• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Barneklær favoritter

  Jeg tenkte jeg skulle lage en liten liste over mine favoritt merker innen barneklær. Det finnes jo så utrolig masse fint, og her har jeg valgt ut i hvertfall noe av det jeg liker best. Jeg håper så klart at noen andre kan få litt inspirasjon, og kanskje finne seg nye favoritter. Det hadde og vært utrolig gøy viss noen andre kan dele sine favoritter, så kanskje jeg får oppdage noe nytt jeg liker. Nå har jeg satt sammen kollager etter hva som passer mine barn, men de har så klart større gutteklær og mindre jenteklær også.  Memini må være et av de mest utrolige merkene som finnes. Disse klærene er så gode, og så varme. Omtrent alt er av ull, og det er super kvalitet. Her i huset har vi alt fra vanlige bukser, dresser til kjoler i ull fra dette merket. Vi har og et par vanlige plagg, og de er og super gode.  Creamie er et merke som bare selger klær til jenter, men de har utrolig masse fint. Madelen har buksen og blusen i midten, og det sitter så fint. Ellers har vi ikke testet ut så masse mer her fra, men ut i fra bildene så er det masse på ønskelista, som den nydelige stjernekjolen.


  Gant er et litt dyrere merke, men herreminhatt så gode klærene er. Holder kjempe bra, og er utrolig gode på (det virker hvertfall sånn).  Hust And Claire, mitt absolutt favoritt merke når det kommer til ullundertøy. Dette er faktisk så fint at man nesten ikke kan ha noe over. Begge mine har hatt noen plagg, og det er mye på ønskelista fra årest kolleksjon. Minato har jo også fått seg den hærlige stjernejakka, som er den mykeste vinterjakken jeg noen gang har testet.  Joha har super masse fine ullklær, til ikke alt for galen pris. Min favoritt er den fine dressen (Minato har allerede hatt to av den), og Madelen elsket en ulltrøye som var ull og bomull. Ellers har vi hatt gode vanlige ullundertøy herfra, og en haug med luer.  Wheat har kjempe masse fint til både jenter og gutter. Min favoritt er absolutt den beige genseren som Minato bruker på et innlegg litt lenger nede.


  Dette er et merke vi enda ikke har hatt noe fra. Jeg har hatt klær herfra på ønskelista til Madelen siden 2011, men enda ikke kjøpt noe. Det er et litt dyrere merke dette også, men klærene er så utrolig kule.

  Ellers liker jeg blant annet klærene fra Zara, Ralph Lauren, Lillelam og Molo.

   

  Fineste høsten

  God kveld!

  Dette må være den fineste høsten jeg har vært borti i mine snart 22 år. Jeg er vant med regn og vind fra ende til annen, og jeg pleier hoppe rett i vinterjakken. Det er jammen ikke mange regndager det har vært i September i år, og her går jeg for det meste uten jakke. Det er kaldt om kveldene og morningene, men det er jo bare litt koslig også at vi kan fyre litt i ovnen også.

  I dag har vi vært en dele ute, sånn at jeg fikk laget stigen min. Jeg og Madelen gikk oss en liten tur tidlig på dagen, og resten ble brukt til å leke utenfor her hjemme. Jeg er utrolig glad vi har lekeplass rett utenfor døren. Vi har sklie, disser, sandkasse, trampoline og diverse sykler, traktorer osv. Det eneste vi mangler nå er et lekehus, og dette skal min "onkel" lage etterhvert når han har tid til det. Jeg gleder meg enormt til jeg kan innrede det, hehe.

  Minato har vært litt sutrete i dag, men jeg vet ikke helt hva som går av han. Tror det var en blanding mellom sulten og trett, men det sier seg jo selv når han ikke vil spise. Jeg mangler nok noe vitamin greier, for jeg har vært kvalm og slapp i et par uker nå. Utrolig irriterende, så jeg får komme meg til legen.

  Nå sitter jeg her og ser litt halvveis på Harry Potter på tv, og halvveis blogger litt. Jeg klarer ikke sitte i ro å se en film jeg, så jeg får med meg litt klipp.

  Hva gjør dere i kveld?

  DIY - Hjemmelaget stige  Du trenger:

  - 2 lange pinner + fire mindre til trinn (jeg brukte ferdige hesjepinner). Om du bruker ferske bør disse tørke i et år egentlig.
  - Spiker og hammer (eller skruer og drill)
  - Sag
  - Noe å pusse med

  Denne har jeg ikke tenkt å ha noe farge på, for jeg syns den var så fin fra før. Jeg tror det er brake det er laget av, så det er ganske så solid.  Denne har jeg tenkt å ta inn i stua, men lar den stå i ytterste gangen et par dager først (i tilfelle det er noe edderkopper på den, hehe).
  Har tenkt å kjøpe Happy Lights blant annet, og så har jeg bestillt noen englevinger jeg tenker å ha på den også. Til jul skal jeg prøve å få laget pakkekalenderen til barna på den også.

   

  Andre som har laget DIY stiger?

   

  New in - Blafre

  I går fikk Minato seg ny matboks av farmoren sin, så nå er det nok en gutt som blir glad når det er barnehage dag på tirsdag. Hun hadde den bare liggende hun faktisk, og jeg har jo ønsket traktor matboks til Minato. Syns den er super søt!

  Andre som har matbokser fra Blafre?

  Ut i frisk luft

  Hei hei!

  I dag har vi endelig kommet oss litt utenfor døren, og det var godt. Jeg gikk ut med barna og Malin, og vi tenkte vi skulle finne tre til å lage DIY stige. Det var så klart veldig mage trær å velge mellom, og det å finne noen som var omtrent like var ikke like lett. Vi gikk rundt der å målte opp, og til slutt fant vi noe ca. bra greier. Jeg gleder meg til å begynne på den, og satser på å få gjøre det til uken. Jeg har aldri laget en sånn før, så jeg er veldig spent på resultatet.

  Vi hadde med bæremeis til Minato i dag, for det er ikke så lett for han å gå i skog og mark enda. Han var ikke helt i humør idag, og begynte å dra meg i håret for han ble så sint. Vet ikke helt hva som gikk av han, men han ble en helt annen gutt da vi kom hjem igjen. Madelen koste seg kjempe masse, og vi gikk ut til et sted der det henger en sleng disse. Aner ikke hvem sin det er, men for et par år siden fant vi den midt i skogen her med oss.

  Jeg og Malin har gjort en skikkelig innsats med rydding og i dag, og vi tok oss av kjøkkenet deres. For å si det sånn så ser det ikke ut, med alt for mange ting. Vi ble ikke ferdig, men fikk kastet hvertfall 3 bossekker med ting. Det ser mye bedre ut, og neste halvdel får vi ta en annen dag. Jeg får litt sånn ryddomania i blandt, og bare må rydde. Jeg syns i grunn det er veldig gøy når jeg bare går inn for det, og det må være masse å gjøre. Jeg syns det er kjedlig å rydde her hjemme, for det er som oftest litt støvtørking og lekerydding liksom.
  Nå er det tid for litt lørdags avslapping, og jeg har funnet frem både Pepsi max og litt godt. Det blir nok ikke lenge til jeg tar kvelden, men litt data må jeg jo bare ha hver dag (litt veldig avhengig av den, hehe).

   

  Hva har dere gjort idag?

  Ønskelista til Madelen 2013  Da har jeg satt sammen en ønskeliste til Madelen også. Det meste av lekene er det hun selv som har valgt ut, men resten er det så klart jeg så har valgt. Toms er noe hun har ønsket seg en stund, men jeg har hele tiden sagt hun får ønske det seg til Bursdagen.

  Noe av det samme dere ønsker til deres barn? Andre som har begynt å tenke på ønskelister?

  Stikkord:

  Jollyroom rabatter

  Bare denne helgen får dere gode tilbud hos Jollyroom.no. I tillegg til at dere får rabatt når dere kjøper vognposer, så har de allerede nedsatt nesten alle vognposene sine. Så til alle dere som er på leting etter en vognpose kan gjøre gode kupp ved å ta en titt her denne helgen.

  De har også 15% rabatt på alt fra Sebra. De har jo så utrolig masse fint, blant annet den kjente Kili sengen.

  Direkte til Sebra >>HER<<

  Jule- og bursdagsønsker til meg selv

  Nå syns jeg det begynner å nærme seg jul, eller i hvertfall bursdag for de fleste her i huset. Så da har har jeg allerede laget meg en ønskeliste. Den er ikke nett kort, og jeg har sikkert tusen andre ting jeg kunne satt på. Men jeg klarte å begrense meg til tre kollager til meg selv, hehe.


  Jeg har så klart mangen alt for dyre ønsker, men det er vel lov å drømme, hehe (a).

  Ellers ønsker jeg med gavekort på interiør butikker.

  Andre som elsker å lage ønskeliste kollasjer?

  Hva ønsker du deg til jul?

  Trøtt i tryne

  God kveld!

  I dag er jeg sliten altså, så det blir ikke lange innlegget her. I går var jeg først på jobb, for å så gå på møte. I dag hadde jeg åpningsvakt i barnehagen, så da var det tidlig påan. Jeg merker at hodet mitt ikke er skapt for denne jobben, men jeg klarer å holde meg noenlunde gående i løpet av dagen ved hjelp av migrene medisin et par ganger. Det er ikke noe gøy å måtte ta flere tabletter om dagen for å kunne bli ferdig som lærlig altså.

  Men idag har jeg hatt en fin dag etter jobb, med koslig besøk av en veninne. Vi har snakket og tatt igjen en del etter et par år, så det var gøy. Skal være med henne i morgen også, så det gleder jeg meg så klart til.

  Snakkes i morgen :)

  Fødselshistoren - Madelen

  Nå har jeg letet gjennom hele bloggen for å finne fødselshisorien etter jeg fikk Madelen, men jeg ser det at jeg har ikke skrevet den her. Jeg skjekket og den gamle bloggen min, og den var ikke der heller. Jeg vet jo at jeg har skrevet den, men det må være på en eldgammel blogg jeg har slettet. Jeg har trossalt blogget siden 2009, men den siste bloggen jeg opprettet var en av de siste dagene i 2010. Siden jeg var så heldig at jeg fant igjen alle bildene fra sykehuset også nå, så tenkte jeg at jeg kunne skrive det jeg husker. Er trossalt en del år siden, så det sitter ikke godt lenger.

  Det hele startet natt til den 20. November 2008, etter at vi hadde vært i Bergen dagen før for å feire dagen til Kim (og gå på den siste ultralyden). På ultralyden sa de ingenting om at noe var modent eller noe sånt, men så hadde jo heller ikke jeg peiling på så mye da. Fylte trossalt 17 år bare 3 dager før jeg ble mamma. Men den 19. November så gikk vi rundt å handlet hele dagen, omtrent uten stopp.

  03.30 våknet jeg opp, og alt var vått. Jeg prøvde å vekke Kim, og sa at vannet var gått, men det tok sin tid før han trodde på meg. Til slutt kom vi oss opp, og jeg sto i dusjen en stund, så det ikke skulle bli vått på gulvet. Vi tok oss god tid før vi ringte til sykebilen (vi har en to timers tur til sykehuset), måtte jo rydde huset og få på plass sminke og hår (jeg hadde kjøpt inn vannfast mascara). Vi gikk opp til svigerforeldrene mine, og de hjalp med ringing osv. Mens vi var der begynte det å gjøre vondt, men ikke sånn at jeg måtte puste meg gjennom riene.

  Når klokken var nærmere 5 kom sykebilen, men vi kom ikke lange veien. Vi måtte med ferjen, men de fikk ikke kontakt med vaktsentralen ombord. De ringte og etter helikopter, men det ville ikke kjøre pga. dårlig vær. Etter å ha prøvd i en halv time kom vi oss med ferjen. Litt over halv 7 var vi på KK (raskeste turen til bergen jeg har vært med på). Der ble vi tatt i mot av en jordmor, som fulgte oss inn på et rom. Dette var ikke et føderom, men noe annet. De målte riene der og jeg fikk sånn klyster (aldri igjen..æsj).

  Jeg husker ikke noe mer av klokkeslettene, noe jeg angrer på at jeg ikke skrev ned. Men når vi kom inn på føderommet (som var nett det samme jeg hadde med Minato), så festet de elektrode på hodet til Madelen (siden hun var liten). Jeg fikk også epidural, noe jeg syns var det verste med hele fødselen. Jeg hadde ekstrem sprøyte skrekk da, og Kim sa jeg hadde skreket til dem fordi de nesten var bordi den ene slangen i hånden, haha.

  Jeg fikk i det minste sove i et par timer etter at jeg hadde fått epiduralen. Jeg husker jeg fikk beskjed om å si fra viss jeg ikke kjente beina mine, men det turte jeg ikke. Jeg var livredd for at de skulle ta fra meg smertelindrinen, men alt gikk heldigvis fint. Når klokken var 15.00 kjentes det ut som jeg måtte på do, og da sa de at de nett skulle skjekke. Det ble ingen dotur på meg, for der var alt klart. Pressriene var vonde, men det gikk fort. 20 minutter etter var hun ute, og helt perfekt.  Denne vakre skapningen ble født den 20. November 2008, klokken 15.21. Fødselen tok 12 timer fra start til slutt, og det er ikke så veldig inne for første gangsfødende. Kim fikk klippe navlestrengen. Hun var ikke stor, men det visste vi jo om på forhånd. 2520 gram og 47 cm, med hele 34 cm rund hodet.

  Jeg hadde forestilt med at det kom ut en sånn slimete klatt av en unge, for det er som oftest det man ser på film. Jeg ble faktisk overrasket når jeg fikk en liten jente med bittelitt gørr på hodet og helt fin hudfarge.  Oppholdet på sykehuset var vi veldig fornøyd med. Siden vi var så unge og hadde så lang vei hjem, så fikk Kim sove der hele tiden og vi fikk reise hjem etter 3 netter. Alle barn under 2800 g skal ha ekstra mat, så hun fikk av kopp. Jeg slet også med ammingen, fordi Madelen var så trett hele tiden (dette var og grunnen til at jeg sluttet etter to uker, det og brystbetennelse). Vi hadde masse besøk på sykehuset, og fikk mange gaver og blomster.

  Det var absolutt ikke det samme andre gang jeg skulle føde. Da måtte Kim reise hjem omtrent med det samme, jeg følte meg dårlig behandlet, måtte dele rom med flere (som ikke hadde noe problem med å vise de blodige bindene sine og andre som hadde barn som skrek hele natta fordi foreldrene ikke forstod at de kanksje måtte bytte bleie). Hadde nesten ikke besøk, ingen gaver, og følte meg i grunn ganske så alene. Kunne ikke vente med å komme meg hjem!

  Hvordan var dere fødsel og opphold på sykehuset?

  Første hårklipp

  I går hadde Minato sin aller første hårklipp, og det var på tide. Han har hatt hår langt ned i øynene lenge nå, og det begynte å se ut som pottesveis. Heldigvis for oss er tante Lene frisør, så da hun spurte om det ikke snart var på tide var jeg kjapp med å svare at vi tar det med en gang. Det gikk bedre enn jeg trodde, og vi ble ferdig uten hyling. Vi plasserte han i stolen sin foran vasken på badet, så da fikk han leke i vann mens vi holdt på. Jeg husker med Madelen, på hennes første klipp måtte vi forflytte oss rundt i hele huset, og det lå tilslutt mat over alt.

  Tøffingen vår måtte så klart få voks i håret når han var ferdig, og han ble riktig så stilig.  Når klippet dere små seg for første gang? Hvordan gikk det?

  Selfie  Bare fordi jeg fikk så lyst.

  Bursdagsbesøk

  I går var vi i brusdag til mine søsken, Ailin og Stian, som fylte 12 og 2 nå i september. De bor ca. en time unna oss, så det er ikke så ofte vi reiser ut dit, blir liksom aldri til. Madelen syns det er spesielt kjekt, for hun elsker å være med tanten sin. Minato er jo bare et år yngre enn Stian så de blir nok gode venner, nett ennå er det litt anspent stemning. Begge vil ha de samme lekene, de drar i hver sin ende, og det ender med grining fra en av dem. I går var det helst Minato som ikke fikk viljen sin, og det var jo katastrofe for han som alltid pleier å få viljen sin fra Madelen.

  På kvelden da vi kom hjem fikk vi besøk av Malin og Fredrik, og vi koste oss med Tacosalat (og lys på bordet, som gjorde det ekstra koslig. haha.. ikke sant Malin?). Jeg kom meg alt for sent i seng da så klart, men det betyr vel bare litt ekstra tidlig leggetid i kveld.

  Første bursdagsbarnet med krone på.

  Her har jeg jammen klart å få med litt av det andre bursdagsbarnet også. Hun var så opptatt av å bli dradd rundt av Madelen, at det ble ikke tid til bilder.  Mormor og Minato <3

   

  Hva har dere gjort på i helgen?

  New in - vintertøy  Minato fikk seg Reima Tec vinterdress (den var bare super søt), ull votter fra Name it og Viking vintersko i matchende farge til dressen. Minato måtte opp i 21 i vintersko nå, noe jeg syns er helt vanvittig. Det er jo bare noen uker siden vi var å kjøpte ecco sko til han, og damen i butikken sa at det var nok lenge til han måtte bruke større enn 20.  Madelen fikk seg nytt skjørt fra cubus, og nye pensko fra Ponny. Hun og vokser så fort, og vi måtte nå kjøpe 27(!) i pensko, og damen sa at i vintersko så måtte hun nok ha 28 i år. Lille jenta mi vokser så fort!

   

  Hvilken sko størrelse bruker deres, og hvor gamle er de?

  Pattern skirt

  God kveld!

  I dag har dagen bare flydd av gårde, og nå har jeg endelig satt meg ned. Vi har vært på en liten handel, og fått unna både kjøpt av litt vintertøy og matvarer. Tenkte jeg skulle legge ut bilde av hva vi har kjøpt til M og M i morgen viss jeg får tid da. Vi skal i bursdag først, så jeg får se hvor sent vi er hjemme igjen.

  Jeg fikk så klart migrene på vei hjem igjen idag, og i tillegg skulle Kim hjelpe faren med noe. Jeg hadde så vondt at jeg ikke klarte å holde meg oppe, så det endte med at ingenting gikk etter planen. Det ble sen middag, ingen jobbing, sure unger og irriterte foreldre. Heldigvis gikk det seg til etter litt mat og leking, i tillegg til fyr i ovnen da, som gjør alt litt ekstra koslig på kalde høst kvelder.

  Det ble ikke mye tekst i dag, men nett i dag er jeg ekstra sliten!

  Jeg syns forresten at det er litt kult at det er inn igjen med sånne skjørt, for de er i grunn utrolig stilige. Var liksom favoritt på ungdomsskolen! Dette Hell Bunny skjørtet kjøpte jeg i London, da Kim skulle få velge et klesplagg til meg (så klart det ble et sånt, for det er jo sånne de bruker på animen :P)

  Hva har dere gjort idag?

  Noe nytt undertøy  De tre første er fra Nelly.com, og de to siste er fra Lindex.

   

  Dette innlegget er veldig forhåndskrevet, da jeg nett oppdaget at jeg hadde glemt å publisere det for mange måneder siden. But here it is!
  Nå kan jeg hvertfall fortelle dere det at både den røde og den leopardmønstede er utrolig dårlige, så da vet dere det. Lindex er virkelig favoritt billig butikken min når det gjelder BHer, mye gode der.

  Antrekk - Madelen`s

  Sko - Ecco // Vinterjakke - Ticket to heaven // Cardigan - Cubus // Kjole - Lipstikboutique // Genser - Creamie

  I dag fant jeg rett og slett frem både vintersko og tykkere lue. Syns det er så kaldt om dagene.. ikke det at det er så rart i og med at vi nermer oss Oktober alt. Nå er jeg endelig godt i gang med julegavene, og idag kom det faktisk to pakker i posten. Den ene skal tilbake, det var Mini a ture jakken til Madelen, for jeg likte ikke fargen.

  Hva syns dere om antrekket til Madelen?

  Sånn går det når pappa styrer

  I dag våknet både Madelen og Minato utrolig tidlig, så jeg fikk sove litt lenger siden jeg enda ikke er frisk. Da jeg kom ned såg det bokstavlig talt ikke ut, og jeg kom inn på kjøkkenet og fikk meg en overraskelse. Der var det både sjokolade, pepsi max og saft på bordet, og klokken var bare 8 på en torsdags morgen. De hadde visst først spist skive da, men hallo!! hehe.. Noe som er helt sikkert er det at Madelen har pappaen sin så godt surret rundt lille fingeren så det går an. Han gjør alt for den jenta, og det vet hun veldig godt å utnytte.

  Det er faktisk første gang jeg har sett dette da, hvertfall på en torsdag før barnehage tid. Og han står ofte opp med dem, så det var nok et engangstilfelle. Minato hadde i hvertfall ikke noe i mot det, og slukte lett sin sjokolade.  Kim hadde og klart å kle på Madelen genseren til Minato. Han bare; "åå, trodde det var Madelen sin. Og at det skulle være 3/4 armer", haha.  I dag er det bare Madelen som har vært i barnehagen, for Minato har fri torsdager. Jeg trodde først jeg var begynt å bli bedre nå, men i dag har jeg vært elendig. Har ikke fått oppdatert bloggen en gang! Jeg tvinget meg selv til å få gjort noe, så idag var det full innsats fra hele familien med vasking. Vi fikk ryddet, vasket gulv og tørket støv over hele overetasjen. Jeg er helt ferdig nå, men det var jammen godt å være ferdig med det.

  I morgen skal vi en tur til Odda for å handle inn litt mat, og se etter et par små ting. Jeg tenkte jeg skal prøve å handle inn mat for en uke om gangen, men aner virkelig ikke hvor jeg skal begynne. Middager er greit nok, men det å planlegge hva vi skal ha til frokost, lunsj osv hele uken er verre. Jeg aner heller ikke hva budsjettet vårt skal ligge på. Jeg tenkte først 1000 kr uka, men er ikke det lite? Hva har dere som matbudjsett i uka (med såper, dopapir, bleier og alt)?

   

  Andre som har noen gode pappa historier?

  Sneakpeak - morgendagens antrekk  Madelen har barnehage dag i morgen, for hun skal begynne å gå torsdager. Det er da de har 5 års klubb, og da er det litt greit for henne å få være med på det. De har også bading de dagene, og det hadde hun gledet seg til i hele fjord.

  Kjole - Lipstikboutiqe // Cardigan - Cubus // Genser - Creamie  Minato har hjemme dag, så da blir det gode joggeklær i morgen. Disse er så fine, så det passer både til hjemmebruk og barnehage! Jeg tenkte jeg kunne finne frem hans klær også i dag, siden jeg likevel skulle finne til Madelen. Det er egentlig bare før det er barnehage jeg pleier å gjøre ting klart dagen før.

  Bukse - Polarn O Pyret // Genser - Polarn O Pyret // Ullbody - Cubus // Ulllongs - Pierre Robert // Sokker - Hm

  Er det andre som pleier å gjøre ting klart dagen før når det er jobb/barnehage?

  Nytt: Bisgaard og Kivat

  Elsker det når jeg kan kjøpe matchende ting til barna. Disse støvlene er jo bare hærlige da, med ull og greier. Jeg tenkte først å kjøpe sånne vanlige cherrox greier, men de er jo syntetiske. Kim ble i hvertfall utrolig glad for at de slapp å bruke krokodilleføtter så han kaller de, hehe. Kivat luen kjøpe jeg på tilbud, egentlig hadde jeg tenkt å kjøpe årets til han, men jeg tor virkelig ikke han bryr seg om det er 2012 modellen.

  Hvilke vintersko/høstsko bruker dere?

  Antrekk - Barnehageklare

  Siden det var noen som spurte om jeg kunne ta et bilde av Madelen med de nye klærene på, så tenkte jeg at jeg skulle nytte sjansen idag siden hun hadde noe av det. Ikke den beste matchen med rosa joggesko, og spesielt ikke den lilla stjernejakke som var kommet i bilen allerede. Men i barnehagen så er det vel aller viktigst at hun ikke fryser.  Madelen; Skjorte - Hm // Tskjorte - Lipstikboutique // Bukse - Lipstikboutique // ull longs - Joha (buksen var så tynt stoff) // sko - Skofus

  Minato; Jakke - Hust and Claire // Genser - Wheat // Bukse - Reflex // Sko - Superfit  Hva er deres favoritt barnemerke?

  Kjedlig å være syk

  God kveld!

  Jeg tenkte jeg skulle gi en lite lyd fra meg i dag også. Blir ikke lange innlegget dette her, men siden jeg satt her med pcen så tenkte jeg at jeg like gjerne kunne skrive noen ord. Jeg har så klart blitt syk, og ligger/sitter her med feber og er ekstremt kvalm. I går og før idag hadde jeg den verste migernen noensinne. Det var faktsik så gale at jeg måtte "dope" meg ned på Codaxol, og det er noe jeg virkelig hater å ta. Liker ikke når jeg ikke klarer å gå beint, og blir helt lam i kroppen, hehe. Men et par doser med de hjalp litt da, jeg har fortsatt feber og ingen i huset kan spise noe mat jeg ikke tåler lukten av idag. Jeg blir hjemme fra jobb i morgen også, noe jeg var idag, syns ikke noe om å smitte alle i barnehagen med dette dritet.

  Det var vel kanskje nok klaging for idag, så da avslutter jeg med å si at det kom pakke i posten i dag (også..). Nå kom heldigvis støvler med for til begge barna, og en halslue til Minato. Tenkte jeg skulle ta bilder når jeg kommer meg litt, så for håpentligvis kommer det bilder i morgen.  Andre som er syke?

  Outfit collage for kidsa

  Først litt inspirasjons antrekk til storejenta mi <3
  Jeg er helt forelsket i årets høst kolleksjon hos Zara, det er så mye fint.

  Og så litt tøffeklær til mini. Gutte kolleksjonen tar helt kaka i år altså, jeg kunne fint tenkt meg alt omtrent. Den ene parkasten er jo bare helt nydelig, så jeg tror det at vinterjakke er bestemt for i år.

  Andre som liker Zara?

  Nytt til Madelen

  I går fikk vi pakke i posten, og nei, jeg har ikke begynt å bestille unyttinge ting igjen. Denne pakken bestillte jeg i midt i Juli, med tanke på at Madelen skulle ha noe av det med seg til syden. I slutten av August fikk jeg epost av de om at de trengte et tall i adressen min. Vi har jo ikke det, men jeg sa de bare kunne skrive 1 da, men jeg skjønner ikke hvorfor de ikke kunne si det med det samme. Men i hvertfall så var pakken fra den berømte Lipstickboutique, og de hadde jo så mye fint.

  Andre som har handlet noe derfra?


  Green Gate  Ååh, produktene fra Green Gate må være noe av det fineste som finnes. Jeg er helt bestemt på at dette er noe jeg skal samle på, men jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Før så var jeg helt sikker på at det var den grå Fay serien, men nå såg jeg den nye vakre med blomster i gråtoner. Jeg elsket den, og så har vi stjerner da.. Det er jo stilig med litt blanding, så det er nok det jeg ender opp med (bare det ikke blir en av hver, da blir det ikke fint lenger, hehe).

  Jeg tenker at jeg kanskje skal begynne å samle nå, så da kan det godt hende at dette er noe som havner på årets ønskeliste.

  Andre som samler på Green Gate?

  Da var pappaen kommet hjem

  Hei hei!

  I går var en stor dag, spesielt for Madelen. Det er ikke det at Kim har vært så lenge borte, bare to uker, men Madelen gleder seg så klart like mye hver gang han kommer hjem. Selfølgelig savner en 4 åring pappaen sin når han ikke er her, og disse ukene har vært ingen unntak. Jeg hadde planlagt å få et ryddig hus og middag klar til han kom hjem, men plutselig kom han inn dørene (1 time før). Da var så klart ingenting klart, men han rakk i det minste å hilse på Minato og før han skulle legge seg.På kvelden koste vi oss bare med god biff middag og en film på kvelden (men ble alt for trette etter halve filmen, så resten tar vi i dag).

  I dag fikk jeg sove lenger, noe jeg har savnet. Jeg klarte ikke sove lenger enn til 9 da, men det er faktisk tre timer mer enn til vanlig. Vi har alle fri idag, så her går det i sløving og mer sløving idag. Rot er det, men ingen gidder å løfte en finger. Jeg skal på personal møte senere idag da, så jeg har ikke hele dagen fri. Jeg vurderer så sette i gang med litt klesvask og sånt, men har ikke kommet lenger enn til tanken enda.

  I morgen er det jobbe dag igjen, og så er det lang helg for oss alle. Madelen og Minato får seg en fri dag i morgen og, siden Kim nett er kommet hjem. Litt greit for meg også å slippe å tenke på andre enn meg selv om morningen.
  Andre som har kjærester som jobber borte?

  Spisestua

  Ikke så mye å skryte av, men tenkte jeg kunne vise dere. Jeg skal snart invistere i et vitrineskap, et som vi kan ha når vi har pusset opp også. Litt kjedlig å kjøpe masse nytt nå som vi ikke skal ha i det nye. Gulvet vårt er det verste, men det får bare være som det er, hehe. Hva syns dere?

  Minato rom - hvor er ting fra  Siden jeg fikk spørsmål om hvor tingene på rommet til Minato er fra, så tenkte jeg at jeg like godt kunne lage et eget innlegg om nett dette. Det er ikke absolutt alt jeg husker, og noe selger de heller ikke lenger.

  Bilde 1: Vimpel - Rice (kjøpt på mimmis.no) // Seng - Stokke (Barnashus, men selger den mange steder) // Bokstaver - Panduro (malt de selv) // Metallskilt - Princess (fjordårets) // Metallfly - Sprell.no (jeg husker ikke helt den butikken jeg kjøpte dette fra, men jeg vet de selger det mange steder, blandt annet Sprell) // Stjerneramme - Sofiesvilla.no // Blått skilt - Princess // Stjernekasser - Lekmer.no (disse selges over alt) // Søt koffert - Kremmerhuset

  Bilde 2: Vegghyller - Bohus // Stjerneknagger - Sofiesvilla.no // Spilledåse - Pandoraseske (jeg tror disse er utgått) // Gardiner - hjemmesydd av svigermor (stoff er fra stoff og stil, og er et linstoff) // Gjyngesau - Lekmer.no // Kenzo genser - Selfridges (ikke akuratt interiør, men den hang der).

  Bilde 3: Postkasse - Bruka (lillemartine.no) // Kommode - Ikea // Bilderamme - Gave til dåpen (men tipper Bohus) // Kalender - Sofiesvilla.no // Kurv - Kremmerhuset // Kuleramme - Pandoraseske (utgått).

  Noe mer dere lurer på?

  Liten bestilling

  Da klarte jeg ikke holde meg lenger.. eller jeg kunne vel holdt meg lenger, men når det er ting vi trenger til barna så kan ikke min avvenning fra shopping stoppe oss. Det ble noen viktige ting fra Babyshop, og dette er ting vi virkelig trengte. Bøyle til stokke stolen er virkelig et must, for den han har nå klatrer han bare utav, står i osv. Jeg må kjøpe noen ekstra sikkerhetsseler også, men de hadde det ikke her. Trappegrind er og noe vi trenger. Nå har jeg bare satt opp den som man kan bruke som mye, men Minato klarer så klart å flytte på den, for den er jo ikke festet. Jeg har og kjøpt en skapstopper, sånn at ikke Minato skal gå i det skapet med alle vaskemidlene i.

  Det er merkelig hvor forskjellige Madelen og Minato faktisk er. Til Madelen trengte vi ikke noe beskyttelser, men vi kjøpte sånn grind foran ovnen for sikkerhets skyld. Til Minato burde vi hatt ALT, for han er alle veier og skal teste ut absolutt alt. Spesielt gøy er det når vi sier nei, da går han enda fortere han.  Andre som har barn som er over alt på en gang? Er det helst med gutter dette?

  Mine hustegninger

  Altså nå må jeg bare begynne med at dette er ikke tenget med noe som helst nøyaktige mål eller noe, bare litt skisse over hvordan vi mest sannsynlig skal ha det når vi kommer i gang. Jeg har fått helt dilla på dette nå, og klarer nesten ikke vente mer. Jeg tror det kommer til å bli ganske bra på denne måten, så da gjenstår i grunn bare penger før vi kan sette i gang.

  Kjeller:

  I kjelleren blir det ganske likt som det er nå. Der det står vaskerom, der er det nå er halv ferdig dårlig kjøkken. Men det er allerede innlagt varmekabler osv i dette rommet. Der det står kjøl, er det nå bare to frysebokser og en haug med rot. Resten er det samme som nå, og trenger bare litt shining.  Hovedetasjen:  Hovedetasjen er der alt omtrent blir forandret. Her blir det nye påbygget, med alle sine soverom og et stort bad. Det som nå er lekerom skal bli til gangen med inngangsdøren. Vi skal og flytte trappen. Det kommer et bad der det nå er vaskerom og yttergang + litt av det som nå er bad. Kjøkkenet blir ganske likt, bare det tar med seg litt av det som nå er bad. Tv rommet til Kim blir spisestue, og stua blir som den er. Vi skal rive vegger, sånn at kjøkken, spisestue og stue kommer i et. Vi skal og fjerne den ene pipa, noe jeg tror kommer til å bli mye arbeid. Vi får en stor terasse, og det skal være to terassedører. Jeg prøvde meg på å planlegge vinduer, men jeg gav fort opp, hehe.

  Loft:  Her har jeg prøvd å tengne hvordan det ser ut nå også. Oppe skal bli Kim sitt tv/media rom, noe som han trenger stor plass til. Han kan ikke ha skråtak, så dette er i grunn eneste måten. Han får et stort rom da, så han får være fornøyd. Vi får også plass til en del annet, men det blir skråtak omtrent over alt. Men jeg tenker kontor, gjesterom, garderobe, eller noe sånt. Her har jeg tenkt veldig lite, og jeg tror vi får ta det litt som det kommer etter at Kim har tatt den plassen han trenger.

   

  Hva syns dere? Noen som har bygget hus som kan komme med alt av tips det finnes?

  Kosekveld med gulljenta

  I dag er det søndag.. ehhm, tror jeg?! hehe. Ikke lett å holde orden på disse dagene syns jeg. I dag har jeg hatt skikkelig lørdags følelse og da er det litt bad feeling når man finner ut at ikke butikken er åpen likevel. I dag hadde jeg skikkelig lyst på noe godt, for jeg syns nok litt synd på meg selv siden jeg var så trett idag. Minato har og vært en skikkelig hard nøtt idag, og jeg skjønner ikke helt hva som er galt. Han har vært super flink til å spise masse mat de siste dagene, og sovet godt på dagen. Nå i et par dager så har han omtrent ikke spist og sover kjempe dårlig på dagen, han går bare rundt og er trett, sur og sulten (det romler i magen på han). Jeg mistenker flere tenner på vei, siden han bare har fått to til nå.

  Madelen har vært i bursdag til ei jente som er like gammel idag, og da måtte jeg og Minato være med også. Hun er jo i grunn stor nok til å gå alene nå, men hun er av den litt mer sjenerte typen, så hun syns det er best å ha meg med enda. Men jeg tror hun koste seg, og virket veldig fornøyd etterpå (helt til vi var på vei hjem, og hun ble bilsyk og alt var gale).

  Siden Madelen var så dårlig etter vi kom hjem, så tenkte jeg at vi kunne ha litt kosekveld. Hun pleier alltid å legge seg når Minato gjør det, men idag fikk hun være våken lenger. Etter at han var lagt, så lagde vi oss taco og så en film mens vi spiste. Hun setter litt ekstra pris på å få være lenger våken når Kim er på jobb, for da blir det ikke så mye oppmerksomhet på henne om dagen. Minato trenger øyner på seg for det meste, og han krever ofte veldig mye. Han har ikke tid til å leke alene, og viss han ser Madelen sitter på fanget så kommer han på sekundet.

  Nå skal jeg kose meg litt med data og pepsi max før jeg også tar kvelden. Nå er det bare noen dager til Kim kommer hjem, så vi er begynt å telle ned nå.  Hva gjør dere i kveld?

  Alt for mange ideer i hodet

  God kveld!

  Tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg til dere før jeg tar kvelden. I dag sov vi faktisk lenge, helt til klokken 7 (det er lenge for Minatoen), og det var hærlig. Jeg syns dagene går utrolig tregt da, når vi starter så tidlig og bare går her hjemme. Minato sover så masse om dagen, at vi går tok for ideer til hva vi kan finne på i mens. Jeg hadde blitt super glad viss dere vil komme med tips til hva vi kan finne på nå når alle disse triste regnfulle høstdagene kommer. I dag er det eneste "spennende" vi har funnet på å gå ut for å leke litt, og det er jo ikke nett den mest fantasifulle aktiviteten.

  Jeg har fått interiør helt på hjernen de siste dagene, og vi bare pusse opp huset nå. Idag har jeg faktisk tegnet en skisse over hvordan jeg vil ha det når vi skal bygge på (tenkte å ta bilde av det i morgen). Det er jo bare tegnet helt for frihånd, uten mål eller linjal. Jeg har og lagret sikkert 300 interiør bilder på dataen med inspirasjon til alle rom i huset. Jeg ser for meg akkuratt hvordan det skal bli, i hvertfall på hovedplan. Jeg tenker det at vi må vel snart begynne å få noen til å tegne skikkelig, og planlegge litt hvordan vi vil ha det når den tid kommer. Når jeg har fått fagbrev vil vi helst begynne byggingen, ikke bare begynne planleggingen da.

  Viss det er noen der ute som har bygget hus før, så kom gjerne med tips. Jeg aner ikke når man bør begynner? Hvor lang tid ting tar? Hvor mye ting koster? Jeg har så mange spørsmål angående dette. Møbler er jo enkelt og greit, der står prisen eksakt. Men så har vi bad, kjøkken, vinduer, material, elektriker, rørlegger osv.. alt for mye å tenke over for meg dette, hehe.  Slenger med et bilde av Minato som går, siden jeg ikke orket å finne frem kameraet og tømme minnekortet nett nå.

   

  Kjøkkenet vårt - bilder

  Nå må dere love meg å ikke le.. lover dere?

  Jeg tenkte jeg skulle vise dere det nydelige kjøkkenet vårt, som jeg så intenst har prøvd å skjule her for dere. Nå må dere vite det at det ikke skal se sånn ut for alltid, men at vi ikke gidder å bruke masse penger på å fikse det opp før vi skal bygge på huset. Jeg har mange planer, og gleder meg så klart som en liten unge til å få et stort hvitt kjøkken. Nett nå er det 70 tallet som regjerer her, og det holder rett og slett på å falle fra hverandre.


  Det ser ikke helt likt ut nett nå, men det er omtrent det samme. Disse bildene tok jeg rett før dåpen, men har helt glemt dem. Nett idag har jeg faktisk ikke like mye rot på diskene, for jeg tok meg tid til en liten rengjøring av overflater, hehe. Men dere ser tegningen med hvorfor dette kjøkkenet ikke kan fungere for normale mennesker. Det er til og med gulvbelegg på veggene, og alt er bare fælt. Det eneste fine med kjøkkenet må være Kitchen Aiden min, for den elsker jeg.

  Andre som ikke har rukket på å fikse kjøkkenet enda?

  Vi er ikke perfekte

  Siden det er så mye snakk om at mamma blogger og andre blogger later som de lever det perfekte liv, med ingen bekymringer, så tenkte jeg at jeg kan skrive litt om mine uvaner. Jeg har mange uvaner og er langt i fra den perfekt sunne mammaen som liksom gjør alt perfekt. Dere skjønner det at vi klarer oss veldig fint selv om barna våre ikke bare spiser økologisk mat, aldri får smake noe søtt og sånne ting. Madelen har mange lekepistoler og elektroniske duppeditter, og Minato får faktisk lov å være i et rom i 10 minutter alene viss jeg er på kjøkkenet for å ta oppvasken.

  Det er ofte jeg spiser masse usunn mat, og tar meg en sjokolade selv om det er onsdag. Jeg drikker Pepsi max nesten hver dag, for det er jammen ikke lett å slutte med det. Jeg syns rett og slett det er flaut at jeg som er "voksen" ikke bare spiser spinat og egg hver dag, for det er blitt et voldsomt press på dette med å spise sunt for tiden. Spesielt ser jeg på veldig mange blogger, at det bare blir lagt ut bilder av den sunne maten de spiser. Jeg lurer på om det virkelig er så mange som er flinke å bare spise sunt, eller om det bare er på bloggen det blir fremstilt sånn. Så klart det finnes mange av dem som gjør det sånn, og det er jo utrolig bra.

  En annen ting jeg gjør, men som jeg sjelden viser her på bloggen er at jeg røyker. Dette er ikke noe jeg er stolt over, og jeg syns ikke det er rett at det skal komme mange bilder av meg som røyker på en mamma blogg. Jeg har gjort dette siden jeg var 14 år, men jeg har klart å slutte under begge graviditetene mine (men så klart begynt igjen..). All røyking foregår så klart ute, så vet dere det og slipper å tenke mer på det.

  Når jeg er alene med barna, så bruker jeg ofte tven som barnevakt, så jeg kan få gjort litt andre ting. Det er så mye styr rundt dette med at barn ikke skal se tv osv, men her gjør jeg det sånn. Det er veldig lett å si det at barn ikke skal gjøre det og det, men det er faktisk ikke alltid like lett i vikeligheten. Jeg er heller ikke superflink til å leke med barna i mange timer om dagen, for det meste så leker de med seg selv. Så klart vi leker med dem, men jeg syns selv det at på noen dager blir det for lite.

  Når det gjelder leggetidene til Madelen er vi heller ikke alltid like flinke (dette er vel spesielt Kim som ikke er så nøye på). Vi har faste tider på barnehage dager, men i helgene kan det ofte bli veldig sent før vi får somlet henne i seng. Jeg syns det er veldig greit å ha faste tider da, men med det samme han kommer hjem så blir de brutt. Hun får og ofte lov å se litt på ipaden sin eller spille litt ds før hun legger seg.

  Det er nok en million andre ting og som ikke vi er så veldig flinke på, men dette var det jeg kom på nå. Jeg føler ikke at jeg skjuler dette på bloggen heller, men jeg har lest så mange artikler om mammablogger som "lager" det perfekte liv for seg selv via bloggen.

   

   Andre som er litt lik meg eller?

  Those faces

  God kveld!

  I dag har vært en veldig lang dag, og den startet allerede klokken 4-halv 5 i dag tidlig. Jeg vet ikke hva som gikk av Minato i natt, men jeg fikk sove max 2-3 timer. Han rullet rundt over alt, mistet smokken, hostet, nøs, satt seg opp.. sånn fortsatte det helt til han ikke ville sove noe mer! I morgen skal vi i barnehagen, så jeg krysser fingrene for en bedre natt, og stikker nok å legger meg nå etterpå.
  Ellers utenom at tiden har gått seint idag, så har jeg faktisk fått gjort litt. Madelen og Minato var en liten tur med farmoren og oldemoren, og da fikk jeg tid til å vaske gulvene, ta oppvasken, vaske klær og rydde litt. Jeg har utsatt denne gulvvasken lenge nå, og vi satt oss omtrent fast av kliss på kjøkken gulvet.

  Jeg har veldig liten skrive lyst idag, så jeg tror jeg skal ende det her. Jeg tipper det har noe med alt for lite søvn og masse usunn mat å gjøre, så jeg tror det beste jeg kan gjøre er å dele et par søte bilder av mine små og ta kveld.  Smelter <3 Vakreste øynene..

  Noen andre som har barn som sliter med søvnen til tider?

  Les mer i arkivet »Mars 2014 »Februar 2014 »Januar 2014
  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits