• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Kalenderen til Madelen

  Nå er jeg snart ferdig med julekalenderen til Madelen, mangler bare et par pakker til. Jeg hadde litt store pakker i år, så jeg kan ikke henge dem opp. Men syns dette funket fint, tror ikke Madelen er så veldig nøye på det likevel. Jeg har hvertfall kjøpt mange nyttige ting i år, og ikke bare sånn dill som går i bosset etter en liten stund. Håper dette blir suksess!

  Hvordan har dere laget til kalenderen i år?

  Ønskeliste - julen 2011

  Siden Madelen har fått sin ønskeliste ut på bloggen, så syns jeg at da skal jeg også få det. Jeg har så mange ønsker i år, at jeg tror ikke det finnes noen grenser. Jeg har liksom lyst på alt, penger, klær, interiør, sminke osv.  1. Home ramme fra Black Design, 329kr
  2. Hemnes bord fra Ikea 90X90, 950kr
  3. Et hvitt lammeskinn
  4. Lite bord fra Bohus, 349kr
  5. Lulu`s toiletbag fra Makestyle.no, 349kr (denne er på vei ut nå, så jeg vil veldig gjerne ha en. Rosa eller svart)
  6. Marc Jacobs Lola parfyme


  7. Skilt fra Black Design, 69kr
  8. Smått og godt fra Black Design, 69kr
  9. Sprøtt og godt fra Black Design, 249kr
  10. Dipskåla fra Black Design, 69kr
  11. Cat Food boks fra Sweetgifts.no, 250kr
  12. Dørmatte fra Sweetgifts.no, 399kr


  13. Hvit bildelist (denne er fra Bohus og koster 79kr)
  14. Lampe fra Bohus (jeg trenger to stk), 249kr pr. stk.
  15. Supersøt rund pute fra Sweetgifts.no, 399kr
  16. Mykte tøfler fra Bubbleroom.no, 269kr (str. 37)
  17. Lysestake med God Jul fra Creme.no, 159kr
  18. Familieramme fra Creme.no, 390kr


  19. God jul bokstaver fra Bohus, 179kr
  20. Fluffy teppe i stor størrelse (dette er fra Bohus, og koster 1500 ca.)
  21. Buddha figur fra Black Design, 79kr
  22. Dobbel bilderamme fra Creme.no, 149kr
  23. Escada Absolutly Me parfyme (jeg trenger virkelig en ny parfyme, og denne er digg).
  24. Sølv hjerte fra Black Design (Medium), 99kr

  Jule inspirasjon

  Mini Marshmellow og kakao

  Hei Hei Bloggen!

  Ble litt sein blogging dette, men har ikke hatt tid før. Har vært jo jobb idag, første og siste dag denne uken, hehe. Litt merkelig, og jeg var ikke klar for helg enda (høres kanskje rart ut). Og etter jobb har vi hatt en lang handletur og brukt alt for mye penger (maling er dyrt). Og så har jeg malt hvitt og Kim svart, vi er såå like vi.

  Men nå er det tid for avslapping, og jeg har laget good kakao (som jeg bare greide å drikke et par slurker av, for den var så alt for mektig). Men det så utrolig digg ut da, og Malin likte det hvertfall, hehe.


  Hva har dere gjort idag?

  Hvilken seng?

   

  Hvilken seng var den fineste til lille Madelen? Den øverste er fra Bohus og den nederste er fra Ikea. Den øverste koster nesten en tusen lapp mer, men ingen av de er super dyre. Jeg er så usikker! Men det blir nok mamma som har det siste ordet, siden det er de som skal kjøpe den. Så mamma, hvilken skal vi velge?

  Inspo - Livingdoll

  Noen som er på leting etter julekjolen?

  Tenkte at jeg ville legge ut noen julekjoler jeg syns er pene, så kanskje dere får litt inspirasjon. Alle kjolene jeg har funnet nå er fra Nelly.com.


  Link 1, Link 2, Link 3


  Link 4, Link 5, Link 6  Link 7, Link 8, Link 9

   

  Noen som er på jakt etter årets julekjole?

  3 års dagen til Madelen

  Siden jeg lovde dere bilder fra bursdagen til Madelen, så skal dere få det. Legger ikke ut så mange, siden det er andre sine barn. Men selskapet gikk kjempe fint, bedre enn forventet. Jeg stresset som en galning før det begynte, og satt Emelie og Benjamin til matlagingen, hehe. Men jeg ble akkuratt ferdig, og alle var fornøyde. Merket at Madelen syns det var utrolig gøy at det kom så mange barn til hennes hus, hun pleier ikke ha så mange venner på besøk enda, så dette var stort.  Hvordan feiret dere barnets første barneselskap?

  Ønskeliste til jul - Madelen  1. Toffee ponny fra Toys`rus, kr 699
  2. Smallstuff dukkeseng fra Lykkefryd.no, kr 749
  3. Smallstuff dukke dyne/pute fra Lykkefryd.no, kr 299
  4. Lørdagsgodis skål fra Kidsparadise.no, kr 35
  5. Rosa prinsesse telt fra Kidsparadise.no, kr 299
  6. Alt av leker fra Playmobil (ikke det store prinsesse slottet, det får hun av oss)  7. To stoler fra Kidsparadise.no, 269 pr. stk. + to stolputer, 99 pr. stk
  8. Stjerne lekekasse fra kidsparadise.no, kr 699
  9. Bord fra kidsparadise.no, kr 469
  10. Prinsesse høydemåler fra Kidsparadise.no, kr 229
  11. Nattlampe med stjerner fra kidsparadise.no, kr 359
  12. Koppesett med prikker fra kidsparadise.no, kr 149  13. Baby Born akebrett, 279 kr hos BR (selges hos de fleste lekebutikker)
  14. Baby Born Magic Feeding dukke, 399 kr hos BR (selges hos de fleste lekebutikker)
  15. Klær til Baby Born dukke, til Baby Annabell dukke og til New Baby Born dukke.
  16. Blafte Design forkle fra Lykkefryd.no, kr 349
  17. Kid hørselsvern (selges de fleste steder)
  18. Memini bukse fra Lykkefryd.no, kr 399  19. Memini ull leggings fra Almaoglukke.no, kr 349
  20. Memini regnkåpe fra Minengel (strandkaien Bergen), kr 449
  21. Memini kjole fra Almaoglukke.no, kr 499
  22. FUB cardigan fra Lykkefryd.no, kr 469
  23. Chill Norway bukse fra Monochico.no, kr 549
  24. Chenille Tunika fra Monochico.no, kr 499

  Zara Kids  Jeg bare elsket November sin jente Lookbook, det var så mange fine antrekk. Var ikke like fornøyd med guttekolleksjonen, men de kommer vel kanskje sterkere tilbake i Desember de da?! Satser på det.

  Jeg har ikke hatt tid til å blogge i helgen, det har vært full rulle. På fredag baket jeg kaker hele dagen, på lørdag var det barneselskap for Madelen (kommer bilder) og nå er vi syke hele gjengen. Men når er vi tilbake i normal hverdag, og jeg skal bli flinkere til å blogge. Jeg har og pakket inn en hel haug med kalendergaver og andre gaver i går og idag, så nå er jeg snart klar for jul.

   

  Hva syns dere om Zara sin November kolleksjon?

  20 år idag

  Idag er jeg 20 år, og har hatt en super dag. Fått mange fine helsinger og gratulasjoner. Fikk blomster av Kim og gavekort av jobben. Fikk til og med rosa krone i barnehagen idag, og har brukt den nesten hele dagen, hehe! Nå skal jeg se film med Kim og kose meg med litt godt. Har stjelt et par nydelige bilder av Malin, hehe..  Dagens vakreste bilde.. *kremt*  Madelen med kronen min :) Søtingen <3

   

  Andre som fyller år idag?

  Rabatter til leserene mine

  Hei hei!

  Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Barnepalasset.no, og mine lesere skal få rabatter på bestemte produkter. Dere får 25% rabatt på alt av LilleLam, Lexington, Ugg og bad/stelle produkter. Koden dere skal bruke er: BLOGGB, og skal aktiveres i kodefelt i kassen. Dette er helt supre produkter, og Barnepalasset er en kjempe bra nettbutikk.  Her er bare noen av produktene dere kan få rabatter på, men ta en tur innpå siden og se.

  Guide - Barneklær på nett

  Jeg fikk et spørsmål av en leser som lurte på om jeg kunne skrive en guide om barneklær, interiør og leker. Så klart jeg kan gjøre dette, jeg elsker jo dette. Så da tenkte jeg at jeg kunne begynne med barneklær. Jeg kan skrive om klær i forskjellige prisklasser, for alle er forskjellige. Jeg vil at flest mulig skal få nytte av denne guiden.

   

  Hm.com:
  Jeg er sikker på at alle har hørt om H&M, og jeg tipper de fleste har handlet der før. De har mye kule barneklær, og det er billig. De sender fra Norge, så du slipper toll.

     1: kr 199 // 2: kr 149 // 3: kr 299 // 4: 199 kr //5:  kr 149 // 6: kr 49,50

   

  Lindex.com:
  Lindex har omtrent nettopp kommet med nettbutikk, så det er ikke sikkert alle har fått dette med seg. Jeg syns Lindex har en del pene barneklær, spesielt til de mindre barna. Jeg liker at de bruker print fra Bamse og Mummitrollet, som var mine favoritt filmer da jeg var liten.  Og dette er jo heller ikke dyrt.

     1: kr 99 // 2: kr 99 // 3: kr 149 // 4: kr 149 // 5: kr 199 // 6: kr 49,50


  Zara.com:
  Zara er helt klart min favoritt av "billig" kjedene. De har så utrolig mye nydelige klær til barn, og jeg tror halve garderoben til Madelen er herfra. De selger klær som jeg fint kunne gått med selv, og jeg elsker å kle Madelen opp med det som er "in".Her sender de fra utlandet, så du må beregne med toll. Jeg har hatt flaks de gangene jeg har bestillt, og sluppet unna, men det kan skje.

     1: kr 299 // 2: kr 299 // 3: kr 89 // 4: kr 599 // 5: kr 249 // 6: kr 299

   

  Houseofkids.dk:
  House of kids er en dansk side, som selger mange forkjellige merker. De har halt fra Molo, Reima, Aya Naya, Levis, Hummel, Mio my Mio osv. Klærne de selger her er av en bedre kvalitet enn billigkjedene, og er og da så klart dyrere. Jeg har bestilt klær herfra før, og jeg betalte da ikke toll (men jeg vet ikke helt om man egentlig må betale toll fra skadinaviske land?). Men denne er til å anbefale!

     1: dkk 280 // 2: dkk 230 // 3: dkk 138 // 4: dkk 550 // 5: dkk 550 // 6: dkk 150

   

  Alexandalexa.com:
  Dette er min desidert favoritt nettbutikk. Jeg er inne her å ser hver eneste dag! Dette er noe dyrere enn de andre jeg har skrevet om til nå, pga. det er designer klær som blir solgt her. Her har de merker som Levis, Monnalisa, Little Marc, Paul Smith, Burberry og mange andre hærlige designere. Dette blir sendt fra utlandet, så dette kan fort bli dyrt (med tanke på toll og mva).

   


  1: £ 70 // 2: £ 61 // 3: £ 105 // 4: £ 135 // 5: £ 124 // 6: £ 67

   

  Kidsofluxury.com:
  Kids of luxury er en side med utrolig mange kule barneklær. De har klær i forskjellige prisgrupper, og forskjellige merker (little remix, Henrik Vibscov, Acne, BOBO CHOSES osv.). Jeg har enda ikke kommet så langt at jeg har fått bestilt herfra, men det er noe jeg skal i nærmeste fremtid (har satt opp en ønskeliste her fra en del ganger). Det er en utenlandsk side, så toll må man regne med.

     1: 80 eur //  2: 77,50 eur // 3: 49,50 eur // 4: 19 eur // 5: 40 eur // 6: 17,60 eur

   

  Lykkefryd.no:
  Lykkefryd er en norsk nettbutikk som selger mye bra klær. Det virker som om de har plukket ut mine favoritt merker. De har merker som Nova Star, Småfolk, Urban Eik, New Genrals, MeMini osv. Prisene liggen midt på treet, og kvaliteten er bra.

     1: kr 229 // 2: kr 359 // 3: kr 499 // 4: kr 489 // 5: kr 429 // 6: kr 449

   

  Armerogben.no:
  Armer og ben er en siden som selger merker fra mange forskjellige land. De selger merker som Aya Naya, Bonnie Baby, Oobi, Freoli, BabySoy osv. Klærne de selger har en enkel og ren stil over seg. Det er mye herfra jeg har lyst på. Prisene varierer veldig, så her får du klær i veldig forskjellige pris grupper. Jeg vil anbefale denne på det sterkeste!

     1: kr 549 // 2: kr 519 // 3: kr 1199 // 4: kr 299 // 5: kr 649 // kr 359

   

   Ae.com:
  Denne er det ikke sikkert det er så mange som har hørt om. Dette er en amerikansk nettbutikk som selger litt mer rocka klær til barn. Det står med norske priser på siden deres, så da slipper man å rekne om valutaen. Jeg har ikke bestilt noe herfra enda, men kanskje en dag. Viss noen har erfaringer, så gi meg en lyd. Her selges klærne billig!  1: kr 106 // 2: kr 324 // 3: kr 188 // 4: kr 106 // 5: kr 188 // 6: kr 354

   
  Milledille.dk:
  Denne butikken lever opp til mottoet sitt som er; lekkert design med omtanke. Her selges det mange fine barneklær, med mange fine mønster. De har mange av de kjære skandinaviske merkene, som alba*baby/kid, Moonkids, Danfæ, H.J.O.R.T cph osv. Prisene er midt på treet, og klærne er av god kvalitet.


  1: 399 dkk // 2: 160 dkk // 3: 320 dkk// 4: 150 dkk // 5: 499 dkk // 6: 150 dkk

   

  Andre nettbutikker jeg liker:

  - yoox.com (mange fine sko).
  - Nelly.com
  - Lilleba.no (Klær laget av bambus, perfekt for barn med atopisk eksem).
  - Ilovegoreous.co.uk
  - everythingbuttheprincess.com
  - Monpetitchild.com
  - Littlefashiongallery.com (The first online concept-store for children)
  - Littlecupcakes.no
  - Monnalisadreams.com
  - Saksfifthavenue.com
  - Søtesmå.no
  - Lillefigaro.dk
  - Minengel.no

  Dette var det jeg hadde for nå, hvertfall mine favoritter. Jeg skal skrive mer om de siste senere, men nett nå føler jeg at jeg har sittet her lenge nok.

   

  Denne guiden har jeg kopiert over fra min gamle blogg, men jeg tenkte at noen kanskje vil ha nytte av den her også.

  For å rekne ut valuta kan dere brune valutakalkulator.net. Og for å finne flere nettbutikker, de som selger de skandinaviske merkene, kan dere skjekke ut Shoppemamma.com.

  Håper innlegget mitt kan hjelpe noen. Jeg skriver om leker og interiør når jeg kommer igjen fra Tyrkia, så dere får kjenne litt på tolmodigheten i mens. Er utrolig gøy når dere kommer med ønsker om hva dere vil lese om :)

  Lysfat dekorering

  Jeg trenger litt tips og inspirasjon til hvordan jeg kan dekorere et lysfat, og inspirasjon om farge sammensettinger. Jeg satt sammen noe på et fat i full fart i helgen, bare for å ha det litt koslig i huset. Vi har så mye brun/gult i huset, det er sånn skikkelig 70-talls preg over hele huset. Jeg gleder meg virkelig til å pusse opp, og kunne dekorere nett hvordan jeg selv vil. Spesielt gleder jeg meg til å få nytt kjøkken, et skikkelig hvitt kjøkken i herregårdsstil. Kunne ønske det bare kunne falle noen hundre tusen ned fra himmelen, og rett på trappa vår. Men det skjer nok ikke, så da er det bare til å ta tida til hjelp.

  Nå skal jeg bare nett sette på en klesvask, så stikker jeg til Jondal for å gjøre noen ærender og hente Madelen i barnehagen. Hun var så stolt idag, siden hun hadde ny sekk, nye sko, ny jakke, ny dress og ny matboks med seg.. søta mi <3

  Første feiring over

  Nå har jeg endelig slått meg til ro, og skal tilbringe et par timer på sofaen. Alt gikk kjempe bra idag, og vi hadde et koslig selskap. Jeg fikk alt klart til folk kom, og Kim var så flink å smøre rundstykker. Madelen fikk kjempe mye fine gaver, og mye av det som sto høyest på ønskelista. Tenkte jeg skulle ta bilde av noen av gavene en annen dag, idag orker jeg ikke. Nesten alle kakene ble spist opp også, det hadde jeg ikke forventet.

  I morgen har jeg fri, så da tenkte jeg at jeg skulle sove litt utpå. Det har ikke nett blitt så mye søvn i helgen, så merker jeg trenger det nå. Jeg har også et prosjekt jeg må gjøre ferdig i morgen, så da går vel resten av dagen til det.

  Et lite tips til dere som skal feire noe snart; bruk en gangs tallerker, kopper og bestikk. Det tar bare noen minutter og ta oppvasken :)  Enjoy!

  Klar for bursdagsfeiring

  Jeg har ikke hatt tid til blogging før nå. Vi var utrolig trøtte i går etter rydding, jobb, kurs og diverse. Visse familiemedlem sovnet på de merkligste plasser:
  Dere må inrømme at det var litt søtt da.

   

  Idag har jeg brukt hele dagen på å lage kaker, mens Kim har ryddet og støket duker. Må si det ikke er verst til at han faktisk er mann. Nå tenkte jeg at jeg må legge meg, for i morgen er det tidlig opp å lage til siste rest. I morgen skal jeg ta masse bilder, og dele med dere. Jeg syns det er så gøy å lage bursdag for Madelen, og spesielt nå som hun faktisk skjønner litt mer. Hun har gledet seg lenge, og har valgt ut kaker selv. Håper alt går bra i morgen, for det ville bare vært typisk om jeg greier å svi pizzabollene eller noe. Ønsk meg lykke til!

  Og når Madelen pynter kjøleskapet, ser det slik ut:

  Etter bursdagen tenkte jeg at jeg skulle komme med anbefaling av et par bakeprodukter, så følg med.

  Gavebordet til Madelen

  Hei hei søtinger!

  Jeg har faktisk brukt omtrent hele dagen idag på å rydde og vaske hus, og er kommet et godt stykke på vei. Jeg har vasket speil, vinduer, vasket dusjen, tørket støv, ryddet, vasket klær, kjørt oppvaskmaskin, pakket inn noen gaver fra oss til Madelen, laget klart gavebordet, polert møbler og en hel del mer. Nå tror jeg Kim får ta seg av resten, for i morgen er jeg på kurs og lørdag er det bakedag.

  Madelen har vært utrolig sta og hissig idag også, så hun ble så sliten av alt skrikingen at hun sovnet på sofaen. Ikke noe vits i å vekke henne igjen, så i natt sover jeg og hun like grett på sofaen.

  Og så over til en helt annen sak. Jeg må kjøpe nytt stuebord og hjørnebord, men aner ikke hvilket. Vi har hvitt tv-bord og svart sofa, og vi har hvite vegger. Jeg føler det passer best med hvitt, men er ikke sikker. Noen gode tips på dette, anyone? Og vet dere en plass de selger litt store hjørnebord? det vi har fra ikea er for lite.


  Tenk at babyen min fyller 3 år, det går så alt for fort. Hun vil ikke en gang være babyen min lenger, for hun er nemlig stor jente som går med truse.

  Hva har dere brukt dagen til?

  Badetid i huset

  Nå har Madelen tatt kvelden for lengst, og jeg har krysset ut alt jeg ønsker eg fra Black Design. I kveld har hun badet, så hun er pen og ren til barne. Hun har hatt en litt bedre dag i dag, og jeg er ikke så utslitt. Men jeg sov ca. 2 timer i natt, for hun var helt umulig og bare skreik. Jeg aner ikke hva som gikk av henne, men vi sovnet til slutt.

  Nå i kveld skal jeg se litt etter ting jeg skal bake på søndag, gøy å prøve noe nytt. Jeg skal lage noen makroner, og håper det blir suksess. Den kremen som skulle være inni var ikke nett den letteste, men jeg gir det et forsøk.

  Jeg har fri i morgen, så jeg skal gjøre et nytt forsøk på å vaske hus. Satser på å ikke være syk i morgen (noe som jeg sikkert blir nå som jeg sier det). Jeg har tusen ting å gjøre, til og med stryke duker (noe jeg HATER).  Hun har sine søte øyeblikk, selv om hun er kommet i trassalderen :) <3

   

  Viss det er noen som har noen gode kakeoppskrifter, så er det bare å skrike ut! :)

   

  Skatter fra Sweetgifts  Det er såå mye fint på den siden, jeg vil gjerne ha alt. Jeg skal hvertfall bruke litt av bursdagspengene mine her, det er sikkert og visst. Jeg gleder meg til å pynte litt i huset, for det trengs virkelig.

  Jeg har også funnet ut at neste maleprosjekt skal bli yttergangen, for den trengs virkelig litt oppussing. Jeg tenkte at jeg kanskje skal kjøpe nytt gulv også, men det må jeg tenke litt på. Så viss noen har noen fine farger som er fine, så er jeg åpen for tips.

  Idag skulle jo jeg bruke dagen på å vaske huset, for å så reise på møte. Men så ble det altså ikke, jeg har vært utrolig dårlig idag. Vondt i hode og forferdelig kvalm, så jeg har sovet og sittet foran pcen i omtrent hele dag. Jeg er bedre nå da, så da er jeg heldigvis frisk nok til jobb i morgen. Kim får heller ta seg av litt ekstra rydding og vasking i helgen, mens jeg baker.

  Noen som har noen bra interiørblogger jeg kan lese, og få litt gode tips?

  Da har freden senket seg, og lysene er tent

  Idag har vært en utrolig lang dag, i hvertfall føler jeg det sånn. Jeg er bare sykemeldt 40% nå, og da jobber jeg hel Mandag (noe jeg må venne meg til). Jeg har hatt utrolig vondt i hode etter jeg kom hjem, og i tillegg er Madelen helt håpløs for tiden. Hun er virkelig kommet i trassalderen, og skriker til hun mister pusten for hver minste ting.

  Etter en god spagetti kvelds, har vi endelig fått Madelen til å sove. Så nå har jeg tent litt lys, og skal bare slappe av og gjøre ingenting resten av kvelden. Har fri i morgen, så da er det rydding og vasking hele dagen.  Noen som har gode tips for umulige 3 åringer?

  Noe nytt på veggen

  Idag har vi brukt omtrent hele dagen til å rydde og vaske huset, og rydde opp utenfor huset. Det har jo ikke sett ut noen plass den siste tida, pga. bytting av stuer og diverse. Men nå må vi gjøre alt i stand til neste helg, da Madelen skal ha første bursdagsselskapet sitt. Jeg får det ganske travelt i uken med jobb, møte, kurs osv, så det er greit å bli ferdig med en del.

  Vi har og fått hengt opp litt pynt og bilder på veggen idag, så nå ser det hvertfall litt bedre ut hos oss. Jeg gleder meg til huset er pusset opp, og jeg kan dekorere alt sammen.. men ting tar tid!


  Jeg starter på nytt

  Hei Hei!

  Nå er tiden snart inne for å starte med blogging igjen. Etter et par måneder med sløv blogging, og en måned uten blogging, så er jeg klar for ny start. Nå har jeg opprettet meg en ny blogg, på blogg.no (etter å ha prøvd ut omtrent alle platformer som finnes). Jeg holder enda på med design fiksing, så jeg starter for fullt når dette er klart.

  Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg har hatt det alt for travelt til å blogge, og at jeg har vært super sosial. Men sannheten er vel det at jeg har brukt nett like mye tid på pcen, men jeg har heller prioritert facebook spill, som smurfene.. hah *flaut*!

  Men nå er jeg klar for ny start, og denne gangen kommer bloggen og til å være mer om interiør. Jeg fikk plutselig dilla, og har bare huslige ting på ønskelista.

  Og så har jeg fått meg sånn facebook box i sidebaren, så her er det bare til å trykke liker.
  Les mer i arkivet »Mars 2014 »Februar 2014 »Januar 2014
  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits