• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Madelen`s ønskeliste 2015

  Hei hei!

  Nå begynner det å nærme seg bursdagen til Madelen, etterfulgt av julen. I år har jeg vært flink å ikke kjøpe så mye, og har spart opp de fleste av tingene hun trenger og ønsker seg til denne tiden. Hun har putselig strekt seg i det siste, og både klær og sko begynner å bli smått. Så i år nytter jeg på å ønske en del av ting hun trenger, og en del hun selv har valgt ut. Hun begynner å bli stor, så det er ikke så veldig mange leker hun leker med lenger, men det er noe.  1. Vintersko i str 31. Viking, Ecco eller Superfit. Hun foretrekker selv rosa eller lilla.
  2. Vinterjakke til å bruke ute i snøen, str 122.
  3. Boblebukse i str 122. Hun vil helst ha boblebukse, og ikke dress på skolen.
  4. Ullstrømpebukser str 122-128. Til å bruke under skjørt/kjoler.
  5. Ullsett str 122-128. Gjerne med fine mønster på. Dette er fra Freds World.
  6. Pysjamaser str 122-128.
  7. Gode votter med "lang arm". ca. 7 år.
  8. Gode jeans som har fin passform. Hun elsker Levis buksene sine, men nå har de blitt for små. Str 122.  1. Hverdagskjoler str 122-128. Spesielt denne fra Gro`s company.
  2. Nye hunter støvler i str 31. Samme hvilken farge, men hun synes de er best å gå med.
  3. Gulvteppe i pastellfarge (rosa, mint grønn, gul..)
  4. Vinterlue (gjerne reima eller Kivat.. eller andre gode luer).
  5. Barnetermos til utedager på skolen. Denne er fra Blafre.
  6. Lucky Boy Sunday bamse.
  7. Djeco snøkule lampe med bambi. Hun har Bambi tema på rommet, og hun syns denne var nydelig.
  8. Ullsett til å ha under dress. Str 122-128.
  9. Leker fra Littles Petshop eller My little pony.  1. Flere Sonny Angels til samlingen hennes.
  2. Brettspill av ulike typer (ikke labyrint, det har hun).
  3. Ulike typer hobbysett for barn.
  4. Trelekemat. Spesielt denne mikseren.
  5. Ferm Living kurv til å ha leker i.
  6. Princess sengesett.
  7. Søte små iskrem lamper.
  8. Barbier eller andre dukker fra blant annet Winx eller Ever After High.

   

  Hun trenger også skisko str 31. Og hun ønsker seg ulike Frost ting, blant annet en Anna dukke og et nytt penal.

  #ønskeliste #bursdag #jul #mammablogg

  Jule DIY

  Hei hei!

  Nå nærmer det seg virkelig jul, og den neste tiden kommer til å gå fort. Jeg tenker å putte inn litt aktiviteter i barnas kalender i år, og da vil jeg gjerne at vi skal lage litt julepynt. Vi har faktisk bare laget julepynt sammet et par ganger før, så jeg har ikke så mye erfaring rundt dette. Jeg har søkt litt rundt, men vil gjerne ha litt tips fra dere om julepynt som er lett for barn å være med på.  Disse var jo veldig søte, og er et fint minne. Disse kan brukes både på vårt eget juletre eller som gave til familie.  Jeg har tenkt å ta med meg ungene ut i skogen en dag for å plukke kongler og diverse som kan brukes. Kongle nisser jeg jo så søte, og enkle å lage ut av.  Disse små juletreene var jo nydelige. Kanskje jeg endelig kan få ta i bruk limpistolen jeg kjøpte for et par år siden.  Vi kan lage gavelapper til alle årets julegaver.

  Trolldeig er jo enkelt og greit.
  Jeg syns disse små pinnetreene og var ganske søte. Jeg er litt usikker på om det er noe for ungene da..

   

  Kom gjerne med tips :)

   

  #mammablogg #jul #diy

  K-A-O-S

  God kveld!

  Her har det vært litt stille noen dager, og det er fordi jeg ikke har vært i form. Jeg har rett og slett vært helt på bunn, og det bare pga. nye medisiner. Det er først i dag jeg har klart å gjøre noe annet enn å ligge med hodet trykt inni puten på sofaen. Jeg håper det er over nå, og at det ikke kommer flere bivirkinger.

  Huset har stått på hodet, og ingenting har sett ut. Kim har hatt mer enn nok med ungene og det andre arbeidet i huset, så da har rydding og vasking stått og ventet fint på meg. I dag har jeg hvertfall fått begynt å ta litt igjen, og har støvsugd og tørket litt støv. Kjøkkendiskene ble og vasket etter gammelt. I morgen satser jeg på å være i stor form, så jeg får tatt litt grundigere vask her.  Her er våres super ryddige hus (nå ser det bittelitt bedre ut da).

  Nå er det tid for taco her, og så er det kveld. Ha en fin fredagskveld alle sammen :)

   

  #kaos #interiør #mammablogg #syk

  A day off

  Hei hei!

  I dag har jeg min første dag på lenge der jeg gjør ingenting. Jeg har hatt noen veldig travle dager i det siste, så i dag var det godt med en pause. Dagens største aktivitet har vel vært å vakse klær, og det å legge inn Perfect Home bestillinger (men det er jo bare gøy).

  På mandag hadde vi by tur, og var en tur på Ikea. Da ble det ny madrass på Madelen og ny skrivepult på meg. Vi får ikke satt den opp før til helgen pga. det er litt som skal gjøres der den skal stå, men jeg gleder meg sånn til å ha mitt eget sted å jobbe på.

  I går hadde jeg mitt andre PH party, og det var like gøy som forrige gang. Denne gangen gikk det helt flott med presentasjonen, og alt var på stell. Jeg hadde god tid til å sette opp varer og lage til. Jeg fikk booket nye party, og jeg føler ting går rette veien. Dette er virkelig noe jeg vil holde på med i lang tid fremover.
  Jeg har faktisk solgt for de 15.000 kr allerede, så nå har jeg til og med steget i gradene.  Resten av dagen skal jeg bare fortsette å slappe av, og kvelden skal vi bruke på å finne på noe med Madelen. Som oftest så legger ungene seg samtidig, og det blir så lite tid. I dag skal vi spille labyrint spill med Madelen, noe hun har gledet seg veldig til. Vi har prøvd en del ganger på å gjøre sånne ting, men det er ikke like lett med Minato som ikke helt liker å følge spillereglene.

  Andre som driver med Perfect Home, eller andre homeparty?

  #mammablogg #interiør #avslapping #perfecthome #party

   

  Vårt bad


  Jeg tror ikke jeg har vist bilder av badet vårt her inne før, så da var det på tide. Nå er det 100% ferdig, og vi er veldig fornøyd med resultatet. Helt etter vår smak, med både grått, sort og hvitt. Litt mer pynt og dill kommer etterhvert.
  Det ble ikke noe bra bilder av dusjen, da det er litt vankelig å få tatt bilder inni huken der.


  #mammablogg #interiør #bad #oppussing #vårthjem

  Første party

  Hei hei!

  Denne helgen har vært travel, og travlere blir det til uken som kommer. På fredag hadde jeg mitt første Perfect Home party, og det gikk kjempe fint. Selve presentasjon må jeg øve mer på, hehe. Heldigvis var det bare folk jeg kjente denne første gangen, og jeg blir nok flinkere etter hvert party jeg holder. Jeg ska faktisk ha nytt party allerede på Tirsdag, så dette går jo som bare det. Jeg gleder meg allerede.

  Resten av helgen har jeg brukt til å ha besøk av venner jeg ikke ser så ofte lenger, så det har vært kjempe koslig. Det er gøy å ta igjen det tapte. Det er merkelig hvor fort tiden flyr når man begynner å bli gammel. Jeg og hun ene som var på besøk fant ut at det var tre år siden hun sist var hos meg. 
  Huset står på hodet etter en travel helg, men det gjør ikke noe når man har det kjekt.


  I morgen er det bytur som står på planen, og da skal det kjøpes kontorpult til meg. Det skal bli godt å få et sted som jeg kan ha det fredlig når jeg skal jobbe, og et sted å ha alt rotet mitt. Madelen skal og få seg en overmadrass til sengen. Hun kommer alltid inn til oss fordi hun sover så dårlig. Det er rart at barnemadrasser alltid skal være så harde.

  Tirsdag har jeg full plan med legebesøk, venne besøk og party på kvelden. Så jeg håper det at onsdagen blir fri, for da tror jeg at jeg trenger en slappe av dag. Siden ikke helsen min er den beste så fungerer ikke jeg 100% på fullt, jeg trenger litt flere pauser inni mellom alt.  Ha en fin kveld videre :)

   

  #mammablogg #interiør #selfie #perfecthome #homeparty #workfromhome

  Les mer i arkivet »November 2015 »Oktober 2015 »September 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits