• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • 2 0 1 1 - året som gikk

  Da nærmer det seg slutten på år 2011, og jeg tenkte det var på tide å mimre litt tilbake. Dette har vært et år med både positive og negative opplevelser, men for det meste positive. Men det er jo en grunn til at jeg har vært sykemeldt omtrent hele dette året, og det er nok noe jeg må ta meg god tolmodighet med. Men alle de gøye tingene som har skjedd i år, alle feriene, øyeblikkene med Madelen osv. Så jeg går ut av 2011 med en god følelse, og satser på 2012 blir enda litt bedre.
  Siden jeg hvertfall har klart et av nyttårsfortsettene mine i år, så satser jeg på to til neste år.

  Januar 11:  Første gang på ski.  En periode vi hadde dilla på ostepop.

  Februar 11:  Morsdag`s middag hos mamma.  Kim datt gjennom vinduet.

  Mars 2011:  Starten på å pusse opp garderoben min, Madelen var såå flink.  Kolig Bergenstur, med shopping og lite tid til noe som helt annet (jeg var jo med).  Lille Dan Rune kom til verden.  Kos med innebål, med pinnebrød og pølse (det kom plutselig regn).

  April 11:  Derfor bør ikke barn få leker..  Endelig var snøen borte.  Mens vi ennå hadde god bilen (haha.. ikke bry dere om vinterfelgene da).  På besøk hos Tante Ailin.

  Mai 11:  Photoshoot med Tante Malin.  Fisking på 17. Mai.  Mammakos.  Tante Malin sin konfirmasjon.

  Juni 11:  Photoshoot med Trine.  Chanel og Sassori kom til verden.  Madelen fikk den nydelige båte fra Littlegreenfactory.no  Den fine personlige boka til Madelen.  Tester vannet for første gang (hah, vet ikke helt hva jeg prøver ut der altså).  Vi hadde badminton dilla en stund.

  Juli 11:  Familie selskap i Fusa, der min stemor serverte en perfekt hjort.  Klar til sitt første veninne bursdagsselskap.  En hærlig varm sommerdag (en av de få), og Madelen ville hjelpe Besten.  Årets fiske fangst.  Oslo. Stolt jente som vant på Norway Cup.

  August 11:  Madelens første Kigurumi.  En til av de fine dagene, så Madelen nyter like gjerne en is på trappa.

  September 11:  Vi var i Tyrkia, og jeg er forresten sykt stolt over kjæresten min.  Plutselig hadde vi en kjendis med oss i bagasjen :O  Jeg fikk meg en liten bror, og Madelen fikk en Onkel.

  Oktober 11:  Jeg var enda litt brun etter sist måned.  Siste solfylte dagen. Vi lagde pizzaboller og gikk på piknikk, garantert årets beste hendelse.

  November:  Madelen ble 3 år <3  Gaver var det plenti av.  Mario Bursdag med alle vennene til Madelen.

  Desember:  Årets kalender.  Første snøen, men den holdt ikke lenge.  Litt julebakst, til tross for mye sykdom denne jula.  Pynting av juletre.  Madelen og Baby onkelen (som hun sier). Julekvelds på lille julaften.  Julemiddag ute hos mamma dette året.  Pakkeåpningen var hjemme i vårt eget hus.

  Dette ble et ganske langt innlegg, men det har skjedd en del dette året fant jeg ut. Ville gjerne dele mye mer med dere, men det blir for laaangt. Så jeg får stoppe her, men etter dette fant jeg ut at jeg har hatt et bedre år enn jeg trodde.

   

   

  Hvor mange klarte dere?

  Jeg klarte 1, så jeg er rimelig fornøyd... Ååh, har jeg glemt å si hva det gjelder? Jaa, jeg snakker om fjorårets nyttårsfortsett. Jeg rekner med de fleste hadde noen sånne? Og jeg rekner med at dere ikke har klart alle, i så fall vil jeg gratulere. Jeg for min del lagde en liste på den forrige bloggen, så jeg hentet frem igjen nå:  Jaa, altså.. Jeg har klart å slutte å røyke da, og det var hovedmålet mitt. Siden jeg klarte et dette året, så satser jeg på to til neste år. Hvor mange har dere klart?

  Kosetid + tannlege skrekk

  Idag har jeg ikke vært helt i form, er ikke direkte syk, bare litt slapp og trett. Madelen har hatt besøk av sin tante Anja, og de har lekt hele dagen. Det er nok veldig stas og ha en tante som bare er to år eldre, ikke 30 år eldre. I går slet jeg litt med å legge de, eller det er Madelen som er vanskelig da. Men idag la de seg kjempe fint sammen, og begge to ville sove i en junior seng, så det ble litt trangt om plassen.

  I morgen reiser vi til Norheimsund, fordi jeg skal til tannlegen. Jeg må innrømme at jeg gruer meg noe voldsomt. Jeg harder tannleger, og skrekken blir bare verre og verre føler jeg. Det verste er den metall pirke greien mener jeg. Men jeg må vel bare gjennom det, etter nyttår betaler jeg fullt.  Koser seg med Handy Manny på tv :) Søte!

  Hva har dere gjort idag?

  Favoritter - Sminke og hudpleie

  Tenkte jeg ville dele mine favoritter i sminkeveska med dere. Kanskje det er noen som kan få nytte av den! Først må jeg si at jeg er ingen sminke proff, men jeg sminker meg hver dag og liker og teste ut nye merker. Jeg har prøvd det meste av billigmerker, og har funnet ut at det er bare tull (det meste).

  Hudpleie:  1. Lancome Exfoliance Clarte; En super skrubb, huden blir silkemyk av den. Denne passer for normal til kombinert hud type.

  2. Dermalogica Clean Start Wash off; Denne rensen kan brukes både i fjes, på ryggen og på brystet (alle steder du har kviser). Denne funker! Jeg trodde ikke så mye på den, siden den var så billig. Men jaggu funket den på min hud. Viss du har veldig tørr hud, så anbefaler jeg den ikke (men da har man vel kanskje ikke kviser??).

  3. Kanebo Sensai relaxing mask; Dette er den mest solgte masken i verden, og jeg forstår hvorfor. Jeg elsker den, og jeg føler på en måte at huden blir mer avslappet og sirkulasjonen starter. Elsker den!

  4. Helena Rubenstein Mascara; Denne er kjempe god, og den klarer til og med og fjerne den mascaraen fra HR jeg hadde før (husker ikke navnet, men den var håpløs).  1. Estee Lauder DayWear; Dette er en kjempe god dagkrem, som er veldig drøy i bruk og varer lenge. Huden blir kjempe myk og den lukte friskt og godt. Den har også solfaktor, perfekt for sommeren.

  Ole Henriksen Fresh Start Eye Creme; Trenger jeg si mer?! Denne er favoritten av alle, og noe jeg ikke hadde klart meg uten. Den er fantastisk, og jeg får mye mindre synlige mørke ringer og trette øyne. Elsker den!!

   

  Sminke:  1. Concealer fra Glo minerals; Den salmon aktige fargen er perfekt til å dekke mørke ringer, ikke helt, men den beste jeg har prøvd så langt.

  2. Smashbox Photo Finish primer; Jeg tror ikke det finnes noen bedre primer enn Smashbox sine. Mange sier Kanebo sine er best, og de er gode, men de gir ikke den matte looken som Smashbox gjør. Denne er best!

  3. Kanebo Sensei foundation; Beste foundationen jeg har prøvd til nå, den gir et silkeglatt resultat. Jeg har den i fargen FF204 ALMOND BEIGE.  1. Vippetang Glo minerals; Denne får godt tak i vippene, og gir bøy. Har ikke prøvd så mange, men denne slå faktisk ikke en jeg hadde fra Nille da jeg var liten, hehe.

  2. Helena Rubenstein Lash Queen Sexy Black; Dette er den beste mascaraen, og den gir super lange vipper. Den er lett og fjerne, men sitter like bra hele dagen viss du ikke gjør noe med den. Drysser ikke, og er helt perfekt!

  3. Wink Eyeliner; Elsker denne, den er så lett å ta på (og jeg suger til å ta på eyeliner). Det er nett som en tykk tusj, så den er dermed lett å ha med å gjøre. Den er flytende, så man slipper å trykke liksom.

  4. Mary Kay Eyebrow pen; Denne er nok ikke den beste, men den eneste jeg har. Pinsett har jeg ikke med her en gang, for min suger. Skal kjøpe Tweeserman som er super god!  1. EOS mint; Jeg er helt avhengig av EOS! Jeg elsker både lukten, konsistensen, smaken og formen.

  2. Lancome leppestift; Fargen 203 OLDA  1. Mac Finishing powder; Dette er et must i alles sminkepung, og gjør at sminken holder hele dagen. Jeg har bare prøvd dette, men er veldig fornøyd.

  2. Glo minerals highlighter; Denne gjør en ekstra touch der du ønsker å lyse litt mer opp. Jeg syns konsistensen kunne vært litt bedre, og det kommer ganske mye ut på en gang, det er dumt.

  3. Guerlain Teracotta 4 season; Dette er det beste solpudderet jeg noen gang har hatt. Det varer kjempe lenge også. Jeg kjøpte dette i mai, og har brukt den omtrent hver dag, og det ser ikke slik ut. Jeg har i fargen 02 Brunettes.

   

  Hvilke sminke bruker dere? Noe dere har å anbefale?

  Beste musikkvideo atm

   

  Liker du den? Jeg digger den..

  And I put my glasses on  Haha, drit i øyebrynene mine da :P

  Men jeg har fått meg briller, og nå må jeg bruke dem mest mulig også. Syns jeg ble litt for voksen med dem, så jeg måtte jo gjøre noen grimaser da, hehe. Hva syns dere?

  Julaften 2011

  Jeg våknet av alarmen klokken halv 11 om morningen i går, og vekte de to andre familie medlemmene i huset. Vi måtte jo rekke butikken, og tegnefilmene. Jeg og Madelen koste oss med tv, mens Kim handlet inn det siste vi trengte.
  Vi shinet opp huset siste rest, og så var det ut til mamma og de for å spise godt pinnekjøtt. Der ute var litt av familien min på mamma sin side + faren til stefaren min. Vi spise masse god mat, og god is med bær (jeg pleier jo alltid spise riskrem, men ikke i år).

  Etter maten var det litt bildetaking, og så reiste vi hjem til oss selv. Vi ville åpne pakkene hjemme, så ble det ikke så mye stress. Hjemme ventet alle pakkene under treet, og det var klart til å sette i gang med åpningen. Men jeg som er glad i veeldig mange pakker under treet, har funnet ut at det var ikke noe for meg og bare være 3 stk på julaften, hehe. Men Madelen koste seg, og åpnet alle pakkene sine. Hun fikk besøk av nissen også, men hun avslørte han, hehe (hun bare "det var en konka benjamin nisse").

  Madelen ble ikke skuffet fordet det ikke var den ekte nissen, hun var bare glad hun fikk den radiostyrte bilen fra Cars2 som hun har ønsket seg av han. Og hun fikk en haug med andre gaver også. Blandt annet; Baby Born, Toffee hest, masse klær, Playmobil prinsesseslott, penger, godteri, iPod Touch, Bærbar DVD spiller osv. Hun fikk rett og slett nok, for å si det sånn.

  Jeg fikk en del penger, parfyme, skrubb, lue, hårkur, sokker, klær og noe lite til. Jeg har jo fått meg dataen min, og den klarte jeg jo ikke vente med til jul, hehe.  Flinke vennen som laget denne til oss :)

  Vi har hatt en kjempe fint jul, og gleder oss til å ha litt mer ferie før hverdagen starter igjen.

  Hva fikk dere til jul?

  Lille julaften

  Tenk at det er lille julaften idag, det er helt sykt. Likevel har jeg null julestemning, for været er jo ikke helt med. Idag har jeg ryddet og vasket litt, og gjort klart til besøk. Vi har faktisk klart å holde huset ryddig hele dagen, og hver gang Madelen rotet noe så var det å rydde opp med en gang etterpå.

  I seks tiden fikk vi besøk av hele min familie på pappa sin side, for å spise julekvelds. Det var kjempe koslig, og jeg må selv si jeg var flink å lage til. Det var bare helt vanlig kvelds med varme rundstykker, skiver og mye godt pålegg. Og det var kjempe koslig å spise med et fullst spisebord, med hele familie og god mat.

  Stian er blitt så stor også nå, sist jeg så han var i Madelen sin bursdag og da var han liten. Denne gangen likte han meg også, og smilte masse til meg. Madelen syns også det var stas, og skulle holde han hele tiden og hadde han i dukkevognen sin (noe hun har snakket om i flere uker at hun ville, heheh).

  Vi fikk gitt fra oss noen flere gaver, og det kom noen flere gaver under treet. Madelen gleder seg sånn nå at hun virkelig ikke vet helt om hun vil vente, hehe.. Nå sover hun da, så i morgen er det nok en glad jente som har fått julesokk av nissen. Og så skal nissen komme på kvelden også, det blir jo supert med pakke fra nissen.

  Nå skal jeg bare slappe litt av, og så er det rett i seng. Merker at det tar på å ha besøk, selv om det igrunn ikke var noe stressende. Men GOD JUL alle sammen <3

  Haha, Kim fant ut at det var en gave til han! Love juu <3

  Pyntet juletreet

  Denne uken har vært travel, og vi er enda ikke ferdig til jul. Vi nærmer oss, men ikke i mål enda. Jeg har verken hatt tid eller orket og blogge denne uken, men det kommer da et lite innlegg nå. Kanskje jeg har bedre tid etter jul, når ting begynner å roe seg litt ned. Idag har vi hvertfall pyntet juletreet, og Madelen syns det var kjempe gøy. Vi var lite perfeksjonister i år, og lot Madelen henge på alle de nederste kulene hvor hun ville. Jeg syns det ble kjempe fint jeg, og det er ekstra gøy å se Madelen kose seg og glede seg sånn til jul.

  Nå skulle Madelen og Kim en tur for å feire bursdagen til onkelen til Madelen, og når de kommer ned igjen så skal vi legge pakkene under treet. Klokken er... uups.. supermye! Men men, vi har heldigvis fri i morgen, og sover gjerne litt lengre.

  Vi skal bli ferdige med vaskingen i kveld, og Kim har lovd å vaske badet før i legger oss. Før idag så vasket jeg kjøkkenet, gangen og lekerommet til M. Nå tenkte jeg at jeg skulle slappe litt av, for jeg har super vondt i hode mitt. Orker ikke legge meg nedpå, for teppe er sammenlagt og jeg gidder ikke legge det sammen igjen.. hah!  Har dere pyntet treet?

  Redigering for dummies

  Siden jeg er helt talentløs på redigering og den slags, så har jeg funnet det perfekte programmet. Dette er viss du vil ha effekter, andre farger eller rammer på bildene. Du trenger bare å trykke på en effekt, og så redigerer programmet bildene for deg. Jeg syns dette var helt supert, bare til å få litt liv til bildene mine.

  http://pixlr.com/o-matic/

  Alle disse har jeg laget med programmet, og brukte sikkert 5 min til sammen på alle. Det er super enkelt, og jeg syns det blir bra. Hva syns dere?

  On their way

  Nå har jeg kjøpt mitt første par med Lita, og gleder meg som en liten unge. Mitt aller første par! Det ble svart i første omgang, så får jeg heller velge et mer farget neste gang jeg bestiller. Ååååh, som jeg gleder meg! Who said you can`t buy happiness? Ikke jeg hvertfall, for hver gang jeg kjøper meg noe eller får noe er jeg i skyene.
  Jeffrey Campbell

  Jeg lurer på om jeg skal bestille en liten julegave til meg selv, siden jeg har ønsket meg det såå lenge nå. Er ikke helt sikker på hvilke jeg skal velge, er jo så mange farger og fasonger. Jeg skal starte med et par Lita, men hvilken farge klarer jeg ikke bestemme meg for. Kanskje brun.. eller svart.. eller kanskje jeg rett og slett skal satse på knall rosa? eller kanskje noen med glitter på.. hehe, jeg er håpløs.

  Men en ting er sikkert, fra og med nå skal jeg begynne å samle på Jeffrey sko (haha, jeg vet jeg er veeldig sent ute).  Har dere et eller flere par Campells?

  Ikke noe gøy

  Dagen idag startet med en telefon til jobben, om at jeg ikke kunne komme idag. Jeg har tilbrakt omtrent hele natten over toalettet, så jeg har hatt en fantastisk natt. Jeg kan ikke huske sist jeg var så dårlig som idag! Det føltes som om hodet mitt skulle eksplodere av press (ikke sånn som jeg pleier å ha når jeg har migrene), og jeg har vært super svimmel. I tillegg går jeg rundt og føler at jeg må spy hele dagen. Heldigvis fikk jeg hjelp til Madelen litt utpå dagen, så da fikk jeg kvile meg litt. Håper jeg blir bedre i morgen, og at jeg er helt frisk til fredag.

  Madelen skal i barnehagen i morgen, for de skal ha nissefest. Det er jo noe hun må få med seg! Hun har nesten ikke vært i barnehagen i Desember, for hun har vært syk omtrent hele tiden. Nå har hun endelig kommet seg, og jeg krysser fingrer og tær for at hun holder seg frisk nå. Jeg prøver å ikke være så mye borti henne, for jeg vil helst slippe flere som spyr her i huset.

  Jeg tror dette har vært den verste desember måned jeg noen gang har opplevd på min 20 år. Vi har alle vært syke, og huset seg ut som en katastrofe. Jeg som er så viktig på å få bake syv sorter, har bare fått trillet ut et par marsipankuler. Jeg har lovd Madelen å lage pepperkakehus med henne, og jeg vil virkelig ikke svikte henne her altså. Så dette må vi få gjort før jul, uansett om det blir lille julaften.

  Vi skal ha besøk lille julaften, så da har jeg hvertfall litt press på meg med å få ryddet, stryke duker osv. Jeg liker press, så da får vi det hvertfall reint til jul. Og jeg skal nok klare å få tid til å pynte juletre også før selve julaften.

  Idag skulle jeg også hatt prøve fagprøve, men den ble utsatt til Mandag. Så da er det bare til å bli helt frisk til det! Og på onsdag er det siste dagen min i barnehagen. Da er det skole etter det, og jeg tror det skal bli spennende med noe nytt.

  Men nå må jeg legge meg, og bli frisk til jul.


  Julaften 09. Min søster Ailin og Madelen som nett var fylt 1 år.

   

  Hvordan ligger dere an i juleforberedningene?

  Da kom snøen igjen

  Og nå syns jeg at det kan bli til jula er over (noe som absolutt ikke kommer til å skje). Men vi har hvertfall fått tatt et par snø bilder da, og det er jo det viktigste. Jeg er fortsatt syk, så jeg holder meg for det meste i ro på sofaen, men jeg kan jo ikke det en heel dag da. Men for øyeblikket sitter jeg og ser barne tv med Madelen, noe som er kjempe kos. Noen koslige bier, med en fugl som tryller. Kan jo ikke bli bedre, hahah!

  Jeg lurte på om jeg skulle lage noen flere marsipan kuler, siden Kim har spist opp alle jeg lagde allerede. Men jeg vet ikke om jeg orker, så vi får se om det blir noe av.

  Og så må jeg jo dele marsipan kule lage bildene til dere, det har jeg jo helt glemt. Tror det var på Onsdag vi lagde marsipan, så det begynner jo å bli en stund siden. Dette var perfekt for Madelen, for hun kan være med hele veien. Når vi baker kaker eller noe annet, så er det alltid den mikseren som hun hater. Nå rullet hun og klipte marsipanen opp i maaange SMÅ biter, og det skulle forestille lilla smurfer, hehe. Kjempe søtt!


  Ønskeliste 2011  1. Jeffrey Cambell Lita shoes, ca. 900 kr, Solestruck.com
  2. Sam Edelman Lorissa, ca. 1200 kr, Solestruck.com
  3. Leopard Clutch, 899 kr, Chicy.se
  4. Md formulations face and body scrub, ca. 240 kr, feelunique.com
  5. Escada Absolutly Me 50 ml, 350 kr, strawberrynet.com (eller det dobbelte fra norske sider og butikker).
  6. GHD max styler, ca. 1250 kr, Feelunique.com

   
  1. Noen gode pelstøfler (disse er fra Bubbleroom, og koster 269 kr)
  2. Pelsjakke, 1200 kr, Chicy.se
  3. Big Sexy Hair tørrsjampo, 149 kr, Blivakker.no
  4. Helena Rubenstein Mascara, ca. 250 kr, Strawberrynet.com
  5. Skjorte, 499 kr, Chicy.se
  6. En god vippetang
  7. Lulu`s toilet bag (rosa eller svart), 399 kr, Coverbrands.no

   

  1. Tweeserman pinsett, 146 kr, Strawberrynet.com
  2. Cable knit, 599 kr, Chicy.se
  3. Stuebord Hemnes, 950 kr, Ikea
  4. God jul lysestake, 159 kr, Creme.no
  5. Vegg skilt, 69 kr, Black Design
  6. Vegglamper (trenger to stk), 249 pr. stk, Bohus  1. Home ramme, 329 kr, Black Design
  2. Bord m/fat, 349 kr, Bohus
  3. Bildeskriver, 990 kr, Netonnet.no
  4. Stort rufsete teppe (dette er fra Bohus)
  5. Rund pute, 399 kr, Sweetgifts.no eller kremmehuset
  6. Dobbel bilderamme, 149 kr, Creme.no

  Ellers ønsker jeg meg alltid penger, så kan jeg kjøpe det jeg ønsker meg selv. Og gavekort er alltid gøy!

   

  Hva står på deres liste?

   

  Brennende sofa

  Jeg er fortsatt syk, men jeg tenkte jeg likevel skulle lage et lite innlegg for dere. Ikke det at dagen vår har vært så veldig spennende, men jeg har hvartfall tatt et par bilder. Etter at jeg hadde sløvet på sofaen til klokken fire, så tok vi turen ut. Vi hadde noen sofaer som måtte bort, så vi lagde et sofa bål. Må si det brant godt!

  Sykt å tenke på hvor farlig det hadde vært viss en sofa inne hadde tatt fyr. Hele huset hadde sikkert stått i flammer på minutter! Uff..

  Men jeg fikk hvertfall tatt et par bilder, og Madelen fikk testet ut den nye regndressen og luen hun fikk i kalenderen sin. Hun fikk og sjansen til å leke litt med sand på stranden.  Hva har dere gjort idag?

  Ønsker fra Polarn O. Pyret

  Siden jeg er syk, så orker jeg ikke ta så mye bilder. Derfor blir det nok bare en kollage eller noe når jeg orker det. Føler meg ikke bra i det hele tatt idag, så det blir nok ikke noe pepperkake hus idag, litt synd. Men siden Madelen plutselig har vokst ut av omtrent alle klærne sine, så tenkte jeg at det er på tide med noe nytt. Men før jeg kan kjøpe noe, så trenger jeg litt inspirasjon, så jeg ikke kjøper feil eller noe jeg ikke liker likevel.

  1. 149 kr,  2. 249 kr, 3. 329 kr, 4. 249 kr, 5. 299 kr, 6. 249 kr, 7. 329 kr, 8. 249 kr

  Polarn O. Pyret

  Det viktigste for meg når jeg skal kjøpe klær til Madelen er at det er godt å gå med og at det er kvalitet på det. Nå ser jeg etter noe som ser bra ut også, men likevel kan brukes i barnehagen. Selv om jeg egentlig ikke liker striper, så syns jeg Polarn sine klær er fantastiske. De er utrolig gode, og de har ett eller annet med seg som jeg bare liker.

  Hva ser dere etter når dere skal kjøpe klær til de små?

  Litt julestemning

  Dette innlegget skulle jeg egentlig publisere for sånn en uke siden, men har helt glemt det. Men tenkte jeg skulle vise dere litt av julepynten vår, siden alle andre gjør det. Så her kommer noen julebilder;

  Har dere pyntet til jul?

  Ønskeliste fra Kremmerhuset

  Nå har jeg tittet litt rundt, og fant ut det har kommet mye fint på kremmerhuset sine nettsider. Så jeg laget en ønskeliste over det jeg likte best, og så jeg ikke hadde hatt noe i mot å hatt.  Hva står på deres ønskeliste?

  Noe nytt til huset

  Tenkte jeg ville vise dere det nye jeg har pyntet huset med, nemlig en fin trollhassel busk med pynt på. Har ikke nett fått så mye pynt enda da, men det kommer etter hvert. Jeg syns det ble nydelig, og jeg er jo bare super fasinert av tre. Dette var jo midt i blinken for meg, og jeg kan sitte å stirre på det i evigheter. Derfor har jeg flyttet sofa plass, sånn at jeg kan se på det hele tiden, hehe.

  Har dere trosshassel eller andre trær i huset?

  Blir visst ikke så mye for tiden

  Jeg syns det blir litt lite blogging for tiden, men jeg har ikke tid til å blogge mange innlegg om dagen. Jeg prøver på et om dagen, men er ikke alltid like lett det heller. Jeg må bare beklage, men det er uansett ikke så veldig mye som skjer i livet vårt for tiden. Det er normale juleforberedelser for tiden, og en syk jente som snakker som en gammel mann for hun er så hås.

  I går kveld var det så kaldt at jeg tenkte noen stearinlys for å varme meg. Orket ikke å fyre i ovnen bare for meg selv, så da ble det lys og koseteppe. Madelen sov godt og varmt oppe på rommet med to dyner og tre puter, så hun hadde det nok bra.

  Jeg har og hengt opp noe ny pynt i stuen, men det tar jeg og viser i morgen. Jeg syns det ble rimelig bra, så det trenger et eget innlegg.

  Idag sto jeg opp klokken 7.30, så jeg kunne gjøre meg klar til møte. Når jeg skulle vekke Madelen ringte sjefen min og sa det ble utsatt. Så Madelen sov fint til klokken 10.00, og da måtte jeg vekke henne (møtet var utsatt til 10.30). Jeg har fått vite at jeg skal begynne på skolen etter nyttår, og at jeg skal være litt rundt i forskjellige klasser.

  Nå har jeg og Madelen kost oss med litt brus, Chips og en frukt som heter "shamerom" eller noe sånt. Nå tror jeg at jeg skal prøve meg på å gå ut litt, selv om Madelen er syk. Hun har mast om denne snøen i hele dag, så jeg får bare kle henne inn i 5 lag ull og tykke klær, hehe.  Dagens kalendergave, det 3 Ole Brumm bildet i samlingen.

  Da får alle ha en flott dag, for det skal vi :)

  Helgen + liten syking

  Denne helgen har jammen gått raskt, og vi har ikke fått gjort noe som helst. På fredag var jeg dårlig og hadde kjempe vondt i hode. Så jeg sov omtrent fra jeg kom hjem fra jobb til langt på kveld. Jeg skulle egentlig på julebord med jobben, men det klarte jeg ikke.

  På lørdag hadde jeg fortsatt vondt i hode, og var ganske kvalm og uggen. Kim var også dårlig, og lå på gulvet med vondt i magen. Madelen har vært syk hele uken, og nå ligger hun med feber og helt tett nese. Vi skulle visst holdt henne hjemme en dag til sist uke, så hun ble helt frisk. Så jeg må være hjemme med henne i morgen, så får vi håpe hun blir bedre. Vi skal til legen på Torsdag, hun fikk ikke noe før det (syns det er dårlig).

  Men vi har kost oss litt også i helgen. Vi har laget Baileys-is, og kost oss med det idag. Vi har også lekt mye og kost oss med den nye smurfe filmen (tror det var jeg som var mest hektet, hehe). Jeg vil anbefale den filmen, selv om den har fått toere.  Hva har dere gjort i helgen?

  Vinn gaver hver eneste dag

  Tenkte jeg skulle skrive en liste over noen kalendere jeg har kommet over til nå. Det er helt sikkert mange flere på forskjellige sider og nettbutikker, men jeg oppdaterer etter hvert jeg finner flere. Hadde vært litt moro og vinne noe i førjulstider, hadde gjort julen enda litt bedre.

  Elkjøp`s julekalender - Her snakker vi store premeier altså.

  Britiques julekalender - Du kan vinne forskjellige sminkeprodukter og lignende.

  Filmweb`s julekalender - Her er det forksjellige filmpremier med tilbehør.

  Japan Photo`s julekalender - Forskjellige fotopremer og andre elektroniske greier.

  Kitchn.no - Du kan vinne gavekort på 1000 kr hver eneste dag, og her har de mye fint og nyttig.

  Kondomeriet`s julekalender - Mange erotiske og morsomme gaver her.

  Lefdal Elektromarked - Mange elektroniske premier med høy verdi.

  Mallo88 sin julekalender - Her er det ny luke annenhverdag, og mange fine sminkepremier.

  Norvitals Julekalender - Mange fine premier og gode tilbud på kosttilskudd hver eneste dag.

  Ringo`s julekalender - Perfekt for barna, mange fine leker.

  Rosapinkyy blogg julekalender - Mange fine sminkepremier, nye premier hver dag.

  Studenttorgets julekalender - Såå mange fine premier, og samler du nok pepperkaker kan du vinne stort.

  Hedda sin blogg julekalender - Nye fine premier hver dag.

  Lorraine sin bloggkalender - Mange fine premier.

  Økonomisko`s julekalender - Her kan du vinne gavekort på 200 kr hver dag.

  Woman`s julekalender - Mange spennende premier hver dag.

  Voksenlek`s kalender - Nye erotiske premier hver dag.

  Vichy`s julekalender - Mange fine hudprodukter og andre produkter hver dag.

  Netshop`s julekalender - Mange fine premier hver dag.

  Libris Julekalender - Vinn et års forbruk av bøker og matvarer.

  Kapphal julekalender - Ingen premier til nå, men rekner med at det kommer.

  Klikk`s julekalender - Mange fine premier, men det koser 1 kr hver dag.

  Isadora`s julekalender - Vinn fine sminkepremier.

  Eurosko julekalender - Vinn gavekort på 500 kr hver dag.

  Blivakker`s julekalender - Mange fine premier hver eneste dag, og flere vinnere hver dag.

  Intersport`s julekalender - Svar på spørsmål og vinne fine premier.

  Moods of Norway - Fine premier hver dag.

  Vi i Villa julekalender - Vinn flotte premier hver dag og du kan vinne et kjøkken verdt 100 000 kr.

  Komplett julekalender - Vinn heftige premier hver dag (som de skriver).

  Proteinfabrikken`s julekalender - Mange premier for den aktive og treningsglade.

  Mammanett`s julekalender - Mange fine premier til mor og barn.

  Br leker`s julekalender - Mange premier for barna.

  Net on Net - Dette er den kuleste kalenderen jeg har funnet, bli med å spill roulette og vinn mange premier.

  Coverbrands - Fine sminkepremier hver dag.

  Tine`s julekalender - Svar på dagens julenøtt og vinn premer.

  1001spill julekalender - Gjett dagens nisse og vinn premier.

  Ahlgrens Biler - Vinn 5000 biler og ipad2

  Akam julekalender - Vinn kamera fra Nikon og mange andre premier.

  Alma og Lukkes julekalender - Her er det mange fine premier til barna.

  Apotek1 julekalender - Svar på dagens spørsmål og vinn flotte premier.

  Barnesteder`s julekalender - Mange fine premier til barna

  Change - Hovedpremien er gavekort på 3500, og det er andre premier hver dag.

   

  Da har dere en hel del, og jeg oppdaterer når jeg finner flere. Gi en lyd om du vet om en bra kalender.

   

   

   

  Les mer i arkivet »Mars 2014 »Februar 2014 »Januar 2014
  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits