• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Interiør wanties  Det er jammen ikke lett å holde meg til bare en kollage når det gjelder interiør, for jeg har minst ti tusen ting på lista mi. Her er hvertfall noe av det jeg ønsker meg nett nå. Mitt neste "store" kjøp blir nok den sjeselongen fra Ikea, som jeg faktisk har ønsket meg i et par år nå.

   

  Noe dere kunne tenke dere her?

  Stikkord:

  Trøtt.no

  God kveld!

  Nå sitter jeg her og, er i grunn alt for trøtt til nett det. Jeg har nett sett to episoder av de "gamle" unge mødrene, og på søteste Anja som var med på Trinny og Suzanna (du ble så fin atte). Jeg er veldig klar for sengen nå, men er nesten litt for trøtt til å gidde å gå opp trappene.

  Jeg har vært dårlig i dag, og føler nesten at jeg begynner på nytt med feber og hele pakka. Jeg bare håper at det stopper her, og at i morgen er jeg frisk og fin. Jeg har likevel fått gjort litt småting her hjemme i dag, som å pakke inn en del kalendergaver. Har enda mye igjen, men en plass må jeg bare begynne. Jeg blir jo aldri fornøyd da, og har i grunn lyst å pakke inn slik jeg ser på alle disse kreative bloggene. Men når jeg skal pakke inn med rester av julepapir fra i fjord, så får det bli som det blir.

  I morgen er planen min at jeg skal begynne å male et vitrineskap og en hylle som jeg skal ha her i stuen. Jeg har lenge ønsket meg et glass skap, og nå fikk jeg et fra svigermor. Det er et sånt i furu, og det er jo IKKE fint, så da trengs det litt maling og nye knotter før det blir bra. Satser hvertfall på å få pusset og grunnet i morgen, så lenge formen tilsier det. Madelen er og i barnehagen i morgen, så da får jeg vel kanskje nytte på å begynne på hennes kalender også.  Madelen og Minato lagde seg en koslig liten krok i dag, og der satt de faktisk fint kjempe lenge. Minato pleier ha dårlig tålmodighet, men det er jo litt ekstra stas å få leke med storesøster da. Nå er Madelen begynt å mase om at vi trenger en baby til, for da har hun et håp om at Minato skal ødelegge for babyen i stede for henne. Haha, redd jeg må skuffe henne der altså.

   

  Hvor langt er dere komt med gavepakking?

  Noen som har tips til kreativ pakkekalender, når gavene er ganske store?

  Stikkord:

  New in; Barneklær  Genser - Lindex // Bukse - Lindex // Lue - Molo // Votter - Lillelam og Reima // Ullsokker - Simobutikken

  Jeg har faktisk aldri vært på en bytur der det har blitt kjøpt så lite før, men det er da greit når det ikke er så mye barna trenger. Egentlig var det dress vi skulle finne, og det fant vi ikke (siden Kim er super kresen). Jeg fikk kjøpt siste rest av kalendergavene, og ble ferdig med en julegave til. Dåpsgave fikk vi og så klart kjøpt!

  Hva syns dere?

  Stikkord:

  Dåp til Celine

  Hei hei!

  I dag har jeg en skikkelig dårlig dag. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg kjenner at jeg er sur og gretten inni meg. Merkelig følelse, men av og til har jeg bare sånne dager. Jeg sitter enda i stor joggebukse, oversized skjorte og tøfler, og kommer neppe til å ta på meg noe annet i dag. Har stappet i meg mye usunne greier i dag, og det hjelper nok neppe på, men det frister ikke med sunn mat i dag. Det blir hvertfall tidlig kveld på meg i dag, for i morgen skal jeg komme meg på jobb.

  I går var vi i dåp til Celine, som Kim var fadder til. De hadde laget det kjempe fint til, og vi fikk så klart deilig mat. Det blir siste gang jeg har med Minato i kirken, men vi kom oss i gjennom det også, haha. Madelen er så glad i kransekake, og den sto midt på borde, så fra vi kom inn døren så maste hun om når hun skulle få den. Jeg tror hun spiste omtrent halve kaken når hun først kunne begynne på den, og sikret seg litt ekstra med å gjemme av litt ute i gangen til seg selv, luringen.

  Jeg legger ikke ut bilder av dåpsbarnet, siden jeg ikke har spurt om det.  Minato sov halve dåpen, så jeg fikk ikke tatt så mye bilder av han. Egentlig skulle han ha skikkelig dress på seg, men den tok vi at etter kirken for den var for stor. Så da ble det bursdagsantrekket, bare uten vest. Alt fra Next, utenom skoene (som er Ecco).

  Bordet var dekket kjempe fint, og de hadde samme type servietter som vi hadde i Minato sin dåp. Jeg fikk ikke tatt en med meg hjem, for Minato klarte å søle ut hele glasset mitt med brus.

   

  Hva har dere gjort i helgen?

  Antrekk - 281013  Jakke - Zara // Kjole - Memini // Sko - Ponny

  I går tok jeg verdens nydeligste bilder av denne beste jenta i verden. Er hun ikke bare hærlig?

   

  Hva syns dere om gårsdagens antrekk på Madelen?

  New in; Ralph Lauren og Burberry  Her om dagen så kjøpte jeg meg vinterjakke (på salg faktisk). Jeg fant denne fine Burberry jakken, og den passet meg perfekt. Jeg måtte og ha en Ralph Lauren skjorte, de er så fine. Ønsket meg en sånn lenge, og nå kan jeg og Madelen matche.

  Dette er kjøpt på Rene i Bergen, som nå er en av mine nye favoritt butikker. Aldri sett den før faktisk!

   

  Hva syns dere?

  Sykemeldt og middagstips

  Hei hei!

  Nå sitter jeg her hjemme i sofaen, og gjør mer eller mindre ingenting. Jeg sto opp for å gå til legen kl 9 idag, og etter det skulle jeg på jobb. Jeg fikk aldri gått på jobb, da jeg fikk sykemelding ut uka. Jeg tok en haug med blodprøver, og holdt på å besvime til slutt. Jeg har jo vært utrolig dårlig den siste tiden, med alt fra migrene, svimmelhet, kvalme osv (listen er lang). Jeg tipper det er noen vitaminer jeg mangler, og håper på at jeg får svar fort. De siste dagene har vært så galne at jeg har plutselig blitt så trett at jeg har sovnet. Hele onsdagen gikk jeg og var svimmel som aldri før, klarte til og med å bomme på døren et par ganger i løpet av dagen.

  Heldigvis er Kim hjemme nå, så da er det litt mer hjelp å få. Minato er i barnehagen i dag, men Madelen har fri dag. Jeg og Madelen har kost oss med litt brettspill på morgenkvisten, og nå sitter hun å leker så fint med lekene sine. Hun har så god tolmodighet når ikke Minato er hjemme, da ser jeg at hun slapper ekstra mye av. Hun kan faktisk få ha noen av lekene sine i fred, uten at noen kommer å river ned eller tar ting fra henne.  Resten av dagen blir nok brukt inne for vår del. Jeg skulle egentlig i bursdag til en veninne idag, men nå ble det jo ikke sånn likevel. Har uansett ikke energi til noe sånt nett nå. Vi skal i dåp på søndag, og det er nok den største aktiviteten jeg skal begi meg ut på før jeg har fått svar på blodprøvene.

  Men inne er det mye å finne på der også. Det er heldigvis helg, og vi kan kose oss med diverse baking, leking, spilling, fyr i peisen. Det er jo veldig fint med denne tiden da!

  Peppez pizza Memory! Kjempe koslig å få sånne gaver på resturant.  Nye tøfler fra barneavdeling på Hm. De hadde ikke i Madelen sin størrelse, men min hadde dem. Syns det er litt rart når barnestørrelsene går på 37, og kanskje mer enn det også. Helt greit for meg da, for det er jo billigere med barneklær, hehe. Supersøte!

   

  Noen som har gode middagstips, til en god fredagsmiddag?

  Barnerom; Kjøkkenkroken

  Sånn som dette ser det ut på Madelen sitt rom nett nå. Jeg har en del planer, men er ikke kommet i gang med noe enda. Jeg har utrolig lyst å male rommet hennes på nytt, for alt blir såå rosa. Det lyser på en måte rosa av hele rommet, så jeg er veldig lite fornøyd. Jeg tenker jo litt sånn at siden vi skal fikse hele huset om en stund, så vil vi ikke legge så mye penger i det. Det er nok veldig mye derfor at ting går så seint, det blir så mye tenking.

  Dette er kjøkkenkroken hennes, som jeg fant ut jeg ville ha litt lunt bak sengen. Hun pleier ha det meste av lekematen sin i en kasse ved siden av, fordi jeg har gitt opp å hele tiden dandere til i hyllene på kjøkkenet. Det tar to sekunder, så er alt blitt revet ned, hehe.

  Kjøkken - Kid Kraft // Bord + stoler - Kid Kraft // Teppe - Ikea

  Q: Noen som har gode innspill til rommet hennes?

  Madelen; snart 5 åring

  Jeg tenkte jeg skulle lage en liten oppdatering på Madelen, noe det er lenge siden jeg har hatt. Det er under en måned til hun fyller 5 år, og det er jo stort. Det er mindre enn et år til jeg har en skolejente i hus, og det merkes godt. De siste årene har gått så utrolig fort, at jeg får jo ikke med meg hva som skjer rundt. Hun har blitt en selvstendig liten pike, og klarer faktisk det meste selv nå.

  Hun har på kontroll hos helsesøster for en månedstid siden, og da var hun plutselig blitt 16 kg og 105 cm (så dette jenta vokser kan man si). Hun har alltid vært den minste, og hatt en del perioder der hun har vært undervektig, men nå ligger nett der hun skal.


  Denne lille luringen prøver ofte å lure oss. Her har hun sneket seg til en smokk mens hun har vært på tur med tante Malin og Fredrik.

  De fleste 5 -åringer kan:

  • Femåringen forstår 13.000 ord. Snakker i 5-8 ord setninger  - Denne jenta her snakker ofte mer enn det i en setning, for her går det i ett.
  • Kan tegne mennesker og dyr - Hun tegner ofte, og jeg syns hun er veldig flink.
  • Forstår ulikheter - Ja
  • Kan telle til 10 og kan noen bokstaver - Hun teller til 20 på norsk, 10 på engelsk og 5 på japansk. Hopper av og til over noen tall på engelsk.
  • Kan konsentrere seg i lengre perioder - Dette har hun alltid vært veldig flink til, og kan sitte med småting lenge. Hun pærler, tegner osv, og kan sitte i over en time i strekk. 
  • Forstår begrepet tid. - Dette tror jeg ikke hun helt har skjønt enda.
  • Forstår forskjellen på rett og galt - Ja, det forstår hun godt. Men det er ikke alltid hun følger det fordet om.
  • Husker historier og kan gjenfortelle dem - Ja, det skjet ofte. Det er ikke alltid hun husker helt rett, men det er likevel ingen andre som har mer rett enn henne. Og det meste har faktisk skjedd på fjellet, selv om vi aldri har vært på så mange fjellturer, hehe.

   

  Da vi var hos helsesøster fikk vi beksjed på å øve på å si R, for hun sier ikke det i ord. Hun han si G-r-r-r, som når hun leke en bjørn, men bruker det ikke i ord og setninger. Vi har prøvd litt, men hun får det ikke helt til.  Her er hun godt i gang med perling, og perler gjerne 2-3 brett på rappen.


  Hun har alltid vært en jente som har likt å være mest for seg selv, og dette merker jeg forandrer seg. Hun syns nå det er viktig å ha noen å være med i barnehagen, og hele henne lyser opp når noen vil leke med henne. Hun har og litt fort for å bli fornærmet, så med det samme noen ikke vil leke med henne så blir hun veldig lei seg. Dette er så klart vondt i se på (når jeg er på jobb), men hun finner fort noen andre å leke med. Hun har sine bestevenner, men dette er og noen som varierer litt fra dag til dag.

  Hun er en litt alt mulig jente i grunn. Hun liker godt å være ute å leke, klatre i trær, sykle osv. Men hun er og veldig glad i innelek, og bare sitte å slappe av med noe. Barbie er og noe som hun virkelig kan sitte lenge med, og da snakker hun med seg selv og lager lekestemmer.

   

  Hvor gammelt er ditt barn?

  New in; Memini, Lillelam mm.  De siste dagene har jeg fått noen pakker til barna. Noe av dette tenker jeg at jeg bare hiver i julekalenderen, siden det ikke er noe som trengs nett nå. Da har jeg fått dekket noen av pakkene med ting som hadde blitt kjøpt uansett. Heldressen fra Lillelam er til Minato, og jeg kjøpte den på åpnings salget på Jentelus.com. Denne har han allerede brukt et par ganger, for den andre ulldressen var til vask. Da det var salg på Miinto, nyttet jeg på å kjøpe noen fine barneklær. Madelen valgte seg selv julekjole fra Mole of Norway, denne er i nydelig tykk ull og passer perfekt til vinteren. Jeg kjøpte og votter fra Reima (som hun trenger) og en fin cardigan fra Memini.  Q: Hva syns dere om klærene?

  Innkjøp til Prinsesse bursdag

  Nå har jeg endelig kommet i gang med noen av innkjøpene til prinsesse bursdagen til Madelen. Nå er det under en måned til, så da er det greit å ha alt det som skal bestilles over nett i hus. Jeg mangler litt enda for den ultimate prinsesse følelsen, men jeg har hvertfall fått tak i det mest basic tingene.

  Jeg har tenkt til å lage bordkort av julebrus om jeg får det til. Da tar jeg bare av den orginale lappen, og lager noen prinsesse aktige navnelappet og fester med dobbelsidig tape. Satser på at jeg har nok igjen etter dåpen.

  Noen som har gode tips angående en perfekt burdag?

  Lite energi

  God kveld!

  Tenkte jeg skulle ta en liten tur innom her før jeg tar kveld. Jeg har så utrolig lite energi for tiden, at jeg går rundt som en zombie hele dagen. I dag duppet jeg av et sekund på gulvet, og våknet av Minato som hoppet oppå meg med smeltet sjokolade kjeks over hele seg. Og sånn såg jeg ut og etterpå, her er det sjokolade fra topp til tå, hehe. Klær kan heldigvis vaskes lett, det er litt verre med sofa, hvite tepper osv. Det er nok en haig med vitaminer jeg mangler som vanlig, så jeg skal ta blodprøver nå i uka.

  Jeg skal egentlig på jobb i morgen, men nett nå er jeg helt ferdig. Om jeg har like lite energi som jeg har hatt i dag, så klarer jeg det ikke. Men satser på en litt bedre dag i morgen.Heldigvis bare et par dager til Kim kommer hjem fra jobb, og da skal jeg sooove.. Zzzz!

  I dag har det gått i inne aktivitet hele dagen. Det blåser som bare det ute, og da frister det fint lite å gå ut. Ingen av oss er helt 100% friske heller enda, så da er det like greit. Vi laget oss pannekaker til lunsj, noe som er favoritten til Minato. Madelen er faktisk ikke så glad i det (merkelig, jeg trodde alle barn likte det), og sier det er bare Kim sine som er gode. Ikke vet jeg hva jeg gjør feil, siden vi har nett samme oppskrift, haha.

  Minato har overvunnet bade skrekken sin i dag også. Han har vært redd for å bade en stund nå, og jeg aner ikke hvorfor. Han har aldri hatt noen skumle episoder, og den eneste grunnen jeg kan komme på er at vi dusjet av han skummen en gang. Men i dag fikk han bade med Madelen, og etter en stund fant han ut at det var gøy. Da skulle han ikke utav, og koste seg oppi der.
  Andre som sliter med lite energi for tiden? Eller sykdom som henger igjen?

  Vinneren av konkurransen

  Jeg lovde jo at jeg skulle trekke vinneren i går kveld, men da var jeg rett og slett helt utslitt. Jeg orket ikke ta en liten print screen en gang, hehe, så da utsatte jeg det til nå.

  Men nå har jeg altså trekt en vinner i Barbie konkurransen, og det ble....

  ---> frufrantzen <---  Gratulerer så mye!

  Du kommer til å motta en epost, med mer informasjon!

   

  3 barns mamma

  Ja, sånn kan det se ut!

   

  Heldigvis er det Madelen som tar seg av denne nummer tre da, ellers vet jeg ikke hvordan det skulle gått. Men det er mange som har trodd at det har vært en levende baby med første øyekast.

  Under er bilde av Madelen den dagen hun fikk dukken sin:  Det var noen som ville se bilder av den realistiske dukken til Madelen. Dette er av den type dukker som noen ser på som sin egen baby. Her i huset er det bare en dukke på linje med de andre, men jeg er litt fasinert over hvor ekte den føles. Da jeg skulle kjøpe sto valget mellom to, men denne lignet mest på Madelen som liten. Den er utrolig tung, og er faktisk for stor for en vanlig dukkevogn. Det fulgte med en vanlig NUK smokk som har blitt lagt til en magnet i.  Her ligger dukken i en Brio dukkevogn, som er ganske stor til å være dukkevogn. Hun bruker klær som Madelen hadde når hun var liten, og har fått arvet Vansene hennes også.

  Ser den ikke ganske ekte ut?

  Andre som har sånne dukker?

  GIVEAWAY - TREKKER VINNER I MORGEN

  I morgen trekker jeg en vinner i Barbie konkurransen, så nå er siste sjanse til å delta. Husk at dere kan delta selv om dere ikke har en jente som liker Barbie. Det er jo en flott julegave også.

  --->Trykk HER for å komme til konkurransen <---  Har du deltatt?  I dag startet dagen allerede klokken 04.30, da Minato bestemte seg for å stå opp. Han er så tett i nesen, og hoster til han omtrent ikke får puste om nettene, så da får han ikke til å sove. Nå har vi hatt to utrolig dårlige og urolig netter, og det tar så klart på. Jeg måtte ta vognen inn i gangen når Minato skulle sove, fordi jeg måtte også hvile litt.

  Vi har hatt en veldig koslig dag resten da, så da glemmer man den dårlige starten. Vi gikk oss en tur med Susanne, så da fikk vi en etterlengtet luftetur. Ingen av barna var i helt topp humør, men Madelen kom seg masse med litt mat i magen da heldigvis.

  Etter gårturen så reiste vi ut til Mamma, og fikk oss en god lørdagsmiddag med løvstek og pommfri. Madelen sover der ute i natt, og Minato har nett komt seg i seng. Jeg krysser fingrene for en litt roligere natt, og kanskje han kan sove litt lengre også. Lov å håpe!

  Stikkord:

  Julegave tips - på rabatt

  I kveld tenkte jeg at jeg ville dele litt tips med dere, og siden det nærmer seg jul, så er det vel greit med julegavetips. Jeg tipper det er mange av dere der ute som lurer på hva dere skal kjøpe i gaver. I dag tenkte jeg å komme med noen tips til barna, for det er ikke alltid bare bare.

  Jeg har letet rundt etter produkt som jeg enten kunne tenke meg selv, eller som vi selv har og er fornøyde med. Jeg har og valgt ut bare produkter som er gode rabatter på, og det kan komme godt med nå når julen nærmer seg og det er ekstra mange utgifter.

  Jeg tenker jeg begynner med noen gode ideer til de minste barna.  1. Denne gå-vognen fra Chicco er helt super til barna som skal lære seg å gå, eller nett har begynt. Den lager musikk når du triller den også. Minato har en lignende, og den blir flittig brukt.

  2. Denne flotte løvebilen fra Fisher Price kan brukes som både vanlig bil eller gå-vogn. Den har stått på ønskelista til Minato fra før han ble født.

  3. En liten sklie må da være alle barn`s drøm. Her vet jeg det hadde blitt satt utrolig stor pris på om vi hadde en sklie inne også, så det blir kanskje litt av julegaven her til Minato (da i en annen farge).

  4. Et akebrett til de små med seler er et must. De må jo få være med de også når det er vinter. Vi hadde et i rødt til Madelen da hun var liten, og skal snart kjøpe nytt til Minato (så disse har jeg god erfaring med).

  5. En flott drage med 60 lekeballer har stått på Minato sin ønskeliste en stund. Han har fått noen baller, men vi savner virkelig noe å ha dem i. De er i bruk hver eneste dag, så vi plukker baller fra hele huset. Dette er noe jeg tror en hver liten unge ville like. 

  6. Denne flotte pakken kan man vel ikke motstå. Her sparer man mye penger altså! Den elefanten som blåser ut baller er en bestselger, og skal være en utrolig flott leke.


  7. Sykkel med sele og håndtak er utrolig gøy å ha. Vi hadde en til Madelen da hun var liten, og jeg ønsker meg en til Minato også. Det er jo gøy å gå turer med den, så slipper barnet å sitte i vognen hele tiden. Mye mer spennende å få sitte på sykkel.

  8. Leketepper fra Teddykompaniet, kunne det blitt bedre. Jeg elsker jo det merket, og de har de mykeste varene jeg har funnet noen gang. Dette er perfekt for både leking og til pynt på barnerommet.

  9. Skip-hop babygym er den vi hadde til Minato. Jeg må bare anbefale den, for det er et av de beste kjøpene vi gjorde innen babyting. Den har så mange fine funksjoner og fine lyder for barna, i tillegg til den flotte puten som kommer godt med.

  10. Verdens beste gyngelam. Vi har denne i en litt annen versjon til Minato, og han elsker den.

   

  Til de litt større barna har jeg også plukket ut noen flotte gaver. Ikke like mye til de store guttene her, men siden jeg har jente så er det ikke så lett å vite hva de store gutta ønsker seg.


  1. Megatilbud på alle jenters drøm fra Filly Unicorn. Disse er kjempe populære, og dette slottet var det første Madelen sa hun ønsket seg da vi såg etter gaver i går. Slottet er på 65 cm, så det er stort og flott.

  2. Cd spiller er en flott gave for barn i mange aldere. Vi kjøpe til Madelen da hun var 2 år, og den har blitt veldig mye brukt.

  3. Dukkevogn fra Brio. Dette er utrolig gode vogner, og de tåler mye mer enn disse billige du får til en 200 lapp. Madelen har en omtrent lik, bare i annen farge og i Duo versjon. Av hennes dukkevogner er dette favoritten.

      

  4. En rattkjelke må man jo ha om vinteren. Så om man ikke har en, så er det en fin julegave. Dette står på Madelen sin ønskeliste.

  5. Trøtraktor er gøy for både gutter og jenter. Madelen har en sånn rød en på bildet, og det blir flittig brukt. Av erfaring fra barnehagejobb, så vet jeg at traktorene er de mest populære uteleken.

  6. Lekekjøkken er en god gave å gi. Dette settet fra Brio tar både lite plass, og er flott for små barn.

  7. Leke laptop. Disse kan man spille mange små spill på, og man kan lære seg både bokstaver og tall.

  8. Et flott telt er en god gave. Minato får denne typen telt, bare i blå, til jul av oss. Gleder meg til å sette det opp på barnerommet.

  9. Kurio nettbrett. Selv har jeg ikke testet dette merket, men har hørt mye positiv. Siden Madelen har sitt eget nettbrett, så har jeg fått erfart hvor mye man lærer av mange av appene man kan få. Anbefaler virkelig!

  10. Søt gave til prinsessen. En radiostyrt bil fra My little Pony, det må jo bare treffe midt i blinken.

   

  Noe fint til barnerommet er også en kjempe fin gave, både til store og små.  1. Dette flotte settet med bord og stoler fra Kids Concept er nydelig, og er noe jeg godt kunne tenke meg på Minato sitt rom. Han har stjernerom, og da passer det jo perfekt at det er stjerner på stolryggen. De har også andre varianter på Lekmer.

  2. Her er det supertilbud på sengesett. Her er det nesten sånn at jeg ikke vil skrive om det, for jeg vil sikre meg selv først. Men dette er sikkert og visst at jeg skal ha meg et av.

  3. En vakker lameskjerm til gutterommet er en fin gave.

  4. Enda et pakketilbud, og denne gangen med Kids Concept Turbo interiør ting. Her har dere mye dekor i en enkelt pakke!

  5. Det er ikke tvil om at disse lampene er nydelige. Jeg har allerede benyttet meg av tilbudet, og oppe ligger det en søt i rosa og en i blå som skal i kalenderen.

  6. Lysslynger er vakre, og denne passer perfekt inn på barnerommet.

   

  Jeg har funnet alt på Lekmer.no

  Kalde dager og konkurransen avsluttes snart

  Husk konkurransen, avsluttes på søndag!


  God morgen!

  Nå er ungene sendt i barnehagen, og jeg er klar for en effektiv dag. Jeg har en del ting som må fikses i dag, så da er det greit å får gjort det mens barna er i barnehagen. Er det andre enn meg som får litt dårlig samvittighet når dere sender barna i barnehagen, og dere selv har fri? Jeg føler meg helt dum jeg da..

  Jeg har egentlig mest lyst å legge meg et par timer nå, for Minato hadde en ikke så enkel natt. I 2 tiden begynte han plutselig å gråte helt hysterisk, så jeg måtte ned med han til slutt. Jeg aner ikke hva det var, men etter en episode med CSI midt på natten, klarte jeg å bære han sovende opp igjen uten at han sa noe. Han sov i hvertfall til klokken 7 idag da, og det er ikke så ofte skjer lenger.

  I dag var det iskaldt ute, så det ble godt med klær på barna. Jeg merket det godt da jeg trakket i crogsene mine idag for å følge Madelen og Minato opp til besten som skulle følge dem idag. Helt til nå har jeg kunne hive på meg crogs for turer rett utenfor døren, men i dag fryser bena mine altså. Nå har jeg fyrt i ovnen, og venter på litt varme. Kroppen min klarer ikke helt å fungere når det er så kaldt, så da får jeg spise litt frokost før jeg setter i gang.

  Ha en fin dag alle sammen <3 Tusen takk for mye respons for forrige innlegg, det setter jeg pris på!

  Hva skal dere idag?

   

  Å leve med kronisk sykdom

  I dag tenkte jeg å dele enda et litt personlig innlegg med dere. Jeg har plutselig slått den skrekken fra meg når det gjelder å dele ting om meg selv som ikke er like gøy. Etter at jeg klarte å skrive om depresjonen min så er jeg ikke like redd lenger, eg tenker ikke like mye over hva andre tenker.

  Som de fleste sikkert har fått med dere så sliter jeg med kronisk migrene. Dette er så klart ikke det verste jeg kunne hatt, det jeg så klart ti ganger verre med kreft og sånne ting som det, men det er likevel ikke lett for meg. Jeg sliter med hodepine hver eneste dag, og har skikkelig migrene minst 4-5 ganger i uka. Dette tar jo på, og jeg klarer ikke leve som de fleste andre på min alder ville gjort. Jeg tar daglig tabletter som skal forebygge (og disse hjelper litt), i tillegg så har jeg tabletter når jeg får anfall. De dagene jeg gjør noe som helst mer enn å ta meg av ungene og rydde litt, så får jeg anfall. Jeg har sikkert brukt nok penger til en sydentur på et par år nå, og det bare på medisiner, legetimer, spesialister, behandling osv. Det er en utgift som er utrolig kjip, og når de i tillegg gjør feil på apoteket (så jeg må betale nesten 400 kr for en liten pakke med migrene medisin), så blir jeg ekstra lei.  Jeg jobber 50% i barnehage nå, og hadde ikke klart noe mer. Bare disse 50% gjør meg så pass psykisk nedbrutt at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Det har vært en dag på jobb der jeg ikke har måttet ta noe medisin, og da fikk jeg så migrene når jeg kom hjem at jeg måtte bare legge meg med det samme. Jeg vet jo at jeg ikke kan ha en sånn jobb, og det eneste som hadde passet meg å jobbe med er hjemmearbeid med fleksibel tid. Men hvor i alle dager finner man sånne jobber uten noe særlig utdanning da? Jeg blir helt sprø av å tenke på alt dette.

  Jeg føler veldig ofte at jeg ikke strekker til når det gjelder barna, og at jeg ikke er en god nok mamma. Jeg vil så gjerne være det, men det er ikke alltid like lett. Jeg burde jo så klart greid alt selv, men det gjør jeg ikke. Jeg må ofte ha hjelp til ting, rett og slett fordi jeg har så vondt i hodet at jeg ikke vet hva som er opp eller ned. Når jeg så gjerne vil leke med barna mine, så er det ofte jeg heller må velge å bruke litt tid på å hvile mens de leker fint sammen. Jeg tenker alltid at jeg vil være ute med dem, og ha det gøy, men så blir det til at jeg ikke orker. Kim er utrolig flink med dem, og tar begge med uten at han har noe problem med det. Det er ikke noe god følelse å føle at man ikke strekker til, og klarer å gi barna nok oppmerksomhet.  De sier til meg at det ikke er noe å gjøre med migrenen min, og at jeg må leve med det. Vi har prøvd så mye forksjellig, og jeg har vært til flere nevrologer men alle sier det samme. Jeg må bare prøve å holde en balense på det med medisiner. Jeg blir rett og slett dårlig bare av tanken, og klarer ikke se så veldig positivt på hvordan ting skal bli. Jeg vil jo ikke leve på nav, jeg er faktisk ikke 22 år en gang. Noen ganger så vil jeg bare kutte av hodet mitt, sånn at jeg føler meg så mye bedre. Da kan jeg jo ikke ha noe vondt mer, men det blir nok ikke lett den beste løsningen det heller.

  Såå, det var litt klaging fra meg idag :)

   

  Andre som har kronisk migrene?

  Stikkord:

  Inspirasjon - Prinsesse bursdag

  Nå er det ikke så mange ukene igjen før vi gjør klart for Madelen`s 5 års dag. I år har hun bestillt prinsesse tema for barneselskapet (endelig!! hehe), med en sånn kake med barbie oppi. De tidligere årene har det vært både Kaptein Sabeltann og Mario som har vært tingen, så da må jeg innrømme at det er litt gøy at min eneste jente vil ha noe rosa.

  Jeg skal i år prøve å lage litt ferre kaker enn jeg pleier, for det blir alltid stående igjen en hel del etterpå. Og familiebursdagen blir det ikke så avanserte kaker, for av erfarig er det helst bare oreo og pavlova som blir spist uansett. Så da få vi prøve på en veldig barnevennlig bursdag, og en litt mer voksen (selv om det er litt kjedlig i seg selv, hehe).
  Jeg søkte litt rundt på både google og weheartit, og fant mange fine bilder. Det blir nok ikke like flott som på disse bildene, men jeg skal prøve mitt beste. Madelen er nok fornøyd så lenge det er høy prinsesse faktor over det. Jeg tenker også at de som vil kan kle seg ut som prinsesser og prinser.


  Jeg gruer meg litt til kaken, siden jeg aldri har laget sånn før. Men det skal visst være ganske lett, så da satser jeg på det. Det er jo også flere måter å gjøre det på, så viss noen har noen gode oppskrifter på disse kakene så blir jeg veldig glad om dere vil dele dem. Det samme med en god krem jeg kan ha inni, som både smaker godt og er lett å jobbe med. Utenpå tenker jeg en blanding av fondant og icing, så tror jeg at det skal bli bra.

  Utenom denne så tror jeg at jeg bare lager cupcakes og en enkel sjokoladekake som jeg bare strør over litt rosa strø. Det er jo det ungene liker, så da er det ikke vits i å stresse med alt for mye.

  Noen gode tips angående prinsesse tema?


  Husk at jeg har en konkurranse gående der dere kan vinne en Barbie. Syns det er alt for få som har meldt seg på, men kanskje de fleste leserene mine har gutter? Gå inn her da!

  New in - Zara Kids

  HUSK GIVEAWAY - VINN BARBIE


  I går fikk jeg pakke fra Zara i posten, så jeg tenkte jeg kunne vise dere det jeg kjøpte til barna i dag. Det var ikke så mye, men det var en jakke til hver av dem. Jeg måtte så klart ha den parkasen jeg har ønsket til Minato lenge, men jeg ble litt skuffet. Jeg hadde jo tenkt å kjøpe den som vinterjakke først, og det er jeg glad jeg ikke gjorde. Den er kjempe fin, det er ikke det, men den var ikke like varm som jeg trodde. Og så var den veldig myk, og det er et pluss. Madelen sin kåpe var jeg veldig fornøyd med, og den virket kjempe god.

  Hehe, det ser jo nesten ut som jakkene er like store.

   

  Handler dere på Zara til barna deres?

  Gleder meg sånn til jul

  Er det andre enn meg som starter juleforberedelser allerede i August? Det er som oftest da jeg begynner å kjøpe gaver i hvert fall. Mange syns kanskje det er tidlig, men jeg syns det er greit å få det unna. Jeg har jo også 48 kalender gaver som skal kjøpes, og det er ikke alltid like lett å vite hva man skal kjøpe eller hvor mange man allerede har kjøpt.

  Jeg elsker absolutt alt med julen! Desember pleier vi bruke på å slappe av med mange koslige aktiviteter. De siste årene har det blitt en del baking, og kanskje litt juleverksted. Jeg pleier å prøve å få bake 7 sorter, og det klarte jeg faktisk i fjord. Jeg tviler på jeg greier det i år også, siden jeg nå jobber, og Kim er på jobb den første uka i Desember. Vi skal uansett få tid til diverse baking med barna, det blir også en del av kalenderen til Madelen. Hun er og så stor nå at jeg har gått til innkjøp av noe hobby greier til kalenderen hennes. Det er et sett med utstyr til å lage noen søte små nisser, hun skal også få male et fuglehus som vi skal henge ut med mat.

  Når det er jul er det fast inventar med nøtter og mandariner på bordet, gjerne litt julesjokolade og twist også. Jeg aner ikke hvor mange kilo mandariner jeg spiser i desember, men det er ikke reint lite. Julesokken den er alltid på plass og fylt opp til julemorgen, og i år skal Minato få sin første også.


  Julen 08

  Den første desember eller første søndag i advent finner vi alltid frem julepynten. Da pleier vi pynte hele huset, utenom å sette opp juletreet. Madelen har også litt pynt til sitt eget rom, og dette syns hun er stas. Vi kjøpte falskt juletre i fjord, som er litt smalere enn de vanlige treene, da tar det litt mindre plass i stua. Når ikke nålene faller av kan vi også pynte det litt tidligere. I fjord satt vi det vel opp rundt 10. desember eller noe sånt. Det er jo gøy å ha det så lenge så mulig, for spør du meg så er det mer stas med treet før jul enn etterpå.


  Julen 09!

  I år kommer vi til å åpne gavene her hjemme, for vi syns ikke det er så gøy å drasse på et tonn gaver rundt om. Det blir nok som i fjord, at vi spiser mat hos foreldrene til Kim, og så åpner alle gaver nede hos oss. Da har vi også desserten her hjemme, og jeg lager hjemmelaget riskrem med rødsaus.

  Jeg tenker å lage til en liten julekvelds eller noe dager før jul, for jeg syns det er litt koslig. I 2011 var pappa og de på besøk til oss kvelden før, og det var veldig koslig. Jeg liker jo godt å lage mat, det eneste problemet vi pleier å ha er å få plass til alle rundt bordet, hehe.


  Julen 2010!


  Julen 2011!


  Julen 2012!

  Åårh, som jeg gleder meg nå. Jeg kan ikke si jeg er kommet i noe spesiell julestemning mens man enda kan gå med sommerklærene. Men bare tanken gjør meg glad! Det å kunne tilbringe mange dager sammen med familie, masse god mat, god stemning og de å se alle gavene ligge under treet. Jeg satser på at dette blir en enda bedre jul enn de som har vært (om det går an).

   

  Andre som gleder seg til jul?
  Har dere noen spesielle juletradisjoner?

  Hjemme med syk jente + giveaway

  Husk konkurransen der du kan vinne Barbie - HER


  Hei hei!

  I dag sto vi opp som vanlig, og hadde tenkt oss i barnehagen alle sammen. Jeg hadde laget matbokser, og var i grunn ganske opplagt for en gangs skyld. Minato sto opp allerede klokken 6, og var helt i hundre fra første sekund. Da vi skulle vekke Madelen var det andre saker i møte, jeg trodde først hun bare var veldig trøtt da. Men da vi kom ned syns jeg hun virket så slapp, så jeg målte feberen hennes. Det viste 38,7! Det er jo langt i fra det samme som Minato i sist uke, men feber er feber. Jeg måtte fint ringe å si at jeg ikke kom likevel idag.

  Minato gikk i barnehagen, så han ikke helt glemmer den ut, og vi må starte helt på nytt. Det er greit for Madelen og å få fred når hun er syk. Hun ble så klart veldig lei seg da jeg sa at Emma ikke kunne komme på besøk til henne likevel idag. Da var hun plutselig ikke syk i det hele i følge hun, for hun skulle ha besøk.

  Hun har lekt fint i dag da, og i ste pyntet hun muffinsene sine som hun laget i går. Jeg syns hun er kjempe flink! Jeg kjøpte en ferdig pakke med muffins (aldri testet det før, men fikk det og til :P Burde vel være lettere enn fra grunnen). Jeg lovde henne at vi skulle bake i går, men tiden fløy. Da vi sto på butikken ante jeg ikke hva vi hadde hjemme av ingredisenser, så da ble det en ferdig pakke. Madelen klarte faktisk alt selv, jeg smeltet bare smøret til henne og sa hva hun skulle gjøre. Eggene tok hun seg av selv, og det er jo ikke alltid jeg klarer uten å få eggeskall i en gang. I dag fikk hun pyntet dem med en glasur som fulgte med og nonstop.

  Nå tenkte jeg at jeg skulle nytte på å få ryddet og vasket hus før Minato kommer hjem. Det trengs virkelig nå, for det har jeg ikke gjort på leenge. Nå når jeg har vært syk har jeg bare nett tatt det viktigste, som å sette på oppvaskmaskin og støvsuge opp noen smuler. Så jeg får vel bare sette i gang, for dette tar nok noen timer.
  Flere som har syke barn om dagene?

  Litt nytt på interiør fronten

  Minner alle om konkurransen jeg har gående i samarbeid med Barbie - HER


  Her om dagen fikk jeg en stor pakke fra Panduro, faktisk mye større enn jeg hadde forventet. Jeg satt oppe en natt for å bestille derfra mens alt var på salg, nattåpent på en måte. Det var helst for å bestillte diverste kalendergaver til Madelen, men noe til meg selv ble det også. Jeg husket ikke at jeg hadde bestillt alt en gang, som blant annet et lite juletre. Det kan så klart komme godt med når det nærmer seg jul for det var veldig søtt.

  Men mine favoritter var disse to, spesielt englevingene. Det var helst de jeg ventet på, så jeg ble overlykkelig når pakken kom. Hele den store pakken kom ikke på mer enn 1500 kr, og oppi der lå det rundt 30 ting. Så jeg vil si det var et utrolig godt kjøp, og de fleste kalendergavene er unnagjort.

  Jeg gleder meg til å være med Madelen å lage både julepynt og male fuglehus når desember kommer.

  Hva syns dere?

  Det å være ung mamma

  Noen måneder etter jeg fylte 16 år fant jeg ut at jeg var gravid. Dette var så klart ikke noe som var planlagt, men vi var nok bare alt for lite forsiktige. Da jeg ble gravid hadde jeg vært i lag med Kim i 1 1/2 år ca, og vi hadde det bra. Vi (han) snakket om abort, men det var ikke et alternativ. Jeg har alltid vært i mot abort, og mener at man skal ta ansvar for alle vet hva som kan skje. Det tok en stund før det gikk skikkelig opp for oss, men etterhvert var det bare å begynne å planlegge det "nye" livet.

  Familiene våre reagerte veldig ulikt, men ingen ble direkte sinte. Alle var veldig støttende, men abort ble nevnt fra andre også. Vi var trossalt bare 16 og 17, og jeg ser nå at vi faktisk bare var barn. Når jeg nå ser på mine egne søsken og nærmer seg den alderen, så ser jeg absolutt ikke for meg at de skulle fått barn så tidlig. Fra venner var det veldig varierte holdninger, men få sa så mye.

  Da jeg gikk gravid første gang så ante jeg ingenting, jeg hadde ingen venner med barn og ingen til å gi meg tips om ting og tang. Jeg ante ikke hvilke babyting som var best, eller hvilken størrelse jeg kjøpe av babytøy. Nå er jeg med i mange forum, leser blogger osv, som er til stor hjelp. Dette var noe jeg ikke hadde hørt om før, da var det liksom bare det å snakke med folk på nettby som var kult. Jeg hadde en jordmor på sikkert nærmere 50 år til å veilede meg med diverse brosjyrer, men det hjalp i grunn lite. Jeg hadde både svangerskaps kvalme og bekkenløsning, men jeg ante ikke hvor mange uker gravid jeg var, jeg telte ca. måneder jeg.  Jeg og Kim flyttet sammen i august 2008, ca. 3 mnd før Madelen kom til verden. Vi hadde da ingen møbler, så vi tok i mot det vi fikk. Da jeg ble gravid hadde ingen av oss jobb, eller inntekt. Kim fikk seg lærlingplass, og jeg levde på stipend penger + engansstønaden. Jeg skjønner ikke hvordan vi klarte det i starten, men vi hadde heldigvis god hjelp. Vi var så heldige at hus det fikk vi gratis, og det samme med bil. Det første året fikk vi betalt strømrekning, og jeg fikk penger av mamma i tillegg i mnd. På denne tiden var verken interiør eller nettshopping noe jeg hadde stor lidenskap for, så vi sparte nok en god del på det.

  Natten etter bursdagen til Kim (som var 19. November), gikk vannet mitt. Jeg hadde så klart ikke peiling på hvordan ting skulle skje, så jeg bare sa til Kim at jeg tror jeg tisste på meg, haha. Vi fant jo fort ut at det ikke var det, og ringte til sykehuset. Vi måtte så klart ha på sminke og fikse hår, samt rydde huset før vi kunne ringe etter ambulanse. Fødselen var mye bedre enn jeg hadde forberedt meg på. Alle hadde sagt til meg at det var helt forferdelig og jeg trodde dette kom til å bli det verste som fantes.

  20. November, kl 15.21 fikk vi verdens nydeligste datter i hendene. Vi var så stolte, og jeg følte meg ikke ung et sekund lenger. Vi ble nok begge to forandret på sekundet nett da, og det gikk endelig opp for oss at vi var blitt foreldre. Vi hadde masse besøk, og et supert opphold på sykehuset. Vi kom hjem til fyr i peisen, og store deler av familien var der for å ta i mot oss.  I startet syns jeg av og til det ble litt masse besøk til tider, for det var folk her hele tiden, hele døget. Jeg tror nok det var mest det at vi hadde eget hus, så her var en fin plass å samles. Det er jo ikke så mange som nett har fylt 17 som har et eget hus, de fleste har kanskje en liten student leilighet. Jeg savnet nok og litt det å bare kunne gå ut med venner helt i starten, men den lysten gikk fort over. Jeg hadde i grunn mer enn nok med å ta meg av en liten en, og hadde i grunn ikke noe tid til overs.

  Jeg var utrolig lykkelig med min lille familien, og vi hadde det så bra. Vi klarte oss godt med det lille vi hadde økonomisk, men det er nok veldig mye pga. all den hjelpen vi fikk fra familien. Vi elsket begge to å se Madelen vokse og utvikle seg, og vi var kjempe stolte over henne.

  Da jeg begynte på skole igjen høsten etter var ikke alt bare rosenrødt lenger. Madelen begynte tidlig i barnehagen, sånn at jeg skulle få tatt ferdig utdanning. Jeg likte meg veldig lite på skolen, og følte ikke jeg passet inn noen sted. Jeg klarte å få bra karakterer, men hadde allerede da masse fravær pga. migrene. Jeg fullførte, og tenkte at alt skulle bli bedre da jeg startet å jobbe.
  På dette stadiet var jeg nok allerede deprimert av forskjellige grunner, men det gikk ikke opp for meg før etter jeg hadde jobbet en stund.

  Det å føle at en ikke strekker til er ikke noe god følelse. Jeg kunne ikke gå både på jobb, og fungere hjemme. Det å ha kronisk migrene er ikke noe gøy, og jeg har igrunn bare slitt mer og mer med det. Jeg ble etterhvert sykemeldt, og klarte meg da litt bedre. Men likevel så hadde jeg det tungt, og såg ikke lyst på noen ting.  Etter å ha slitt med jobb og depresjon i litt over et år, ble jeg gravid igjen. Denne gangen var det halvveis planlagt, eller vi hadde hvertfall snakket om det, mer trengtes i grunn ikke. 17. Desember 2011 fant vi det ut, og det var hvertfall en stor glede fra min side. Kim var litt mer skeptisk, med tanke på økonomi og om vi da kunne gi Madelen alt hun trengte (eller alt hun ville ha som han sa). Jeg var nå 20 år, og følte meg veldig voksen. Jeg klarte ikke jobbe lenge, pga. jeg ikke kunne ta migrene medisinene mine.

  Da jeg sluttet å jobbe, og kunne prioritere familien, ble alt mye lysere for meg. Jeg var rett og slett glad igjen, og brukte mye tid med Madelen og på å planlegge til neste kom. Selv om jeg hadde bekkenløsning fra tidlig, så hadde jeg super masse energi plutselig. Det å merke at en mørk sky bare forsvinner er en fantastisk følelse. Jeg trodde alt kom til å være supert for alltid nå, det var hvertfall det jeg håpet på.

  Jeg merket mye til det at det var flere og flere av vennene mine som ikke brydde seg så mye lenger. Det skjedde nok en del mens jeg var deprimert, men da la jeg ikke merke til andre. Nå som jeg følte meg så bra så håpet jeg i grunn på å få masse besøk og være masse med vennene mine. Så klart hadde jeg mange rundt meg enda, men jeg ble nok skuffa over at de fleste ikke hadde tid lenger. Mange sa de skulle ta kontakt, men så skjedde det aldri.

  Til tross for dette med at jeg ikke hadde like mange rundt meg lenger, så hadde jeg en bra permisjons periode. Det er jo mer enn nok å henge fingrene i med to små, og spesielt har det vært det når Kim var på jobb. Det var og i disse periodene jeg følte meg litt mer ensom, og begynte å tenke på at jeg hadde lyst på litt besøk. Det har nok en del med det at vi fortsatt er unge, og det er ikke så mange av vennene våre som enda har fått seg barn. Jeg har fått en del nye venner med barn da, og det er utrolig fint. For dette var noe jeg savnet da jeg fikk Madelen.  Nå nærmer jeg meg 22 år, og noen vil kanskje kalle meg en ung mor enda. Jeg har gått to år som lærlig, og har enda to år igjen. Jeg føler at jeg aldri kommer noen steder, og merker at jeg begynner å bli deprimert igjen. Det er tungt, og jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Jeg klarer ikke jobbe mer enn 50% i den jobben jeg har nå, men de fleste rundt meg sier jeg må fullføre det jeg har begynt på. Jeg vet virkelig ikke lenger, og har i grunn bare lyst å legge meg. Jeg er lei av å være deprimert, og hvertfall når jeg vet at jobben og migrenen er grunnen til det.


  Hvor gammel var du da du ble mamma?

   

  Giveaway i samarbeid med Barbie

  Er det andre enn meg som har et forhold til barbie dukken?

  Jeg husker så utrolig godt da jeg var barn, og fikk min første barbie dukke. Det var en nydelig brude barbie med hvit flott kjole, jeg husker jeg likte så godt at hun hadde øreringer (noe jeg ønsket meg selv på den tiden). Jeg hadde ikke mange dukker selv da jeg var liten, men husker godt da jeg fikk meg et barbie hus. Jeg var så stolt over det, og jeg lekte med det omtrent hver eneste dag. Da jeg var hos min far var jeg litt ekstra bortskjemt, og fikk alltid mast meg til sånne barbie blad. Der hadde jeg såå masse på ønskelista mi, men aller høyest var en sklie til barbien. Jeg fikk aldri denne, så dette er nok noe som er stor sjanse for at havner under treet til Madelen i år.

  Min datter har også et utrolig godt forhold til barbie, og når hun leker med det kan hun sitte timesvis på rommet sitt og bare leke. Hun har rett og slett hoppet over dukkestadiet, og rett på Barbie. Jeg gledet meg enormt til jeg kunne kjøpe Barbie til jenten min da hun var baby, og den drømmen gikk virkelig i oppfyllelse.
  Visste dere at den aller første barbie dukken kom i Mars 1959, og kom både i blond og brunette versjon. Og at det er solgt over 100 millioner dukker verden over (90% av alle jenter i alderen 3-10 år eier en dukke i USA).

  Nylig ble det gjort en undersøkelse blandt mødre med døtre i alderen 3-8 år:

  * 70 prosent fremhever barbie som et kvalitetsleketøy og som fremmer fantasifylt lek

  * 58 prosent fremhever barbie som et leketøy som utvikler barnets kreativitet

  * 70 prosent fremhever barbie som et leketøy som er velegnet til å holde på barnas oppmerksomhet
  Nå er jeg så heldig at jeg skal få dele ut en Barbie dukke til en av dere!

  Viss du ønsker en Barbie dukke til barnet ditt eller som gave må du:

  - Like og og dele innlegget under

  - Kommentere dette innlegget med e-posten deres

  - For ekstra lodd kan dere dele dette innlegget på deres blogg, eller instragram.
  Ta screenshot av dette innlegget - tagg #minbarbieverden og @iselinbst - Skriv at du er med i konkurranse der du kan vinne Barbie dukke.

   

  // Jeg kommer til å trekke en vinner om ca. en uke //

  - Lykke til :D

   

  i


  Stikkord:

  Favoritt blogger  New in - Hust & Claire

  Tenkte å vise dere resten av den forsinkede bursdagsgaven til Minato, som jeg også valgte ut selv. Jeg elsker Hust & Claire, og begynner å få noen plagg derfra nå. Det er de nydeligste ullklærene, og de er supergode. I fjord kjøpte jeg noen plagg, men da visste jeg lite om at det kom til å bli så stort som det har blitt. Madelen vant en ulltrøte her om dagen også, men den skal jeg pakke inn som kalendergave, så den får vente med å få komme bilde av her.

   

  Og så tenkte jeg å oppdatere litt om Minato. I dag var han til legen, og kom hjem med antibiotika han skal gå på en uke. Han hadde luftveisinfeksjon, men de klarte ikke helt å finne ut hvilken pga. han nektet å samarbeide. Men det minnet mest om bakteriell lungebetennelse. Jeg regner med det er det samme jeg har, bare ikke i like alvorlig grad. Jeg har ikke hatt like høy feber, men klarer ikke gjøre noe annet enn å ligge på sofaen. Nå har jeg morgendagen på å bli frisk, for tidlig på onsdag reiser Kim på jobb. Jeg ser virkelig ikke for meg at jeg skal klare å passe på to små sånn jeg er nå. I dag skulle jeg prøve å røre litt i middagen, og holdt på å svime av. Lege time på onsdag til meg da, så da blir det vel kanskje medisin på meg også.

   

  Liker dere Hust & Claire?

  Madelen`s outfit + enda syke

  Før helgen, og før vi ble syke, så ville Madelen at jeg skulle ta bilde av klærene hennes. Hun var så stolt, for hun syns hun hadde satt sammen fargene så bra. Til vanlig hater hun rød, og kaller det blodfarge. Hun passer det utrolig godt da, så jeg er glad hver gang jeg får på henne noe rødt.Hun skulle så klart ha på seg fotballskoene sine, som og da er de eneste røde skoene hun har.  Sko - Umbro // Bukse - Cubus // Jakke - Cubus // Lue - den ble vunnet i en konkurranse

   

  Jeg må bare beklage at jeg ikke har fått blogget noe i helgen. Både jeg og Minato har vært dårlige hele helgen, og er det enda. Feberen til Minato har gått ned, for nå ligger den bare på 39,5 før paracet. De andre dagene har det vært 41,5 før vi har fått i han paracet, og han har vært helt slapp. Han har ikke spist noe siden fredag, men han drikker heldigvis en del. Han har og hatt ca. en time til sammen om dagen der han har vært helt feberfri, og da har han vært en helt annen gutt. Da har han fått i seg litt chips også, og bare det har gitt han litt ekstra energi.

  Jeg måtte så klart også bli skikkelig syk, jeg har ikke satt så høy feber som Minato, men jeg har for det meste ligget på sofaen. Jeg slapper av i dag, og håper på å fri frisk til jobb i morgen.

  Når vi er friske skal jeg blir flinkere her inne :)

  New in - sminke

  Her om dagen fikk jeg en liten pakke fra Coverbrands, med noen småting jeg bestillte da det var salg. Glo-minerals concealeren er supergod, og det er den jeg pleier å bruke til vanlig. Jeg har ekstremt mørke ringer under øynene, og ingenting får det helt bort, men denne får det ganske bra bort.
  Den Well- Restet har jeg hørt skal være god, og lyser bra opp under øynene.
  Og så måtte jeg bare prøve disse Gel Pads greiene fra Eyedews, og de virket faktisk litt. Jeg ble ikke så trett og mørk, men de er jo svindyre da og så er det bare tre par oppi.

  Bruker du noe av dette?

  Dramatisk kveld

  Hei hei!

  I dag sto vi opp som vanlig, og sendte Minato i barnehagen til vanlig tid. Madelen skulle få fri i dag, sånn at hun fikk seg en pause dag fra lillebror som kommer å river ned alt hun leker med. Hun var veldig glad for det, og lekte hele dagen uten å bli forstyrret. I tre tiden gikk Kim for å hente Minato, og tok han med for å spise middag hos svigerforeldrene mine. Jeg var ikke helt frisk, så jeg ble hjemme å slappet av. Etter en liten stund kom han ned, og sa Minato ikke ville spise eller drikke noe, og at han syns han var litt varm.

  Vi målte tempen på han, og det sto det "Hi.. 41,1". Jeg fikk litt sånn småpanikk, for det er jo ganske mye. Vi prøvde å få i han en sånn smeltetablett paracet, men han nektet å ta noe som helst i munnen. Vi ringte legevakten, som ikke hadde noe annet å si enn at de skulle ringe om en time. Etter en liten stund fikk vi i han en paracet, uten at det virket noe særlig. Han var helt borte, og klarte ikke stå eller få skikkelig øyekontakt med oss. Jeg sto med han inntil meg, og helt ut av det blå spyr han. Det var sånn skikkelig sprut rett på haken min, og det rant nedover meg. Stakkarsen hadde det ikke noe godt!

  Når det hadde gått en time ringte de opp igjen, og sa vi kunne komme inn. Vi begynte å kjøre, og Minato sovnet heldigvis på veien. Da vi kom frem var han litt bedre, og klarte å gå litt rundt, og vi merket han var betydlig bedre. De tok en CRP på han, og den viste ikke noe galt. Da vi kom inn til legen ble Minato så sint, så legen gav opp å skjekke noe på han. Jeg syns det var litt dårlig! Men den beskjeden vi fikk var at det var nok bare et virus, og vi kunne ringe fastlegen på mandag viss han ikke var bedre.

  På vei hjem fra legen kom han seg heldigvis, og han spiste en hel bensinstasjon bolle. Han satt hele veien og sa "nam nam", for han var nok kjempe sulten. Etter vi kom hjem har han ikke hatt noe feber, og har vært i mye bedre form. Vi har kjøpt inn stikkpiller også nå, så viss han blir dårligere i natt, så har vi hvertfall noe vi er sikker på å få i han.  Lille skjønne vennen min <3 Dette er fra i går, for i dag såg han betydlig mye verre ut.

  Andre som har syke barn nå?

  Juleønsker til Minato  Da har jeg laget ferdig sistemann sin ønskeliste for i år. Siden jeg elsker alt av barneting, så er så klart listene deres utrolig lange, hehe. Men det er da like greit, så har folk mye å velge i.

   Ellers ønsker han seg alt av ullklær i str 86. Og alle mulige klær i str 92, gjerne no som kan passe mot sommeren i den størrelsen.

  Høstkos

  God kveld alle dere koslig mennesker :)

  Nett nå sitter jeg godt plantet i sofaen, og nyter kvelden med masse lys rundt meg. Fyr i peisen har jeg og! Og tror dere ikke at det ligger en kakemann på bordet også da?.. joda! Jeg er ikke helt grodd fast da, for jeg har en liten Minato som er litt vanskelig i kveld. Har vel vært opp å gidd han tutten 10 ganger nå i løpet av den siste timen, for han begynner å smågrine litt i halvsøvne. Madelen ligger heldigvis å sover søtt i sengen sin, for det er nemlig hun som pleier komme ned mange ganger. Da er det "jeg er tørst" "må på do", "sulten", "får ikke sove", "trenger varmepose", og sånn pleier det fortsette til hun er så pass trett at hun slokner.

  Madelen har vært i barnehagen i dag, og hatt bading for første gang. Dette har hun jo gledet seg kjempe mye til, og det levde visst opp til forventingene. Jeg fikk hjem en kjempe stolt jente som hadde hadet i det store bassenge og fått låne seg en sånn flytebrett greie. Jeg syns det er utrolig gøy at vi har det tilbudet til de eldste i barnehagen her, for andre steder er det vel ofte sånn at badingen ikke begynner før på skolen?!

  Jeg og Minato har hatt besøk av Katrine og Bella idag, så da har Minato også hatt selskap. De er litt av noen kranglefanter, og skal helst sloss om alt. Minato er faktisk ikke så veldig snill av seg alltid, og det er ofte han gjør ting med vilje for han vet folk blir lei seg. Og når han har klart å gjøre folk irriterte eller sure så sitter han der å smiler lurt. Han er jo så vant med at Madelen alltid gir etter når han kommer, selv om vi prøver å få henne til å ta igjen. Viss hun tar litt igjen, så lærer han seg nok fort det at han ikke alltid kan være sjef. Det var en dag hun tok igjen, og da sto han der helt i sjokk, skjønte nok ingenting når "dytte" plutselig tar igjen.  Her får dere noen crazy faces fra meg, så har dere noe å le av i kveld :)


  Hva har dere gjort på idag?

  Stikkord:

  Antrekk - På Minato  Her er dagens Minato! I dag har han hatt på seg; Genser - Memini // Selebukse - Lillelam // Lue - Lillelam // Sko - Ecco (kjøpt på Trendsales faktisk)

   

  Hva syns dere?

  Stikkord:

  New in - Barneklær  I går fikk Minato noen litt forsinka bursdagsgaver. Av besta (mamma) fikk han to pyamaser, som hun måtte bytte pga. han fikk to like ting. Av tante Malin, og farmor og besten, fikk han klær fra Memini og Lillelam. Han venter på en pakke til, med ullklær fra Hust and Claire, gleder meg. Elsker de nye klærere hans!

  Pyamaser fra Cubus. Og det andre er kjøpt hos Guttelus.no.

   

  Hva syns dere?

  Antrekk - Minato 021013

  Cardigan - Memini (guttelus) // Bukse - Hm // Ullstilongs - Polarn O Pyret

  Hva syns dere om mini sitt antrekk for dagen?

  Anbefaling - Hust & Claire jakke

  God kveld!

  I dag har jeg ikke tid til å skrive så lange innlegg, jeg må jo så klart prioritere Charterfeber, haha. Jeg har vært på jobb i dag, og resten av dagen har gått med til uteleik, rydding , legging av unger osv. I morgen er det ny dag på jobb, så jeg må komme meg i seng til grei tid.

  Jeg tenkte jeg ville anbefale en jakke jeg elsker. Minato fikk seg stjerne jakke fra Hust and Claire i August, og har brukt den omtrent daglig siden det. Jeg har faktisk aldri opplevd en så god jakke! Nå tenker jeg helst på at den skal være god å bevege seg i og varm. Små barn klarer ikke alltid å bevege seg så greit ute, og da er det viktig med myke klær. Vi har hatt mange jakker før, til begge to, men denne er den beste.  Dette er ikke noe sponset innlegg. Jeg ville bare anbefale noe til dere mammaer der ute som leter etter en god jakke til babyen/1-2 åringen deres. For jeg vet godt av erfaring at det å finne en jakke som ikke blir klumpete og hard, ikke alltid er like lett. Jeg har ikke testet denne i regnvær elle noe, men så er det jo en vinterjakke da.

  Vi har denne i str 80, noe som er helt passe til Minato. Greit at yttertøy ikke blir for stort, for da klarer de ikke bevege noe på seg. Og denne er til og med billig, en jakke til bare 500 (!!) kr, det er jammen ikke mye.


  Andre som har testet denne?

  Har dere noen favoritt jakke til de små?

  Les mer i arkivet »Mars 2014 »Februar 2014 »Januar 2014
  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits