• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Ny seng - Rafa kids

  Nå har jeg endelig klart å velge ut ny seng til Minato. Jeg tenkte jeg lenge på å ta Kili sengen, pga. jeg angret sånn på at jeg ikke kjøpte den når han var baby. Jeg har slått det fra meg, og falt pladask for rafa kids sin lille seng. Når Minato så denne selv, så var valget tatt, "biiiiil" kom det fra han, etterfulgt av et stort smil.

  Det er nok noen uker til den kommer, meg vi gleder oss i mens.  Hvilken seng valgte dere etter grindseng tiden?

  #barnerom #interiør #seng #barneseng #rafakids #mamma #mammablogg #interiørblogg #design

  Merke alt

  God kveld!

  Her om dagen fikk vi nye merkelapper til klærene til ungene. Det er jo mange i en pakke, men når absolutt alt skal merkes, så går det med en del. Nå når Madelen går på skolen er jeg enda mer nøye med merking. Jeg har ikke samme kontroll på tingene lenger føler jeg, fordi vi følger henne ikke inn til klasserommet hver dag.

  Denne gangen valgte jeg lapper med Tussi på, siden Madelen er avhengig av sin tussi. Minato var ikke misfornøyd med de han heller for å si det sånn.

  Jeg skriver bare etternavn på våre, fordi da slipper jeg å kjøpe inn to sett. Mye lettere å holde styr på et sett om gangen.

  Disse er fra Askeladden.

   

  Hvor kjøper dere navnelapper fra?

  #mamma #mammablogg #merkeklær #barnehage #skole #askeladden #mammating

  Fargevalg

  Aaah, dette må være noe av det vanskeligste når det kommer til oppussing (viss man ser bort fra flisevalg). Det er helt greit å velge ut farger til barnerom osv, men stuen er hard altså. Så klart jeg kunne valgt hvitt, og problemet var utav verden. Men jeg er dønn lei hvitt, så jeg skal ha grå, greige farger i stuen og kjøkkenet. Gangen har jeg allerede kjøpt inn Sanddyne fra Nordsjø, og satser på at den blir fin. I stuen og kjøkkenet vil jeg ha en litt lysere, men ikke for lys heller. Jeg har sett på både skagen, og mange fargeprøver jeg fikk låne med meg hjem.  Jeg har sett at mange har kalk og kalkrå i husene sine, jeg har og sett mange har marrakech, men den syns jeg blir litt i mørkeste laget. Jeg kan jo og ha kontrast vegger osv, men jeg er så usikker. Møblene har jeg sett meg ut, og fargene må jo passe til det også.

  Vi meg gjerne bilder av deres stuer, kjøkken eller andre rom som har en fin grå farge?


  Oppdatering på Madelen; Feberen har sunket, og ligger stabilt på 39,1. Allmenntilstanden er bra, og hun trodde ikke hun hadde feber at all i dag. Hele hun er full i utslett, men det klør ikke. Jeg mistenker den 5 barnesykdommen, men igjen så er hennes symptomer litt for sterke til det. Men igjen er hun ikke så syk at det kan være meslinger eller Røde hunder. Jeg har så klart skjekket med glass over prikkene, og de går bort.

  Det blir nok en legetur til på mandag om ikke feberen og prikkene er borte til da.  Noen som har hatt barn som helt ut av det blå får migrene, feber, slapp, klarer ikke snakke eller sitte.. etterfulgt av vond hals, enda mer feber og utslett?

  #fargevalg #interiør #oppussing #mamma #mammablogg #interiørblogg #sykdom #barnesykdom #stue #renovering

  New in - Mint  Har ikke denne stikke jakken bare verdens fineste farge? Jeg elsker den. Selve jakken er egentlig for stor til meg, men det dette kalde huset vi har for tiden, så passer den likevel perfekt. Det er svigermor som har stikket denne, og jeg fikk den.

  Andre som er flinke til å strikke, eller har noen i familien som kan?

  #newin #outfit #antrekk #hjemmelaget #strikkeplagg #mint #mote

  Making the best of it

  Hei hei!

  I dag er Madelen bedre i hodet sitt, men våknet med nesten 40 i feber. Hun fikk paracet i dag tidlig, og nå er hvertfall allmenntilstanden litt bedre. Hun er enda oppe i så høyt som 39, men det at hun føler seg bedre er et bra tegn. Nå ligger hun på sakkosekkene og hører på spotify på ipaden sin, hun har virkelig fått øynene opp for å høre på musikk (nett nå går det i tsunami.. haha).

  Jeg prøver å gjøre det beste ut av hus situasjonen vår og for tiden. Det er ikke lett når det er nye ting som skal skje hver dag, og jeg må flytte rotet vårt rundt i huset litt etter litt. I dag så har vi faktisk ingen vinduer på ene siden av huset, og det er ikke sikkert vi får det før helgen heller. Vi har så klart plater på da, ellers hadde det blitt i det kaldeste laget.
  Nett nå har vi akkuratt nok sitteplasser til tre personer i stuen, så når Kim kommer hjem får han finne seg en krakk, haha.

  Sortering av katalogene mine.. den største haugen er faktisk bare kjøkken kataloger.  Matoppbevaring har vi både i bokhyller og under bordet (bedre enn å ha det på gulvet).
  Rotekroken vår.. her har vi samlet alt fra sko, jakker, tv, høytalere, bager osv. En virkelig god mix i denne delen av huset.

   

  #rot #interiør #mamma #mammablogg #interiørblogg #oppussing #renovering #minimalistisk #syktbarn #barn #familie

  Migrene anfall

  God kveld!

  Dette har vært en lang dag vil jeg si.. og likevel har jeg omtrent ikke gjort noe som helst. Jeg følte meg ikke helt bra før i dag, og måtte til og med ha meg en lur før ungene kom hjem. Madelen og de har vært på fjelltur med klassen i dag, og hun ble med tante Anja hjem etter skolen. Minato fikk en litt lang dag i barnehagen i dag, og var trøtt når han kom hjem. Egentlig skulle jeg male i dag, men Minato skulle bare være med meg. Jeg hadde likevel malehjelp da, så det gikk fint.


  (bilde fra en annen dag #throwback)

  Når vi skulle inn å spise kveldsmat i dag, så begynte Madelen helt plutselig å klage over vondt i hodet. Hun har aldri hatt det før, så jeg syns det var litt rart. På bare et par minutter gikk hun fra å springe rundt ute, til å ligge på gulvet å gråte. Jeg kjente på henne, og hun var ganske varm og. Hun hadde da litt over 38 i feber, og ble bare verre i hodet. Jeg gav henne en paracet. Hun sa hun så dotter foran øynene, og klarte ikke lys i det hele tatt.

  Når det hadde gått en liten stund, og hun bare ble verre, så ringte jeg legevakten. Da fikk jeg ikke noe særlig kontakt med henne. Hun klarte ikke sitte, og ikke snakke. Vi fikk beksjed om å komme med det samme, så vi reiste, og svigermor satt barnevakt for Minato.

  Når vi kom frem var Madelen heldigvis blitt litt bedre, så da hadde nok paraceten slått inn. Hun ble skjekket, og tok CRP for å utelukke hjernehinnebetennelse. Den var heldigvis fin! Vi kom frem til at hun har hatt migrene anfall. Jeg skal likevel passe litt ekstra på i natt, og viss hun blir verre skal jeg ta kontakt.

  Nå håper jeg virkelig at dette bare er et engangstilfelle. Jeg vil virkelig ikke at hun og skal slite med migrene. Det er arvelig, men jeg fikk det jo ikke før jeg var 14-15. Jeg krysser fingrene for at dette bare var noe hun fikk siden hun har feber og sikkert er litt syk og, det er jo ofte man får ekstra vondt i hode da.

  Noen som har barn med migrene? Eller migrene selv?

  #migrene #mamma #mammablogg #syktbarn #helse #madelen

  Dusky Pink


  Elsker den nye rosa lace kjolen til Madelen. Den er fra Zara (som omtrent halve garderoben hennes er).

  (skoene er fra UGG Australia)  Minato: Nye sko - Nike AirMax // Bukse og cardigan - Zara // T`skjorte - Lacoste


  Jeg leter etter noen fine knestrømper og og strømpebukser til Madelen i fine høst farger. Noen som vet hvor jeg kan finne? Aller helst i ull også :)

   

  #antrekk #ootd #zara #mammablogg #mamma #barneklær #ugg #nike

  Ferm Living  Nytt fra Ferm Living til Madelen sitt rom. Lampen skal over sengen, og hyllen skal vi sette favoritt figurene i.

  Andre som liker Ferm Living sine produkter?

   

  #fermliving #barnerom #interiør #newin #shopping #mamma #mammablogg

  Progress

  Hei hei!

  Her skjer det nye ting hver eneste dag, og nå har vi endelig store stue vinduer som jeg har ønsket meg så lenge. Jeg elsker dem allerede, selv om vi ikke har vinduskarmer eller noe enda.

  I dag har det kommet opp en god del bordkledning på den ene veggen ute, og veggen mot terassen er revet ned. I morgen kommer enda flere vinduer på plass, og det blir laget hull til skyvedøren vår.

  Nå skal jeg ut å male, mens det enda er fint vær.

  Hva syns dere så langt?

   

  #renovering #husbygging #interiør #fasade #mamma #mammablogg #interiørblogg

  Et par nye vinduer

  Hei hei!

  I dag er jeg ikke helt i form, og har faktisk ikke gjort noe som helst. Vi har ikke sofa lenger, for vi holder på å rive stuen, så jeg prøver mitt beste å finne en behaglig stillig i ungene sine sakkosekker. Selv om det er skinnende sol ute, så sitter jeg inne å fryser med ullsokker og ulljakke på meg.

  I går fikk jeg satt på plass to nye vinduer, et på Madelen sitt rom og et på Minato sitt. De skal enda få et til hver da, men det er en start. Vinduskarmer og det er ikke på enda, men det må nesten vente til Kim kommer hjem fra jobb (han reiser i morgen). I dag kommer de store stuevinduene på plass, og det gleder jeg meg veldig til.

  De siste dagene har vi revet ned en hel del av huset vårt, og kjelleren er snart helt ribbet. Vi fant til og med en 40 år gammel rotte i taket, yummi! Jeg begynner å se hvordan kjøkkenet blir seende ut, selv om vi enda må rive ned badet og hele veggen til stuen før vi kan bygge opp igjen. Så klart har vi en halvveis drager over halve kjøkkenet, og den passet absolutt ikke inn i mine kjøkken tegninger. Nå må jeg endre på dem, og tenke ut en smart løsning som skjuler dette uten at det gjør noe for plassen på kjøkkenet.  Kjøkkenet skal ikke gå i vinkel, men vi trenger bad litt lenger, så da må vi vente med å rive ned badet.


  Her skal veggen rives, pipen støpes igjen og vi skal ha åpen løsning fra kjøkken til stue/spisestue.  Denne veggen skal også rives, så da blir hele stua og kjøkkenet i et. Jeg gleder meg til et stort og åpent med plass til (nesten) alt.  I dag dør også disse grusomme vinduene, og det skal bli godt å få dem bort.

  Vet du om en inspirerende interiør blogg?


  #husbygging #renovering #interiør #barnerom #oppussing #mamma #mammablogg #interiørblogg

  2-åring i hus

  God kveld/natt!

  Nå sr jeg jo at klokken ble over 12 før jeg fikk skrevet innlegget i kveld, så nå har ikke lille venn bursdag lenger. Men i går da, så fylte Minato 2 år. Den bitte lille babyen min har blitt så stor, og klarer så mye selv. Hipp Hipp Hurra for vakreste Minato gutten vår!! Vi er kjempe glad i deg søtnos.

  Disse to årene har gått som bare det, og jeg føler at det ikke er lenge siden vi feiret 1 års dagen din. Det er heller ikke så lenge siden vi reiste til Haukeland, og jeg måtte bli satt i gang dagen før termin pga. lite vann og liten baby. Jeg husker det som at det var i går da du ble født, og det første jeg sa var at du var så blå.. og alle såg rart på meg, for det var ikke det mest typiske å si til sitt nyfødte barn.

  I dag har du feiret bursdagen din både i barnehagen, med ballonger og krone, og du har feiret med en god middag på hotell med de nærmeste. Du har fått deg to store pakker, både traktor og en stor gul bil. Den store gule bilen fra tante Lene falt virkelig i smak, og det var jammen ikke lett å få deg bort fra den. Siden du måtte spise litt kveldsmat, så kunne du desverre ikke få viljen din selv om det var din bursdag, men det gikk fort over. Etter kveldsmaten, så koste vi oss her hjemme med chips og godterier. Det ble en sen kveld på deg og "syssi", men det er jo fridag i morgen da.  Det var ikke feil med is til dessert i dag hvertfall. Sandwich er favoritten til denne gutten.  Når vi kom hjem fra hotellet så ventet det en stor pakke i bilen, og oppi den var det en traktor. Gjett om det var noen som ble glad for det!  I morgen er det tid for selskap med Kim sin familie, så da blir det enda mer pakker på denne gutten. Siden alt ble litt delt opp i år, så blir det mange feiringer. Vi har en million ting å tenke på, så bursdagene har vi faktisk fått servert, og omtrent ikke gjort noe selv. Det kaller jeg luksus (selv om jeg egentlig elsker å lage til bursdager med tema og greier da).

  Håper dere andre har hatt en fin dag :)

   #2år #mammablogg #mamma #bursdag #hipphurra #Minato

  Nye lamper og tapet

  God kveld!

  Jeg lovde å vise tapeten i går, men nå har vi vært nesten to dager uten internett (helt krise). Dagene har uansett fløyet, og det er ikke nett sånn at jeg ikke har noe å gjøre på uten internett lenger. Ting går i ett med husjobbingen, uansett om ikke jeg klarer alt på egenhånd.

  I går startet vi dagen med å levere på skole og barnehage, og vi kom hjem til betongbil i hagen like etter. Nå er gulvet i nye bygget ferdig, og jeg tror ikke vi trenger noe mer betong. Jeg fikk grunnet litt vegger, og Kim fikk drive på med å rive gips taket sitt. Dagen gikk fort, og plutselig var ungene hjemme igjen.

  I dag hadde Minato fri, så det var bare Madelen som skulle innover. Hun hadde legetime til 6 års kontroll i skoletiden, så jeg gikk for å hente henne i friminuttet. Vi satt hos legen i en halvtime, før jeg spør hvor lang ventetid det er;"nei, legen er syk i dag" fikk jeg til svar. Det hadde vært fint å fått beskjed om det før jeg hentet Madelen ut i skoletiden. Madelen klagde selvsakt ikke, for hun fikk jo fri litt.
  Både jeg og Minato har klart å bli sånn halvsyk, så jeg føler ikke jeg har fått gjort noe i dag.

  Likevel har det blitt litt gulvlegging, og halve rommet til Madelen er ferdig lagt gulv på nå. Etter gulvet gjenstår bare lister på hennes rom (og så klart vinduer og døren). Det ene vinduet hennes kommer nok på plass denne uken eller neste, så da er jo ene delen dønn klar. Jeg gleder meg så klart veldig til å sette opp den nydelige sengen hennes.  Ny lampe på garderoben min (fra Bohus). Da mangler bare ny innredning her.  Madelen sin nye lampe (fra Bohus).  Jeg elsker den nye tapeten på prinsesse rommet. Hun valgte den ut helt selv, fordi den hadde både pinnsvin og frosk på seg. Den er fra SianZeng, og er bestillt fra siden deres.  Gulv fra Pergo skal hun få på gulvene sine. Jeg er litt usikker på navnet på denne, fordi at den som heter Blond Eik var utgått, så jeg fikk den som var mest lik.  Her har vi startet litt med gulvleggingen, og når det ble avsluttet i kveld så var hele denne minste delen ferdig lagt.  Jeg fikk grunnet det vi er ferdig med av gangen, så tar jeg resten når taket er på plass. Vi skal ta nedover der med trappen også, men vi tenker å først gjøre oss ferdig oppe. Når veggene er ferdig malt, så får vi lagt gulv, og så satt inn dører.  Litt ute oppdatering!! På fredag blir dette sikkert ganske så tett, om jeg har forstått rett da.  Nå ser fremsiden av huset vårt ut som dette, og jeg kan si såpass at det er rimelig kaldt her inne for tiden. I morgen begynner de nok å isolere litt, så da blir det bedre for oss.  Håper jeg ikke gjør dere helt gal av alt dette hus greiene, men det er for det meste det det handler om her i huset om dagene. Nå er det natta tid for meg merker jeg, så da er det bare til å legge seg med ullsokkene og bli helt frisk igjen.

  Natta :)

  Skolejente

  God kveld!

  I dag var den aller første skoledagen til Madelen, og nå har vi allerede skolebarn. Tiden har gått så alt for fort, og jeg er redd det ikke kommer til å føles så lenge siden det var skolestart når hun flytter ut. Hun syns så klart det er stas å være stor jente, og få lov til alt Minato ikke får lov til da.

  Vi startet dagen litt før 7, og kledde på to trøtte unger og lagde nistepakker. Madelen måtte pynte seg litt første dagen, så da ble det favoritt (hverdags) kjolen. Hun gruet seg veldig, og syns at det var veldig skummelt. Da vi kom til skoleplassen skulle hun absolutt ikke slippe hendene våre, og vi måtte følge etter henne. Etter en stund gikk det seg litt til, så Kim kunne hvertfall gå å hjem for å jobbe med huset. Jeg ble med inn i klasserommet, og var der til det var lunsj (da gikk de fleste foreldrene hjem). Vi hentet henne etter noen timer, og det hadde gått kjempe fint. Hun har jo tante Anja bare to trinn over, så hun sto å ventet i friminuttene, og hadde kommet inn i klasserommet for å spørre etter henne også.

  Vi fikk en hel del papirer som skulle fylles ut i dag, og det blir helt sikkert mer i løpet av uken. Om noen dager får de nok bøker også, så da kan vi legge bokbind på de, og det gleder hun seg til.


  En liten jente som ikke var helt sikker på starten av dagen.. prøvde å få frem et smil.  Litt bedre ble det i friminuttet når Anja kom til utsetning.  Første oppgave; tegn deg selv. Syns den ble veldig søt jeg :)

   

  Hjemme i dag har vi og fått gjort litt ting (bilder kommer), blant annet så har vi lagt tapeten på Madelen sitt rom i dag. Madelen klarte å sovne på gulvet med det samme hun kom hjem i dag, og det merket jo ikke jeg før et stund etter, og det er ikke bra med tanke på kvelden igjen.

  Nå er det et par timer siden hun la seg, og jeg var oppe for et kvarter siden og da lå hun enda og vridde seg i sengen og fikk ikke sove. Jeg kan tenke meg at morgendagen blir fin, spesielt det å få henne ut av sengen blir nok en drøm.

  Nå er det litt leksetid for meg, og så får jeg vel legge meg. I morgen skal jeg male litt, og da får jeg ALLTID migrene etterpå, så da er det vel best å være uthvilt.

   

  Hvordan var deres første skoledag?

  Flere som pusser opp?

   

  Minato 2 år - første selskap

  God kveld!

  I dag har vi feiret Minato sitt første bursdagsselskap for i år. Vi har jo verken kjøkken eller hus til å ha noe i i år, så heldigvis har vi snille foreldre som lager bursdager til Minatoen vår. Siden mamma og de ikke hadde plass til hele slekten, og svigers har en trapp som min bestemor ikke kommer seg opp, så delte vi det rett og slett opp. I dag har vi feiret med min side av familien, og på lørdag er det Kim sin side som skal få komme.

  Det ble ingen tema eller noe sånt i år, for det hadde jeg ikke tid til i det hele. Jeg fikk alt servert, og det eneste jeg gjorde var å lage en pai. Utrolig greit i grunn, for det ble jo null stress på oss (eller stress har vi jo mye av allerede da).

  Minato var veldig fornøyd med både gaver og kaker. Han fikk både Pocoyo bamser, vintersko, penger, klær og mange andre gøye leker. Han er jo skikkelig Pocoyo gal for tiden, så da måtte jeg nesten bestille bamsene til han (super kvalitet, og kostet bare ca. 100 kr på Ebay for alle tre).

  Nå er Minato så stor at han leker fint med andre, så i dag har han og onkel Stian lekt sammen kjempe fint. De gikk til og med tur med oldemor, og Minato hadde visst hermet etter absolutt alt Stian gjorde.


  I morgen er det første skoledag for Madelen. Jeg tror jeg har det som trengst for første dag klart, men er veldig usikker. Har ikke fått så mye informasjon, men vi har kjøpt inn det alt jeg har kommet på, og noe kommer nok snart i posten. Jeg gruer meg skikkelig, og syns hun er alt for liten til dette. De fleste barn gleder seg, men Madelen gruer seg bare, noe som er veldig dumt. Jeg håper at hun fort finner ut at det ikke er så gale likevel.

  Nå er det legge tid for meg, for i morgen er det tidlig opp for alle sammen. Natta :)

  Andre som har 1. klassinger i år?

   

  Full jobbing og barnehagestart

  God kveld!

  Nå ble det så klart dårlig med oppdateringer her igjen, men vi har hatt full rulle i mange dager nå (og det er vel sånn det kommer det å bli fremover). I helgen hadde vi jo gravemaskin her, så da drenerte vi og isolerte så mye vi klarte på 3 fulle dager. Vi kom i mål med gravearbeid for denne gang (hagen fikser vi til neste år), og fikk isolert det vi skulle under bakken.

  Heldigvis fikk vi god hjelp fra hele familien, både store og små. Hadde vi ikke hatt litt dugnadsarbeidere her, så hadde vi aldri kommer i mål. Vi sto på fra tidlig morning, til sene kveld (svigermor var kokk for alle sammen, og laget store gryter med middager til hele gjengen). Det gikk veldig greit, og jeg syns faktisk det var gøy å arbeide når jeg fikk ting til. Føler jeg har lært så mye mer av bare disse få dagene.

  Både Madelen og Minato er livredd gravemaskiner, men etter en del overtaling fikk jeg faktisk Minato til å sitte inni (da den ikke var startet da, for det hadde han aldri gått med på). Litt skeptisk var han, men han var en veldig stolt gutt etterpå som måtte fortelle det til alle.  Jeg har også kjørt gravemaskin i helgen. Helt på ekte.. og jeg klarte det uten å ødelegge noe som helst, haha. Stolt!  Her kommer den nye inngangen vår (inn der som det nå er lekerom). Vi skal ha et lite parti foran med tak over, så det tror jeg skal bli fint. Vi har kjøpt verdens fineste dør i sort, og jeg gleder meg veldig til den er på plass så jeg kan vise.  Her kommer tv.-rommet/mediarommet til Kim. Foreløpig ser det bare ut som en bunkers, men han har visst store planer her. I dag lagde de forresten hull i veggen til åpning, så nå kommer vi hvertfall inn her.  Her er kjeller inngangen foreløpig. Ny dør ligger på lageret på Monter, så i løpet av noen uker kommer nok den på plass også. Denne er jo total råtten, så her trengs det å gjøre noe.  Her har ungene noe å aktivisere seg med om dagene, De får plukke stein fra bakken, og hive i hullene. Hver eneste sten bort fra bakken hjelper, og med litt "lønn" etterpå så er de helt med, og plukker som bare det.


  På mandag hadde Minato sin første dag i barnehagen etter ferien, og han har flyttet til "stor gutt" avdeling. Det var litt skummelt første dagen, og litt grining ble det når jeg skulle gå. Han liker barnehagen veldig godt, og har gledet seg, så det gikk nok fort over. Nå er han den minste på avdelingen sin, men kjenner jeg han rett så er han ikke alltid den som gjør minst ut av seg når det skulle gjelde.  Tøffingen min! Tenk at i neste uke er denne lille karen 2 år. Tiden flyr som bare det, og nå har jeg hvertfall ingen baby lenger. Han prater i vei, og gjør nett som storesøster (på absolutt alt).
  Første barnehage dag hadde han på seg; lue fra Mini Rodini // vest, genser, cardigan og bukse fra Zara // sko fra Nike.


  I går kom Kim hjem fra jobb, og han hadde ikke vært hjemme i et minutt en gang før han måtte hoppe i husjobbing. I dag har vi stått på hele dagen også, og han er langt fra ferdig for dagen enda. Jeg har nett gjort ferdig leksene mine, og tenkte jeg skulle snike meg til å slappe litt av.

  Andre som nett har startet i barnehagen, eller begynt igjen etter ferien?

   

  Drenering og isolering

  God kveld!

  Dette har vært en hektisk og lærerik helg til nå, og jeg har jobbet som aldri før. Jeg har gravd min første grøft (faktisk flere nå), lagt mine første drensrør, satt på isolasjon for første gang og holdt mange ting fast. Til å være meg må jeg si meg veldig imponert, selv om de andre lo av meg fordi jeg hadde rosa sko nedi grøften. Jeg har i hvertfall lært mye, og regner med jeg lærer enda mer av morgendagen. Det kom så klart storm mens vi holdt på i dag, så da fant jeg fort ut at det å gå å bære på isolasjonsplater ikke var det letteste (man kan vel si at jeg falt noen ganger på veien, og platene fløy langt bortover).

  Nå er det full storm ute, og jeg håper bare at alt holder seg på plass til i morgen. Det høres virkelig ille ut ute, så litt skeptisk er jeg. Jeg tør ikke gå ut heller, for da får jeg vel et eller annet i hodet regner jeg med. Det er jo veldig typisk at dette skulle komme nett nå, men vi får bare gjøre det beste ut av det.  En liten en som syns det var veldig rart når halve trappen var borte, og det var et stort hull utenfor. Han ble litt skeptisk når han skjønte at han ikke kunne gå ut denne veien på en stund.  I går ble mesteparten av dagen brukt til graving, og vi hadde noen til å sette opp isolasjon osv. på dagen. Jeg gikk for det meste rundt å vaste, men så hadde visst pappa troen på meg så han satt meg til å hoppe nedi og grave en grøft. Det såg nok bra ut, men jeg visste hvertfall forskjell på spade og grapse da, så det var håp for meg.  *flekk på kameralinsen ser jeg.. -_-*

  Så stolt!! Denne grøften og røret la jeg helt selv, og både mamma og Kim var like sjokkert når jeg sa hva jeg hadde klart. Jeg kan viss jeg vil jeg også har jeg funnet ut nå, og da er jo ting faktisk litt gøy også.  Helt utrolig at ikke trappen har rast enda.. den ser skikkelig stabil ut må jeg si.  Nå fikk jeg ikke tatt slutt bilder for dagen i dag, men jeg skal prøve å få tatt flere bilder i morgen (hverfall om stormen har sluttet). Jeg satser på at vi er ferdig med gravingen i morgen, sånn at de som bygger kan fortsette på mandag med ting.

  Andre som holder på med husbygging/renovering?

  Too much

  God kveld!

  Jeg må si det er fulle dager for tiden altså, ikke mye tid til sommerferie her i huset dette året. Jeg skal ikke klage da, vi får nok et fint hus til slutt, og det teller da som noe. Når man har spikring, maling, studier, unger, mer maling, migrene, lekser, planlegging og enda mer migrene om en annen så blir det travelt, hehe. Jeg gleder meg utrolig masse da, men nett nå vet jeg ikke hvor jeg skal begynne. Jeg har fått i oppgave å pakke ned hele huset før Kim kommer hjem, og det er jo en grei jobb.. men hvor i alle dager skal jeg gjøre av alle tingene da?! Jeg finner vel ut av det og til slutt.

  I dag har Madelen og Minato vært litt med farmor og oldermor, så jeg kunne snakke med veilederen min på kurset jeg tar. Så nå har jeg fått nye lekser til neste uke, og det er ikke like enkelt som videregående har jeg funnet ut. Segmentering, er det noen som er flinke på det eller? Hvor finner jeg statestikker på barneklær osv? Jeg må si det er mer å tenke på enn hva jeg først trodde når man skal starte noe eget.
  Etter å ha søkt med opp og ned på google i dag, så hadde jeg så vondt i hodet at jeg ikke orket å male et strøk på Madelen sitt rom som jeg skulle. Da ble det heller til at jeg la litt mer planer for badet vårt, og jeg tror jeg har funnet ut hvilke fliser vi skal ha i dag.  Vest - Zara // Genser - Butikk Rappongi Hills // Bukse - Cubus // Sko - Converse

  Genser - Mini Rodini // Bukse - Hm // Sko - Converse

   

  I morgen skal vi en tur til Husnes sammen med svigermoren og svigerbroren min. Jeg tror faktisk aldri jeg har vært der, selv om det bare er en time unna, så det blir spennende. Jeg vet ikke helt hva vi skal, men jeg tenkte å gå på Kid å se etter gardiner til Madelen sitt rom, noe mer har ikke jeg på min plan. Ungene får seg hvertfall en liten tur, så de slipper å bare gå her hjemme.


  Andre som begir seg ut på alt for mange ting på en gang?

   

   

  Ønskeliste - Minato 2 år

  I år var det ikke så lett å lage ønskeliste til mini, pga. vi har så liten plass nå under oppussingen. Jeg klarte det så klart likevel, og har satt sammen et par kollager. Vi skal kjøpe seng til han i år, så han får heller få gave litt på etterskudd.

  Noe dere kunne tenke dere her?

  Mer oppussing

  Nå de siste dagene har jeg dillet litt med maling av Madelen sitt nye rom (våres gamle rom). Kim er på jobb, så jeg har fått tatt noen timer om dagen mens mamma har hatt barna. Rommet males i klassisk hvit farge, og så kommer den fine rosa tapeten fra Siang Zeng på ene veggen. Jeg gikk tom for maling i går, og har enda et strøk igjen som må taes i løpet av uken.  Den ene veggen er ikke helt ferdig enda, men det blir den i løpet av denne uken.  Gulvet blit så klart nytt her også, og vinduene skal skiftes i løpet av de neste ukene. Ny dør kommer på plass når gangen også er klar.

   

  Beklager for dårlig blogging de siste dagene, men jeg og ungene har vært noen dager ute hos mamma. Vi har ikke noe kjøkken, og nesten ikke strøm i huset, så da er det ikke så veldig gøy å være her hjemme alene. Madelen hadde likevel veldig lyst hjem i dag, for hun savnet visst huset sitt.

  Jeg har mange ting som skal gjøres de neste dagene, så vi blir nok hjemme for nå hvertfall. På fredag skal vi drenere rundt huset, så da slipper vi noe mer fukt og mygl håper jeg.

  Hva har dere gjort de siste dagene?

  Les mer i arkivet »September 2014 »August 2014 »Juli 2014
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits