• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Kommende vaskerom

  God kveld/natt!

  Nå er det sekunder før jeg hopper i sengen, men det er virkelig et tiltak å gidde å gå for å pusse tennene også. Jeg tenkte jeg nett kunne dele et par bilder av vårt kommende vaskerom (altså hvordan det ser ut nå). Selv sliter jeg litt med å se for meg hvordan det kan bli bra, men det skal visst nok det til slutt.. etter mye arbeid vel å merke.  Jeg har tegnet en tegning over hvordan vi skal ha det, bare sånn at jeg kunne gi til de som skal tegne det videre. Ikke le..  Jeg vet jeg har tegnet toalettet større enn disken, men dere skjønner sikkert greia likevel :)

   

  Nå er det på tide å finne sengen, for i morgen venter enda en dag med hus jobbing og lekser. Vi skal til og med flytte i morgen.. bare ut til mamma og de mens badet og vaskerommet blir laget her hjemme.

  #vaskerom #interiør #interiørblogg #oppussing #mammablogg

   

  On my wishlist   

  Det er så deilig å endelig kunne tenke litt på seg selv igjen.. og det takket være Malene, som spurte om jeg ville bli forhandler i Forever Living.

  Jeg gleder meg såå mye til første bonusen kommer, for da skal jeg nemlig unne meg noe til meg selv. Og det første jeg kommer til å kjøpe meg er Acne Cypress skoene jeg har ønsket meg i noen år nå, men aldri tatt meg råd til. Nå skal jeg faktisk bruke noe på meg selv, for det er sjelden jeg gjør faktisk.

  Neste gang rekner jeg med en litt større bonus, så da skal Celine vesken endelig bli min (kanskje jeg må vente et par mnd, men det er det verdt altså).
  Jeg skjønner virkelig ikke at jeg nølte med å bli forhandler, for det må være det smarteste jeg har gjort for både meg selv og familien min. En ting mindre å tenke på; dårlig økonomi :)

  #ønskeliste #celine #acnestudio #foreverliving

   

  Jeg har plass til flere på mitt team, så viss det er andre som syns det høres bra ut med en ekstra inntekt så kan dere bare gi en lyd i kommentarfeltet eller sende meg en mail; iselinbst@hotmail.com.

   

  Stor pakke i posten

  Da var Forever pakken min kommet :D Den var mye større enn jeg hadde sett for meg, og jeg kan nesten ikke vente med å få teste ut alt.

  Jeg har begynt å drikke Aloe Vera, og skal absolutt komme tilbake til denne hærlige drikken senere (den fortjener eget innlegg).
  Jeg har også nett fått testet Aloe Lips (som faktisk er den beste lipsylen jeg har prøvd, for den varer kjempe lenge), Propolis og i dag er det tannpuss med den nye tannkremen.

  Jeg har så lyst å prøve ut alle tingene Forever selger, men jeg må vel bare ha litt tolmodighet.. Kan ikke ta på meg for mye på en gang, da får jeg ikke tid til å prøve ut alt skikkelig.

  Er det noen andre som er glad i Forever produkt? Eller som kanskje lurer mer på hva dette er?

  #foreverliving #forever #Aloevera #helse #mammablogg

  Fasade oppdatering

  Hei hei!

  I går tok jeg turen ut for å ta bilder av utsiden av huset. Det er en stund siden sist, så det er greit å oppdatere litt her også. Det er ikke så mye som gjenstår nå, og i dag har de kommet enda lengre (fått inn et par nye vinduer i kjeller, fortsatt på isolasjon av grunnmur).

  Inne i dag har vi jobbet på hver våre kanter, jeg har malt og sparklet litt. Og holder på å gjøre klart til å male ene veggen til Minato svart (gru/gleder meg til å se resultalt). Kim holder på å bore hull i det nåværende vaskeroms gulvet, for da kan vi få trekt opp rør til det nye badet som skal bli der. Svigerfar legger litt panel på veggen, sånn at vi kan fortsette med trappen.

  Vi har bare satt inn en midlertidig dør, sånn at ikke den nye svarte døren skal bli stygg med hakk og greier.  #renovering #oppussing #interiør #interiørblogg

  Oppussing - gang og trapp

  God kveld!

  I dag har jeg brukt omtrent hele dagen til å jobbe med huset, og føler jeg har fått gjort litt for en gangs skyld. Det er ikke så ofte at jeg får gjort det jeg har tenkt til, siden jeg har både studie og jobb, i tillegg til migrenen som inntreffer ca. 1 gang per dag.

  Jeg holder på å pusse opp den ene trappen vår, og har fått pusset ned, grunnet og sparklet i dag. I morgen satser jeg på pussing, og et strøk til med grunning. Kim holder jo på i alle ender, men siden jeg ikke er så veldig handy av meg så passet trappen perfekt til meg. Det blir nok ikke meg som kommer til å legge vinyl laminatet i trinnene, men resten skal jeg klare.

  Vi får rekkverk også, og skal veggen på siden av trappen rives, sånn at det blir åpent ned til kjelleren også. Rekkverket kom i dag, så når gulvet oppe i gangen er på plass, kan vi hvertfall sette opp litt av det. Nå må vi følge Minato opp og ned trappen hele tiden, ellers får jeg hjerte i halsen.  I dag har vi fått opp litt av gulvet i gangen også, og i morgen håper jeg vi får lagt resten også. Når vi har lagt gulvet her, så kan vi endelig få inn dører oppe. Madelen venter veldig på en dør, sånn at hun kan få litt fred fra lillebroren.  Jeg elsker fargen vi har valgt på veggene!! Vi skal ha samme i gangene i alle tre etasjene. De er malt med Lady Supreme, Varm Lin (det er den samme som heter Sand dyne fra Nordsjø).  *overse alt rotet*

  #oppussing #interiør #interiørblogg #mammablogg #gang #hall

   

  Jobbe hjemmefra

  Hei hei!

  Nå må jeg virkelig beklage for å ha vært borte fra bloggen så lenge. Det har vært så utrolig mye å gjøre, og dagene har bare flydd. Bilder har det blitt tatt lite av i det siste, men jeg skal prøve å få tatt bilder av huset så fort det lar seg gjøre. Det er jo litt gøy for min egen del og å se tilbake på fremgangen.

  Jeg har forresten fått meg ny jobb/deltidsjobb i helgen, og har blitt forhandler av Forever Living. Jeg har lenge tenkt på dette, for det er jo veldig greit å kunne bestemme selv hvor mye man vil jobbe, når man vil jobbe og hvor mye man vil tjene. Siden jeg ikke kan ha en vanlig jobb, så er dette et veldig bra alternativ for meg (faktisk bedre uansett tror jeg).

  Jeg har alltid tenkt at dette høres jo faktisk for godt ut til å være sant, så jeg har ikke tatt meg bryet med å skjekke opp i det. På fredag fikk jeg en melding fra Malene, hvor hun spurte om jeg ville være med. Jeg tenkte litt først at kanskje det kom til å bli for masse, siden jeg holder på med Kurs også. Siden det ikke er noe bindene, eller noe krav til kjøp osv, så tenkte jeg at det kan da ikke skade å prøve. Når det er så mange som virkelig har gjort suksess ut av dette, så kan jeg nesten ikke la sjansen gå fra meg.

  Så nå er jeg en del av Teamet i Forever Living, og gleder meg kjempe mye til å jobbe sammen med alle de flotte menneskene :)


  For dere som ikke vet hva Forever er, så kan jeg si det at det er verdens største dyrker, produsent og distibutør av Aloe Vera. Alle produktene er basert på økologisk dyrket Aloe Vera fra egne plantasjer.

  Om det er noen av dere som er interessert i å prøve ut Aloe Vera produkter, send mail til; iselinbst@hotmail.com

  Dere kan og bli med i gruppen min på facebook. Der legger jeg ut alle produktene, tilbud osv.

  https://www.facebook.com/groups/1472849176337622/  Jeg har og lyst å ha flere med i teamet mitt, så viss du er nysjerring på dette, send en mail - iselinbst@hotmail.com. Eller skriv e-posten din som kommentar, så skal jeg kontakte deg.

  Dette er noe jeg anbefaler å gi et forsøk, for dere kommer neppe til å angre. Enten du har en sykdom som gjør at du ikke kan jobbe normalt, vil være litt ekstra hjemme med barna eller bare ha det som en hobby med en liten ekstra inntekt i mnd.

   

  #Foreverliving #AloeVera #jobb #karriere

  Hus - Madelen sin garderobe

  God kveld!

  Det har ikke blitt mye blogging her inne i det siste, men jeg har ikke vært helt frisk. Jeg har vært dårlig i over 4 uker nå, så jeg venter på at noen skal finne ut hva som feiler meg. Så da får jeg heller komme tilbake til dette når de eventuelt finner ut av noe.

  Jeg har ikke fått postet bilder av det nye fine skapet til Madelen en gang her inne (eller jeg har jo lagt det ut på instagram da). Det er så deilig å slippe at klærene faller ut når vi åpner skapet, og det er til og med plass til både barbie kassene og mye annet og. Helt fantastisk!  Skapet skal flyttes over på en annen vegg, men dette må vi vente med til vi har fått inn døren og listene på siste veggen. Fåreøpig får jeg bare smøre meg med tolmodighet, og vente med å dekorere rommet med mange søte ting.

  #mammablogg #interiørblogg #interiør #barnerom

  Les mer i arkivet »Juli 2015 »Juni 2015 »Mai 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits