• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Tips; Spennende pakkekalender

  Jeg tenkte å dele et lite tips med dere i dag, om hva jeg har tenkt til å putte i neste års pakkekalender. Jeg var litt for sent ute med ideen i år, så da får vi ta det til neste år.

  Jeg tenker nemlig å pakke inn forskjellige julekuler til mine, så de kan få henge på et eget tre på rommet sitt. Jeg tenker ikke da vanlige som gjerne jeg ville valgt, men morsomme amerikanske julekuler. Inne på Bronners har de så utrolig mye fine ting. Jeg kunne ikke hatt så mye av det selv på mitt tre, da jeg liker helt enkelt i hvitt og sølv. Selv om det kanskje ikke er alle som skriker like mye jul, så er det gøy for barna å ha sine egne kuler, som de selv syns er fine. Det er og noe som er gøy å spare på til de blir eldre (viss kulene overlever alle disse årene da).  Dette er bare et bittelite utvalg av hva de har, men jeg tenker det at viss Madelen hadde fått en ponny på juletreet sitt hadde hun vært i himmelen.

   

  Er det noen som har gjort dette før?

  Julestemning

  Nå er det bare en dag igjen til vi er inne i min favoritt måned, og jeg gleder meg sikkert enda mer enn ungene. I går slo jeg til med både juleblad og julemarsipan. Jeg var utrolig sliten etter en lang dag, og tok meg en kveld omtrent uten data. Jeg måtte nett kikke litt på Black Friday salgene, og bestillte noe greier fra Proteinfabrikken til Kim og noen Julegaver fra Komplett (pluss Hunterstøvler til litt over 400!! kroner). Resten av kvelden brukte jeg til å lage til å sette på plass kalendergaver, og pakke inn noen julegaver. Jeg tok meg og tid til å lese et blad, og det er noe jeg nesten aldri gjør. Det er utrolig avslappende fant jeg ut, så kanskje det er noe jeg må gjøre oftere.

  Det gikk forresten veldig fint på kjøretime i går, og jeg måtte rett ut på hovedveien. Til å ha null erfaring må jeg si at jeg er litt stolt over at jeg greide det, når jeg i tillegg hadde feber og ikke var frisk. Jeg er langt i fra trygg på mange ting, men jeg tror jeg skal få alt til til slutt. Og i morgen allerede har jeg ny time.

  I dag skal vi få pyntet litt til jul, og bare slappe av. Jeg kjøpte meg verdens beste chille genser på Cubus i går, og valser rundt i stor strikkegenser, strømpis og tøfler. Jeg er utrolig trøtt, men vi skal nok komme oss gjennom denne dagen også. Heldigvis er det ikke så mange dagene til Kim kommer hjem, og da skal jeg sooove, hehe.

   

  Andre som skal pynte til jul idag?

  Årets pakkekalender

  I år syns jeg at jeg har vært ganske flink.. 48 gaver ferdig innpakket og klare allerede uker før vi er i Desember. I går kveld fikk jeg lagt alle på plass, og vi er klare for morgendagen. Det var ikke så lett å plassere gavene i år, og det ble litt rundt om kring. Siden det er så pass mange gaver, mange tunge, og vi har en liten nysjerring kar her, så måtte de plasseres høy og trygt. Jeg la noen i den nymalte hyllen min, og fikk hengt opp noen på stigen min. Jeg turte ikke henge på flere der, for jeg vet Minato kommer til å ta dem ned igjen.

  Jeg har hatt ulikt papir på Madelen og Minato sine gaver, sånn at vi skal se forksjell. De har og ulike lappper, for Minato sine måtte jeg redigere selv. Jeg satser på at jeg får to fornøyde barn hver dag frem til Jul nå.  Beklager for litt dårlige bilder, men lyset ville ikke helt samarbeide i dag.

  Viss det er interesse for det, så skal jeg prøve å få tatt bilde av dagens kalendergave hver dag fremover. Er det noen som ønsker dette?

   

  Hvordan ser deres kalender ut i år?

  Wish me luck

  God kveld!

  I dag har vi tilbragt dagen hjemme, både jeg og ungene. Madelen skulle egentlig i barnehagen for å ha bading, men hun var så sliten. Da hun fikk være hjemme, fant hun ut at hun like godt sov til klokken var over 11. Minato der i mot, han skulle starte dagen litt over klokken fire i natt. Allerede i 7 tiden var jeg ute med han i vogn for å få han til å sove. Jeg satt han i gangen, og nyttet på å sove litt på sofaen selv også. Han sov faktisk helt til halv 12, og jeg klarte å holde han våken hele dagen.

  Jeg hater at det er når Kim er på jobb det er sånne dager. Nett den dagen jeg hadde hatt bruk for han her, så sitter han i Sandnessjøen og spiser julemiddag fordi det er for mye vind. Går det an, hehe. Men så klart han fortjener det, for han er verdens flinkeste til å hjelpe til når han er hjemme.  Etter vi hadde våknet skikkelig (ikke det at jeg har vært helt 100% våken idag), så tok vi turen ut. Frisk luft hjelper godt, så da var det eneste løsningen. Jeg kledde på ungene godt, siden det var en del kald vind. Men som vanlig så glemmer jeg å kle på meg selv noe bra, så det var helst jeg som maste om når vi kunne gå inn igjen. Etter at Minato falt i en dam, og ble våt i gjennom, så fikk vi gå inn igjen. Dagens redning for meg; Dresser som ikke er vanntette.

  I morgen skal jeg ha min første kjøretime, hvertfall viss alt går etter planen. Jeg tok trafikalt grunnkurs for flere år siden, men aldri fått noe bevis på det. Jeg må ringe å høre i morgen hvordan det fungerer, og viss jeg må ha det, så må jeg vel utsette timen til det kommer i posten. Jeg gruer meg noe sykt da, for jeg kan absolutt ikke kjøre. Jeg er totalt uvitende, og har aldri kjørt manuell gir på veien før. Jeg har øvd meg bittelitt her hjemme, men det er ikke mye altså.

  Jeg må ha lappen, så jeg må bare sette i gang. Kanskje en gang i løpet av neste år, så har jeg lappen i boks. Ønsk meg lykke til om alt går som det skal :)

   

  Nå må jeg komme meg i seng, så jeg er opplagt til i morgen. Ha en fin kveld videre alle sammen :)

   

  Vinterdress testing

  Hei hei!

  Nå har jo jeg hatt barn i noen år, og har rekt å teste ut noen vinterdresser. Jeg tenkte jeg skulle skrive min erfaring om de vi har testet ut. Nå er det jo forskjellige modeller fra år til år, så det går jo ikke helt an å si at noe er dårlig og noe er bra, for det kan forandre seg. Og dette er bare basert på mine meninger, og andre kan ha andre meninger enn meg.

   

  Ticket To Heaven:  Første gang vi testet Ticket var vel i 2011, da jeg hadde såå lyst på denne dressen til Madelen. Etter dette har vi fått i gave både til Madelen og Minato. Jeg har aldri opplevd at de har blitt våte i gjennom eller noe klaging på kulde. Jeg syns at denne dressen blir for klumpete, og stor. Minato klarer så vidt å bevege seg i den, og syns ikke det er så veldig stas å ha den på. Jeg syns også at prisene er for stive til at de ikke er bedre enn de er (til de minste 999 kr, og de eldste 1300 kr).

  Oppdatering; Nå i dag har vi funnet ut at denne dressen, hvertfall den Minato har, ikke er vanntett. Han var ute nå i sted, og falt i en dam. Da jeg kledde av han var han klissvåt i rompen, og han satt bare i vannet i sekunder før jeg tok han. Han klarte veldig dårlig å bevege seg også.

  Reima Tec:

  Reima er min store favoritt, både på dresser, luer og votter. Noen vil kanskje si de er litt dyre, men de er verdt hver krone etter min mening. Madelen har hatt flere dresser, og Minato har fått sin første i år. Disse dressene er myke, sitter fint og ser bra ut. De har aldri blitt våte, og aldri klaget på kulden. De er veldig slitesterke også, hvertfall de vi har hatt. Jeg kommer nok til å ha en Reima dress hvert år i mange år fremover, for dette er min absolutt favoritt.

  Lego:  Da Madelen skulle starte i barnehagen fikk hun denne til sin første skikklige dress, og hun fikk en i gave året etter også. Jeg har aldri lest noe om disse dressene på nett før da, eller i noen tester. Jeg syns at disse blir for stive, og syns ikke så veldig mye om dem. De holder på varmen, og er veldig slitesterke, de er positivt da. Men igjen så syns jeg det er viktig at de små skal klare å bevege seg rundt. Jeg vet ikke prisen på disse, men tror det er under 1000 lappen.

  Didriksons:  Didriksons vinterdressen er i grunn veldig god mener jeg. Vi hadde den 2010 modellen som vant best i test det året. Madelen var litt liten da hun fikk den, og da syns jeg den var litt stiv. Den er igjen veldig varm, slitesterk og holder godt på varmen. Madelen har selv aldri klagd, men jeg bare syns det såg litt klomsete ut når hun skulle bevege seg i den. Den er jo årets beste også, så det kan jo være at de nye er mindre stive.

  Cubus:  Denne Cubus dressen er ikke noe jeg vil skryte over. Dette er bare noe vi hadde som ekstra dress til Madelen da hun var liten, men den er verken god på å tåle vann eller på varme. Den funket fint til litt kaldere høst dager uten noe vått da.

  Vi har testet andre i kortere perioder også, men føler ikke jeg har nok erfaring til å kunne gi noe mening om den. Vi hadde en fra Hm, og den var dårlig. Vi har også testet Polarn O pyret, HH og Navigare, og disse har virket helt ok. HH var litt smal (den modellen vi hadde), så jeg tror ikke sånn som Minato hadde passet den så bra. Polarn sine er utrolig mye og gode, og jeg tror jeg vil kjøpe en sånn til neste år.

   

  Hva er deres favoritt vinterdress?

  Hvem leser bloggen min? + Hva er din blogg?

  Jeg har litt bloggsperre om dagene, og klarer ikke helt å finne på noe å skrive om. Det har vel noe med at det er utrolig lite som skjer nett nå, og fantasien min har tatt en liten ferie. Så viss dere har noen gode tips til hva jeg skal skrive om og som dere vil lese om, så skrik ut.

  Jeg har også lyst å lese noen nye blogger i kveld, så viss du har en god eller vet om en så skriv den ned :)
   

  Hvem er du som leser bloggen:

  Hvem er du?

  Hvor bor du?

  Hvor gammel er du?

  Har du barn selv, eller er du gravid?

  Hvorfor leser du bloggen min?

   Hvor lenge har du lest den? Og hvordan fant du den?  Årets julekaker

  Nå nærmer det seg Desember, og jeg har store planer om å få bake minst 7 sorter med julekaker. Jeg klarte det i fjord, så da må jeg vel klare det i år også. Jeg tenkte å lage en liten liste over de sortene jeg vil lage, så kanskje du kan få litt inspirasjon til hva du vil ha også.


  Berlinerkranser - En av mine store favoritter. Første gang jeg lagde dem selv var i fjord, og det gikk veldig fint.

  Ristopper - Denne har jeg som tradisjon hjemmefra mamma. Jeg vet ikke om alle regner det som julekake, men jeg spiser det bare med jul.

  Pepperkaker - Her har jeg kjøpt inn ferdig deig, og skal bake når Madelen får former i kalenderen sin. Jeg liker ikke pepperkaker, så det er helst for at Madelen og Minato skal få være med.

  Serinakaker - Disse er helt greie syns jeg. Jeg lager dem hvert år, men vet faktisk ikke hvorfor, det har vel bare blitt min egen tradisjon.

  Brunestenger - Disse er de eneste Kim liker, så jeg tenkte å prøve med på de i år.

  Sandkaker - Dette er min favoritt fra barndommen, men har aldri laget det selv. Jeg ser for meg at det blir litt vanskelig, men en gang må være den første. Jeg fant ut at jeg har former i skuffen.

  Marsipankuler med sjokolade - Her pleier vi bare kjøpe ferdig marsipan, og trille ut. I fjord gjorde vi det sammen, Kim og til og med, så da satser jeg på at det blir det samme i år.

  Kakemenn - Dette må man jo bare ha. Jeg elsker deigen, så disse skal lages fra grunnen av, hehe.

   

  Jeg har 8 sorter her, men siden vi lager ferdig marsipan, så er jo det litt juks. Jeg får se hva jeg får tid til, men disse er det jeg håper på å få laget.

   

  Hvilke julekaker lager dere?

  Merkeklær til barn

  Siden det er så mye snakk om disse merkeklærene til barna nå, så tenkte jeg å slenge meg på, å si min mening om dette. Egentlig forstår jeg ikke hvorfor denne debatten er blitt så stor, for er det virkelig så stort.

  Først og fremst så må jeg si at jeg er litt på begge sider av saken. Jeg så nett en debatt på tv, og syns ikke de helt klarte å forklare seg der. Jeg har sett at noen ser på skikkelige barneklær som; Reima, Lilleba, Memini, Molo osv som merkeklær, og viss dette er merkeklær så er jeg helt for det. Da kan jeg vel si at jeg omtrent bare har merkeklær til barna mine, men så ser ikke jeg på dette som merkeklær da. Og de sa på tv at man gjorde en god invistering om man kjøpte Burberry klær til en ute barnehage, da mener jeg de har misforstått.

  Yttertøy er noe jeg mener man bør bruke penger på til barn, men det bør og være fra merker som faktisk satser på gode klær. Jeg har hatt fleire Reima dresser, fordi jeg er veldig fornøyd med disse. Vi har testet mange merker, både dyre og billige, og Reima er det vi er mest fornøyd med. Jeg har og testet dyre dårlige merker, som Ticket To Heaven. Det å kjøpe disse luene til 13-1400 kroner syns jeg ikke er nødvendig, men hadde jeg hatt penger til å kjøpe mye sånne ting, så hadde jeg gjort det. Jeg har da jeg som mange andre stått å sett på disse fine luene som ligger i hyllene på Akrobaten og andre barnebutikker.

  Ullklær er noe barna trenger meste parten av året her i Norge, og de kommer jo også i merker. Jeg liker å kjøpe gode ullplagg til mine, spesielt Minato som blir så fort syk. Siden mange merker at merker som Hust&Claire, Memini, Lilleba og alle disse er feil å kjøpe, så er det vel da bedre at Minato skal gå syk hele året da, bare fordi vi ikke skal bruke skikkelige klær på han.

  Jeg har flere plagg til barna mine i både Ralph Lauren, Gant, Burberry, Kenzo osv. Dette er ikke noe jeg mener er nødvendig på noe som helst måte, men foreldre må da få kjøpe det de vil til barna sine. Vi har også hatt noen par Hunter støvler Madelen, men dette er faktisk de støvlene jeg er mest fornøyd med, og det er de Madelen liker best. Jeg liker designer klær selv, og liker og da å unne noe ekstra på barna mine når jeg er ute å reiser for eksempel. Jeg har ikke økonomi til å kjøpe en haug med klær av denne typen, men jeg tror nok det at viss jeg var rik hadde jeg kjøpe mye mer. Jeg ser på utseende på klær (hvertfall på bukser, gensere osv.), og syns merkeklærene ofte er finere.

  Det er mange som sier at det er nett samme kvalitet på dyre og billige klær, dette er ikke noe jeg har fått erfart enda. Vi har testet klær fra veeldig mange merker, og merker stor forskjell. Jeg vasker så klart klær veldig ofte, og merker det at klær fra spesielt Hm blir stygge omtrent med det samme. Men igjen så syns jeg klær fra Cubus, Lindex osv holder seg ganske bra. Jeg har og fått erfart at Ralph Lauren sine klær er ganske stive, mens Gant sine er super gode.
  Men alt i alt, så blir i hvertfall mine klær fra kjedebutikker mye fortere ødelagt enn de dyrere. Men det trenger ikke koste over tusen lappen for et plagg for å være bra.

  Jeg lurer litt på hva folk mener om Nike, Stormberg og andre sport merker, for på meg virker det som at det er greit. Men det har jo faktisk nett den samme prislappen som disse kjente barnemerkene. Det bør vel være feil dette og da, for ingen kan si at Nike klær er så mye bedre enn Lilleba, Molo osv.

  Jeg tror nok det at denne debatten begynte med at noen foreldre blir rett og slett sjalue på at andre i vennegjengen har bedre økonomi, og kan derfor kjøpe dyrere ting. For dette er faktisk foreldre som lager en big deal av. Om det er så fryktelig mye mobbing pga. dette på skoler og sånt, så forstår jeg ikke hvorfor de ikke kan innføre uniform i norge. Dette er noe jeg har ønsket siden jeg var liten, og det er noe de fleste andre land har. Det blir rett og slett for dumt å fortelle foreldre hva de skal kjøpe til sine barn. Hva så om noen vil kjøpe Moncler jakker med en prislapp på 5-6000 kr, dette hadde ikke vært noe problem viss di hadde hatt uniform på skolen.

  Viss det skal forsette sånn som dette, så må man vel kjøpe vinterklærene til barna på Sparkjøp da. Da må vel barna gå å fryse i 5 minus grader, for viss ikke så får de kritikk.

  Jeg syns ikke det er rett at man skal gå å tenke på om den og den blir sjalu når jeg kjøper klær til barna mine. Når forledrene snakker så mye om dette, så er det ikke rart at barn ned i tre års alderen bryr seg om hvilke merker det er på klærene. For viss foreldre faktisk kunne la være å bry seg med dette, så er det ingen barnehage barn som hadde kommet på av seg selv å være opptatt av om de andre hadde like bra merke på skoene sine.
  Som dere ser her så har jeg en god blanding til mine barn, og sånn kommer det til å fortsette. Ingen får meg til å slutte å kjøpe de klærene jeg vil til barna mine. Da må det i så fall være økonomien som sier stopp!

  Jeg sier bare; la folk få kjøpe det de selv vil, samme om det er dyrt eller billig. Tenk hva du vil om folk, men det går vel an å holde kjeft om det?

  I det siste..

  God kveld!

  Jeg vet jeg ikke har vært verdens beste blogger de siste dagene.. ikke det at jeg noen gang har vært verdens beste blogger, men dere skjønner pointet! Det har ikke skjedd så fryktelig mye spennende her om dagene, og jeg føler ikke for å skrive om hva vi har til frokost, at vi tok en tur på butikken osv. Jeg har heller ikke hatt super god tid, med tanke på bursdager og det at Kim er nå på jobb igjen.

  Denne uken har gått veldig fort i grunn. Mandagen brukte vi til rydding etter selskapet, og til å gjøre alt klart her hjemme til Kim reiste. Det er alltid masse som skal gjøres klart, sånn at ting blir lettere for meg når jeg er alene hjemme med barna. Vi ble så klart ikke ferdig med alt vi skulle, for det blir vi aldri. Vi var nok ganske slitne etter helgen også, og da gikk det ikke på høygir med tingene som skulle gjøres da. Det blir alltid sånn at kvelden blir super hektisk, for vi har vært alt for sløve resten av dagen.  På tirsdagen hadde værdens beste kjæreste bursdag, og ble hele 23 år (snart halvveis til 50 nå, og jeg er såå glad i å plage, hehe). Han måtte så klart stå opp kl 6, for å reise på jobb da, så vi fikk ikke sagt skikkelig gratulere med dagen en gang. Jeg var og på jobb, og Madelen og Minato i barnehagen. På slutten av dagen begynte Madelen og klage på at hun var så dårlig, og på vei hjem (2 min kjøring med bil) så sovnet hun 2 ganger i bilen, og i handlevognen på butikken. Jeg syns dette var rart, og da vi kom hjem målte jeg feber, og jammen hadde hun det. Hun hadde og så vondt i magen at hun satt på kne og bøyde seg fremover, for det var det eneste som hjalp.
  På Onsdagen ble Madelen 5 år, men var desverre syk på bursdagen sin. Hun var heldig og fikk være hjemme med tante Lene da, og da lider hun ikke. Jeg var så klart veldig bekymret, og det er ikke så veldig gøy å gå på jobb når sist jeg snakket med Madelen var når hun hadde over 40 i feber. Men hun hadde heldigvis ikke fullt så høy dagen etter. Jeg tror hun hadde en grei bursdag uansett, for hun fikk spise godteri, se på barnetv og bare slappe av hele dagen.  Torsdag var vi også hjemme. Lille gull var fortsatt syk, så denne dagen skjedde det veldig lite her. Det går helst i å være å leke, rydde, gi mat, rydde osv. Jeg fikk laget ferdig siste rest av kalenderene mens Minato hadde en lur på dagen. Jeg tenkte jeg skulle sette alt på plass, men må vente med resten, for Minato kommer til å nå opp til noen av dem.

  Fredag skulle jeg egentlig på jobb, men side M ikke var i form, så måtte vi være hjemme. Heldigvis begynte hun å komme seg utover dagen, og klarte å få i seg litt mat også. Vi fikk besøk av tante Malin, og hun sov her nede hos oss. Til kvelds lagde vi rosa grøt, og det var en suksess. Madelen elsker grøt, og det at den var rosa var jo bare mye bedre. Hun spiste nesten to skåler, og det er rimelig imponerende til å være henne.  I dag har vi bare vært her hjemme. Minato har vært voldsom på å rote i dag. Allerede 5 minutter etter at vi hadde stått opp, så var det chips over alt. Vi hadde så klart glemt skålen på bordet, og han fant vel ut at den skulle han ta med seg mens han spiste av den. Han er jo skjønn, men off for et styr å holde huset reint med den lille apekatten her.


  Nå tenker jeg å legge meg, for jeg er utrolig trøtt i dag. Minato våkner vel tidlig rekner jeg med, så da er det greit å være opplagt.

   

  Hva har dere gjort på i det siste?

   

  Oppdatert ønskeliste

  Som alle sikkert vet, så elsker jeg å lage til collager. Nå har jo Madelen nett hatt bursdag, og noen av tingene på den gamle ønskelista har hun fått nå. Det er også flere av tingene på både Minato og Madelen sin ønskeliste som har blitt kjøpt litt etter litt, så da tenkte jeg at det var like greit å lage nye til dem. De har ikke nett blitt kortere, jeg tror faktisk de er lengre nå, haha.
  Noen vil sikkert tenke at jeg er den kravstore personen, men egentlig er det bare min ting for lister som sitter igjen her. Så da vil jeg gjerne dele dagens ønsker/collager med dere i dag.  1. Alfabet puslespill - Siden Madelen skal begynne på skolen så er det jo faktisk ganske lurt å lære henne alle bokstavene. Jeg hadde et da jeg var liten, og kunne faktisk alfabetet baklengs da jeg var like gammel som Madelen, bare fordi jeg puslet det hele tiden. Dette jeg fant bilde av var uten æ,ø,å, men det er jo greit at er med da.

  2. Furby og Furby utstyr - Madelen sin Furby har tatt kvelden, og nå ønsker hun seg veldig en ny en. Hun fant og ut at man kunne kjøpe ting til den, og dette måtte jeg skrive på ønskelista sa hun.

  3. Bil og babysett til dukkehus - Hun har jo dette Lavendel dukkehuset, og det er masse ekstra utstyr som kan kjøpes til. Hun hadde lyst på denne bilen, og et sett med en baby.

  4. Blafre termos - Denne har jeg tenkt på i et par år å kjøpe til henne, men tenkt at hun ikke trenger den før hun begynner på skolen. Nå er jo dette siste julen før skolestart, så da kan dette være en fin ting å få.

  5. Tummy stuffers - Denne søte lekekasse bamsen ser hun på reklamen hver dag, så jeg har vel hørt ca. 300 ganger at hun vil ha den. (denne får hun nok av tante Malin uansett da).

  6. Rattkjelke - Hun har bare et akebrett, og en rattkjelke er vel noe alle barn har en gang i livet.  1. Kids Concept sminkebord - Perfekt til rommet hennes nå som hun er blitt så stor. Fåes kjøpt mange steder, blant annet Kidsparadise, lekmer osv.

  2. Lego - Hun elsker å leke med lego, og begynner å få en hel del med Friends lego. Denne på bildet syns jeg var veldig fin da.

  3. Toms - Hun har hatt lyst på rosa glitter Toms en stund nå, men jeg har sagt hun må ønske seg til jul. Disse må være i str 28.

  4. Regnklær - MÅ HA! De hun har i barnehagen begynner å bli for små nå, så hun trenger nye i str 110. Enten Reflex eller Didriksons.

  5. Klær - Hun har veldig lite fine hverdagsklær. Det går helst i gamle joggebukser i stygge farger, eller andre ikke så fine klær. Så derfor setter jeg opp klær i str 116, så har hun noe å vokse i.

  6. Hårting - Hårstrikk og klemmer er en forbruksvare her i huset, og nett nå begynner det å minke veldig på det.

  7. Sparkesykkel - Madelen har bare sånn "baby" sparkesykkel med tre hjul, så nå vil hun ha en for store jenter.

  8. FurReal hunden - Hun har apen, og Minato har katten, så da hadde det blitt komplett. Dette er absolutt ikke noe hun trenger, men noe hun ville ha med selv.

  9. Ciccio dukke? - Usikker på navnet her, men det er en dukke som ofte dukker opp på reklamen. Madelen hadde veldig lyst på denne, og den virket jo veldig fin da.  1. ABC bokstaver - Dette er noe jeg har satt opp på listen, og skal brukes til å pynte opp rommet hennes. Disse fåes kjøpt på Mittrom (nestun), Jollyroom, kidsparadise osv.

  2. Cocoon Couture sakkosett - Denne tror jeg at jeg skal kjøpe til henne fra farmoren og besten til jul.

  3. Dukkeseng - Hun har strengtalt en dukkeseng, men den er rød. Siden jeg er superkresen, så setter jeg opp en som passer interiøret litt bedre. Igjen ikke noe hun trenger, men den kan da likevel stå her.

  4. Barbie og Bratz dukker - Favoritt leken, det kan hun vel ikke få nok av?

  5. Vekkerklokke og håndklokke - Dette er begge deler noe som er kjekt å ha når man nærmer seg skolejente. Hun kan ikke klokka enda, men en plass må man begynne. En vekkerklokke hadde og kanskje hjulpet på å få opp dovendyret mitt om morningene.

  6. Gitar - Jeg elsker denne fine fra Kids Concept. For Madelen var det nett det samme så lenge den var rosa.

  7. Hide and Sekk ape spill - Dette er et familie spill (igjen fra reklamen), og Madelen måtte få dette med.

  8. Lekemat i tre - Det finnes så mye fin lekemat til kjøkkenet hennes. Hun trenger også panner, tallerker, bestikk osv. Jeg syns det er veldig fint om det er i alt annet enn plast.

  9. Petshop - Hun samler på disse, og ønsket seg mange enda.  1. Skjørt - Hun har enda veldig lite skjørt, og jeg skulle ønske jeg kunne kle henne opp i det litt oftere da. Noen i ull eller varmere stoff hadde jo vært perfekte hverdags skjørt nå som det er kaldt ute.

  2. Pillow pets - Hun har marihønen, men ønsket seg flere. Igjen bare noe hun måtte forsikre seg om at kom med, hehe.

  3. Votter - Hun trenger flere polvotter. Jeg liker best de lange variantene, sånn at man kan dra de litt oppover armen.

  4. Fine jeans - Her er det viktig at de skal være behaglige på, og ikke i sånne stive dongri stoffer. Hadde vært perfekt om det kom barnejeans i type Dr. Denim stoff stil. I hvertfall i str 116.

  5. Hverdangskjoler - Jeg vil gjerne ha flere kjoler til henne med lange armer, som hun kan bruke i både barnehage og ellers. Jeg syns denne fra Mini Rodini er veldig fin, og det finnes et tonn med fine kjoler der ute.

  6. Pyamaser - De hun har begynner nå å bli for små, så derfor er pyamaser i str 116 noe hun trenger.

  7. Bergans fleece - Denne fleece jakken virker så god. Det er så mange som har den, og den ser kjempe varm ut. Ønsker den i str 116, så hun kan bruke den til høsten også.

  8. Bergans bukse - Dette er en overtrekksbukse. Den er i samme type stoff som Bergans jakken henns, og passer perfekt til tur med både barnehage og skole. Vil ha den i 116 (disse er store i str).

  9. ULL - Ja, ull kan man vel ikke få nok av. Jeg ser det at mye av det hun har begynner å bli litt knapt, og man kan jo ikke gå en dag uten ull nå om vinteren. Mine favoritter er Hust and Claire, Ej sikke lej (denne nydelige), Robert Pierre, Polarn O Pyret.

  10. Juicy Couture - Disse er de beste altså. Madelen hadde en da hun var mindre, men den er for liten. Derfor ønsker jeg en i str 116, så den ikke blir for liten med en gang.

     1. Name It vinterdress - Minato trenger en vinterdress til å ha her hjemme. Han har allerede en Reima dress i barnehagen, og her hjemme trenger vi ikke en så dyr en. Jeg har hørt mye bra om Name it sine, hvertfall som en ekstra dress, så derfor vil jeg prøve den. Den må være i str 86.

  2. Mini Rodini - Jeg bare elsker denne joggedressen her, og må nesten bare ha den. Vil ha den i str 92, siden han har omtrent ingenting i denne str. Jeg ønsker og andre hverdagsklær i 92.

  3. Jeans - Ønsker fine myke jeans i str 92.

  4. Ull - Vi trenger Ullbodyer og Ullstrømpebukser i str 86 - 92. Det er jo greit at noe til å vokse i, men han trenger og noe som passer nå. Jeg syns det er greit med fot, pga. han tar av seg sokkene med en gang de er på. Og body er greit for at ting skal henge sammen.

  5. Ulldress - Jeg ønsker ulldress til barnehage bruk i str 92. Madelen han en fra Nameit, og den er ganske grei til å bruke under dressen om vinteren.

  6. Boklist - Denne fine boklisten fra Kids Concept hadde passet perfekt på Minato sitt stjerne rom. Jeg ønsker to stk til rommet hans.

  7. Pyamaser - Han trenger dette, og gjerne i ull. Han blir så fort syk, og huset vårt er ikke nett varmt om natten. Han sparker og av seg dyna med en gang, så da er det fint med en varm pysj. Str 86 tror jeg vil passe bra, for viss beina blir for lange så forsvinner han inni.

  8. Bergans sekk - Dette står høyt oppe. Den sekken han har er ikke noe, og selene røyk etter få dager så nå er de bare knytt. Jeg elsker disse sekkene, så da vil jeg ha en til Minien også.  1. Regntøy - Han har bare regntøy i str 86, og det er greit å ha klart til han plutselig må over til 92. Ønsker gjerne Reflex eller Didriksons til han også.

  2. Sengesett - Str 100 x 140. Gjerne i lyseblå/grå/hvite farger.

  3. Bord og stoler - Dette settet er fra Living, og er helt nydelig. Det er heller ikke like dyrt som mange andre er.

  4. Reima halslue - Jeg vil gjerne ha en halslue i barnehagen og en hjemme, og jeg elsker jo Reima.

  5. Kister eller kurver - Jeg vil ha fine kister eller kurver til lekene til Minato. Denne er fra Skeidar, og såg utrolig fin ut.

  6. Stonz eller Reima - Minato har vokst ut av de sokkeskoene han har hatt hjemme, og trenger noen nye. Jeg elsker Stonz, men ellers vil jeg også teste ut Reima sine.

  7. Tøfler - Jeg har tøfler til han i barnehagen, men ikke hjemme. Han elsker å gå med sko, så jeg tenker at viss han får tøfler som ligner sko, så tar han ikke av seg sokkene.

  8. Polvotter - Han har bare et par skikkelige votter, og det går jo ikke. Han trenger 1-2 par til med votter.

  9. Sydvest og regnvotter - Her har jeg testet ut veldig få merker, men det er greit at det er fleece inni vottene.

  10. Tallerken med rom - Madelen har en sånn i lilla, og det blir litt krangling om den til tider. Så derfor hadde det vært greit om Minato fikk en lik en.

  11. Cardigan - Jeg ønsker veldig begge disse Cardiganene, og andre klær fra Memini og Mar Mar.  1. Støvler - Han trenger virkelig nye støvler. Jeg er veldig usikker på om jeg vil ha i str 21 eller 22, for han vokser så fort. Nå har han nett får cherroxer i 21, men han skulle hatt noen nye liggende i barnehagen. Ønsker enten fra Hunter, Bisgaard, Crogs eller Viking (de med ekstra spor).

  2. Stjerne teppe - Dette hadde passet rommet perfekt, og selges på Glowy.no.

  3. ABC bokstaver - Det må jo være likt mellom disse to, og jeg tror de hadde passet enda bedre på Minato sitt rom.

  4. Lillelam - Jeg kan jo ikke få nok av dette merket, og nå er det jakke og bukse som står på ønskelista. Gjerne i 92, så har han det til senere. Lillelam er store i str, og passer veldig lenge.

  5. Tallerken hylle - Dette har vi enda ikke kjøpt/fått, men det står her enda.

  6. Eeehm, litt trøtt her jeg sitter. Denne hadde jeg jo allerede brukt.

  7. Converse - Str 22, så de kan passe til våren/sommeren. Litt i mot Kim sine meninger dette, da han mener at Converse og Toms er det styggeste som finnes, spesielt på gutter.

  8. Mercedes Bobby - Han har jo en, men denne er jo såå kul. Men det er ikke noe han trenger.

  9. Ullsokker med antiskli - Han trenger ullsokker av alle varianter, men det er et ekstra pluss viss de har antiskli under.  1. Trehjulsykkel - Til våren hadde det vært gøy om vi kunne tatt noen sykkelturer. Vi har utrolig lyst på en sånn sykkel med håndtak og seler, men det må og gå an å ta av håndtaket, så han kan bruke den selv. Jeg vil gjerne ha en litt skikkelig en, for til Madelen hadde vi en billig type som skranglet og var veldig lite solid. Den gikk rett i bosset etter noen måneder.

  2. Cocoon Couture sakkosett - Blir nok en sånn på Minato også tenker jeg.

  3. Lekekasser - Vi trenger to stjernekasser til, så dette ønsker jeg/Minato seg.

  4. Piano - Siden alle (utenom meg) i denne familien er veldig musikalske av seg, så hadde nok Minato blitt kjempe glad for et lite piano han kan spille på. Dette er helt nydelig, og er fra Vilac. Selges blant annet på Mittrom (nestun).

  5. Gitar - Siden vi er i gang, så kan jeg vel bare ønske en gitar også. Han liker hvertfall veldig godt Malin sin gitar, utrolig gøy å sitte på den.

  6. Noah`s ark - Denne trelekebåten er nydelig. Jeg elsker solide treleker, så denne står høyt. Selges på sprell, mittrom, riktigeleker osv.

  7. Traktor - Han elsker kjøretøy, og dette traktoren i tre var vakker (mittorm.no/nestun)

  8. Garage - En stor flott garage til bilene hadde vært midt i blinken. De selger så mange fine, både i plast, tre, med lyd, uten lyd osv. Minato hadde nok blitt glad uansett hvordan den såg ut.

  9. Lekekjøkken - Noe av det gøyeste Minato vet er å leke med kjøkkenene til Madelen, men han er jo alltid i veien han da. Denne søte blå hadde passet perfekt til Minato sitt rom. Mange mener kanskje det er litt sært å ønske en sånn ting til en gutt, men han syns jo det er så gøy. (denne selges på mittrom.no blant annet).

   

  Noen som har sett så mange ønsker på en gang før? haha

  Vinneren av konkurransen

  Nå har jeg trukket en vinner av konkurransen jeg har hatt her på bloggen. Litt gøy at dette skulle gjøres på selveste bursdagen til Madelen.

  Personen som har vunnet ønsket seg skilpadden til den skjønne gutten sin.

  Jeg har brukt random.org for å trekke ut vinneren her;  Vinneren er...

  Skjønneste Ewymarie :D


   
  Madelen ønsker deg gratulerer med premien :D

  Verdens beste 5 år

  I dag fylle verdens beste Madelen 5 år!

  Tenk at det er 5 år siden livene våre ble totalt forandret, 5 år siden livet virkelig fikk en mening, 5 år siden vi ble verdens lykkeligste.. Tiden går så utrolig fort, og det er bare et halvt år til denne snuppa er skolejente. Dette er noe jeg virkelig lurer på hvordan skal gå, jeg som sliter med 4 klasse matten liksom. Men jeg er sikker på at vi skal få alt til sammen.

  Gratulerer så mye med dagen lille skjønning <3

  Bursdagsjenta er syk i dag stakkar, men er heldigvis hjemme og koser seg med tante Lene. Da er det ikke tvil på om hun får nok kjærlighet og kos på bursdagen sin.  Spisestue oppdatering

  I dag har jeg endelig fått tatt litt bilder av spisestuen etter at vi har gjort litt forandringer. Dere skal få se resten også, men der var ikke helt ryddig i dag, og da er det ikke så gøy å legge ut bilder.  De stygge brune skapene er byttet ut med det nye vitrineskapet jeg malte, og det ble mye finere. Jeg skal ha noe annet der også, men har ikke helt bestemt meg for hva enda. Jeg har heller ikke fått tak i knotter til skapet, men tenkte jeg snart skal kjøpe det.  Her får dere også se den grusomme taklampen vår. Neste uke skal den byttes ut med en helt nye lysekrone da, så satser på at helheten blir bedre når den er på plass.  Jeg fikk så fine blomster til bursdagen min, så da måtte jeg nytte på å dele bilder mens de enda levde. Jeg kan fint innrømme at sånne ting lever ikke lenge hos meg, og det er heller ikke ofte jeg tar meg tid til å kjøpe blomster.

  Her mangler noen store kubbelys. Noen som vet hvor jeg får tak i noen store fine?  Dette bordet skal jeg pusse opp etterhvert, men vet ikke helt hvordan jeg vil ha det enda. Har i grunn lyst på sånn drived farge, men lurer på hvordan det kommer til å bli med tanke på at platene på midten er en annen farge.


  Hva syns dere?

  Bursdagene i bilder

  God kveld!

  Det ble lite blogging i helgen, men det ble travelt med to selskaper på rad. Jeg trodde jeg skulle få litt bedre tid, men det fikk jeg så klart ikke. Var i grunn helt ferdig etter ett, men da måtte jeg i gang med å gjøre klart for nr 2.

  Barneselskapet gikk veldig fint, bedre enn forventet faktisk. Barna var helt eksemplariske, og de voksne bråkte i grun mer enn barna gjorde. Madelen koste seg, og fikk mange fine gaver. Kake var det ikke mange som spiste, men de var fornøyde uansett. Tror de spiste seg ganske så mette på pølser, så det var ikke plass til noe mer. Godteposer fikk de også, men de glemte jeg å ta bilder av (ganske synd, for det var søte papirposer med rosa striper på).

  Jeg fikk heller ikke tatt bilder av den fine Barbie kaken vi lagde, men dere finner bilder på instagram.. Iselinbst heter jeg der :)  På søndag hadde vi familieselskap, for både Madelen, meg og Kim. Jeg hadde faktisk bursdag i går, og fylte hele 22 år. Madelen klarte å sovne nett når gjestene begynte å komme, og sov den første timen. Hun sovnet så sent dagen før, og våknet alt for tidlig, så det var nok derfor. Madelen har fått mange fine gaver i helgen, men hun stakk så klart av med det med en gang, så jeg fikk ikke noen bilder.

  Hun fikk blant annet; Barbie, Blafre matboks, Ecco vintersko, ullklær, FurReal Monkey, penger og andre fine ting. Jeg og Kim fikk oss penger og kaffemaskin. Jeg har allerede brukt opp mine, så nå venter jeg på to Lisbeth Dahl lysekroner (gleder meg såå til å bli kvitt de stygge lampene vi har her).
  I morgen tidlig reiser Kim på jobb i 2 uker, og jeg skal også på jobb. I dag har vi vært fullt opptatt med å rydde etter selskapet, og gjøre klart ting til han skal reise. Jeg har også begynt å se gjennom julepynten, og ser det er en del som må byttes ut. Jeg trenger hvertfall ny juletrepynt, og vil så gjerne klare å få et hvitt og sølv tre i år, med litt englevinger på.

   

  Hva har dere gjort i helgen?

  Siste sjanse til å vinne

  Nå er det bare to dager igjen til jeg trekker en vinner i Cloud B konkurransen jeg har gående. Håper aller har meldt seg på, og viss du er en av dem som ikke er påmeldt enda... trykk HER!  20. November trekkes vinneren!

  Bordet er klart for selskap  Hva syns dere?

  Fra julebrus til prinsessebrus

  Nå har jeg begynt med forberedelser til bursdagen til Madelen. Jeg har fått begynt på skjørtet til Barbie kaken, og jeg har fått laget klar en brus flaske til hver av barna. Jeg kjøpte inn vanlig Hansa julebrus, og bare byttet ut etiketten. Jeg la alle flaskene i varmt vann og tok av etiketten. Jeg brukte plasterfjerner for å fjerne limrestene, og skylte av flaskene med vann.

  Jeg lagde lapper med Picmonkey, og skrev dem ut (i den str der du får 9 lapper på arket. Jeg brukte dobbelsidig tape, og limte nye lapper på flaskene.

  Utrolig enkelt, og veldig perfekt til en prinsesse bursdag.

   

  Andre som har laget sånne?

  Madelen`s julekjole  På mandag fant jeg den perfekte julekjolen til Madelen, og den kostet ikke mer enn rundt 400 kr. Det er jammen et godt kupp!

  Nå er jeg på jakt etter noe til Minato, noe som kan gjøre at han ikke kommer i skyggen av denne overdådige kjolen. Lette en god del på mandag, men fant ikke noe som var bra nok. Vet ikke helt om jeg skal satse gammeldags stil eller smoking.

   

  Vet dere om noen fine gutte antrekk?

  Dagens Minato antrekk

  Body - Hust and Claire // Selebukse - Hjemmelaga // Strømpebukse - Mittrom (nestun)


  I dag våknet jeg med Migrene, så klarte ikke komme meg på jobb. Etter noen timer på sofaen, så fikk jeg unna litt her hjemme hvertfall. Har pakket inn noen resten av kalendergavene og noen julegaver, og lagt sammen litt klær.

  Nå er det snart middagstid, bare å vente på resten av familien nå. Det passet meg ikke super bra å ha vondt i hode i dag, for vi har et hus å gjøre klart for to selskaper i helgen. Det skal nok gå bra uansett siden jeg har en så flink samboer.

  Jeg skal prøve å få tatt en haug med bilder, og dele litt mer dere i helgen. Skal prøve meg på Barbie kake, så vi får se hvordan det går.

   

  Noen som har laget Barbie kake før? Noen tips? Oppskrifter?

  Juleantrekk til barna

   

  Her har jeg satt sammen litt forskjellige klær som kan passe som juleantrekk. Beklager at collagene ble litt rotete, men var ikke alle bildene som ville samarbeide med meg i dag. De har forresten mye fint på hm, men de bildene ville ikke virke.

  Så det var dagens tips fra meg til dere :) Håper dere likte det.

  Har dere bestemt dere for juleantrekk?

  Nytt gammelt vitrineskap

  I dag har vi fått gjort en del i stuen, og det har blitt ganske forandret. Jeg har drevet å malt dette skapet i en uke nå, og endelig fikk jeg det opp. Jeg mangler enda knotter da, men det skal jeg kjøpe. Det var ikke bare lett å male dette, blant annet pga. de to øverste hyllene kunne ikke tas ut og jeg fikk ikke malt sidene på hyllene. Det ble ganske grei likevel da, og jeg skal trossalt ikke ha dette for alltid.
  Jeg malte en hylle også, og skal vise dere bedre bilder en dag det er lys ute.

  Vi har ommøblert stuen, så det kommer bilder av dette også. Det blir ikke i morgen, for da er vi borte hele dagen. Vi har lovd Madelen at hun skulle få en tur til lekeland før bursdagen sin, så det er blant annet noe vi skal i morgen.

  Ha en fin kveld alle sammen :)

   

  Noen andre som har pusset opp gamle møbler?

  How to - collage

  For en stund siden var det noen som lurte på hvordan jeg lager collagene mine. Da mener jeg den typen med flere bilder, tekst osv. Jeg har skal prøve å lage et step for step innlegg til dere, så håper jeg at noen forstår hva jeg mener og kan få nytte av dette.

  Det første jeg gjør er å gå inn på Pixlr.com -> Pixlr Express

  Når du kommer innpå Pixlr Express kan du velge mellom; Browse, Open Url, Webcam og Collage.. Her skal du trykke Browse (men før du gjør dette må du passe på at du har lagret et hvitt ark/bilde på pcen din. Du kan enten lage i paint, eller fra google).


  Når du trykker på Browse knappen, så må du velge et bilde fra din pc, da velger du det hvite du lagret.  Når du kommer innpå ser det sånn ut. Nå skal du trykke på Adjustment, helt til venste.  Her får du ganske mange valg, men for å legge til bilder trykker du --> Add image <-- .Da velger du et bilde om gangen fra din pc, og redigerer på plass det.  Du kan endre størrelse, flytte på det, gjøre det gjennomsiktig osv. Når du har det der du vil, så trykker du Apply. Dette gjør du på alle bildene du vil ha med i din collage.
  Når alle bildene er på plass, så er det tid for litt tekst. Da flytter du deg fra Adjustments, og helt bort til Type. Her kan du velge den teksten du vil ha (det er mange typer under hver kategori, jeg bruker mye av Handwritten tekstene). Helt til slutt trykker du save oppe på siden, og velger 100% og navn.  Her er mitt ferdige produkt. Dette er hvordan jeg lagde collage til konkurransen jeg har gående. Jeg har og brukt stickers her, for jeg fant ut jeg ville ha litt ekstra. Det er bare å prøve seg frem med forksjellige funksjoner. Jeg bruker ofte flere redigeringsprogram på et bilde, men dette er bare laget med pixlr.

  Håper dere forstod dette! Om dere vil være me i konkurransen, trykk HER.

  Handmade with love

  Denne nydelige strikkebuksen har farmoren laget til Minato. Jeg elsker den!  Denne nydelige dressen vant jeg på Divamamma sin blogg, og den er laget av Vivtra.blogspot.com. Hun lager superfine barneklær.

   

  Liker dere hjemmesydde klær?

  KONKURRANSE - VINN CLOUD B

  Er det noen som har hørt om Foreldreklubben.no?

  Dette er en fordelsklubb for hele familien. Du får mange gode tilbud, rabatter og de har flere konkurranser med gode premier. De har blant annet gratis cruise på Barnas Båt, gratis par cruise, rabatt på førstehjelpskurs og søvnkonsultasjon, 10% på alt hos mimmis.no og mange rabatter på forskjellige varer. Du kan kjøpe alt fra leker, babyutstyr, kjøkkenting, verktøy osv i deres egen lille shop.

  Å være medlem i Foreldreklubben er helt gratis. Ta en titt, og bli medlem HER.
  I samarbeid med foreldreklubben skal jeg få ha en konkurranse for dere som leser bloggen min. Jeg skal nemlig få dele ut et valgfritt Cloud B produkt til en heldig vinner. Dette er produkter som skal hjelpe barna til en bedre søvn, med rolige lyder og lys.

  Cloud B: ?where good sleep begins?!
  Cloud B er verdens ledende produsent av produkter og tilbehør som hjelper foreldre og barn til bedre søvn ved hjelp av lyd og lys! Merket fokuserer på høy kvalitet, eksepsjonelle sikkerhetsstandarder og produkter som hjelper barn til å sove trygt og tungt gjennom alle stadier av utviklingen. Pediatrisk forskning har bekreftet at kjente, beroligende lyder roer sinnet og hjelper barn til å oppnå en mer fredelig, dypere søvn.  Over ser dere produktene dere kan velge mellom!

   

   Cloud B Classic skilpadde:

  Twilight Turtle er en prisvinnende nattlampe i plysj som forvandler ethvert rom til en stjerneklar nattehimmel! Lampen virer beroligende på barnet når det skal sove. Fra plastskallet projiserer Twilight Turtle en magisk konstellasjon av stjerner på tak og vegger i tre beroligende farger, som hjelper til å lette barns frykt for mørket. Les mer..

  Cloud b rosa twilight skilpadde:

  Twilight Ladybug er en prisvinnende nattlampe i plysj som forvandler ethvert rom til en stjerneklar nattehimmel! Fra plastskallet projiserer Twilight Ladybug en magisk konstellasjon av stjerner på tak og vegger i tre beroligende farger, som hjelper til å lette barns frykt for mørket. Dette interaktive og pedagogisk leketøyet omfatter åtte faktiske konstellasjoner (for eksempel Karlsvogna) innebygd i stjernemønster. Les mer..

  Cloud B ugle:

  Denne søte og kosete uglen har en innebygget sensor som aktiverer uglen til å gi fra seg beroligende lyder når barnet vokner.
  Uglen virker beroligende og betryggende på barnet, og bidrar til at det faller i søvn. Les mer..

  Cloud B cuddles Bear:

  Når barnet gir denne nydelige bamsen en klem lyser den med en hyggelig glød, i tillegg til å avspille den beroligende lyden av hjerteslag. Les mer..

  Cloud B sleep sheep:

  Prisvinnende bamse med en innebygget lydboks som spiller behagelige og beroligende "white noise" lyder: myke lyder fra naturen og ikke minst den betryggende hjertelyden fra mor! Les mer..

   

   

  For å være med i konkurransen må du:

  - Fortelle hvilken Cloud B dere vil vinne i kommentarfeltet.

  - Like facebook siden min HER eller like og dele dette innlegget.

   

  Vinneren blir trekt rundt 20. November.

  Lykke til :)

  Ny favoritt leke i hus

  For et par dager fikk Madelen en gave i posten, og gjett om det var ei som ble glad når det ble åpnet. Ansiktet hennes strålte, og pakken måtte åpnes med det samme. Hun fikk en nydelig ballerina Barbie, siden jeg holdt konkurranse på bloggen min. Dette var faktisk en hun hadde ønsket seg, og nå har hun både ballerina og en sånn fe. Siden Barbie er det Madelen liker best å leke med, så har den nye allerede vært i bruk hver dag til nå.  Er det flere som har denne?

   

  //Reklame

  Oppskrift - Bringebær og Sitron Cupcakes

  Nå er det fryktelig lenge siden jeg har delt en oppskrift med dere, så da tenkte jeg å gjøre det i kveld. Jeg glemte så klart å ta underveis bilder, men det skal jeg klare å huske på til neste gang.

  I helgen fant jeg og Malin ut at vi skulle bake noe, og hun ville prøve seg på Cupcakes (siden hun aldri hadde laget det før). Vi fant ut at vi skulle lage våre egne oppskrifter, og vi lagde to typer. Den ene ble ikke god, så den deler jeg ikke med noen, hehe. Ikke noe vits i å dele noe som bare blir en advarsel. Den andre typen ble overraskende god, og var en god blanding av bringebær og sitron. Det ble litt mye sitron, så jeg velger å kutte ut sitronen i kremen her i oppskriften.


  De rosa ble gode, de andre var med honning og var ikke gode.

  Oppskrift - ca. 20 stk i vanlige former. 

  - 3 egg
  - 15o g margarin (rom temp)
  - 300 g mel (siktet)
  - 300 g sukker
  - 2 ts bakepulver
  - 2 dl melk
  - noen sprut med sitronsaft (vi brukte sånn gul flaske, og bare kjørte på :P)

  Visp margarin og sukker hvitt. Tilsett ett og ett egg, og rør godt i mellom. Tilsett sitron, mel og bakepulver. Hell i melken og rør godt.
  Fyll opp cupcake formene, og brukt gjerne muffinsbrett om du har (så holder de formen fint).

  Sett ovnen på 175 grader, og stek i 15 min.

  Frosting:

  - 125 g kremost for baking (kan nok bruke annen også)
  - 60 g margarin (rom temp)
  - 8-9 dl melis
  - 2 ts vaniljesukker
  - Saften av bringebærpure, smak det til.

  Vips alt dette til en luftig krem.

   

  Jeg lagde bringebærpure av frosne bringebær, og skar ut en bit i midten av cupcaken. Jeg fylte dem med varme bringebær, og det var virkelig kronen på verket. Jeg ble veldig fornøyd, og de ble de andre som smakte de også. Men ikke la de stå flere dager, for Lene smakte de i dag, og da var de ikke gode lenger.
  Viss du lurer på hvordan man lager bringebær pure, så er det bare å varme bringebær og sukker (jeg hadde litt sitronsaft i, men det ble for mye av det sure).

   

  Bare spør om det er noe dere lurer på :)

   

  Dårlig form

  Hei hei!

  Beklager dårlig blogging de siste dagene, men det har vært så mye. I helgen ble det fullt opp med maling, baking, besøk og lite energi. I går begynte så klart jeg og Minato med spysyken, så sånn går dagene. Det var jo veldig typisk at vi skulle få dette nå som vi nett er blitt frisk igjen. Minato har øyekatarr i tillegg da, så han har dobbelt opp.

  I dag har jeg tilbrakt hele dagen på sofaen, og det har jeg tenkt til resten av dagen også, så jeg kan bli frisk fort. Så da blir det ikke mer blogging i dag!

   

  Jeg tenkte at jeg kan ha en liten spørsmålsrunde, viss det er noen som lurer på noe? spør i vei om alt mulig, så skal jeg svare om noen dager :)  Hva lurer dere på?

  Inspirasjon - entre  Så mye fint!

  Jeg gleder meg så utrolig mye til vi skal pusse opp, og jeg kan innrede hele huset på tre etasjer nett som jeg vil (utenom tv rommet da).

  Badeskrekken

  I det siste har vi slitt en del med å få Minato til å ville bade. Før elsket han det, men plutselig en dag så ble han helt hysterisk helt ut av det blå. Jeg aner ikke hva som har utløst det, for han har aldri hatt noen fæle opplevelser med å bade. Vi har prøvd mye, alt fra nye leker, at han får flere kluter, oppmuntrende ord, skum osv. Ingenting av dette har funket, og han har hylt fra start til slutt. I forrdige uke prøvde vi å la han bade sammen med Madelen, og at kanskje hun kunne få han til å innse at det ikke er farlig å bade.

  I starten var det nett som før, men etter en stund fant han ut at det faktisk var gøy å bade. Han ville ikke ut av igjen etterpå, og ble faktisk sint da han måtte utav. Etter det så har det blitt bedre og bedre. I starten er han litt skeptisk enda, men det blir alltid bedre. Sist gang badet han alene igjen, og koste seg veldig etter litt overbevising. Så nå satser jeg på at det bare blir bedre og bedre. Det er ikke lett å bade han når han klorer seg fast, og blir stiv som en stokk når vi prøver å sette han ned.  Andre som har samme problem?

  Les mer i arkivet »Mai 2015 »April 2015 »Mars 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits