• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Interiør - Madelen sitt rom

  God kveld!

  Har hatt lite tid til blogging i helgen, for vi har hatt mer enn nok å gjøre. Jeg manglet B12, og har fått medisiner. Det betyr at jeg har bittelitt mer energi hvertfall, og jeg har klart å fått gjort noe i huset.

  Vi hadde jo egentlig planlagt at Madelen sitt rom skulle blir klart for en stund siden, men så har det vært så mye her og der jobbing. Det er enda ikke helt klart, for vi må legge gulv i gangen, før vi kan få inn døren og de siste listene på den siden. Uansett så har vi fått inn sengen på rommet hennes, og hun slipper å sove med lillebroren lenger. Hun var helt i hundre over å ha fått eget rom igjen, og kom ikke ut av rommet sitt før hun måtte.

  Det er bare sengen og tv-en som er oppe enda, så det mangler både skrivepult og masse pynt og stæsj på den lille delen av rommet. På den store delen har vi fått satt opp skapet hennes, men det skal flyttes over til den veggen vi ikke er ferdig med når den er klar.

  Det kommer flere bilder nå rommet er klart, da skal jeg ta mange.

  Jeg har og fått malt gangen oppe i helgen, så nå er det taket igjen der. Det skal jeg male i morgen har jeg tenkt. Etter det er det bare å få inn takluken, og legge gulv der. Vi får se hvor langt vi klarer å komme før Kim skal ut på jobb igjen neste onsdag. Vi har og vaskerommet nede som haster en del, så det blir nok første prioritet foreløping.

  #barnerom #interiør #mamma #mammablogg #interiørblogg

  Madelen; fiolintimer

  God morgen!

  Jeg må bare skrive litt om den stolte jenta vår som har startet på fiolin. Hun har hatt lyst til dette i to år, fikk endelig starte i første klasse. Hun har fått egen fiolin, og elsker å øve på den. Hun er allerede bedre enn meg, det skal jeg innrømme (men nå har jeg aldri hatt noen musikalske talenter da). Nå i starten er det helst å bli kjent med de forskjellige strengene og lære hvordan man holder fiolin og bue skikkelig. Hun er så klart veldig ivrig på å få bruke buen da, for det er jo det hun har sett for seg.

  Det er så godt å se at hun har funnet noe hun virkelig liker, og interesserer seg for. Dette kan så klart endre seg, men nå, så ser jeg det smilet og gleden hennes når hun spiller. Jeg er så klart super stolt mamma!

  Går deres barn på noen fritidsaktiviteter?

  #fiolin #musikk #mammablogg #mamma

  Personlig; Å være deprimert

  Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne? Eller om jeg i det hele tatt vil begynne? Jeg tenker egentlig at jeg bare vil droppe å skrive noe som helst, og bare skjule alt inni meg. Men jeg vet at helt inners inne så er det mye bedre å få skrevet ned følelsene mine. Jeg kan ikke si jeg føler meg helt trygg på det, for jeg vet ikke hva alle dere andre som sitter bak deres skjerm tenker og sier om meg. Det kan være både positiv og negativt.. kanskje det er noen andre som sliter med de samme tankene, og trenger og høre at det ikke bare er dem.

  Helt siden jeg fikk Madelen, så har det vært noe inni meg som ikke helt har stemt. Jeg var plutselig ikke den samme som før, og jeg hadde ikke samme energien. Så klart det blir forandret når man får barn. Ting blir tøfferen, nettene blir mer slitsomme og rotet blir verre. Det er mange utfordringer med å få et barn, og det å være 17 år er nok også en av dem. Jeg har så klart ikke angret et sekund på at jeg fikk barn så tidlig, for vi har vært kjempe heldige. Vi klarer oss både økonomisk, husmessig, forholdsmessig og andre ting rimelig bra synes jeg. Men det er så klart utfordrende også.. når man ikke har utdanningen og jobb i boks, man kan ikke lenger være med venner så mye lenger og man føler seg ofte litt alene. Det var hvertfall sånn jeg hadde det!

  Jeg merket ikke at jeg var deprimert før over 2 år etter at det faktisk startet. Jeg visste ingenting om hva det var, og tenkte lite over det. Det var ikke noen rundt meg som såg at jeg ikke hadde det så bra, så da gikk det bare lengre og lengre. Det var ingen som hadde fortalt meg at dette var noe man plutselig kunne få, og det jeg forbant med depresjon var galne folk på film som satt på isolat. Jeg visste med andre ord litt for lite til å selv slite med dette. Heldigvis hadde jeg en veninne som hadde gått gjennom det samme, og sa jeg burde gå til legen. Og det er jeg evig glad for, for ellers kunne utfallet ha blitt enda verre enn det ble.

  Men når jeg først kom meg til legen, så var jeg blitt så dårlig at jeg ikke orket noen ting. Jeg ville helst ikke se folk, butikken ble noe jeg gruet meg veldig til og det aller gøyeste jeg visste var å sove leenge. Jeg såg ikke lyst på livet i det hele tatt, og satt for det meste i min egen lille boble. Det gikk så klart utover familien, og det er jo ikke rett. Jeg var veldig mye sur og grinete, og det skulle ikke mye til før jeg mistet tolmodigheten.

  Det ble litt lettere når jeg visste om hva som var galt med meg, og jeg hadde noe å forholde meg til. Jeg hadde en sykdom.. en diagnose.. og jeg visste at jeg måtte prøve å jobbe meg ut at det sorte hullet mitt. Jeg ble etterhvert bedre, og ting såg litt lysere ut. Jeg prøvde å bruke tid med den lille familien min, og finne på ting med Madelen. Jeg hadde på dette tidspunket veldig dårlig samvittighet, og følte jeg hadde feilet som mor for Madelen.. Det var jo ikke hennes feil at jeg var syk, og jeg følte meg dårlig fordi hun flere ganger såg meg gråte. Jeg måtte gjøre alt for at ting skulle bli bedre, og ting ble bedre.

  Da jeg ble gravid med Minato så følte jeg meg veldig bra. Selv om jeg var dårlig både i hodet og i bekkenet, så såg alt mye lysere ut. Jeg følte den lykken, og humøret var på plass. Jeg prøvde å bli litt mer sosial, men jeg kjente på at det var litt vanskelig for meg enda. Jeg var fortsatt usikker på meg selv, men likevel følte jeg meg lykkelig.
  Permisjonstiden var og en bra tid, og jeg trodde jeg var helt frisk.

  Da jeg begynte å jobbe igjen så merket jeg ganske fort at det ikke var noe god ide. Jeg ble dårligere og dårligere.. I første rekke var det migrenen som ble mye verre enn før, og rett før jul tok den av. Når jeg har så mye vondt i hodet, så blir jeg ikke lykkelig. Det å stå opp og føle at denne dagen blir nok uten migrene, for å så vente noen timer og migrenen er på fullt, det blir slitsomt i lengden.

  Jeg sluttet i jobben, og har bare blitt enda verre i hodet mitt. Jeg fungerer sånn halvveis, men det er bare viss jeg ikke gjør noe. Alt av fysisk aktivitet utløser hodeverken, og da er det i gang. Nå har jeg gått et halvår med migrene minst 5 dager i uken, og jeg tar jo mer migrenetabletter enn jeg skal. Jeg har fortalt dette til legen, og nevrologene sier ikke annet enn at det ikke er mer de kan gjøre. Det å vite at det ikke er noe mer som kan bli gjort for meg, og at de bare lar meg ta mer medisin enn hva som er anbefalt bekymrer meg veldig. Og tanken på å ikke klare å oppnå noe pga. at jeg har vondt i hodet, den er ikke noe god.

  Jeg begynte å handle ting på nettet oftere når jeg ikke hadde bra dager. Jeg følte da at dagen ble bedre av det, og jeg fikk en slags lykkerus hver gang jeg bestillte noe. Det ble verre og verre, og med årene har det i grunn gått for langt. Jeg hentet pakker på posten omtrent hver dag, og fikk med meg alt av nyheter som var kommet. Jeg sendte så klart tilbake omtrent like mye som jeg bestillte, men det var bare det å bestille noe i seg selv som gjorde meg glad. Dette har pågått over flere år, så det har blitt en avhengighet. Det har for det meste vært ting til ungene jeg har bestillt, men jeg har vel innsett at de ikke trenger jakker i alle farger eller det nyeste fra alle merker. Jeg har nå klart å slutte, og er faktisk utrolig stolt over meg selv. Det er utrolig hardt (jeg vet det høres ekstremt ut, men det kan sammenlignes med andre avhengigheter), men jeg har klart det. Nå er eneste gangene jeg kjøper noe når vi virkelig trenger ting, og det skal jeg klare å holde!!

  Jeg har merket at den siste tiden har vært utrolig tung, og jeg sprerrer meg selv inne i min lille sorte boble igjen. Jeg vet denne gangen hva som er galt med meg, men likevel så syns jeg det greieste er å skjule det helt. Jeg håper det bare henger sammen med B12 mangel, og at alt skal gå over når jeg får tabletter på det, for det hadde så klart vært det enkleste. Det kan være en kombinasjon av alt som foregår både med hus, kurs osv, i tillegg til høsten som kommer snikende.

  Jeg tenkte likevel det kunne være greit å få ting ned på "papiret", for jeg er en person som helst ikke snakker om følelser (jeg er mer den harde typen, hehe). Nå føler jeg ikke det er like tabu å snakke om dette som første gang jeg oppdaget det, men likevel så er det hardt å innrømme og klare å sette ord på det. Den eneste jeg har sagt til at jeg sliter nå er Kim, og det er faktisk bare fordi han oppdaget at jeg gråt (helt ut av det blå). Han spurte hva det var, og jeg klarte å hikste frem noen ord. Han forstår ikke noe av det uansett, så jeg føler det bare blir feil. Han prøvder, men i mitt hode blir alt han gjør feil.

  Jeg tipper det er flere som føler noe av det samme, og jeg håper det er noen andre som klarer å sette seg litt inn i min situasjon (eller jeg håper så klart ikke at noen andre er syke da). Jeg syns hvertfall det hjelper bare å få skrevet ned litt av det jeg føler, selv om jeg merker jeg klarer ikke skrive mer i detalj er uansett. Jeg er ikke sterk nok til dette for øyeblikket føler jeg, og jeg er ikke klar for å ta hele det store steget med å legge ut alt jeg føler og tenker inni meg.

   

   

  #mammablogg #mamma #depresjon #sykdom

   

  Kjøkkenet

  God kveld!

  Nå i helgen fikk vi våre første skikkelige kjøkken tegninger. Vi har ikke helt bestemt oss for om vi skal velge Aubo eller Strai kjøkken enda, da vi venter på tegninger fra Strai. Det kommer vel helst an på prisen til slutt, så får vi se hva valget faller på. Fint blir det uansett hva vi velger tror jeg.

  Jeg er veldig usikker på hvilke hvitevarer vi skal velge, og har sett i minst 15 kataloger i et par dager nå. Det er så vanskelig å velge, for jeg har ikke ide om hva som er bra. Jeg er og veldig usikker på hvilken prisklasse vi skal legge oss i, men jeg tipper det blir noe midt på treet. Og så skal det være sort, og da er det litt mer begrenset utvalg på det meste.

  Her er hvertfall første utkast av Aubo kjøkken (monter).

  Hvilke hvitevarer har dere? Fornøyd?

  Er det noen som har en bra kjøkkenvifte (samme type som på bildet)?

  Dere som har kjøleskuff, hvilken har dere? Noorcool eller Røroshetta?


  #interiørblogg #mammablogg #mamma #interiør #oppussing #kjøkken #kjøkkeninspirasjon

  Things to do

  God morgen!

  Syns jeg er flink i dag, som skriver innlegg så tidlig på dagen. I dag har vi tenkt å få gjort en del i huset, og bruke hele dagen (noe Kim gjør hver dag uansett da). Madelen og Minato skal sove hos mamma i dag, så vi har lyst å få klart rommet til Madelen. Det er bare listing, og bittelitt ekstra maling igjen (pga. vinduene var mindre enn de gamle, så det måtte opp litt ekstra vegg). Listingen tar jo litt tid, siden det er skråvegger osv. Det hadde vært utrolig gøy om hun hadde rom med seng og skap på plass når hun kommer hjem i morgen.

  Vi holder på nede i kjelleren også, så vi har litt over alt. Nå skal jeg snart ned å hjelpe Kim å holde noen lekter (eneste han tror jeg duker til, hehe). Vi vil prøve å bli ferdig med vaskerommet før han skal på jobb igjen, selv om jeg tviler veldig da. Det hadde vært fint, men det er utrolig mye jobb. Nå er det grøfter i gulvet, to store hauger med jord og stein som er der nede.

  Minato sitt rom må og fikses på, pga. vinduene. Vi må sette ny panel opp på halve veggen med vinduet. Jeg er så usikker på om jeg skal pusse opp hele hans rom, eller om jeg bare skal skifte ut litt ting og gjøre det litt mer til "stor gutt" rom. Jeg vil få inn en del sort i rommet, er så dritt dei lyseblått og hvitt.

  Hva gjør dere på i dag?

  #interiør #mammablogg #interiørblogg #oppussing #mamma #barnerom

  Den fødte blogger

  Hei hei!

  I dag ville Madelen prøve å lage sitt eget blogg innlegg på bloggen, noe hun aldri har prøvd før. Hun elsker å ta bilder, og pleier å få låne speilrefleksen innimellom. For en stund siden tok hun bilder da hun fikk pakke i posten, og det var tydlig at dette har hun sett hvordan skal gjøres før. Hun var nett som en proff, hehe.
  "Fine sko. Di var heilt nye"  " Minato er fin. Jakko hans er ny. Minato er søt og skjønn"  "Eg tok bilde av meg sjøl, og eg lurte på ka eg hadde på meg"  "Her er baksido av skoene, viss dåke trur at da er framsido".

   

  "viss da er nåken som lurer på nåke, så kan dåke spør. Så kan kanskje eg og mamma laga ein film, med spørsmål".

  #mammablogg #barneblogg #førstegang

  Madelen 180914

  Hei hei!

  I dag har vi endelig internett igjen, og det er så godt. Jeg har til og med fått litt energi i dag, så jeg har orket å male litt. Ikke på topp, men litt bedre enn det har vært de siste dagene. Kanskje det var internett abstinenser? hehe.. neida, det ville vært litt i det meste laget rekner jeg med.

  Cardigan, genser, strømpebukse - Memini // Skjørt - Aya Naya (?) // Strømper - Zara // Sko - Timerland

   

  #outfit #mamma #mammablogg #antrekk #iselinbst

  Hus oppdatering

  Heisann!

  Nå har det vært dårlig med oppdatering her på bloggen, men det har sin naturlige forklaring med at vi ikke har hatt internett i det siste. I morgen håper jeg at det er på plass igjen, og da skal det bli litt bedre. I tillegg så har jeg ingen energi for tiden, så jeg venter på svar på blodprøver. Mest sannsynlig er det B12 som streiker igjen hos meg.

  Jeg tenkte jeg kunne komme med en liten hus oppdatering i dag mens jeg er oppe hos foreldrene til Kim. Ting går på frem, selv om det ikke vises så mye innvendig enda. Vi har revet en hel del, og i kjelleren har vi gravd opp både gulv og andre ting. Det er bare mur som står igjen, så nå er det klart til å sette opp igjen.  Endelig skyvedøren på plass, og det ble så bra. Utrolig deilig med mye lys, og en veranda å gå ut på.

  #oppussing #interiør #mammablogg #mamma #interiørblogg

  @iselinbst  Siden vi har internett om dagene så er det litt begrenset hva jeg klarer å få til her inne. Men 3G har jeg så klart, så instagram kan dere så klart følge meg på. Jeg oppdaterer ofte med andre bilder, og andre ting der inne, så vet dere det. @iselinbst
  Det er forresten bilde av Madelen i foreldre og barn bladet denne måneden, men de har faktisk klart å stave navnet mitt feil. Men det er ei lita stolt jente som har sett dette, og hun brys seg absolutt ikke noe om hvordan navnet mitt er skrevet, haha. Hun bare syns det er stas å kunne gå på butikken å kjøpe blad med bilde av seg selv i hun.
  Hva heter dere på instagram? Og hvilken type bilder legger dere ut?

  #instagram #iselinbst #mamma #mammablogg #blogg #mote

  New in - Nike Air max  Nye Nike Air max - fantastiske.

  Av mangel på både internett og bilder i dag, så deler jeg heller de nye favoritt skoene til Minato. Eller det er hvertfall mine favoritter til han, for han er aller mest glad i Nike Free sko. Det er jo så klart forståelig, for de er jo så lette og gode på foten.

  #nikeairmax #barnesko #mammablogg #mamma #barn #mote #shopping

  Memini til storesøster

  Ny kjole fra Memini til Madelen, den er så fin. Jeg tror den er litt stor enda, men det er bare å stramme selene litt.
  Ganske ironisk å poste dette innlegget rett etter å ha snakket om at jeg må slutte å kjøpe ting. Nå er det noen dager siden denne kom da, og jeg har bare ikke fått delt den med dere. Siden den er så fin, så måtte dere så klart få se den, hehe.

  #memini #mamma #mammablogg #barneklær #barn #mote

  No connection

  Hei hei!

  Nå har jeg vært uten internett siden i går tidlig. Kabelen røk under bygging av huset, og det er jo sånt som skjer. Det er absolutt ikke lett å være uten, og jeg er jo avhenhig av å ha internett. Jeg trenger det til både studie (som er det viktigste), betale rekninger, bloggen og bare det at jeg bruker det hele tiden. Det er utrolig lange dager uten, og jeg kan virkelig ikke forstå hvordan vi klarte å bo over et år helt uten internett. Nett nå sitter jeg oppe hos svigers, for jeg måtte betale noen rekninger før frisen gikk ut.  Jeg har og funnet ut at jeg handler alt for mye på nettet, så nå har jeg spurt Kim om han kan kjefte på meg om jeg prøver meg på å bestille noe vi absolutt ikke trenger. Jeg føler ikke jeg selv har kontroll over meg selv når det kommer til nettshopping, og jeg kan vel med hånden på hjertet si at jeg er en shopaholicer. Nå er det avvenning på meg, og jeg skal ikke bestille noen ting.

  Jeg venter på et par pakker i posten, så jeg har noe å glede meg til enda, hehe. Etter disse er det null toleranse for bestillinger for meg. Det er faktisk ikke lett å venne seg av med noe man er avhengig av, og man får abstinenser på samme måte som med andre avhengigheter. Når man får vondt i magen bare fordi man ikke kan bestille det man vil, så kan man vel si at noe ikke helt stemmer. Men nå skal jeg være flink!!  I dag har jeg brukt første del av dagen hjemme med Minatoen som har fri fra barnehagen på onsdager. Han er blitt så stor nå, og klarer seg for det meste selv. Han elsker barnetv, og er fast bestemt på hva han skal se. I dag har vi laget hytte med sakkosekkene, og det var kjempe stas. Han har og en fin gjemmeplass bak stolen i stuen. Litt utpå formiddagen fikk han være med oldemor, og da er det ingen andre som teller. De reiste inn for å hente Madelen (som hadde første dag på skolen etter å ha vært syk en uke nesten) på skolen.

  Jeg brukte dagen til å få orden på diverse av rekninger, budsjett osv. Jeg har laget et budsjett, og skal prøve å spare en god del penger fremover. Vi må bli flinkere til dette, for vi kommer til å trenge det.  Andre som handler alt for mye på nettet?

  #shopaholic #nointernet #selfie #mammablogg #mamma #familie #barn

  Pomp De Lux aw14

  Endelig var butikken åpen for alle. Jeg har i grunn aldri likt Pomp De Lux så veldig godt, og har syns at det er et veldig oppskrytt merke. Når jeg leste katalogen i år, så var jeg positivt overrasket. Jente klærene var nydelige i år, og det var mange fine plagg jeg kunne tenkte meg til Madelen. Jeg har ventet på denne dagen en stund nå, spesielt med tanke på at de hadde strømpebukser og strømper i fine høstfarger.

  Her er noen av mine favoritter fra høstens utvalg:
  Andre som har skjekket ut det nye som er kommet ut?

  #barneklær #pompdelux #ønsker #favoritter #mamma #mammablogg #hobby #iselinbst

  Tokyo bilder - del 2

  God kveld!

  Jeg har nett funnet ut at jeg har helt glemt å dele resten av japan turen vår med dere. Jeg hadde jo tenkt å gjøre det et par dager etter at jeg delte del 1, men det har rett og slett gått fra meg. Nå fikk jeg ikke sånn veldig respons på forrige innlegg (så jeg regner med at det ikke er så mange av dere som har tenkt dere til Japan med det første), så da deler jeg bare noen bilder og skriver ikke så mye om nett det.


  Tokyo Disney Land(o): Her var det jaggu mye folk altså.. faktisk aldri sett så mange på et sted, det var absolutt ikke sånn som dette når jeg besøkte Euro Disney i Paris. Dette er en opplevelse alle med barn og alle Disney fans må innom.

  Tokyo Disney Sea: Dette ligger rett ved siden av Disney Land, og er like stort. Jeg likte meg best her, for det var ikke så fullt. Her slapp i stress, og gikk rundt å koste oss hele dagen. Det er ikke de samme figurene, så jeg anbefaler å reise til begge steder. Kanskje til og med sove på et av de tre disney resort hotellene (det vil vi gjøre et par netter neste gang).
  Odaiba: Vi sov de 5 siste nettene på hotell på Odaiba. Dette er en liten øy, med maange attraksjoner. Her var det gå avstand til alt, og vi slappet av. Det var ikke mange folk i det hele tatt, og de som var var helst turister.
  One Piece cafeen (Baratie) anbefaler jeg til alle å gå på. Man må ikke like anime for å være her, for jeg koste meg like mye som otakuene mine, hehe.


  Med Venus Fort hadde de mange gøye ting å finne på. Det var både pariserhjul, spillehaller, Toyota senter og mange butikker.  Gundam statuen ble sett på mange ganger. Både natt og dag skulle de andre se på den, så jeg gikk noen ganger i forveien mot hotellet, hehe. Vi var og i Legoland. Det midterte bildet er hotellet vårt.  En av de mange spillehallene vi var innom. Så gøy!


  Så om noen trenger ferie tips til neste år, så anbefaler jeg Japan på det sterkeste. Jeg har aldri følt meg mer hjemme noen steder. Folk sier borte bra men hjemme best, da har de ikke vært i Japan sier bare jeg.

  Andre som har vært i Japan?

  #japan #tokyo #Disney #odaiba #reise #ferie #asia #reisemedbarn #mamma #mammablogg #familie #barn #iselinbst

   

  Les mer i arkivet »Desember 2014 »November 2014 »Oktober 2014
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits