme med tante Lene, og så reiste vi og Minato for å kjøpe inn diverse til oppussingen. Vi har kjøpt lamper til øverste etasje, unntatt til våres rom (jeg har sett meg ut en de ikke hadde der). Det er greit å få det på plass i helgen siden det elektriske i øverste etasje skal skiftes da. Vi fikk og bestillt gulv til alle ganger og trappen, og til Madelen sitt rom. Dører til øverste etasje ble og bestillt i dag. Ellers fikk vi kjøpt inn diverse maling, verktøy og andre små ting vi trenger.

  Da vi skulle spise i dag, så traff vi på noen skikkelig frekke folk. Jeg og Minato skulle finne oss en babystol som han kunne sitte i, sånn at han nådde opp til bordet. Plutselig hopper en mann foran oss, og bare tar stolen foran øynene våre. Han såg jo så klart at vi skulle hente den! Og når vi snur oss så er det en jente på omtrent Madelen sin alder han prøvde å presse nedi. Jeg syns det er helt vanvittig frekt.. tenk om vi skulle tatt en stol bort fra noen som kommer med en baby, for at Madelen skulle sitte i den.. Noen folk eier ikke respekt!

  Lue - Little Pieces // Genser - Zara // Strømper - Little Pieces // Shorts - Zara // Støvler - Hunter (Lille Martine)


  Lue - Cubus // Vest - Zara // Cardigan - Zara // Bukse - Zara // Støvler - Hakka (japan)
  Hva har dere gjort i dag?

  Husbygging og spiker i foten

  God kveld!

  I dag har vi brukt hele dagen på å rive og drive på inne i huset, mens snekkerene har holdt på utenfor. Jeg må si det går fort unna ute, og allerede i morgen står veggene på nybygget klare. Jeg gleder meg sånn til de begynner på veggene, så vi får nye vinduer og isolert hus. Vi kan ikke sette opp nye vegger før de veggene med vinduer er klare, fordi det ikke er samme størrelse på de nye.  På søndag såg det ut som dette..  I går var det som dette..  Og i dag var det allerede blitt som dette! Dette går unna :D

  Ellers driver vi å river litt oppe nå, sånn at vi kan få inn nytt sikriksskap i helgen.  Dette er rommet som Madelen har hatt til nå.. Det er ikke til å kjenne igjen for øyeblikket, men det skal bli fint til slutt. Dette kommer til å bli våres rom, så de rosa veggene må bort, hehe.  Dette har vært våres rom til nå, og nå skal Madelen overta det. Vi har fjernet en stygg ovn som vi ikke var smarte nok til å fjerne når vi først la nye vegger, gulv og tak. Nå må vi opp med en ny vegg, nytt gulv, tapet og noen strøk maling. Selfølgelig nye dører og, men det skal nytt over alt.  Tenk at de har skjult dette flotte tre gulvet med..  .. dette stygge gulvbelegget. Vi skal uansett legge nytt gulv over, for jeg vil ha likt i alle tre gangene og i trappene. Jeg tenkte å legge et Pergo Vinyl gulv i vakker sølv eik farge, og male det trehvite i trappen hvitt.

  Jeg klarte forresten å få en spiker langt inni foten idag, faktisk så trakket jeg på en to ganger, men ene gangen hadde jeg flaks så den gikk midt mellom tærene. Nå sitter jeg her med en opphovnet fot, og må passe på at jeg ikke får blogforgifting. Jeg som omtrent aldri har holdt en hammer fikk jo helt sjokk, og kan ikke huske hva som skjedde en gang. Jeg hadde visst stått og dradd i planken og fikk den ikke ut. Jeg merket ikke smerten før det hadde gått 10 minutter heller. Jeg satt å gråt og såg super dum ut, og Kim holdt på å le seg i hjel for jeg såg så dum ut.. Satser på en bedre dag i morgen.. ellers blir det mest sofa sitting på meg, for nå klarer jeg ikke gå på foten min nesten!


  Q: Er det noen som har renovert eller bygget hus? Eller vet om noen gode blogger med nett opp dette?

  Gårsdagens Madelen

  Hei hei!

  Nå har jeg kommet tilbake til blogg.no (noe som alltid skjer når jeg skal prøve noe nytt). Jeg har vært borte her fra i 4 måneder, og meste parten har jeg hatt bloggpause. Nå når jeg begynte å blogge igjen fant jeg ut at alle bildene jeg hadde på denne bloggen ikke hadde fulgt meg over på den andre. Nå er det vel ikke noe mer å prøve ut tror jeg, så om jeg skal over på noe annet en gang, så blir det ikke før jeg satser på eget domene en gang (om det noen gang kommer til å skje). Jeg trives godt her, og det må jo være en grunn til at jeg alltid vender tilbake. Nå har jeg faktisk blogget siden 2009, og den første bloggen min opprettet jeg her.

  Til de som ikke har fulgt meg mens jeg var på familieprat, så skjer det ganske mye her nå. Vi er kommet i gang med renovering av huset, og i morgen kommer sementbil og skal lage veggene på nye bygget. Jeg kommer til å dele mange bilder fremover, og jeg gleder meg som en liten unge til at ting blir klart.
  I morgen skal vi reise å kjøpe inn diverse gulv, vegger, dører, lamper osv.


  Slenger med et bilde av gårsdagens Madelen antrekk og! Hun ville være japansk jente sa hun, hihi. Første gang jeg prøvde meg på å sette på sånne donut i håret.. fikk det til på en måte da -_-

  Kjole og vest - Zara // Sko - Timberland // Genser - Creamie // Strømpebukse - Melton


  Q: Er det noen som vet hvordan jeg kan kopiere innleggene mine fra familieprat og over her, og hvordan jeg får riktig størrelse på bildene når de kommer her?

   

  Les mer i arkivet »Desember 2014 »November 2014 »Oktober 2014
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits