• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • New in - Mint  Har ikke denne stikke jakken bare verdens fineste farge? Jeg elsker den. Selve jakken er egentlig for stor til meg, men det dette kalde huset vi har for tiden, så passer den likevel perfekt. Det er svigermor som har stikket denne, og jeg fikk den.

  Andre som er flinke til å strikke, eller har noen i familien som kan?

  #newin #outfit #antrekk #hjemmelaget #strikkeplagg #mint #mote

  My personal planner

  Jeg elsker min personlige almanakk for dette året. Jeg valgte å bruke instagram bilder i år, for i fjord hadde jeg bare tekst for jeg satt meg ikke nok inn i dette. Jeg har og valgt en litt større treningsrute for dette året, for jeg har store planer om å klare å holde treningen ved like, hehe.

  Har du en sånn?

  Rosa Converse

  Her om dagen fikk jeg nye Converse i posten, på halv pris til og med. Jeg har alltid villet ha rosa, så når de først var billige så slo jeg til.

  Andre som er veldig glad i Converse som hverdagssko?

  New in; Ralph Lauren og Burberry  Her om dagen så kjøpte jeg meg vinterjakke (på salg faktisk). Jeg fant denne fine Burberry jakken, og den passet meg perfekt. Jeg måtte og ha en Ralph Lauren skjorte, de er så fine. Ønsket meg en sånn lenge, og nå kan jeg og Madelen matche.

  Dette er kjøpt på Rene i Bergen, som nå er en av mine nye favoritt butikker. Aldri sett den før faktisk!

   

  Hva syns dere?

  New in - sminke

  Her om dagen fikk jeg en liten pakke fra Coverbrands, med noen småting jeg bestillte da det var salg. Glo-minerals concealeren er supergod, og det er den jeg pleier å bruke til vanlig. Jeg har ekstremt mørke ringer under øynene, og ingenting får det helt bort, men denne får det ganske bra bort.
  Den Well- Restet har jeg hørt skal være god, og lyser bra opp under øynene.
  Og så måtte jeg bare prøve disse Gel Pads greiene fra Eyedews, og de virket faktisk litt. Jeg ble ikke så trett og mørk, men de er jo svindyre da og så er det bare tre par oppi.

  Bruker du noe av dette?

  Noe nytt undertøy  De tre første er fra Nelly.com, og de to siste er fra Lindex.

   

  Dette innlegget er veldig forhåndskrevet, da jeg nett oppdaget at jeg hadde glemt å publisere det for mange måneder siden. But here it is!
  Nå kan jeg hvertfall fortelle dere det at både den røde og den leopardmønstede er utrolig dårlige, så da vet dere det. Lindex er virkelig favoritt billig butikken min når det gjelder BHer, mye gode der.

  New in - Jeffrey Campbell  Mine nye hærlige Jeffrey Campbell Foxy. Helt perfekt, og enda et par i samlingen.  Jeg måtte og ha et par enkle slippers til vi skal til syden neste uke, og jeg fant disse på salg.

  To nye kjoler fra Nelly. Den siste er mye finere i virkeligheten enn på bilde.

   

  Hva syns dere? Andre som er JC frelst?

  Personlig almanakk

  Jeg tenkte jeg ville vise dere den nye almanakken min, som jeg selv har designet. Jeg bare elsker den, for den er jo rosa. Jeg er totalt avhengig av å skrive ned lister, og har kontroll på alt, så jeg må ha en som dette (noen år har jeg faktisk opp til flere).  Noen andre som har en sånn?

  New in - klær  Jakke >>HER<< // Bluse Nelly (utsolgt?)


  Topp >>HER<< // Genser >>HER<<  Bukse >>HER<< // Skjørt >>HER<<  Skinnjakke >>HER<<

  Beklager det ekstremt dårlige bildene, men hadde så dårlig objektiv idag og dårlig lys (så da ble det blitz). Har solgt det beste objektivet, og skal selge et til. Da skal jeg kjøpe med 500mm 1,4, den har jeg ønsket meg lenge.

  Hva syns dere om klærene?

  Something new

  // Strawberrynet.com

  Bestillte bare favoritt mascaraen min, men fikk med en gratis øyeskygge fra Calvin Klein. Man får alltid med noe gratis, og det sier man jo ikke nei til.

  Hva er din favoritt mascara?

  Nytt kamera

  Da har jeg fått meg et nytt kamera, denne gangen ble det et kompakt kamera, Sony RX 100. Jeg tenkte det bare skulle være et ekstra kamera til reiser og sånt, men eg likte det så godt at jeg selger speilrefleksen. Jeg skal så klart ha ny speilrefleks, men da kan jeg bruke dette i mens og spare til et dyrere. Jeg vet ikke helt hvilket enda, men noe mellom 10 000 -12 000 kanskje. Så viss dere har noen gode tips, så kom med dem, hehe.

  Jeg har testet det nye kameraet mitt litt idag, selv om det var ganske mørkt. Bildene blir nok bedre i dagslys så klart, men de var litt bedre enn hva de ble med speilrefleksen i samme lys. Speilrefleksen har jo bedre kvalitet på bildene da. Jeg liker også at det er en del effekter på det, som foreksempel at alt blir svart/hvitt og bare en farge viser (rød, blå, gul og grønn). Det er også mange andre. Dette er det kameraet som er kåret til årets avanserte kompakt kamera av mange sider i 2012/2013 (EISA, Lydogbilde osv).

  Her er et par bilder jeg har tatt idag:

  Hvilket kamera har dere?

  New sunglasses  //ebay.com

  Noe nytt til mammaen
  //ebay.com

   

  Hva syns dere? Handler dere ofte på ebay?

  Pumps by Selected Femme

  Her om dagen fikk jeg en pakke fra Bestsellershop, og der lå det et par fine pumps fra Selected. Siden de kostet tusen kroner tenkte jeg at jeg skulle tenke på det litt før jeg bestemte meg om jeg skulle ha de. Madelen hadde super lyst på de, og fikk prøve dem med en gang jeg åpnet pakken. Jeg satt de tilbake i boksen sin mens jeg skulle prøve de andre klærene jeg kjøpte, sånn at ikke Madelen skulle ta de i mens. Når jeg var ferdig å prøve klær skulle jeg se litt mer på skoene, men da såg jeg stolen sto med kjøkkendisken og skoene var borte. Når jeg kom inn i stuen gikk Madelen rundt i skoene, og hadde så klart tatt av lappen. Jeg sa nemlig til henne at vi ikke måtte ta av lappen viss vi skulle sende de tilbake, men det ville jo ikke hun. Så nå har jeg kjøpt finskoene mine for i år, og de var jo kjempe fine.
  Hva syns dere?
  Sko bestilling  Nå har jeg bestillt høst og vintersko til meg og Madelen. Egentlig skulle jeg bare ha vintersko til meg selv, for nett nå har jeg bare tøy sko, men så var det 3 for 2 salg og jeg måtte slå til. Jeg elsker Timberland sine vintersko, og det er de jeg har hatt før og (men jeg kastet de, etter at de har overlevd fire vintrer). Madelen fikk Timberland sine høstsko, for det er greit å ha noe som er litt varme i og er vanntett, men ikke like store som vintersko. Og så kjøpte jeg meg et par hverdags wedge, for jeg har rett og slett ikke noe sko nå. Jeg har ikke brydd meg om sånne ting mens jeg gikk gravid, men nå er det på tide å bytte ut litt av hvert i garderoben. Klærene skal først og fremst byttes ut i treningsklær, men skoene kan jeg jo oppgradere litt.

  Hvilke vintersko og høstsko har dere gått til innkjøp av?

  Pakke i posten - feelunique.com

  Noen som har testet disse?

  Jeg må har noe for fett hår, og denne shampoen virket bra syns jeg. De hadde ikke balsam i samme type, men det er hvertfall samme merke.

  Reebook Easytone  Idag kom det en liten pakke fra LaRedoute som jeg bestillte for en liten stund siden. Jeg tenkte jeg skulle prøve disse Reebook skoene alle snakker om, og se om de funker litt. Jeg tenkte hvertfall jeg skulle bruke dem når jeg skal gå på alle disse lange turene mine i høst. Og så var det på tilbud i lilla, så da måtte jeg nesten bare slå til. Jeg fant også en Nike genser på tilbud, og den er jo perfekt for meg nå som jeg skal amme. Jeg har jo nesten ingen overdeler som man kan åpne fremme, og det er jo en stor fordel når man skal amme. Denne kan jo og brukes utenom, og så var den så fin farge på, og da måtte jeg jo ha den også.

  Noen som har Reebook Easytone sko?

  Ny speilrefleks

  Nå har heldigvis det nye kameraet mitt kommet, så da kan jeg blogge igjen. Denne gangen ble det Canon Eos 600d, så det ble hvertfall noen hakk nyere enn det jeg hadde. Jeg er svært fornøyd til nå, selv om jeg ikke har skiftet objektiv og ikke prøvd noen spesielle innstillinger enda. Dette kan jeg heldigvis filme med også, og det er noe jeg har savnet på det andre.

  Noen andre som har dette kameraet?

  Noe nytt til meg

  // Coverbrands


  Noen som har prøvd disse produktene?

  Nye Converse

  Kjøpte meg et par nye Converse på ferien, og tenkte jeg skulle prøve noe annet enn hvite sko. Hva syns dere om fargen?

  New in

  Det ble noen små innkjøp på meg i går, så tenkte jeg kunne vise det frem. Ikke det at bildene jeg har tatt er av de beste, men man ser sånn ca. hva jeg har kjøpt hvertfall, hehe.
  På Kicks fikk jeg kjøpt meg en face mist, som jeg har lengtet etter lenge nå. Jeg valgte African red tea, for jeg har hørt så mye bra om den. Jeg kjøpte også en håndkrem (og fikk med en dusjsåpe), en pinsett og en EOS.
  Jeg måtte så klart ha en til av de elskede mammatightsene fra hm, og kjøpte en gravid strømpebukse med det samme. Den søte blondeshortsen er fra hm, det samme er skjerfet. Metallic genseren er fra Vero Moda, og jeg syns den var perfekt.

  Hva syns dere?

  New in - Miinto.no

  Siden jeg allerede er begynt å vokse utav klærne mine, så må jeg ha noe lite nytt. Jeg kom over super salg på Miinto.no, og slo til på et par plagg jeg rekner meg magen kommer til å få plass i de neste månedene. Maxi kjolen var på 92% salg, og kostet meg 99 kr. Den andre tunikaen kostet meg ikke mye den heller, så det kom på under 500 kr.


  Hva syns dere? Noen som har noen bra sider med mammaklær?

  New in

  //feelunique.com

   

  Jeg måtte bare.. Har ønsket meg GHD kjempe lenge, så nå slipper jeg å tenke mer på den.

   

  On their way

  Nå har jeg kjøpt mitt første par med Lita, og gleder meg som en liten unge. Mitt aller første par! Det ble svart i første omgang, så får jeg heller velge et mer farget neste gang jeg bestiller. Ååååh, som jeg gleder meg! Who said you can`t buy happiness? Ikke jeg hvertfall, for hver gang jeg kjøper meg noe eller får noe er jeg i skyene.
  Les mer i arkivet »August 2014 »Juli 2014 »Mars 2014
  hits