• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Litt interiør inspirasjon

  Ønsker dere mye glede i det nye året :) Godt nytt år!

  Snøbarna

  Åååh, så delig med enda en hvit dag. Jeg som ikke en gang liker snøen, men nett nå trengte vi det. Jeg hadde fra før null julestemning, men dette gjorde noe med det. Selv om julen er over, så var dette midt i blinken. Med to små barn, så setter man ekstra pris på snøen. Bare det å se de lykkelige øynene når de ser noe hvitt ute.. priceless!!

  I dag har Madelen lekt ute i snøen fra tidlig morgen til langt på dag. Hun gav seg ikke selv om hun hadde store snøballer frosset fast i håret og klumper med snø langt oppover leggene. Jeg spurte flere ganger om de var kalde, men neide, de var kjempe varme. Minato var av et annet slag, og syns det holdte i massevis med en time utendørs.

  I morgen tror jeg snøen skulle begynne å regne bort, og det er jo litt dumt. Kunne godt ha vart til rett etter nyttår i mine øyner, men det vel bare sånn det er. Vi skal på middagsbesøk i morgen uansett, og da hadde det vel ikke vært så mye tid til å være ute å leke i snøen.

   

  #mammablogg #iselinbst #juletider

  Let it snow

  Hei hei!

  Nå har det jammen kommet snø her hos oss og. Jeg hadde ikke trodd at det kom til å snø i år heller, men i går våknet vi opp til at det dalte ned og det var allerede nok snø på bakken til å skli på akebrett. Vi rakk å ta en tur ut i går før middagsbesøk, og Madelen var helt i hundre og ti. Madelen fikk seg en snøleke til jul, og Minato fikk både ski og akebrett. Han var ganske gira på å gå ut han også, men da vi kom ut nektet han å prøve noen av delene. Han skulle ikke bli dradd på akebrettet en gang, og eneste gangen han ville gjøre noe med det, var når det sto på bakken og han kunne leke at det var båt. Det hadde vært fint og snøen kunne vært her en stund, så kanskje han blir varm i trøyen etter hvert.


  I dag er det bare Madelen som har fått tatt seg en tur ut, og hun hadde besøk av tante Anja. Minato sov på dagen, og da ble det plutselig så seint. Putselig var det middagstid, og da var det allerede mørkt ute.
  Vi har jobbet litt på huset i dag, og holder på med taket på kjøkkenet nå. Kim og mamma har tatt seg av den handye jobbingen, mens jeg har helst holdt meg til litt rydding. Jeg tror de aller fleste har skjønt at jeg faktisk ikke har det i meg, jeg er rett og slett ikke noe handy av meg. Men rydde og springe rundt å lete etter verktøy klarer jeg alltids, og i dag fikk jeg en del på plass oppe. Det er så mye kaos når alt vi eiger skal inn på et par rom, og hver gang jeg skal finne en liten ting, så leiter jeg gjennom alle kassene som er plassert oppå hverandre.

  Jeg gleder meg så utrolig mye til å få ferdig huset vårt, men det er så mye som skal gjøres. Jeg hadde faktisk ikke trodd at det ville være så mye jobb med det, men når alt av vegger og tak er skjeive så blir det sånn.

  Har dere snø?

  Julaften 2014

  Hei hei!

  Nå er det to dager siden julaften, og alle gavene ligger strødd rundt oss. Det er så mange gaver, og nå når vi ikke har noe hus å bo i selv, så er det fullt kaos. Jeg har ikke vært helt frisk disse dagene, så jeg har omtrent ikke gjort noen ting.

  Vi hadde en fin julaften, selv om det ble en del stress. Vi var våkne alt for lenge dagen før pga. det var noe som måtte gjøres, og det resulterte i at jeg sov alt for lenge på dagen. Når jeg stod opp var det bare å hoppe i dusjen, og finne klær og sminke. Ungene var godt fornøyd med barne-tv og julesokken sin, så de holdt seg i det minste rolige en stund.

  Kim hadde funnet ut at vi skulle gå i kirken, og det er noe jeg aldri har gjort på julaften. Først skulle vi alle gå, men så fant vi ut at Minato måtte sove og Kim skulle være hjemme med han (for han hadde noen papirer som måtte leveres). Når vi skulle gå så fant jeg ikke skoene mine, og vondt i hode hadde jeg og.. Så da endte det med at Kim reiste med Madelen, og alle var super stresset.

  Når kirken var ferdig, så var alt stress glemt. Etter en liten stund var julemiddagen klar, og vi inntok bordet. Det ble servert pinnekjøtt, lutefisk, melkesuppe og et par pølser til den super kresne Minatoen vår. Madelen elsker pinnekjøtt, men Minato tar ikke sjansen på å smake en gang.

  Etter maten var det pakke åpning, og gjett om det var to stykker som var utolmodige før vi skulle begynne. På første pakken reiv de av papiret begge to, med store øyne og et stort glis. De var raskt klar for en ny, og uansett hvor mange pakker det var under det treet, så brukte vi ikke så lang tid på å åpne.
  Jeg blir alltid stresset av å åpne pakker.. jeg liker best at vi tar en og en, og at vi får se hva den andre får, men når noen er super opptatt av at alle skal få gaver i rekkefølge så blir det stress. Viss det er noen som ikke har fått på en stund, så leter man under hele treet for å finne den rette.  Bilde kvaliteten er skikkelig crap, men jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal få tatt bra bilder inne i et mørkt brunt rom. Viss jeg har blits blir det mørke bilder, viss jeg ikke bruker blits må jeg ha så lave tall at alt må være helt i ro (likevel blir bildene orange-ish).

  Viss noen har tips til hvordan jeg skal ta bra bilder inne, så skrik ut :)

  Lillejulaften

  God kveld!

  Nå er det selveste julaften som står for tur, og vi gleder oss. I dag har vi fått unna det siste av forberedelser, og faktisk rukket å sett litt julefilm også. Pappa og to av mine søsken var innom på besøk for å levere over gaver, og se litt på huset (de har ikke vært der siden i sommer). Det ble en ganske kort visitt, men vi skal besøke dem i romjulen en dag.

  Jeg ble og med på litt julevask, men jeg la meg til slutt på sofaen for jeg hadde så vondt i hodet. Etter et par timer med søvn midt på dagen våknet jeg opp til nattasangen fra Månetoppen. Da var det plutselig på tide med litt kveldsmat, og å prøve å roe ned to hypre unger so gleder seg til den store dagen (eldste er verst, og mini henger seg på uten å helt vite hva som er så spennende).

  Etter mat fikk vi lagt en god del av gavene "under" treet, og sett enda mer på film. Det ble litt sent i seng, og de kunne nok fint vært våken lenger de i dag, men for å unngå sutring i morgen var det på tide å komme seg i seng.

  Nå har nissen vært på besøk med godteri i sokken, så nå gjenstår det vel bare å legge seg.

  Jeg ønsker dere alle en god jul!

  Juletrefest og forberedelser

  Nå er klokken over 12, og det er faktisk lille julaften allerede. Siden vi alle bor oppå hverandre her for tiden, så er det vanskelig å få ting gjort, og at det faktisk holder seg bra. Jul blir det alltid så klart, men stress skal det bli i morgen kjenner jeg. Vi har likevel rukket å gå på juletrefest på skolen og vi har pyntet juletreet. Madelen sin klasse sag julesanger på scenen, og jeg blir så klart kjempe stolt over den lille jenta mi.

  På hus fronten har det ikke skjedd så veldig mye nett i dag, men vi har hatt besøk av snekkerene da, og de holder på med inngangspartiet. Vi har og fått opp de siste spottene på oppsiden av huset, så nå har vi nok lys til å unngå å trakke i alle søledammene og gjørmen som er utenfor huset vårt. I morgen får vi mest sannsynlig et stort speil opp på badet, og litt annet.

  Vi blir ikke ferdig med badet til jul slik vi håpet på. Vi mangler 3 enkle plater med mosaikk fliser, og de får vi ikke før etter nyttår. Men vi hadde uansett ikke flyttet hjem med det samme badet var ferdig, for det er fortsatt mange andre ting som er greit å få klart før vi flytter inn. Nå bor vi så pass nærme huset vårt uansett, og da gjør det veldig lite om vi ikke sover der nå.

  Madelen: Skjørt - Burberry // Genser og strømpebukse - POMPdeLUX // Cardigan - Claire // Sko - Eurosko

  Minato: Cardigan - Ralph Lauren // Bukse - Zara // Skjorte - Hm // Sløyfe - Mini a ture // Sko - Eurosko  Hva har dere gjort i dag?

  Det vanskelige sofa valget  Nå nærmer det seg tid for sofa kjøp, og jeg har begynt å tenke litt. Først var jeg sikker på at jeg skulle ha Howad sofa, sjeselong og stol, men nå er jeg litt usikker. Jeg syns det er fint med hjørnesofa også, så da er jeg plutselig litt usikker.


  Hva ville dere valgt? Hvilken sofa har dere hjemme?

   

  Nytt tema på barnerom

  Minato har blitt stor gutt, og vi har endret tema på rommet hans. Vi er ikke ferdig med det enda, men noe er på plass. Jeg tenkte jeg kunne vise et par bilder, og mer kommer senere når alt kommer på plass. Vi har gått bort fra baby blå, og gått over til sort/hvitt tema. Noen blå og røde detaljer er det inni mellom, men det er bare søtt. Vi har malt ene veggen hans helt sort, og den kaller han monster veggen (han er veldig opptatt av monster og dinosaurer for tiden).  Lampe - Ellos // Prikker - Ferm Living / Seng - Rafa Kids (mer info kommer senere)

  Fliser på bad

  Hei hei!

  Jeg sa jeg skulle prøve å få tatt noen bilder av badet, og jammen greide jeg å få gjort det også. Jeg fikk ikke tatt før det var mørkt ute, og rot er det over alt (men det følger vel med oppussing?).
  De er ikke helt ferdig med å flise enda, men det nærmer seg. De minste mosaikkflisene var viss vanskeligere enn de hadde trodd, så da blir det litt ekstra tid med dille arbeid. Det har kommet fuger på to vegger, og det ser så bra ut syns jeg.
  På bildene ser det ut som om gulvet er mørkere enn veggene, men det er samme farge. Siden jeg bare hadde noen arbeidslamper til å lyse med, så ble det sånn. Gleder meg veldig til å vise ferdig resultat altså. Dusjen får dere bilde av senere, fordi flisene var nett lagt, så jeg turte ikke gå inn.

  Andre som pusser opp bad?

  #mammablogg #interiørblogg #fliser #bad #interiør

  Still alive - update

  Hei hei!

  Jeg tenkte å skrive et lite innlegg i kveld, bare for å vise at jeg faktisk lever enda. Jeg vet jeg har vært borte en alt for lang stund nå, og det må jeg bare beklage. Det har vært så mye den siste tiden, og det blir det nok fremover også. Jeg ser at mange av dere er innpå hver dag enda, så det er gøy å se at dere ikke gir meg helt opp enda.

  På fredag fullførte jeg et kurs jeg har tatt siden i sommer, så nå er jeg klar for å starte bedrift. Jeg skal starte nettbutikk med barneklær, og har enda mye igjen før jeg kan starte opp. Det er mye planlegging, og alt må skje i riktig rekkefølge. Jeg må ærlig si at jeg trodde det var lettere enn hva det faktisk er, men jeg er bestemt på at dette skal jeg klare.  Når det kommer til husprosjekt, så står det jo på fullt hele dagen. Det er mye som skal gjøres, men det går i det minste på frem. Nå for tiden bor vi hos svigerforeldrene mine, så nå er vi 9 stk i samme hus på en vanlig dag, og kanskje opp i 11-12 i helgene. Jeg kjenner jeg gjerne vil hjem i vårt eget hus, men det er ikke noe å bo i enda. Badet skal i grunnen bli klart til jul, og vaskerommet blir ca. klart (mangler bare innredningen som kommer andre uken i Januar).

  Barnerommene er så å si klare, men jeg blir likevel aldri helt fornøyd med innredningen. Kjøkken kommer og i andre uken i Januar, men det er en del annet som og må på plass før vi får det opp. Siden vi skal ha stue og kjøkken i et, så må gulvet legges over alt på en gang.  Jul er det ikke så mye av hos oss i år, og jeg har null jule følelse. Jeg har laget kalender til ungene, og holder enda på med julegavene (jeg som pleier være ferdig i starten av November). Jeg som alltid lager 7 sorter, har i år bare laget pepperkaker og risboller (av deig fra Ikea), og julepynt har vi ikke laget noe av. Jeg syter og klager hele dager for at jeg ikke får ha nissene, og jeg høres nok ut som den babyen.. men altså.. jeg er jule menneske delux. 

  Men noen juleting har vi i år og. Jeg ser barne-tv hver dag, og viss ungene blir lei, så må de hvertfall være stille sånn at jeg får se, haha.Vi har og laget søtgrøt i dag (bare 10 dager forsinket).  I morgen skal jeg prøve å få tatt noen bilder av huset vårt, og jeg vil gjerne vise badet til nå (jeg må se det litt an i morgen.. tar ikke bilder viss fliseleggeren er der hele dagen). Jeg skal prøve å bli litt flinkere til å blogge nå fremover, siden jeg nå er ferdig med kurset. Jeg har ikke lenger innleveringer hver uke, men jeg har uansett mye planlegging foran meg, og mye jobb.

  Hvordan er deres juletider i år?

   

  #mammablogg #interiørblogg #instagram

   

   

   

  Les mer i arkivet »Februar 2015 »Januar 2015 »Desember 2014
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits