• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Madelen`s ønskeliste 2015

  Hei hei!

  Nå begynner det å nærme seg bursdagen til Madelen, etterfulgt av julen. I år har jeg vært flink å ikke kjøpe så mye, og har spart opp de fleste av tingene hun trenger og ønsker seg til denne tiden. Hun har putselig strekt seg i det siste, og både klær og sko begynner å bli smått. Så i år nytter jeg på å ønske en del av ting hun trenger, og en del hun selv har valgt ut. Hun begynner å bli stor, så det er ikke så veldig mange leker hun leker med lenger, men det er noe.  1. Vintersko i str 31. Viking, Ecco eller Superfit. Hun foretrekker selv rosa eller lilla.
  2. Vinterjakke til å bruke ute i snøen, str 122.
  3. Boblebukse i str 122. Hun vil helst ha boblebukse, og ikke dress på skolen.
  4. Ullstrømpebukser str 122-128. Til å bruke under skjørt/kjoler.
  5. Ullsett str 122-128. Gjerne med fine mønster på. Dette er fra Freds World.
  6. Pysjamaser str 122-128.
  7. Gode votter med "lang arm". ca. 7 år.
  8. Gode jeans som har fin passform. Hun elsker Levis buksene sine, men nå har de blitt for små. Str 122.  1. Hverdagskjoler str 122-128. Spesielt denne fra Gro`s company.
  2. Nye hunter støvler i str 31. Samme hvilken farge, men hun synes de er best å gå med.
  3. Gulvteppe i pastellfarge (rosa, mint grønn, gul..)
  4. Vinterlue (gjerne reima eller Kivat.. eller andre gode luer).
  5. Barnetermos til utedager på skolen. Denne er fra Blafre.
  6. Lucky Boy Sunday bamse.
  7. Djeco snøkule lampe med bambi. Hun har Bambi tema på rommet, og hun syns denne var nydelig.
  8. Ullsett til å ha under dress. Str 122-128.
  9. Leker fra Littles Petshop eller My little pony.  1. Flere Sonny Angels til samlingen hennes.
  2. Brettspill av ulike typer (ikke labyrint, det har hun).
  3. Ulike typer hobbysett for barn.
  4. Trelekemat. Spesielt denne mikseren.
  5. Ferm Living kurv til å ha leker i.
  6. Princess sengesett.
  7. Søte små iskrem lamper.
  8. Barbier eller andre dukker fra blant annet Winx eller Ever After High.

   

  Hun trenger også skisko str 31. Og hun ønsker seg ulike Frost ting, blant annet en Anna dukke og et nytt penal.

  #ønskeliste #bursdag #jul #mammablogg

  På ønskelisten - kjøkken

  God kveld!

  Nå føler jeg at vi nærmer oss såpass med huset at jeg kan tenke på de kjekke tingene igjen. Dere må være enige i at det er en smule mer gøy å planlegge interiøret enn hvilken type planker og vegger vi skal ha, hehe. Jeg har satt sammen en liste over hva jeg trenger/ønsker meg til huset, bare sånn for moro skyld.


  1. Brødboks - Vi klarer oss nok uten brødboks en stund, men jeg har utrolig lyst på en stilig metall brødboks. Jeg likte godt denne, og den finner dere HER.

  2. Stekepanne for lapper - Denne var jo utrolig kul da. Ikke nok med at lappene faktisk blir runde, men denne er midt i blinken for ungene. Den finner dere HER.

  3. Fresh Express kjøkkenmaskin - Min svigermor har denne, og den er genial. Her bare putter man nedi det man skal raspe, så går det av seg selv. Jeg som alltid hatet å raske både ost og gulrøtter, når er det lett. Denne må jeg ha! Den finner dere HER.

  4. Håndmikser fra Dualit - Jeg har mikser, men denne har jeg ønsket meg i mange år nå. Har man nytt kjøkken så må man nesten kunne ønske seg nye ting.. Til bursdagen kanskje? hehe.. Dere finner der HER.

  5. Vann glass - Dette er noe vi MÅ ha til vi flytter inn, og DISSE var ganske kule syns jeg (og ikke for dyre).

  6. Eva Solo karaffel - Mamma har to av disse, og jeg elsker de, så derfor må denne på ønskelista mi. Den er HER.

  7. Omaggio vase - Siden vi har pusset opp hele dette året, så har ikke jeg fått anledning til å være med på trenden. Selv om jeg henger etter, så må jeg nesten ha en sånn. Dere kan og finne den HER.

  8. Voluspa duftlys - Disse må være verdens fineste, og jeg har kjempe lyst å ha slike i huset. De selger dem HER.


  1. Kjøkkenvekt - Jeg ønsker meg veldig DENNE søte kjøkkenvekten, sånn at jeg pynte litt på disken min.

  2. Salt og pepper kvern - Disse er geniale, og de ser i tillegg noe bedre ut enn krydder boksene man får i butikken. Disse får du HER.

  3. Panner og stekepanner - Siden vi nå har induksjon så må vi bytte ut hele kolleksjonen vår av panner, og trenger derfor nye panner av alle typer til induksjon. Den på bildet finner dere HER.

  4. Oljekaraffel - DISSE ser så mye mer delikate ut å ha på disken, enn de stygge plasflaskene man får i butikken.

  5. Morter - Jeg har lenge ønsket meg en morter i granitt, både fordi de ser tøffe ut og fordi de virker som de mest solide. Dere finner den HER.

  6. Smothie twisteren fra OBH Nordica - Denne skal jeg kjøpe meg uansett, for den er genial. Min svigersøster bruker den omtrent hver dag, og det tar bare minutter så er frokosten klar. Den selges HER.

   

  #mammablogg #ønskeliste #interiør #kjøkken #royaldesign

   

  //adlinks

  Ukas ønsker fra Zara  Noe til de søte små fra Zara står på denne ukens ønskeliste.

  #mammablogg #ønskeliste #barneklær

  This weeks wishes
  Her kommer denne ukas ønskeliste! Sandalene og kjolen er så fine.

  Det er det som er kjipt med å være økonomisk.. man må først skjekke om fjordårets passer enda, før man kjøper nytt. Det er nesten som jeg ikke helt vet hva jeg skal håpe på, hehe.

   

  #wishes #barneklær #mammablogg

  This weeks wishes

  Jeg tenkte å begynne med ukas ønskeliste her på bloggen. Selv om jeg ikke kan kjøpe alt jeg vil, så er det lov å ønske seg. Det er en grei måte å holde seg oppdatert på.
  Det kommer nok til å variere litt mellom ting til barna, meg selv og huset.

   

   
  #ønskeliste #barneklær #mammablogg

  Ønskeliste - Madelen 6 år


  Det har vært veldig stille her inne den siste tiden, og det må jeg bare beklage. Det har vært så mye med både helse, kurs, hus jobbing osv. Kroppen min tar ikke opp B12 tablettene mine, så i morgen begynner jeg med sprøyter. Det har vært så gale at jeg faktisk ikke har klart å sitte på pcen mer enn 5-10 minutter om dagen, og jeg har blitt mer eller mindre "akutt" trett. Helt rart, for da bare sovner jeg uansett hva jeg gjør på.

  Jeg skulle vel ha lagt ut ønskelisten til Madelen for lenge siden, for det er trossalt bare 10 dager igjen nå. Jeg ser folk har begynt å dele julelistene, så jeg føler jeg henger etter i år. Jeg holder på å få panikk, for det har aldri skjedd at jeg ikke er ferdig med julegavene i November før.

  #ønskeliste #bursdag #mammablogg

  On my wishlist   

  Det er så deilig å endelig kunne tenke litt på seg selv igjen.. og det takket være Malene, som spurte om jeg ville bli forhandler i Forever Living.

  Jeg gleder meg såå mye til første bonusen kommer, for da skal jeg nemlig unne meg noe til meg selv. Og det første jeg kommer til å kjøpe meg er Acne Cypress skoene jeg har ønsket meg i noen år nå, men aldri tatt meg råd til. Nå skal jeg faktisk bruke noe på meg selv, for det er sjelden jeg gjør faktisk.

  Neste gang rekner jeg med en litt større bonus, så da skal Celine vesken endelig bli min (kanskje jeg må vente et par mnd, men det er det verdt altså).
  Jeg skjønner virkelig ikke at jeg nølte med å bli forhandler, for det må være det smarteste jeg har gjort for både meg selv og familien min. En ting mindre å tenke på; dårlig økonomi :)

  #ønskeliste #celine #acnestudio #foreverliving

   

  Jeg har plass til flere på mitt team, så viss det er andre som syns det høres bra ut med en ekstra inntekt så kan dere bare gi en lyd i kommentarfeltet eller sende meg en mail; iselinbst@hotmail.com.

   

  Pomp De Lux aw14

  Endelig var butikken åpen for alle. Jeg har i grunn aldri likt Pomp De Lux så veldig godt, og har syns at det er et veldig oppskrytt merke. Når jeg leste katalogen i år, så var jeg positivt overrasket. Jente klærene var nydelige i år, og det var mange fine plagg jeg kunne tenkte meg til Madelen. Jeg har ventet på denne dagen en stund nå, spesielt med tanke på at de hadde strømpebukser og strømper i fine høstfarger.

  Her er noen av mine favoritter fra høstens utvalg:
  Andre som har skjekket ut det nye som er kommet ut?

  #barneklær #pompdelux #ønsker #favoritter #mamma #mammablogg #hobby #iselinbst

  Ønskeliste - Minato 2 år

  I år var det ikke så lett å lage ønskeliste til mini, pga. vi har så liten plass nå under oppussingen. Jeg klarte det så klart likevel, og har satt sammen et par kollager. Vi skal kjøpe seng til han i år, så han får heller få gave litt på etterskudd.

  Noe dere kunne tenke dere her?

  Nye klær til lillegutt  Lille tassen vår begynner å bli stor, og jeg har funnet ut at han har kanskje 5 plagg til sammen i str 92. Snart må han over i denne størrelsen, så nå er det nye klær av alle sorter jeg har på ønskelisten. Over har jeg funnet noen ting jeg vil kjøpe til han i løpet av ny året. Alt fra mine favorittmerker; Hust and Claire, Molo, Lillelam, Memini, Lilleba, UglyCC.

   

  Hva syns dere? Har dere noe av dette?

  Oppdatert ønskeliste

  Som alle sikkert vet, så elsker jeg å lage til collager. Nå har jo Madelen nett hatt bursdag, og noen av tingene på den gamle ønskelista har hun fått nå. Det er også flere av tingene på både Minato og Madelen sin ønskeliste som har blitt kjøpt litt etter litt, så da tenkte jeg at det var like greit å lage nye til dem. De har ikke nett blitt kortere, jeg tror faktisk de er lengre nå, haha.
  Noen vil sikkert tenke at jeg er den kravstore personen, men egentlig er det bare min ting for lister som sitter igjen her. Så da vil jeg gjerne dele dagens ønsker/collager med dere i dag.  1. Alfabet puslespill - Siden Madelen skal begynne på skolen så er det jo faktisk ganske lurt å lære henne alle bokstavene. Jeg hadde et da jeg var liten, og kunne faktisk alfabetet baklengs da jeg var like gammel som Madelen, bare fordi jeg puslet det hele tiden. Dette jeg fant bilde av var uten æ,ø,å, men det er jo greit at er med da.

  2. Furby og Furby utstyr - Madelen sin Furby har tatt kvelden, og nå ønsker hun seg veldig en ny en. Hun fant og ut at man kunne kjøpe ting til den, og dette måtte jeg skrive på ønskelista sa hun.

  3. Bil og babysett til dukkehus - Hun har jo dette Lavendel dukkehuset, og det er masse ekstra utstyr som kan kjøpes til. Hun hadde lyst på denne bilen, og et sett med en baby.

  4. Blafre termos - Denne har jeg tenkt på i et par år å kjøpe til henne, men tenkt at hun ikke trenger den før hun begynner på skolen. Nå er jo dette siste julen før skolestart, så da kan dette være en fin ting å få.

  5. Tummy stuffers - Denne søte lekekasse bamsen ser hun på reklamen hver dag, så jeg har vel hørt ca. 300 ganger at hun vil ha den. (denne får hun nok av tante Malin uansett da).

  6. Rattkjelke - Hun har bare et akebrett, og en rattkjelke er vel noe alle barn har en gang i livet.  1. Kids Concept sminkebord - Perfekt til rommet hennes nå som hun er blitt så stor. Fåes kjøpt mange steder, blant annet Kidsparadise, lekmer osv.

  2. Lego - Hun elsker å leke med lego, og begynner å få en hel del med Friends lego. Denne på bildet syns jeg var veldig fin da.

  3. Toms - Hun har hatt lyst på rosa glitter Toms en stund nå, men jeg har sagt hun må ønske seg til jul. Disse må være i str 28.

  4. Regnklær - MÅ HA! De hun har i barnehagen begynner å bli for små nå, så hun trenger nye i str 110. Enten Reflex eller Didriksons.

  5. Klær - Hun har veldig lite fine hverdagsklær. Det går helst i gamle joggebukser i stygge farger, eller andre ikke så fine klær. Så derfor setter jeg opp klær i str 116, så har hun noe å vokse i.

  6. Hårting - Hårstrikk og klemmer er en forbruksvare her i huset, og nett nå begynner det å minke veldig på det.

  7. Sparkesykkel - Madelen har bare sånn "baby" sparkesykkel med tre hjul, så nå vil hun ha en for store jenter.

  8. FurReal hunden - Hun har apen, og Minato har katten, så da hadde det blitt komplett. Dette er absolutt ikke noe hun trenger, men noe hun ville ha med selv.

  9. Ciccio dukke? - Usikker på navnet her, men det er en dukke som ofte dukker opp på reklamen. Madelen hadde veldig lyst på denne, og den virket jo veldig fin da.  1. ABC bokstaver - Dette er noe jeg har satt opp på listen, og skal brukes til å pynte opp rommet hennes. Disse fåes kjøpt på Mittrom (nestun), Jollyroom, kidsparadise osv.

  2. Cocoon Couture sakkosett - Denne tror jeg at jeg skal kjøpe til henne fra farmoren og besten til jul.

  3. Dukkeseng - Hun har strengtalt en dukkeseng, men den er rød. Siden jeg er superkresen, så setter jeg opp en som passer interiøret litt bedre. Igjen ikke noe hun trenger, men den kan da likevel stå her.

  4. Barbie og Bratz dukker - Favoritt leken, det kan hun vel ikke få nok av?

  5. Vekkerklokke og håndklokke - Dette er begge deler noe som er kjekt å ha når man nærmer seg skolejente. Hun kan ikke klokka enda, men en plass må man begynne. En vekkerklokke hadde og kanskje hjulpet på å få opp dovendyret mitt om morningene.

  6. Gitar - Jeg elsker denne fine fra Kids Concept. For Madelen var det nett det samme så lenge den var rosa.

  7. Hide and Sekk ape spill - Dette er et familie spill (igjen fra reklamen), og Madelen måtte få dette med.

  8. Lekemat i tre - Det finnes så mye fin lekemat til kjøkkenet hennes. Hun trenger også panner, tallerker, bestikk osv. Jeg syns det er veldig fint om det er i alt annet enn plast.

  9. Petshop - Hun samler på disse, og ønsket seg mange enda.  1. Skjørt - Hun har enda veldig lite skjørt, og jeg skulle ønske jeg kunne kle henne opp i det litt oftere da. Noen i ull eller varmere stoff hadde jo vært perfekte hverdags skjørt nå som det er kaldt ute.

  2. Pillow pets - Hun har marihønen, men ønsket seg flere. Igjen bare noe hun måtte forsikre seg om at kom med, hehe.

  3. Votter - Hun trenger flere polvotter. Jeg liker best de lange variantene, sånn at man kan dra de litt oppover armen.

  4. Fine jeans - Her er det viktig at de skal være behaglige på, og ikke i sånne stive dongri stoffer. Hadde vært perfekt om det kom barnejeans i type Dr. Denim stoff stil. I hvertfall i str 116.

  5. Hverdangskjoler - Jeg vil gjerne ha flere kjoler til henne med lange armer, som hun kan bruke i både barnehage og ellers. Jeg syns denne fra Mini Rodini er veldig fin, og det finnes et tonn med fine kjoler der ute.

  6. Pyamaser - De hun har begynner nå å bli for små, så derfor er pyamaser i str 116 noe hun trenger.

  7. Bergans fleece - Denne fleece jakken virker så god. Det er så mange som har den, og den ser kjempe varm ut. Ønsker den i str 116, så hun kan bruke den til høsten også.

  8. Bergans bukse - Dette er en overtrekksbukse. Den er i samme type stoff som Bergans jakken henns, og passer perfekt til tur med både barnehage og skole. Vil ha den i 116 (disse er store i str).

  9. ULL - Ja, ull kan man vel ikke få nok av. Jeg ser det at mye av det hun har begynner å bli litt knapt, og man kan jo ikke gå en dag uten ull nå om vinteren. Mine favoritter er Hust and Claire, Ej sikke lej (denne nydelige), Robert Pierre, Polarn O Pyret.

  10. Juicy Couture - Disse er de beste altså. Madelen hadde en da hun var mindre, men den er for liten. Derfor ønsker jeg en i str 116, så den ikke blir for liten med en gang.

     1. Name It vinterdress - Minato trenger en vinterdress til å ha her hjemme. Han har allerede en Reima dress i barnehagen, og her hjemme trenger vi ikke en så dyr en. Jeg har hørt mye bra om Name it sine, hvertfall som en ekstra dress, så derfor vil jeg prøve den. Den må være i str 86.

  2. Mini Rodini - Jeg bare elsker denne joggedressen her, og må nesten bare ha den. Vil ha den i str 92, siden han har omtrent ingenting i denne str. Jeg ønsker og andre hverdagsklær i 92.

  3. Jeans - Ønsker fine myke jeans i str 92.

  4. Ull - Vi trenger Ullbodyer og Ullstrømpebukser i str 86 - 92. Det er jo greit at noe til å vokse i, men han trenger og noe som passer nå. Jeg syns det er greit med fot, pga. han tar av seg sokkene med en gang de er på. Og body er greit for at ting skal henge sammen.

  5. Ulldress - Jeg ønsker ulldress til barnehage bruk i str 92. Madelen han en fra Nameit, og den er ganske grei til å bruke under dressen om vinteren.

  6. Boklist - Denne fine boklisten fra Kids Concept hadde passet perfekt på Minato sitt stjerne rom. Jeg ønsker to stk til rommet hans.

  7. Pyamaser - Han trenger dette, og gjerne i ull. Han blir så fort syk, og huset vårt er ikke nett varmt om natten. Han sparker og av seg dyna med en gang, så da er det fint med en varm pysj. Str 86 tror jeg vil passe bra, for viss beina blir for lange så forsvinner han inni.

  8. Bergans sekk - Dette står høyt oppe. Den sekken han har er ikke noe, og selene røyk etter få dager så nå er de bare knytt. Jeg elsker disse sekkene, så da vil jeg ha en til Minien også.  1. Regntøy - Han har bare regntøy i str 86, og det er greit å ha klart til han plutselig må over til 92. Ønsker gjerne Reflex eller Didriksons til han også.

  2. Sengesett - Str 100 x 140. Gjerne i lyseblå/grå/hvite farger.

  3. Bord og stoler - Dette settet er fra Living, og er helt nydelig. Det er heller ikke like dyrt som mange andre er.

  4. Reima halslue - Jeg vil gjerne ha en halslue i barnehagen og en hjemme, og jeg elsker jo Reima.

  5. Kister eller kurver - Jeg vil ha fine kister eller kurver til lekene til Minato. Denne er fra Skeidar, og såg utrolig fin ut.

  6. Stonz eller Reima - Minato har vokst ut av de sokkeskoene han har hatt hjemme, og trenger noen nye. Jeg elsker Stonz, men ellers vil jeg også teste ut Reima sine.

  7. Tøfler - Jeg har tøfler til han i barnehagen, men ikke hjemme. Han elsker å gå med sko, så jeg tenker at viss han får tøfler som ligner sko, så tar han ikke av seg sokkene.

  8. Polvotter - Han har bare et par skikkelige votter, og det går jo ikke. Han trenger 1-2 par til med votter.

  9. Sydvest og regnvotter - Her har jeg testet ut veldig få merker, men det er greit at det er fleece inni vottene.

  10. Tallerken med rom - Madelen har en sånn i lilla, og det blir litt krangling om den til tider. Så derfor hadde det vært greit om Minato fikk en lik en.

  11. Cardigan - Jeg ønsker veldig begge disse Cardiganene, og andre klær fra Memini og Mar Mar.  1. Støvler - Han trenger virkelig nye støvler. Jeg er veldig usikker på om jeg vil ha i str 21 eller 22, for han vokser så fort. Nå har han nett får cherroxer i 21, men han skulle hatt noen nye liggende i barnehagen. Ønsker enten fra Hunter, Bisgaard, Crogs eller Viking (de med ekstra spor).

  2. Stjerne teppe - Dette hadde passet rommet perfekt, og selges på Glowy.no.

  3. ABC bokstaver - Det må jo være likt mellom disse to, og jeg tror de hadde passet enda bedre på Minato sitt rom.

  4. Lillelam - Jeg kan jo ikke få nok av dette merket, og nå er det jakke og bukse som står på ønskelista. Gjerne i 92, så har han det til senere. Lillelam er store i str, og passer veldig lenge.

  5. Tallerken hylle - Dette har vi enda ikke kjøpt/fått, men det står her enda.

  6. Eeehm, litt trøtt her jeg sitter. Denne hadde jeg jo allerede brukt.

  7. Converse - Str 22, så de kan passe til våren/sommeren. Litt i mot Kim sine meninger dette, da han mener at Converse og Toms er det styggeste som finnes, spesielt på gutter.

  8. Mercedes Bobby - Han har jo en, men denne er jo såå kul. Men det er ikke noe han trenger.

  9. Ullsokker med antiskli - Han trenger ullsokker av alle varianter, men det er et ekstra pluss viss de har antiskli under.  1. Trehjulsykkel - Til våren hadde det vært gøy om vi kunne tatt noen sykkelturer. Vi har utrolig lyst på en sånn sykkel med håndtak og seler, men det må og gå an å ta av håndtaket, så han kan bruke den selv. Jeg vil gjerne ha en litt skikkelig en, for til Madelen hadde vi en billig type som skranglet og var veldig lite solid. Den gikk rett i bosset etter noen måneder.

  2. Cocoon Couture sakkosett - Blir nok en sånn på Minato også tenker jeg.

  3. Lekekasser - Vi trenger to stjernekasser til, så dette ønsker jeg/Minato seg.

  4. Piano - Siden alle (utenom meg) i denne familien er veldig musikalske av seg, så hadde nok Minato blitt kjempe glad for et lite piano han kan spille på. Dette er helt nydelig, og er fra Vilac. Selges blant annet på Mittrom (nestun).

  5. Gitar - Siden vi er i gang, så kan jeg vel bare ønske en gitar også. Han liker hvertfall veldig godt Malin sin gitar, utrolig gøy å sitte på den.

  6. Noah`s ark - Denne trelekebåten er nydelig. Jeg elsker solide treleker, så denne står høyt. Selges på sprell, mittrom, riktigeleker osv.

  7. Traktor - Han elsker kjøretøy, og dette traktoren i tre var vakker (mittorm.no/nestun)

  8. Garage - En stor flott garage til bilene hadde vært midt i blinken. De selger så mange fine, både i plast, tre, med lyd, uten lyd osv. Minato hadde nok blitt glad uansett hvordan den såg ut.

  9. Lekekjøkken - Noe av det gøyeste Minato vet er å leke med kjøkkenene til Madelen, men han er jo alltid i veien han da. Denne søte blå hadde passet perfekt til Minato sitt rom. Mange mener kanskje det er litt sært å ønske en sånn ting til en gutt, men han syns jo det er så gøy. (denne selges på mittrom.no blant annet).

   

  Noen som har sett så mange ønsker på en gang før? haha

  Interiør wanties  Det er jammen ikke lett å holde meg til bare en kollage når det gjelder interiør, for jeg har minst ti tusen ting på lista mi. Her er hvertfall noe av det jeg ønsker meg nett nå. Mitt neste "store" kjøp blir nok den sjeselongen fra Ikea, som jeg faktisk har ønsket meg i et par år nå.

   

  Noe dere kunne tenke dere her?

  Stikkord:

  Juleønsker til Minato  Da har jeg laget ferdig sistemann sin ønskeliste for i år. Siden jeg elsker alt av barneting, så er så klart listene deres utrolig lange, hehe. Men det er da like greit, så har folk mye å velge i.

   Ellers ønsker han seg alt av ullklær i str 86. Og alle mulige klær i str 92, gjerne no som kan passe mot sommeren i den størrelsen.

  Ønskelista til Madelen 2013  Da har jeg satt sammen en ønskeliste til Madelen også. Det meste av lekene er det hun selv som har valgt ut, men resten er det så klart jeg så har valgt. Toms er noe hun har ønsket seg en stund, men jeg har hele tiden sagt hun får ønske det seg til Bursdagen.

  Noe av det samme dere ønsker til deres barn? Andre som har begynt å tenke på ønskelister?

  Stikkord:

  Jule- og bursdagsønsker til meg selv

  Nå syns jeg det begynner å nærme seg jul, eller i hvertfall bursdag for de fleste her i huset. Så da har har jeg allerede laget meg en ønskeliste. Den er ikke nett kort, og jeg har sikkert tusen andre ting jeg kunne satt på. Men jeg klarte å begrense meg til tre kollager til meg selv, hehe.


  Jeg har så klart mangen alt for dyre ønsker, men det er vel lov å drømme, hehe (a).

  Ellers ønsker jeg med gavekort på interiør butikker.

  Andre som elsker å lage ønskeliste kollasjer?

  Hva ønsker du deg til jul?

  Green Gate  Ååh, produktene fra Green Gate må være noe av det fineste som finnes. Jeg er helt bestemt på at dette er noe jeg skal samle på, men jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Før så var jeg helt sikker på at det var den grå Fay serien, men nå såg jeg den nye vakre med blomster i gråtoner. Jeg elsket den, og så har vi stjerner da.. Det er jo stilig med litt blanding, så det er nok det jeg ender opp med (bare det ikke blir en av hver, da blir det ikke fint lenger, hehe).

  Jeg tenker at jeg kanskje skal begynne å samle nå, så da kan det godt hende at dette er noe som havner på årets ønskeliste.

  Andre som samler på Green Gate?

  Ønskeliste til ettårsdag

  Han trenger alt av klær i str 86, og oppover også. Siden han skal begynne i barnehagen så er gode barnehage klær noe som kommer til å gå mye av.

  Forever 21 - wishes  Nå er det utrolig lenge siden jeg har satt sammen ønske kollasjer, så jeg tenkte det var på tide. Denne gangen ble det fra forever21, siden vi snart skal til London. Jeg gleder meg utrolig mye, å har så klart planlagt alle butikkene jeg skal innom for lengst. Jeg vet ikke helt hvordan det skal gå med bare to hele dager, men vi får gjøre det beste ut av det.

  Noe dere likte?

  Riverisland wanties

  Til Madelen:

  Til meg selv:

  Riverislad har så sykt mye fint, så her er det i grunn farlig å være viss man er i nærheten av et visakort. Elsker denne butikken, de skulle bare hatt noe til Minato også så hadde det vært helt perfekt. Men jeg liker utrolig godt at de har barneklær som er tøffe, og ikke sånn "barneaktige". Liker når jeg faktisk kan matche det med mine egne klær, utrolig gøy å kjøpe ca. likt til meg og Madelen.

  Noen som er interessert i at jeg skal lage en liten guide med favoritt butikkene mine?
  Likte dere noe?

  Treningsutstyr på ønskelista  Jeg må si det hadde vært fint med litt fornying i både treningsgarderoben og på treningsrommet. En tredemølle er nok øverst av alt for tiden, for jeg haater å jogge ute. Det blir nok ikke en som er like dyr som denne, men en tredemølle skal det bli nede. Medisinball hadde jeg trengt til noen av øvelsene jeg tar, så det er også høyt oppe. Den treningsdagboken har jeg hatt lyst på lenge, den er så utrolig motiverende, man kan jo skrive alt i den. Nye treningstopper trenger jeg, for jeg har null, bruker alltid vanlige singleter (noe som ikke er så veldig behaglig å trene i).

  Andre som liker å oppgradere treningsgarderoben?

  Lita on the wishlist  Disse skoene er virkelig de beste skoene å gå med, har aldri hatt noen bedre sko. Man skulle tro at siden de er litt høye så er det ubehaglige, men jeg kan gå på disse en hel dag uten det minste vondt i foten. Jeg har bare de svarte med trehel, og ønsker meg derfor noen flere. Jeg tror de som er høyest på ønskelista nett nå er de helt i midten, de er helt nydelige. Det hadde vært utrolig kult å hatt en samlig med alle parene, men det forblir nok en drøm tror jeg (så lenge ikke vi blir rike i lotto da, det kan jo faktisk skje).

  Alle disse er fra Solestruck.com!

  Noen andre som er Jeffrey Campbell frelst?

  Ønskelister Julen 2012

  Madelen:  1. Pillow Pets (forskjellige varianter), disse selges på de fleste leketøys butikker.
  2. Lekemikrofon, selges på alle leketøys butikker.
  3. Lekekamera/videokamera som tar ekte bilder, selges på de fleste leketøys butikker.
  4. Snowboard, dette er fra Ringo (men de har nok på andre lekebutikker, coop obs osv også).
  5. Storesøster smykke, fåes kjøpt hos mittrom.no
  6. Akebrett av denne typen, trenger ikke være nett det samme.
  7. Lego som passer fra 4-5 års alderen.
  8. Brettspill som er lette for en 4 åring.
  9. Beyblade av forskjellige typer (dette er det som står høyest på Madelen sin liste).
  10. Bilteppe (selges for møbelbutikker og lekebutikker).
  11. Didroksons eller Reflex regntøy i str 110.
  12. Morgenkåpe i str 110.
  13. Dukkeseng fra Smallstuff
  14. Stiga Rattkjelke (selges på sportsbutikker, lekebutikker osv).
  15. Gode hansker i enten ull eller fleece.
  16. Polvotter fra Reima, Molo, Didriksons etc.
  17. Hverdagstøy i str 110, og ulltøy i samme str.
  18. Bokstav puslespill, dette er fra Lekmer.no

  Minato:
  1. Gåvogn fra Fisher Price, fåes hos alle lekebutikker.
  2. Fisher Price Jumperoo, kan kjøpes hos Lekmer.no for 1599 kr (selges nok på andre lekebutikker og barnebutikker også).
  3. Tinkafu koppholder til vogn, kjøpes hos lekebutikker og babybutikker.
  4. Babyuggs
  5. Strømpebukser i ull og vanlige (gjerne med sånne krappeknotter på knær og føtter), i str 68 og oppover.
  6. 2 stoler og bord i denne serien, selges på kidsparadise.no, lekmer.no (sikkert andre steder også).
  7. Ulldress fra Memini, i str 68 eller 74. Selges på forskjellige barneklær butikker som selger Memini klær.
  8. Baby safe feeder
  9. En fin tallerkenhylle til rommet, denne er fra Oliver Furniture.
  10. Reima vinterdress i str 68, kjøpes hos for eksempel Lekmer.no, barnashus osv.
  11. Godnatt bamse med lys og musikk, kjøpes på forskjellige lekebutikker.
  12. Joha lue i str 70.
  13. Avent matoppbevaring (fåes på babybutikker, som barnashus osv.).
  14. Ullklær i str 68, 80, 86 (ikke 74 for da er det midt på sommeren).
  15. Søt løvelampe (siden han er født i løven), denne er fra Lekmer.no
  16. Joha votter i str 70.
  17. Klær fra LilleLam i str 68, 74, kjøpes hos barnashus og andre babybutikker.
  18. Maileg kaniner
  19. Bounce Tigger, denne selges på de fleste leketøys butikker.
  20. Flaskevarmer til bilturer, denne fåes på Lekmer.no.

  Iselin:  1. Kaketine
  2. Kokebok fra Love Manuela
  3. The boks fra Sofiesvilla.no
  4. Knaggrekke fra Bohus
  5. Liatorp vegghylle fra Ikea
  6. Fine kubbelys, dette er fra Sofiesvilla.no
  7. Sjokolade krukke fra Sofiesvilla.no
  8. Kakespader
  9. Håndmikser, denne er fra Dualit (denne jeg har aller mest lys på).
  10. Skohylle fra Bohus
  11. My first year ramme fra Perfect Home (ønsker 2 av denne).
  12. Fine engler og Willow tree figurer.
  13. Liatorp vitrine skap fra Ikea
  14. Fin kaffi boks, denne fra sofiesvilla.no
  15. Cupcakesboks, denne fra Cacas
  16. Helena Rubenstein Sexy lashes mascara, fåes på Strawberrynet.com billig.
  17. Øredobber i sølv (tåler ikke falske)
  18. Viktor'&Rolf flowerbomb Parfyme
  19. Kamerastativ til Canon eos 600d
  20. Kubekalender, selges på sofiesvilla.no, ellos.no osv
  21. Diverse bilderammer, hvite og sølvfarget.
  22. Hjertepotter i sink fra Sofiesvilla.no
  23. En fin dørmatte i Grå eller beige
  24. Tøffe veggskilt med forskjellige sitater
  25. Lysekrone fra Lisbeth Dahl.

   

  Ønskeliste fra Lykkeland  // Alt fra www.lykkeland.no

  Minato sin Ønskeliste


  1. Lue fra Lille Lam
  2. Lue fra Joha
  3. Votter fra Joha
  4. Stjernemøbler
  5. Ullklær i str 68
  6. Maileg kaniner
  7. Ulldress fra Lille Lam, str 68/74
  8. Tøfler fra Lille Lam
  9. Strømpebukser i str 68-74 (ull og vanlige)
  10. Bodyer, bukser, sokker og andre hverdagsklær (str. 68+)
  11. Baby uggs


  12. Myke bamser
  13. Bord og 2 stoler med stjerne (kidsparadise.no, lekmer.no, sofiesvilla.no)
  14. Lyseblå pute med stjerner på (denne fra minipeople.se)
  15. Tallerkenhylle til rommet
  16. Tinkafu koppholder til vognen
  17. Stellehåndklær fra Lexington
  18. Stjernerammer fra Riviera Maison
  19. Løve gyngehest (lekmer.no)

  Denne er beregnet venner og familie, og kanskje andre kan få gode ideer.

  Ønskeliste til Madelen

  1. Ullklær i str 110.
  2. Reima lue
  3. Morgenkåpe i str 110
  4. Hverdagsklær i str 110
  5. Reima votter
  6. Hansker
  7. Reima dress i str 104  8. Smallstuff dukkeseng (www.smartkids.no, 630 kr)
  9. Didriksons eller Reflex regntøy i str 104
  10. Lekemat i tre
  11. Storesøster smykke (www.mittrom.no)
  12. Memory eller lotto spill (eller andre enkle brettspill)
  13. Lego
  14. Viking vintersko i str 27 (får fra farmor og besten)
  15. Akebrett
  16. Tøfler i str 26
  17. Rattkjelke

  Ellers ønsker hun seg Barbie dukker og andre dukker.

  Denne lista er beregnet til familie og venner, og kanskje den kan hjelpe andre til å finne julegave til de små.

  Madelen`s ønskeliste fra Zara  .. eller det er vel min ønskeliste for henne. Hun har ikke hatt så mange ord med i denne saken, men hun har et stort behov for nye klær. Nå er sommeren over, og jeg fant plutselig ut at hun han omtrent ingen klær som passer seg for høsten og vinteren. Jeg har kikket på mange sider, og funnet klær til henne for masse penger. Det eneste problemet er at nett denne måneden har vi nesten ingen penger, så vi kan ikke kjøpe så mye nytt nett nå. Noe må jeg nesten bestille, for hun trenger varme klær nå.

  Men disse klærene over er kjempe fine, og jakken skal jeg hvertfall kjøpe til henne når pengene kommer.

  Likte dere det? Andre som liker Zara sine barneklær?

  Interiør ønsker

  Det er så mye fint jeg ønsker meg, men det er begrenset hva jeg gidder å fornye før vi pusser opp og bygger på huset. Pynteting trenger vi jo ikke bytte ut, men jeg kjøper ikke nytt spisebord osv nå. Jeg trenger noen nye møbler i gangen, og det må være litt praktisk siden vi har litt liten gang. Et par nye lamper trenger vi virkelig i stuen, og jeg skal hvertfall bytte ut vegglampene. Heldigvis er det snart tid for bursdag og jul, så da får jeg ønske meg litt fine ting eller penger til å kjøpe meg noe fint.

  Noe dere likte?

  Nelly ønsker  Dry Lake / Trudy Dress - 499 kr (LINK)  Dry Lake / Winona Dress - 499 kr (LINK)  Club L / Side Cut Out Lace Dress - 279 kr (LINK)

  Te Amo / Open Back Peplum Dress - 349 kr (LINK)  Little Mistress / Nina One Shoulder Dress - 499 kr (LINK)  Stine Goya / Mystique Pullover - 2279 kr (LINK)  M By M / Tabita Jacket - 799 kr (LINK)  Sugarfree Shoes / Bowie - 349 kr (LINK blå)                                                                              (LINK gul)

   

  Likte dere noe av dette?

  På ønskelista

  Det er så mye jeg har lyst på for tiden, så derfor lager jeg meg like gjerne en ønskeliste. Av en eller annen grunn så får det meg til å ikke tenke så mye på alt jeg vil ha lenger. Det er fortsatt leeenge til min bursdag, så da er det bare til å smøre seg med tolmodighet, hehe.
  Noe dere kunne tenke dere?

  Baby ønsker  1. Baby safe feeder
  2. Langhåret lammeskinn
  3. Melkeoppsamler
  4. Sokker i de minste str.
  5. Biteleker og andre leker
  6. Slevesmekker
  7. Bommulstepper
  8. Strømpebukser i str. 50 - 68
  9. Fisher Price vippestol
  10. Babygym (lilleprinsen.no)
  11. Ammeinnlegg i ull
  12. Babyolje (lykkelig som liten eller tom tom baby)
  13. Hudkrem (lykkelig som liten eller tom tom baby)
  14. Helsetepper

  Trenger også bodyer (50 - 68) og en tynn dress i str. 50


  Green Gate - Fay White  Jeg tenkte jeg skulle begynne å samle på dette nydelige serviset fra GreenGate. Tenkte jeg skulle samle meg opp til et sett til 12 personer, for dette kan jo brukes både til hverdags og fest. Jeg sitter å drømmer meg litt bort i å få nytt kjøkken, og har sett for meg at dette skal stå i et pent glasskap. Nytt kjøkken er noe vi virkelig trenger, for nå detter det fra hverandre alle veier. Men det er jo så dyrt, og siden vi skal ha stue og kjøkken i et så er det mye som må gjøres. Satser på at vi blir rike snart, så vi kan ta et lån og pusse opp hele huset.

  Hvilket servise samler dere på?

  Søte små sommerklær

  Alt fra hm.com

  Andre som har startet på sommergarderoben til barna?

  Baby ønske/handleliste

  Jeg har en laang liste her, det vet jeg. Noen av tingene er nødvendige før babyen kommer, og andre ting er bare ønsker som hadde vært gøy å pynte opp barnerommet med. Men jeg legger ut en kollage, der jeg har skrevet hvor man kan få kjøpt alle tingene (så klart mye av det kan kjøpes på forskjellige butikker). Det er enda mer jeg trenger å kjøpe inn, men så langt har jeg ikke tenkt enda, hehe.

  Hva syns dere?

  On my wishlist

  Summer look

   

  Hva syns dere?

  On my wishlist

  Skinny jean mint  Vurderer å invistere i denne nydelige buksen i mint. Jeg har jo sakt så lenge nå at jeg vil ha en mint farget bukse, men at alle på Gina, Cubus osv. ikke passer til meg fremover. Men dette er jo gravid bukse, så det er jo perfekt.

  Hva syns dere? Verdt pengene?

  Nelly Wishes  // 1;  Won Hundred Knit - 1095 kr  // 2;  Stylein shorts - 749 kr // 3; Jean Blush Jumpsuit - 399 kr


  1; Nelly Shoes Jade - 449 kr 2; Nelly Shoes Nesha - 349 kr

   

  Liker?

   

  Zara ønsker

  De har fått så mange fine vårklær til barn på Zara.com, og da gjør det jo ikke noe at Madelen har vokst ut av omtrent alle klærne hun har. Jeg har funnet så mye fint, bare synd jeg ikke er millionær. Men jeg får begynne i en ende, for noen av disse godsakene må vi nesten ha. Den vesken var jo super søt, men kanskje ikke nett det viktigste nett nå. Men her har vi hvertfall en kjempe fin vår jakke, noe hun trenger nå snart, og litt andre hverdags klær hun har bruk for.

  Jeg har en sånn Zara app på mobilen, og Madelen elsker å gå innpå å se på klær til henne selv. Syns det er utrolig bra gjort at hun faktisk interesserer seg for klær i en alder av 3 jeg (selv om det ikke alltid er nett det samme jeg ville valgt eller de antrekkene som passer best samme hun velger, så er hun flink).  Andre som elsker klærne til Zara? Og det beste er jo at det faktisk ikke er noe galne priser på det.

  Ønskeliste 2011  1. Jeffrey Cambell Lita shoes, ca. 900 kr, Solestruck.com
  2. Sam Edelman Lorissa, ca. 1200 kr, Solestruck.com
  3. Leopard Clutch, 899 kr, Chicy.se
  4. Md formulations face and body scrub, ca. 240 kr, feelunique.com
  5. Escada Absolutly Me 50 ml, 350 kr, strawberrynet.com (eller det dobbelte fra norske sider og butikker).
  6. GHD max styler, ca. 1250 kr, Feelunique.com

   
  1. Noen gode pelstøfler (disse er fra Bubbleroom, og koster 269 kr)
  2. Pelsjakke, 1200 kr, Chicy.se
  3. Big Sexy Hair tørrsjampo, 149 kr, Blivakker.no
  4. Helena Rubenstein Mascara, ca. 250 kr, Strawberrynet.com
  5. Skjorte, 499 kr, Chicy.se
  6. En god vippetang
  7. Lulu`s toilet bag (rosa eller svart), 399 kr, Coverbrands.no

   

  1. Tweeserman pinsett, 146 kr, Strawberrynet.com
  2. Cable knit, 599 kr, Chicy.se
  3. Stuebord Hemnes, 950 kr, Ikea
  4. God jul lysestake, 159 kr, Creme.no
  5. Vegg skilt, 69 kr, Black Design
  6. Vegglamper (trenger to stk), 249 pr. stk, Bohus  1. Home ramme, 329 kr, Black Design
  2. Bord m/fat, 349 kr, Bohus
  3. Bildeskriver, 990 kr, Netonnet.no
  4. Stort rufsete teppe (dette er fra Bohus)
  5. Rund pute, 399 kr, Sweetgifts.no eller kremmehuset
  6. Dobbel bilderamme, 149 kr, Creme.no

  Ellers ønsker jeg meg alltid penger, så kan jeg kjøpe det jeg ønsker meg selv. Og gavekort er alltid gøy!

   

  Hva står på deres liste?

   

  Ønsker fra Polarn O. Pyret

  Siden jeg er syk, så orker jeg ikke ta så mye bilder. Derfor blir det nok bare en kollage eller noe når jeg orker det. Føler meg ikke bra i det hele tatt idag, så det blir nok ikke noe pepperkake hus idag, litt synd. Men siden Madelen plutselig har vokst ut av omtrent alle klærne sine, så tenkte jeg at det er på tide med noe nytt. Men før jeg kan kjøpe noe, så trenger jeg litt inspirasjon, så jeg ikke kjøper feil eller noe jeg ikke liker likevel.

  1. 149 kr,  2. 249 kr, 3. 329 kr, 4. 249 kr, 5. 299 kr, 6. 249 kr, 7. 329 kr, 8. 249 kr

  Polarn O. Pyret

  Det viktigste for meg når jeg skal kjøpe klær til Madelen er at det er godt å gå med og at det er kvalitet på det. Nå ser jeg etter noe som ser bra ut også, men likevel kan brukes i barnehagen. Selv om jeg egentlig ikke liker striper, så syns jeg Polarn sine klær er fantastiske. De er utrolig gode, og de har ett eller annet med seg som jeg bare liker.

  Hva ser dere etter når dere skal kjøpe klær til de små?

  Ønskeliste fra Kremmerhuset

  Nå har jeg tittet litt rundt, og fant ut det har kommet mye fint på kremmerhuset sine nettsider. Så jeg laget en ønskeliste over det jeg likte best, og så jeg ikke hadde hatt noe i mot å hatt.  Hva står på deres ønskeliste?

  Ønskeliste - julen 2011

  Siden Madelen har fått sin ønskeliste ut på bloggen, så syns jeg at da skal jeg også få det. Jeg har så mange ønsker i år, at jeg tror ikke det finnes noen grenser. Jeg har liksom lyst på alt, penger, klær, interiør, sminke osv.  1. Home ramme fra Black Design, 329kr
  2. Hemnes bord fra Ikea 90X90, 950kr
  3. Et hvitt lammeskinn
  4. Lite bord fra Bohus, 349kr
  5. Lulu`s toiletbag fra Makestyle.no, 349kr (denne er på vei ut nå, så jeg vil veldig gjerne ha en. Rosa eller svart)
  6. Marc Jacobs Lola parfyme


  7. Skilt fra Black Design, 69kr
  8. Smått og godt fra Black Design, 69kr
  9. Sprøtt og godt fra Black Design, 249kr
  10. Dipskåla fra Black Design, 69kr
  11. Cat Food boks fra Sweetgifts.no, 250kr
  12. Dørmatte fra Sweetgifts.no, 399kr


  13. Hvit bildelist (denne er fra Bohus og koster 79kr)
  14. Lampe fra Bohus (jeg trenger to stk), 249kr pr. stk.
  15. Supersøt rund pute fra Sweetgifts.no, 399kr
  16. Mykte tøfler fra Bubbleroom.no, 269kr (str. 37)
  17. Lysestake med God Jul fra Creme.no, 159kr
  18. Familieramme fra Creme.no, 390kr


  19. God jul bokstaver fra Bohus, 179kr
  20. Fluffy teppe i stor størrelse (dette er fra Bohus, og koster 1500 ca.)
  21. Buddha figur fra Black Design, 79kr
  22. Dobbel bilderamme fra Creme.no, 149kr
  23. Escada Absolutly Me parfyme (jeg trenger virkelig en ny parfyme, og denne er digg).
  24. Sølv hjerte fra Black Design (Medium), 99kr

  Ønskeliste til jul - Madelen  1. Toffee ponny fra Toys`rus, kr 699
  2. Smallstuff dukkeseng fra Lykkefryd.no, kr 749
  3. Smallstuff dukke dyne/pute fra Lykkefryd.no, kr 299
  4. Lørdagsgodis skål fra Kidsparadise.no, kr 35
  5. Rosa prinsesse telt fra Kidsparadise.no, kr 299
  6. Alt av leker fra Playmobil (ikke det store prinsesse slottet, det får hun av oss)  7. To stoler fra Kidsparadise.no, 269 pr. stk. + to stolputer, 99 pr. stk
  8. Stjerne lekekasse fra kidsparadise.no, kr 699
  9. Bord fra kidsparadise.no, kr 469
  10. Prinsesse høydemåler fra Kidsparadise.no, kr 229
  11. Nattlampe med stjerner fra kidsparadise.no, kr 359
  12. Koppesett med prikker fra kidsparadise.no, kr 149  13. Baby Born akebrett, 279 kr hos BR (selges hos de fleste lekebutikker)
  14. Baby Born Magic Feeding dukke, 399 kr hos BR (selges hos de fleste lekebutikker)
  15. Klær til Baby Born dukke, til Baby Annabell dukke og til New Baby Born dukke.
  16. Blafte Design forkle fra Lykkefryd.no, kr 349
  17. Kid hørselsvern (selges de fleste steder)
  18. Memini bukse fra Lykkefryd.no, kr 399  19. Memini ull leggings fra Almaoglukke.no, kr 349
  20. Memini regnkåpe fra Minengel (strandkaien Bergen), kr 449
  21. Memini kjole fra Almaoglukke.no, kr 499
  22. FUB cardigan fra Lykkefryd.no, kr 469
  23. Chill Norway bukse fra Monochico.no, kr 549
  24. Chenille Tunika fra Monochico.no, kr 499

  Skatter fra Sweetgifts  Det er såå mye fint på den siden, jeg vil gjerne ha alt. Jeg skal hvertfall bruke litt av bursdagspengene mine her, det er sikkert og visst. Jeg gleder meg til å pynte litt i huset, for det trengs virkelig.

  Jeg har også funnet ut at neste maleprosjekt skal bli yttergangen, for den trengs virkelig litt oppussing. Jeg tenkte at jeg kanskje skal kjøpe nytt gulv også, men det må jeg tenke litt på. Så viss noen har noen fine farger som er fine, så er jeg åpen for tips.

  Idag skulle jo jeg bruke dagen på å vaske huset, for å så reise på møte. Men så ble det altså ikke, jeg har vært utrolig dårlig idag. Vondt i hode og forferdelig kvalm, så jeg har sovet og sittet foran pcen i omtrent hele dag. Jeg er bedre nå da, så da er jeg heldigvis frisk nok til jobb i morgen. Kim får heller ta seg av litt ekstra rydding og vasking i helgen, mens jeg baker.

  Noen som har noen bra interiørblogger jeg kan lese, og få litt gode tips?

  Les mer i arkivet »Oktober 2015 »September 2015 »Juli 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits