• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Spisestua

  Hei hei!

  I dag er ikke noen bra dag. Jeg har følt meg helt på bunn fra morningen av, det var så ille at Kim sto opp alene og fikk Madelen på skolen. Jeg har hatt null energi, og bare følt meg sånn halv syk. Det føles som jeg har feber i ene minuttet, og i det neste så svetter jeg som bare det. Det eneste nyttige jeg har fått gjort i hele dag er å ta et par telefoner og sette på oppvaskmaskinen, og da er det ille.

  Nå er jeg alene hjemme også. Madelen er på fiolintime, og Minato er med farmoren og oldemoren sin på cafe. Jeg som hadde planer om å få vasket mest mulig av huset med alle var borte, og ingenting har blitt gjort. Jeg har sett en episode av Bloodline, og det er jo så nyttig, hehe.

  Slenger med et par bilder av spisestuen vår.
  Pynt kommer det mer av etterhvert tenker jeg. Ta litt etter litt når man pusser opp.

   

  #mammablogg #interiør #spisestue

  Jobbe med interiør

  Hei hei!

  Jeg ønsker å lage et lite innlegg til dere som liker interiør, og gjerne kunne jobbet med det om sjansen var der. Jeg har nemlig veldig lenge hatt lyst å jobbe med interiør, fordi det er noe jeg interesserer meg for. Jeg har tenkt på å starte nettbutikk med interiør, men dette har ikke latt seg gjøre enda. Det var da jeg bestemte meg for å prøve meg på Perfect Home.

  Jeg hadde hørt om Perfect Home før, og til og med handlet der en gang tidligere. Her vi bor er det få forhandlere, og det er det i grunn gjennom hele Norge. Det er derfor de enda er plass til mange flere forhandlere i Norge. Jeg er faktisk eneste forhandler i min kommune, og i flere av nabo kommunene er det ingen. Dette var vel i grunn hoved grunnen til at jeg startet, for da visste jeg at jeg hadde en sjangs. Når man er først ute, er det alltid det beste.

  Jeg takket ja til å være forhandler, og sendte inn en skjema. Etter en uke mottok jeg min startkolleksjon, som var varer for 5000 kr som jeg betalte 1000 kr for. Dette er noe jeg syns er veldig bra med Perfect Home, man kommer så godt i gang uten å bruke veldig masse penger i starten. I tillegg til at man får kjøpe demoprodukter til halv pris, så da kan man faktisk kjøpe hele katalogen til halv pris også.

  Jeg syns at alle som har en lidenskap for interiør bør prøve seg som forhandler, enten det er til en ekstra hobby inntekt eller som fulltidsjobb. Jeg gleder meg utrolig mye til å holde party fremover, og treffe mange nye folk og ha det gøy. Jobbe i mitt tempo og akkuratt som jeg vil.

  Viss du kunne tenke deg å høre mer om Perfect Home, så legg igjen e-posten din eller send meg en mail; iselinbst@hotmail.com

  Du kan så klart også følge min PH facebook side, som jeg legger ut tilbud, konkurranser og andre oppdateringer på ganske ofte.
  Klikk HER for å komme til siden (jeg har en konkurranse gående nå, der du kan vinne premie fra PH).
  #homeoffice #perfecthome #interiør #jobbhjemme #business #makeyourown

  Lille fotograf

  Minato er blitt ekstremt opptatt av å ta bilder. Han elsker alt som har med kamera og gjøre, både og ta bilder og å bli tatt bilder av. Han kommer flere ganger for dagen og sier; ta bilder av meg da, mamma. Han har lenge tatt bilder med mobilen min, men nå i det siste har han funnet ut hvordan kompaktkameraet fungerer. Han tar bilder som bare det, og fyller lett opp hele minnekortet. Det meste er så klart bilder av gulvet eller utydlige bilder av alt mulig, men innimellom alt er det noen blinkskudd han har fått.
  Han har aller mest lyst å bruke speilrefleksen, og kan bli ganske så hissig når han ikke får lov til det. Han har jo langt i fra store nok hender til et sånt kamera, så det er jo lite vits i for han å bruke det. Det er og ganske kjipt viss han mister det i bakken.


  Her fikk han et vakkert bilde av Madelen og pusen.


  Og så fikk han dette fantastiske bildet meg meg, haha.  Jeg lurer litt på å kjøpe et kamera til han til jul, siden han er så glad i det. Jeg har sett at de selger barnekamera fra Nikon. Disse tåler mye mer, til og med vann. Så klart ikke samme kvalitet som på kamera vi voksne ville brukt, men det er vel ikke det en tre-åring bryr seg mest om.

  Andre som har barn som liker å ta bilder?

  #mammablogg #foto #barn #bilder

  Travle dager

  Hei hei!

  Nå er vi nett kommet hjem fra øyelegen med Madelen. Alt såg fint ut, og det var ikke noe galt med den jenta sine øyner. Minato fikk og komme hjem tidligere fra barnehagen i dag, siden vi allerede var på farten. Nå er det klart for litt husjobbing før middag, og så enda litt mer etter middag.

  Vi holder på å sette opp rekkverk i gangen, så vi slipper å ha hjertet i halsen hver gang ungene skal gå gjennom lenger. Det skal bli godt å bli kvitt litt av rotet som har vært der ute og i alt for lang tid nå. Det er godt å nærme seg ferdig med oppussing i denne etasjen av huset, nå er det bare litt små dill igjen. Mæbler har vi ikke så mye av enda, men det kommer litt etter litt, venter på en skjenk som skal komme om noen dager blant annet.

  I kveld er planen min å jobbe litt med alle mine prosjekter, og da går nok kvelden med til det.
  #mammablogg #barn #interiør #oppussing #hjemmekontor

  Gangen så langt


  Vi mangler enda lister, stikkkontakter, skyvedørsgarderobe og litt annet. Vi har fått opp både tapetplatene og flisene, så jeg er i grunn godt fornøyd bare det. Gleder meg veldig til å se resultat til slutt.


  #interiør #mammablogg #gang #entre #oppussing

  Litt nytt i hus

  Hei hei!

  Da var helgen allerede ferdig, og jammen gikk den fort. Jeg som skulle vise dere hva jeg fikk i posten på fredag, men så ble da altså ikke. Jeg fikk to store pakker levert på døren på fredag, og inni var mange vakre interiør ting fra Perfect Home. Ikke alt er pakket ut på bildet, men dette skal jeg vise senere.  I går hadde Madelen besøk, og vi var opptatt med det og huset. På kvelden hadde jeg tenkt å jobbe litt, men så ble det til at vi nyttet på å såg en film siden det var helg. Det er greit med å jobbe hjemmefra, man kan ta det i eget tempo og når det passer seg best.
  I dag har vi hatt litt besøk, og det var koslig å møte venner jeg ikke har sett på en god stund igjen. Vi pratet og jeg måtte jo gi en omvisning i huset. Mye er jo forandret seg om ikke alt er ferdig enda.

  I morgen skal Madelen til øyelegen for å skjekke om hun har skjeive hornhinner, så da går dagen til det. Hun har slitt litt med at hun ser dobbelt og får vondt i hodet av å konsentrere seg om lesing, så da er det greit å få skjekket opp i det.

  Jeg ønsker dere alle en fin kveld videre, så stikker jeg å legger meg tror jeg. Greit med litt tidlig kveld for en gangs skyld.

  #mammablogg #perfecthome #hjemmekontor #jobb #pakkeiposten #interiør

  La det bli lys

  Hei hei!

  Nå nærmer vi oss ferdig med oppussing av huset vårt (eller vi har en del igjen i kjelleren da, som vi tar senere). En av tingene som gjenstår litt enda er å velge ut lamper. Blant annet så klarer vi ikke helt å bestemme oss for utelys på verandaen. Vi har tenkt på å ha sånne korte stoler man setter på rekkverket på verandaen. Jeg syns det virker veldig koslig å ha flere som rammer inn verandaen på en måte. Men det finnes jo så utrolig mange typer av disse også, så da er det vanskelig å gjøre et valg. Disse under fant jeg på DENNE siden, og de har utrolig mange fine lamper.  Et annet sted i huset som enda mangler lampe er lekerommet. Dette rommet har vi ikke fått begynt på enda, selv om jeg kjøpte tapet for et år siden. Jeg har tenkt å ha mange ulike pastell farger på rommet, sammen med hvit. Jeg er enda usikker på om jeg skal ta inn litt sort også, eller grått for den del. Det som blir lekerom er i kjelleren (siden vi nå kommer til å ha mange av oppholdsrommene i kjelleren), og har ikke vinduer eller dør (bare åpning). Jeg tenker derfor at det er veldig viktig å få rommet til å virke så lyst og så lunt som mulig. Og så er det jo viktig at det har et lekent preg over seg, siden det er et lekerom ungene skal ville leke på.


  Jeg syns disse var utrolig søte til å ha i lesekroken vi skal ha. Siden det blir mye farger på det meste, skal jeg ha litt nøytralt. Disse lampene med fot av en elefant er både lekne og nøytrale, jeg tror ungene hadde likt disse veldig godt. Da må vi bare velge hvilken.


  Til taket tenker jeg litt på denne. Vi skal ha Ferm Living sin pastellgrønne tapet, og da tenkte jeg at rosa lampe passet bra. Siden det skal passe både gutt og jente, så har jeg litt av hvert. Vi har ganske lav takhøyde i kjelleren, så jeg kan ikke ha noe hengelampe. Denne gir både bra lys, og har en farge som ungene liker godt (begge to, hehe).

  Resten av hoved rommene har allerede fått på plass lamper og spotter. Det eneste vi ikke har fått opp nå av det vi har er lysekronen vår til badet. Den må jeg bare få skryte litt av, for den er nydelig. Til jul så samlet Kim sammen alle julepengene sine, og kjøpte lysekrone for de. Det er ikke alle som kjøper den dyreste lysekronen i huset til badet, men vi tenkte å ikke være helt lik alle andre. Vi har ikke fått den opp enda, pga. vi må ha inn en vifte i veggen først (lysekronen blir i veien). Nå fikk vi denne viften på fredag, så da er det nok ikke lenge før vi kan få opp lyekronen også.


  Lancelot lysekrone.. er den ikke vakker? Vi kjøpte vår på belysningsdesign.com.

  Søndagsturen

  God kveld!

  Blir et innlegg litt på etterskudd dette, men har ikke vært helt i form i dag eller i går kveld. Jeg vet ikke helt hva jeg brygger på, men jeg får ikke frosten ut av meg og halsen er vond. Disse tingene pleier som regel å gå fort over, så da satser jeg på intet unntak denne gang.

  I går var det søndag, og det betyr søndagstur. Vi har aldri vært så flink med den turen vi, men nå har vi bestemt oss for å bli flinkere. Trenger ikke være så langt, men bare det å komme seg ut hjelper oss alle. Ungene er stor fornøyd med å gå litt ut i skogen for å leke. Vi syns det er greit å gå plasser der Minato kan gå selv for det meste. I går hadde vi med oss et tau også, så da ble det litt klatring og.  Minato er veldig opptatt av alt han finner rundt for tiden. Ser han en snegle snakker han om den lenge etterpå liksom. I går var det mye rart å finne, og han fikk smake rognebær. Han syns jo dem så veldig gode ut, og nølte ikke med å smake. For å si det sånn så kom det fort opp igjen, så det var ikke noe.  Vi bor i det hvite huset nærmest på bildet. Utrolig deilig med stor plass, og en uteplass ungene kan leke trygt.

  Madelen var så heldig at hun fikk prøve seg på store bakken. Med tau godt festet og en sterk Madelen, så gikk det helt fint. Denne jenta klarer det meste, og elsker å prøve nye ting. Det er ikke mange "actionfylte" aktiviteter som skremmer henne.
  Jeg og Minato sto fint å så på fra sidelinja.

  På slutten av turen fikk så klart Minato ett av sine daglige raseriutbrudd, og da var det bare å komme seg hjem. Det er merkelig hvor lite som skal til av og til, og denne gangen var det at jeg gikk litt på hans side av veien. Dette er bare noe han må gå gjennom, og han er jo som oftest en blid og smilende gutt, og dette går jo over en dag. Det er vel lov å si at jeg gleder meg til den dagen kommer, heh.

  Nå er det leggetid, og jeg satser på å bli frisk til i morgen. Jeg har mye å gjøre, og har ikke tid til å ligge på sofaen med teppe hele dagen.

   

  #mammablogg #søndagstur #utpåtur #livsstil

  Vårt kjøkken


  Jeg har vel ikke vist dere kjøkkenet vårt her på bloggen etter at vi flyttet hjem. Beklager for dårlige bilder, dette er mobilbilder. Vi er enda ikke helt ferdige, men nå har vi endelig fått sokkler som passet. Vi fikk på litt mer sokler på fredag, så nå ser det enda litt bedre ut. Vi venter på noe tapet vi skal ha på bjelken i taket, og jeg håper det kommer snart. Jeg er i grunn ganske fornøyd med kjøkkenet vårt, og utrolig glad vi valgte å ha så mye skap.  Veggen bak ovnen var det Kim som fikk velge, men jeg må si at det ble ganske fint. Jeg hadde først ikke helt troen på at det ble fint med sort, men jeg likte denne. Det er og mye enklere å vakse baderomsplater, enn fliser.

  Pynt har vi ikke så mye av enda, men dette er vel noe som kommer litt etter litt.

  Andre som har pusset opp kjøkken?

   

  #kjøkken #interiør #oppussing #mammablogg  Helg = Pepsi Max

  Hei hei!

  Da var helgen endelig her, og det betyr at jeg endelig kunne nyte et glass med Pepsi max. Vi har sluttet å drikke brus i uke dagene, og det er skikkelig hardt. Man skulle ikke tro man kunne bli så avhengig av brus, men det kan man. Jeg har slitt meg gjennom dobbelt så mye migrene som vanlig denne uken, men tanken på at det kommer til å bli bedre har holdt meg gående. Det er vanlig å få abstinenser som dette når man skal slutte med spesielt lett brus. Vi bruker så alt for mye penger på brus, så nå var vi fast bestemt på å slutte. Nå er det fredag og lørdag vi får drikke litt brus, ellers må vi klare oss uten.

  Siden det er fredag så har vi lagd hjemmelaget pizza også idag, og da har vi fast at ungene får lage hver sin, så de får velge selv hva de vil ha på. Minato er så sint og sta for tiden, så han blir virkelig aldri fornøyd med noe. I dag var det fryktelig galt at han måtte ha noe som helst på pizzaen - så skulle han ha pizzaboller - så skulle han ha pizza - så begge deler - så skulle pizzaen stekes - men så ble den for varm - da måtte den bli kald - men så skulle han ha den likevel. Sånn som dette går dagene for tiden, og han han litt av en vilje. Stemme er hvertfall ikke noe han mangler, og det nye kallenavnet hans blir snart "brøleren".
  Dette startet omtrent på sekundet etter at han ble tre og, og jeg håper virkelig det snart går over. Denne trassen her hadde jeg aldri regnet med skulle bli så voldsom.  Resten av dagen har jeg brukt til litt planlegging av både Perfect Home party, og litt nettbutikk tanker. Nå tror jeg at jeg bare må legge meg, for de siste dagene har jeg vært veldig trett. Jeg tror vi må komme oss ut i litt frisk luft i løpet av helgen, så vi får litt ny energi.


  Andre som har hatt trassige treåringer?

  #trassalder #mammablogg #perfecthome #nettbutikk #interiør

  Perfect Home konkuranse

  Hei hei!

  Siden jeg er så fryktelig ubesluttsom, så har jeg nå bestemt meg for å starte som Perfect Home forhandler. Jeg elsker interiør, og de har jo så mye fint. Det blir mer Hobby, men jeg trenger likevel kunder og flotte folk som vil holde party for meg. Siden Perfect Home nå har gjort det enklere å sende rundt i hele landet, så tenkte jeg å dele en konkurranse jeg holder meg mine blogglesere også.

  Jeg trenger å komme litt i gang, og da tenkte jeg det var en god ide å holde en konkurranse for å komme litt frem i mengden. Da tenkte jeg at dette var noe for dere også, så da er det bare å gå inn HER.

  Reglene er enkle;
  - Lik min facebookside
  - Tagg tre venner under konkurranse bildet.

  Jeg kommer til å trekke en vinner når jeg når 200 likere på min side. Og så er det bare å følge med, for jeg kommer til å holde flere konkurranser etterhvert, og etter flere likere så kommer større premier.

  #perfecthome #homeparty #interiør #mammablogg

  It feels like years

  Hei hei!

  Nå har jeg vært borte fra bloggen en god tid. Jeg har hatt litt "mixed feelings" rundt hele blogg greia de siste månedene. Først gikk det så bra, og jeg hadde veldig motivasjon. Jeg har noe i meg som sier at jeg er for gammel for dette her nå, men så er det og noe som ikke klarer å gi slipp. Jeg har brukt så mye tid på denne bloggen min, og jeg har holdt på med blogging siden Madelen var liten, og da er det ikke så lett å slutte.

  Jeg har uansett hatt litt pause nå i sommer, og det har vært godt. Vi har hatt fokus på huset og barna, og kommet et godt stykke. Sist jeg skrev her inne så var vi vel ikke flyttet hjem en gang, og nå har vi bodd hjemme i over 2 mnd i allerede. Vi har enda litt igjen med huset, men det er sånt vi kan dille med over litt lengre tid.
  Vi var noen dager på ferietur sammen i sommer, og reiste på telttur av alle ting. Det var en ny opplevelse, og gøy var det men det blir nok ikke noe gjentagelse. Vi er mer hotell personer, kanskje hytte i blandt.

  Madelen har begynt å 2. Klasse og er allerede godt i gang. Det gikk så fint, og jeg merker hun har vokst mye i sommer. Jeg merker det på hele jenta at hun er eldre, og jeg starter å få panikk for at det går alt for fort.

  Minato har fylt hele tre år i sommer, og han fikk sin Jake kake som han hadde så lyst på. Smake den skulle han ikke da, men det er vel typisk. Nå er neste bursdag her i huset i November, så vi har litt tid å komme oss på og planlegge til neste gang.

  Jeg skal prøve å oppdatere litt her inne, men jeg kan ikke love at det blir like mye som før.

  #skolestart #ferie #mammablogg

  Les mer i arkivet »September 2015 »Juli 2015 »Juni 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits