• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Dress up

  Hei hei!

  Nå syns jeg det var på tide med et blogg innlegg igjen. Det har blitt en stund mellom hver gang nå, og det beklager jeg. Jeg mister litt gnisten inni mellom, og så er det tusen andre ting som og skal gjøres her. Jeg skal prøve å bli flinkere fremover, og jeg må huske å ha kameraet med meg litt oftere. Dere kan godt komme med forslag til hva dere vil lese om her inne og, så kanskje jeg får litt mer motivasjon.

  Sist helg var det konfirmasjon, og da var det på med finstasen. Jeg klarte å bli syk, så jeg lå hjemme under et teppe, men de andre fikk i det miste gå. Det ble ikke bunad på enda, for vi rakk ikke gjøre det klart for i år (det får vente til 17.mai). Minato hadde på seg en matros dress han fikk av farmoren sin, og Madelen hadde på seg Mole of Norway kjole.

  Om 16 dager reiser vi til Paris for noen dager, og det gleder vi oss veldig til. Kim skulle egentlig være med, men så måtte han på jobb, så da blir min søster med. Det å reise alene med to barn og mye bagasje fristet ikke så veldig. Vi skal reise med et vennepar og, men de har og en liten med seg som de skal passe på.
  Jeg tror uansett det skal bli en bra tur. Det blir både Disneyland og DisneyStudios, og så får vi se hva vi finner på resten av turen. Jeg må hvertfall innom Sephora, for nå har jeg omtrent ingen sminker eller hudprodukter igjen.

  Skal dere noe spennende i nærmeste fremtid?

   

  #mammablogg #reise #paris

  Nyttårs outfit  Madelen: Skjørt - Dolly by Le Petit Tom // Genser - Gaudi // Strømpebukse og hårbøyle - Hm

  Minato - Fullt antrekk fra Hm


  #nyttår #mammablogg #outfit

  Madelen 180914

  Hei hei!

  I dag har vi endelig internett igjen, og det er så godt. Jeg har til og med fått litt energi i dag, så jeg har orket å male litt. Ikke på topp, men litt bedre enn det har vært de siste dagene. Kanskje det var internett abstinenser? hehe.. neida, det ville vært litt i det meste laget rekner jeg med.

  Cardigan, genser, strømpebukse - Memini // Skjørt - Aya Naya (?) // Strømper - Zara // Sko - Timerland

   

  #outfit #mamma #mammablogg #antrekk #iselinbst

  Dusky Pink


  Elsker den nye rosa lace kjolen til Madelen. Den er fra Zara (som omtrent halve garderoben hennes er).

  (skoene er fra UGG Australia)  Minato: Nye sko - Nike AirMax // Bukse og cardigan - Zara // T`skjorte - Lacoste


  Jeg leter etter noen fine knestrømper og og strømpebukser til Madelen i fine høst farger. Noen som vet hvor jeg kan finne? Aller helst i ull også :)

   

  #antrekk #ootd #zara #mammablogg #mamma #barneklær #ugg #nike

  Too much

  God kveld!

  Jeg må si det er fulle dager for tiden altså, ikke mye tid til sommerferie her i huset dette året. Jeg skal ikke klage da, vi får nok et fint hus til slutt, og det teller da som noe. Når man har spikring, maling, studier, unger, mer maling, migrene, lekser, planlegging og enda mer migrene om en annen så blir det travelt, hehe. Jeg gleder meg utrolig masse da, men nett nå vet jeg ikke hvor jeg skal begynne. Jeg har fått i oppgave å pakke ned hele huset før Kim kommer hjem, og det er jo en grei jobb.. men hvor i alle dager skal jeg gjøre av alle tingene da?! Jeg finner vel ut av det og til slutt.

  I dag har Madelen og Minato vært litt med farmor og oldermor, så jeg kunne snakke med veilederen min på kurset jeg tar. Så nå har jeg fått nye lekser til neste uke, og det er ikke like enkelt som videregående har jeg funnet ut. Segmentering, er det noen som er flinke på det eller? Hvor finner jeg statestikker på barneklær osv? Jeg må si det er mer å tenke på enn hva jeg først trodde når man skal starte noe eget.
  Etter å ha søkt med opp og ned på google i dag, så hadde jeg så vondt i hodet at jeg ikke orket å male et strøk på Madelen sitt rom som jeg skulle. Da ble det heller til at jeg la litt mer planer for badet vårt, og jeg tror jeg har funnet ut hvilke fliser vi skal ha i dag.  Vest - Zara // Genser - Butikk Rappongi Hills // Bukse - Cubus // Sko - Converse

  Genser - Mini Rodini // Bukse - Hm // Sko - Converse

   

  I morgen skal vi en tur til Husnes sammen med svigermoren og svigerbroren min. Jeg tror faktisk aldri jeg har vært der, selv om det bare er en time unna, så det blir spennende. Jeg vet ikke helt hva vi skal, men jeg tenkte å gå på Kid å se etter gardiner til Madelen sitt rom, noe mer har ikke jeg på min plan. Ungene får seg hvertfall en liten tur, så de slipper å bare gå her hjemme.


  Andre som begir seg ut på alt for mange ting på en gang?

   

   

  Mini style  Skjorte - Hm // Shorts - Zara // Sløyfe - Ugler i mosen (lokal butikk) // sko - Akid brand  I går var vi i bursdag til skjønne Celine som ble hele 1 år. Da måtte vi så klart pynte oss litt, så Minato fikk prøve den nye sløyfen sin og litt voks i håret. Han elsker de nye skoene sine, fordi han klarer å få dem på selv, så de går til alle antrekk for hans del. Madelen kom rett fra overnattig, så hun gikk like greit i det hun hadde på seg. Peplum topp kan jo brukes til hverdags og til selskap, så den passet fint at hun hadde kledd på seg.

  Andre som har testet skoene fra Akid?

  Yellow tutu

  (innlegg fra 8. Juli)

  IMG_9934maddyki

  Nytt tutu skjørt på zara salg (toppen er og på zara salget nå, men den er kanskje utsolgt).

  PicMonkey Collageskirt

  PicMonkey Collagemorell IMG_9978boygirl

  «gi litt plass her da, søs» .. haha, søtingene!

  IMG_9928kids IMG_0012hide IMG_0008kdsalødklsøa

  Nydelig dag i dag! Sånn som dette kan det godt holde seg lenge altså, for dette er skikkelig sommer.
  Til tross for maks to timer med søvn i natt, så tror jeg denne dagen blir topp. Nå gjelder det bare å ikke sovne på dagen i dag, for da blir det nok lite søvn neste natt også.

  Barnelatter og glede

  God kveld!

  I dag startet vi dagen veldig greit, og for en gangs skyld klarte jeg å stå opp uten at noen dro meg opp. Siden jeg har vært så sliten i det siste, så har ikke Kim hatt sjansen til å sove noe særlig. Så i dag kunne jeg endelig være snill å ha han sove et par timer ekstra, siden han uansett skulle jobbe hele dagen. Jeg passer søstera mi i helga, så jeg måtte uansett stå opp.

  Vi har kost oss på stranden i dag, og har faktisk tilbrakt hele 5 timer der nede. Det er utrolig greit å bo noen meter fra stranden, da trenger man ikke planlegge i hytt og pine hva man skal ha med osv. Vi tar bare turen opp til huset om vi har glemt noe eller må på do. Siden vi har naust og, så lar vi bare alle badelekene ligge der nede, så slipper vi å tenke på det også.

  Kim har vært opptatt med jobbing i hele dag, og jeg syns faktisk litt synd på han i dette fine været. Spesielt når han står inne i varmen å river tak, og er full i glassvat(?)! Nå har vi hvertfall fått alt klart til at vi kan sette opp nytt sikrikgsskap i morgen, og det skal jammen være godt å komme i gang med det. Nå er det bare øverste etasje i første omgang som skal byttes alt på, men kanskje vi fortsetter neste helg.

  I dag kom endelig pakken fra Mini X Style, og den har jeg gledet meg veldig til. Oppi låg det to fine par med sko, solbriller og en koslig hilsen.


  Prinsessen i Jumpsuit fra Mini Rodini, nye sko fra Akid og Solbriller fra Sons and Daughters (jeg skal ta bilder av skoene deres en annen dag, for de er perfekte).  Minato har fått seg litt nye strikkeplagg fra farmoren sin, en nydelig genser og en stilig bleie truse. Han har og fått seg en vakker gul strikke jakke, men den var litt for varm for i dag. Den passer jo perfekt til støvlene hans da, så det blir gøy å prøve.

  Diablo.. eller Blablo som Minato sier :P

  Små ting, store gleder! Dette må være noe av det beste med å være mamma, det å se et lite barnefjes, så utrolig glad og lykkelig. Tenk at noe så lite som å snurre litt rundt kan skape så mye glede. Han ville bare om igjen og om igjen snurre rundt med tante Lene.. fantastisk <3


  Er det flere som har hatt nydelig vær idag?

   

  Interiør shopping og frekke folk

  Hei hei!

  Jeg er super sliten i dag, og vet ærlig talt ikke hvorfor. Sånn ut i fra hvor mye jeg faktisk har gjort i dag, så burde jeg hatt energi til tusen. Jeg har fortsatt vondt i foten, og klarer ikke gå uten å halte, så det er litt begrenset hvor mye jeg får til. Men det er da mye planlegging jeg kan gjøre fra sofaen da hvertfall..

  I dag tidlig hadde vi enda en sementbil i tunet, eller to faktisk. Nå er veggene på nybygget ferdig støypte, og jeg skal ta flere bilder når forskalingen er fjernet. Minato synes så klart at dette er kjempe spennende, og står i vinduet og følger nøye med. Det at det er snekkere utenfor er jo og spennende, så han må ofte opp i vinduet for å banke og vinke til dem.

  Madelen våknet så klart med betennelse på øye sitt i dag, så hun hadde et øye som meg og et som Kim, haha. Men hun sa det gjorde så vondt, så da gikk vi til legen med det samme for å få dråper. Hun er super flink å ta dem på. Det er ikke noe gøy når barna hylskriker når de skal ha medisiner!  Etter en legetur, så fikk Madelen være hjemme med tante Lene, og så reiste vi og Minato for å kjøpe inn diverse til oppussingen. Vi har kjøpt lamper til øverste etasje, unntatt til våres rom (jeg har sett meg ut en de ikke hadde der). Det er greit å få det på plass i helgen siden det elektriske i øverste etasje skal skiftes da. Vi fikk og bestillt gulv til alle ganger og trappen, og til Madelen sitt rom. Dører til øverste etasje ble og bestillt i dag. Ellers fikk vi kjøpt inn diverse maling, verktøy og andre små ting vi trenger.

  Da vi skulle spise i dag, så traff vi på noen skikkelig frekke folk. Jeg og Minato skulle finne oss en babystol som han kunne sitte i, sånn at han nådde opp til bordet. Plutselig hopper en mann foran oss, og bare tar stolen foran øynene våre. Han såg jo så klart at vi skulle hente den! Og når vi snur oss så er det en jente på omtrent Madelen sin alder han prøvde å presse nedi. Jeg syns det er helt vanvittig frekt.. tenk om vi skulle tatt en stol bort fra noen som kommer med en baby, for at Madelen skulle sitte i den.. Noen folk eier ikke respekt!

  Lue - Little Pieces // Genser - Zara // Strømper - Little Pieces // Shorts - Zara // Støvler - Hunter (Lille Martine)


  Lue - Cubus // Vest - Zara // Cardigan - Zara // Bukse - Zara // Støvler - Hakka (japan)
  Hva har dere gjort i dag?

  Gårsdagens Madelen

  Hei hei!

  Nå har jeg kommet tilbake til blogg.no (noe som alltid skjer når jeg skal prøve noe nytt). Jeg har vært borte her fra i 4 måneder, og meste parten har jeg hatt bloggpause. Nå når jeg begynte å blogge igjen fant jeg ut at alle bildene jeg hadde på denne bloggen ikke hadde fulgt meg over på den andre. Nå er det vel ikke noe mer å prøve ut tror jeg, så om jeg skal over på noe annet en gang, så blir det ikke før jeg satser på eget domene en gang (om det noen gang kommer til å skje). Jeg trives godt her, og det må jo være en grunn til at jeg alltid vender tilbake. Nå har jeg faktisk blogget siden 2009, og den første bloggen min opprettet jeg her.

  Til de som ikke har fulgt meg mens jeg var på familieprat, så skjer det ganske mye her nå. Vi er kommet i gang med renovering av huset, og i morgen kommer sementbil og skal lage veggene på nye bygget. Jeg kommer til å dele mange bilder fremover, og jeg gleder meg som en liten unge til at ting blir klart.
  I morgen skal vi reise å kjøpe inn diverse gulv, vegger, dører, lamper osv.


  Slenger med et bilde av gårsdagens Madelen antrekk og! Hun ville være japansk jente sa hun, hihi. Første gang jeg prøvde meg på å sette på sånne donut i håret.. fikk det til på en måte da -_-

  Kjole og vest - Zara // Sko - Timberland // Genser - Creamie // Strømpebukse - Melton


  Q: Er det noen som vet hvordan jeg kan kopiere innleggene mine fra familieprat og over her, og hvordan jeg får riktig størrelse på bildene når de kommer her?

   

  Søndages antrekk

  Hei hei!

  Tenkte å vise dere gårsdagens antrekk på barna. Madelen sitt var selvvalgt, med favoritt buksen så klart. Minato fikk prøve den hjemmelagde genseren sin. Madelen fant frem solbriller, og begge var villige til å være med på en liten shoot. Madelen er så stor nå, at hun er med å velger ut bilder til bloggen selv. Det er veldig viktig for henne at hun ser tøff ut (det hun definerer med tøft da vel og merke).


  Genser - Hjemmelaget // Skjorte - Hm // Bukse - Hm // Solbriller - Cobrasnake shop  Genser - Hm // Favoritt buksen - Zara // Solbrriller - Corbrasnake shop .. Lappen i pannen har hun hatt siden fredag, og hun fant den i støvelen sin.

  Madelen gleder seg veldig til å begynne på ballett, så dette er ikke en uvanlig stillig å finne henne i. Det går i ballett dans hele dagen her.

   

  Ha en fin dag :)

  #mammablogg #outfit #barn #ootd #ballett #fashionkids #antrekk

   

  Dagens antrekk

  I går var jeg og Madelen i bursdag til en veninne av henne, så da måtte hun pynte seg litt. Hun har gledet seg veldig til å få bruke den blomstrete kjolen fra Paul Smith, så det fikk hun i går.
  Det var grått og trist i går, så det ble støvler og varm jakke til.

  Vakreste prinsessen min passet denne kjolen perfekt. Desverre har hun så lite strømpebukser i de rette fargene, at det var denne i ull som passet best. På tide å gjøre noen flere strømpe kjøp tror jeg.

  Lue - Name it // Jakke - Ver de Terre // Kjole - Paul Smith // Støvler - Hunter .... og tussi så klart :)

  Madelen har fått for seg at hun skal se sint ut på bilder, for da ser hun tøff ut. Det er ikke kult å smile på bildene, for alle de tøffe ser sint ut. Klarer heldigvis å snike meg til noen smile bilder innimellom også.

   

  Det var jo Valentinesday også i går, så jeg ble overrasket med tente lys og ost og kjeks. Siden han alltid glemmer sånne dager, og ikke er romantisk en plass, så ble jeg overrasket. Det varte ikke så lenge da. Jeg var kjempe trett etter gårsdagen når jeg bare klarte sove et par timer, og i tillegg hadde vi både unger og noen andre som kom innom, hehe. Er vel sånn det er i virkeligheten, selv om jeg skulle ønske det kunne være som på film.

  I dag har jeg og Kim vært forlovet i 7 år i dag faktisk, så det er vel på tide å gifte seg snart. Jeg føler ikke egentlig at det gjelder lenger, siden det har gått så lang tid og vi var så små når det skjedde (visste jo ingenting da). Det blir feiring med å være barnevakt for mine søsken, og rydding av huset i dag.  Såå, når er det på tide med rydding som dere ser.

  Hva skal dere i dag? Feiret dere noe i går?
  Nothing to say

  Hei hei!

  Nå var vi allerede kommet til Onsdag, og jeg føler at jeg ikke har fått gjort noe denne uken. Jeg har ikke vært helt på topp, og da blir man trett og sløv. Jeg har fått tatt bilder av alle brukbare babyklærene og lagt dem ut på finn da, og det tok faktisk halve dagen i går. Tenker å få unna det meste før vi fikser huset, så vi kan starte med blanke ark. Det frister lite å flytte inn i nytt hus, og ta med oss alt rotet vårt.

  Jeg føler det skjer veldig lite i hverdagen nett nå, så jeg kommer ikke på så mye å skrive om. Det er jo veldig lite spennende å høre om at vi spiser, går på do, ser på tv osv. Madelen og Minato er i barnehagen nå, så de skal snart hentes. Jeg har og fått pakke i posten i dag, så da venter en liten nyhet til barnerommet til Minato. Jeg skal ta nye bilder av rommet hans når den er kommet på plass.  Madelens antrekk; Bukse - Levis // Genser - Juicy Couture // Skjorte - Hm // Skjerf - vunnet i konkurranse  Og så slenger jeg med et lite bilde av Minato i forgårs. Han elsker å være på lekeplassen deres, og nå sklir han sklien alene (vi tar i mot da).

   

  Dere som leser bloggen min fast, hvorfor leser dere den?
  Noe spesielt dere liker å lese om?

  Dere andre, hva ville dere lest om her inne?

  Madelen`s outfit  Tights - Kappahl // Genser - Cubus // Skjerf - Grubbies // Veske - Syden // Jakke - Zara // Lue - Name it // Sko - ugg

  Her er onsdagens Madelen outfit, var hun ikke bare hærlig? Elsker den kåpen, den er så fin!
  Hun måtte pynte seg litt ekstra på onsdag, for hun skulle være med meg til frisør og besøk til veninnen sin. Vi fikk til og med kjøpt et par ting på salg denne dagen, og det skal jeg vise til dere senere.

  Nå skulle vi egentlig vært i København, og jeg skulle snart ut på shopping, men sånn ble det ikke. Da vi kom hjem på onsdagen begynte jeg å spy, og sånn holdt jeg det gående et døgn. Madelen spydde en del ganger i går, og Kim ble og syk utover kvelden. Så i stede for å kose oss på tur, så sitter vi her og ikke orker noe som helst. Dagens høydepunkt er at jeg har fått i meg bittelitt mat i dag. Heldigvis er ikke Minato blitt syk, så jeg håper han slipper unna. I dag tenkte jeg å trøste meg litt med litt nettshopping, siden det ikke ble noe tur på oss. Jeg hadde virkelig gledet meg til den turen!  Minato er en skikkelig veske gutt han også, så viss han ser en veske er det rett på armen med den. Så søt!  Hva skal dere gjøre på i helgen?

  Gårsdagens antrekk  Bukse - Hm // Genser - Lindex // Skjorte - Hm // Strømpebukse - Ugly // Jakke - Zara // Sko - RAP  Genser - Hm // Vest - Juicy Couture // Skjørt - Cubus // Stømpebukse - Hm // Veske - Accessories

   

  Jeg elsker når jeg har tid til å kle på barna med fine klær, det er jo så gøy. Madelen elsker å pynte seg, og når hun får ha med seg en veske er hun super fornøyd. Dette var klærene de brukte i bursdag til tante Emelie i går, så da ble det favoritt skjøtet til Madelen igjen. Sveisen valgte hun selv, for hun skulle ha Japan hår som hun kaller det.. haha.

  Er de ikke bare hærlige? :)

   

  Nyttårs outfit  Skjørt - Cubus // Pelsvest - Juicy Couture // Genser - Claire  Bukse - Hm // Skjorte - Burberry

   

  Jeg har jo ikke fått postet antrekkene deres etter nyttårsaften, så da gjør jeg det like godt nå. Det ble ikke supergode bilder i mørket, men det får bare være.

  Hva syns dere?

  Dagens Minato antrekk

  Body - Hust and Claire // Selebukse - Hjemmelaga // Strømpebukse - Mittrom (nestun)


  I dag våknet jeg med Migrene, så klarte ikke komme meg på jobb. Etter noen timer på sofaen, så fikk jeg unna litt her hjemme hvertfall. Har pakket inn noen resten av kalendergavene og noen julegaver, og lagt sammen litt klær.

  Nå er det snart middagstid, bare å vente på resten av familien nå. Det passet meg ikke super bra å ha vondt i hode i dag, for vi har et hus å gjøre klart for to selskaper i helgen. Det skal nok gå bra uansett siden jeg har en så flink samboer.

  Jeg skal prøve å få tatt en haug med bilder, og dele litt mer dere i helgen. Skal prøve meg på Barbie kake, så vi får se hvordan det går.

   

  Noen som har laget Barbie kake før? Noen tips? Oppskrifter?

  Antrekk - 281013  Jakke - Zara // Kjole - Memini // Sko - Ponny

  I går tok jeg verdens nydeligste bilder av denne beste jenta i verden. Er hun ikke bare hærlig?

   

  Hva syns dere om gårsdagens antrekk på Madelen?

  Madelen`s outfit + enda syke

  Før helgen, og før vi ble syke, så ville Madelen at jeg skulle ta bilde av klærene hennes. Hun var så stolt, for hun syns hun hadde satt sammen fargene så bra. Til vanlig hater hun rød, og kaller det blodfarge. Hun passer det utrolig godt da, så jeg er glad hver gang jeg får på henne noe rødt.Hun skulle så klart ha på seg fotballskoene sine, som og da er de eneste røde skoene hun har.  Sko - Umbro // Bukse - Cubus // Jakke - Cubus // Lue - den ble vunnet i en konkurranse

   

  Jeg må bare beklage at jeg ikke har fått blogget noe i helgen. Både jeg og Minato har vært dårlige hele helgen, og er det enda. Feberen til Minato har gått ned, for nå ligger den bare på 39,5 før paracet. De andre dagene har det vært 41,5 før vi har fått i han paracet, og han har vært helt slapp. Han har ikke spist noe siden fredag, men han drikker heldigvis en del. Han har og hatt ca. en time til sammen om dagen der han har vært helt feberfri, og da har han vært en helt annen gutt. Da har han fått i seg litt chips også, og bare det har gitt han litt ekstra energi.

  Jeg måtte så klart også bli skikkelig syk, jeg har ikke satt så høy feber som Minato, men jeg har for det meste ligget på sofaen. Jeg slapper av i dag, og håper på å fri frisk til jobb i morgen.

  Når vi er friske skal jeg blir flinkere her inne :)

  Antrekk - På Minato  Her er dagens Minato! I dag har han hatt på seg; Genser - Memini // Selebukse - Lillelam // Lue - Lillelam // Sko - Ecco (kjøpt på Trendsales faktisk)

   

  Hva syns dere?

  Stikkord:

  Antrekk - Minato 021013

  Cardigan - Memini (guttelus) // Bukse - Hm // Ullstilongs - Polarn O Pyret

  Hva syns dere om mini sitt antrekk for dagen?

  Antrekk - Madelen`s

  Sko - Ecco // Vinterjakke - Ticket to heaven // Cardigan - Cubus // Kjole - Lipstikboutique // Genser - Creamie

  I dag fant jeg rett og slett frem både vintersko og tykkere lue. Syns det er så kaldt om dagene.. ikke det at det er så rart i og med at vi nermer oss Oktober alt. Nå er jeg endelig godt i gang med julegavene, og idag kom det faktisk to pakker i posten. Den ene skal tilbake, det var Mini a ture jakken til Madelen, for jeg likte ikke fargen.

  Hva syns dere om antrekket til Madelen?

  Sneakpeak - morgendagens antrekk  Madelen har barnehage dag i morgen, for hun skal begynne å gå torsdager. Det er da de har 5 års klubb, og da er det litt greit for henne å få være med på det. De har også bading de dagene, og det hadde hun gledet seg til i hele fjord.

  Kjole - Lipstikboutiqe // Cardigan - Cubus // Genser - Creamie  Minato har hjemme dag, så da blir det gode joggeklær i morgen. Disse er så fine, så det passer både til hjemmebruk og barnehage! Jeg tenkte jeg kunne finne frem hans klær også i dag, siden jeg likevel skulle finne til Madelen. Det er egentlig bare før det er barnehage jeg pleier å gjøre ting klart dagen før.

  Bukse - Polarn O Pyret // Genser - Polarn O Pyret // Ullbody - Cubus // Ulllongs - Pierre Robert // Sokker - Hm

  Er det andre som pleier å gjøre ting klart dagen før når det er jobb/barnehage?

  Antrekk - Barnehageklare

  Siden det var noen som spurte om jeg kunne ta et bilde av Madelen med de nye klærene på, så tenkte jeg at jeg skulle nytte sjansen idag siden hun hadde noe av det. Ikke den beste matchen med rosa joggesko, og spesielt ikke den lilla stjernejakke som var kommet i bilen allerede. Men i barnehagen så er det vel aller viktigst at hun ikke fryser.  Madelen; Skjorte - Hm // Tskjorte - Lipstikboutique // Bukse - Lipstikboutique // ull longs - Joha (buksen var så tynt stoff) // sko - Skofus

  Minato; Jakke - Hust and Claire // Genser - Wheat // Bukse - Reflex // Sko - Superfit  Hva er deres favoritt barnemerke?

  Outfit - Madelen og Minato

  Bluse - Cubus // Tights - River Island // Veske - Accessoriez

  Genser - Disney store London // Bukse - Random i Lisboa


  Det var ikke så veldig lett å ta bilder av Minato i dag, men Madelen skulle pose som bare det.

  Det har vært litt lite blogging de siste dagene, men har det litt travelt nå før vi reiser. Madelen har vært på by besøk i noen dager, og så rett hjem til overnatting av tante Ailin. Nå skal hun få slappe av en dag før vi reiser til Tyrkia tidlig på lørdag. Jeg skal prøve å lage et par forhåndsskrevne innlegg før vi reiser, så det ikke blir helt stille her.

  Hva gjør dere idag?

  Outfit - Minato  Bukse - Name It // Genser - Gant

   

  Er det noen som syns det er gøy med outfit innlegg, at jeg skal gjøre det oftere?

  Outfit - Madelen  Peplum topp - River Island // Tights - River Island (gårsdagens)

  Kjole - Lindex // Solbriller - Cobra Snake

   

  Det blir litt lite blogging for tiden, men har ikke helt lysten lenger. Og det frister mer å være ute, slappe av med familien osv nå som det er sommer.
  Idag har det vært nydelig vær, og vi har brukt dagen på å ta en koslig tur så ungene kunne leke på veien, og så tok vi en tur på stranden for å bade og sole oss litt. Minato har også fått badet litt idag og i går, siden det nå er så varmt i vannet. Kim er på jobb nå, så det er jo så klart litt ekstra travelt for meg disse dagene. Minato har hatt en del dager der han har sovet kjempe dårlig, og stått opp klokken 5-6 om morningen.

  Nå har jeg nett spist en kjempe god kvelds med spekeskinke, eggerøre og en liten kald potet. Jeg tenkte jeg snart skulle komme meg i seng, i tillfelle vi må starte dagen klokken 5 i natt.

  Hva syns dere om antrekkene til Madelen?

  Minato: Antrekk

  Nydelig onepiece fra Polarn O`Pyret. Anbefaler virkelig denne, den er super god og så fin. Dette er ikke sponset, bare sånn at dere vet det, hehe.

  Andre som har denne?

  Lillebror`s antrekk

  Genser - Cubus // Bukse - Cubus // Sokker - Lindex

  Store gutten vår passer allerede i str 62(!!), han vokser så fort at jeg ikke henger med. Madelen brukte 50 til hun var over 2 mnd, og han her er bare 6 uker. Ser ikke ut som han var en liten baby på 2610 g en gang, hehe.

  Tusen takk til Susanne for det fine antrekket :D

  Madelen sin nye jakke

  Vi har fått en hel del pakker i posten de siste dagene, og i tillegg har vi fått andre gaver. Jeg orker ikke vise alt vi har fått nå, men Madelen hadde veldig lyst å vise den nye jakken sin. Vi kjøpte den hos Epleskrinet, og den er på tilbud. De er litt små i str, for 5 år passet ganske bra til Madelen (som er liten for alderen).
  Er den ikke fin?

  Madelen`s antrekk
  Jakke - Hm // T`skjorte - Benetton // Bukse - Zara // Sko - TOMS

  Er hun ikke hærlig?

  Prinsesse nytt  Sko - Viking Gortex // klær - Cubus

  Idag startet vi dagen i 7-halv 8 tiden, fordi Madelen følte for det, hehe. Jeg tenkte vi kunne sove til klokken 8, men visst nok ikke. Vi reiste med mamma og Anja over til Øystese, for jeg skulle på et møte på Torpe. Jeg skal blogge på en interiør blogg, og fikk vite litt hva jeg skulle gjøre og tok noen bilder for å komme i gang. Etter det var vi for å prøve ut en bil mamma tenkte på å kjøpe, men tror vi slo det fra oss. Jeg har også fått kjøpt inn mat til babyshoweren jeg skal ha på fredag, så da satser jeg på fint vær for vi skal grille. Jeg gleder meg kjempe mye, det blir så koslig å samles.
  Madelen trengte et par nye topper og noen tights, så da ble det kjøpt. Og noen nye joggesko trengte hun også, siden de hun har er for store eller helt slitt. Det var litt lite utvalg idag, men til slutt falt valget på noen Viking sko, og de er hvertfall skikkelige.

  Vi reiste ut til Besta og Besten etter vi var ferdig med det vi skulle. Jeg er der alt for skjeldent, så det var koslig. Vi fikk god kaffi mat, som vi alltid får der. Besta hadde bursdag i går, så det var litt derfor vi reiste ut en tur idag. Vi rakk også å reise ned en tur til søskenbarnet mitt, Christina, også. Tror faktisk det er to år siden jeg var der sist, og det er for gale. Før når jeg var liten var jeg der kjempe ofte, og vi sov over hele tiden, hehe.

  Etter vi kom hjem har jeg i grunn bare ryddet, laget kvelds mat til Madelen og lagt henne. Det er bare en time siden vi kom hjem da, så jeg har ikke nett hatt tid til noe annet. Nå tenkte jeg at jeg skulle rydde litt mer, og så får jeg ta å ringe Kim å høre om han vet når han kommer hjem. I morgen skal han ha eksamen, så jeg krysser fingrene for at det går bra (det tror jeg).

  Hva syns dere om Madelen`s nye ting?

  Antrekk 080412 - Madelen

  Shorts - Zara // Genser - Fransa // Caps - Tyrkia

   

  Antrekk 290312 - Madelen

  Jakke - Benetton // Shorts - Zara // Sko - Brandos

   

  Blir ikke noe mer blogging på meg i dag! Dagen har bestått av Jobb - migrene - sove - migrene - sove - Gossip Girl - Betale regninger - og nå legging.

  Hva har dere gjort idag?

  Les mer i arkivet »Mai 2015 »April 2015 »Mars 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits