• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • New in; Hunter  Endelig fant jeg Hunter støvler til Minato også i sølv farge. Madelen har også i sølv, så nå kan de matche, hehe. Han var super førnøyd, selv om han egentlig ville ha rosa. Han er en rosa gutt, men det hadde vel blitt litt rart med rosa støvler til han, hehe.

  #mammablogg # newin #hunter #barneklær

  Sko til mine små + 25% rabatt

  Det er ikke så lenge siden vi kjøpte inn joggesko for våren, men i år slites de visst ekstra mye. Minato har allerede klart å lage hull i sine barnehage sko, og Madelen ville så gjerne ha noen joggesko som tålte det meste (og som var uten knyting).

  Jeg var innpå Sportamore.no i kveld (siden jeg ofte bestille bruks sko derfra), og fant ut at de hadde 25% rabatt på alle vårvarer (utenom noen få merker). Jeg måtte så klart nytte dette, og bestillte noen par til begge to. Jeg syns det er greit å bestille flere, og så prøve hjemme. Bedre å sende tilbake det som ikke passer, enn å bestille ett som plutselig ikke passer. Da er jo tilbudet borte, så jeg får ikke nyttet det.


  1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER

  Jeg fikk rabatter på alt jeg bestillte, og er superfornøyd med det. Satser på det er noe som passer, så slipper vi å tenke mer på joggesko for sommeren (for håpentligvis). Madelen hadde lignende Viking sko med sånn knyting i fjord, og hun sa det var sånne hun ville ha i år. Jeg håper på at både mor og unger blir glade for pakke i posten denne gangen.


  Hvilke joggesko er dere fornøyd med til ungene?

  #mammablogg #shopping #barnesko #newin #sportamore

   

  //Adlinks

  Nike Air Max

  New in - Nike Air max  Nye Nike Air max - fantastiske.

  Av mangel på både internett og bilder i dag, så deler jeg heller de nye favoritt skoene til Minato. Eller det er hvertfall mine favoritter til han, for han er aller mest glad i Nike Free sko. Det er jo så klart forståelig, for de er jo så lette og gode på foten.

  #nikeairmax #barnesko #mammablogg #mamma #barn #mote #shopping

  Memini til storesøster

  Ny kjole fra Memini til Madelen, den er så fin. Jeg tror den er litt stor enda, men det er bare å stramme selene litt.
  Ganske ironisk å poste dette innlegget rett etter å ha snakket om at jeg må slutte å kjøpe ting. Nå er det noen dager siden denne kom da, og jeg har bare ikke fått delt den med dere. Siden den er så fin, så måtte dere så klart få se den, hehe.

  #memini #mamma #mammablogg #barneklær #barn #mote

  Nytt fra Mini Rodini  Ny jakke fra Mini Rodini (på salg hos Kidså.no) // Støvler fra Hunter


  Her hos oss kom det plutselig skikkelig uvær i dag, så da kjørte vi på med å prøve på den nye jakken. Den har vannsøyle på 3000, så den tåler litt vann hvertfall. Gult er en av de store favorittene her om dagen, spesielt til minste mann.

   

  Andre som har gjort noen gode salgskupp den siste tiden?

  New in; Vår garderoben

  Nå disse dagene har det kommet et par pakker i posten, og det er jo fantastisk. Det er kanskje litt tidlig, men jeg liker ikke å ta ting i siste liten, så vår garderoben må man begynne på. Minato vokser jo så fort, så han må så klart ha nytt til hver sesong. Madelen trenger ikke så mye, men så klart hun også må få noe.  Mini a ture jakke i den vakreste fargen til Madelen. Kjøpt fra Houseofkids.dk.  En nydelig blå til Minato fra samme sted.  Wheat genser til Minato (houseofkids.dk)  Diesel buksen, Conversene og strømpen er fra Houseofkids.dk (buksen og skoene på salg). DC skoene ble kjøpt på Junkyard.no, da vi hadde er gavekort derfra. De er litt store enda, str 23, men jeg tenker at de passer til sommeren (eller hvertfall en gang).  På Lillemartine.no hadde de salg på Hunter støvler, og da måtte jeg så klart slå til. Man går ikke glipp av verdens beste støvler på salg. Jeg kjøpte de rosa i en størrelse større, sånn at de passer til høsten, eller senere.

   

  Andre som har begynt på vårshoppingen?

  New in - Trunki

  God morgen :)

  I dag var det min tur til å stå opp med barna, så Kim fikk sove litt lenger. For en gangs skyld har vi alle fått nok søvn, og ingen sure miner. Minato pleier alltid komme inn til oss i løpet av natten, men i natt sov han i sin seng til klokken 8. Det er hærlig med god plass, uten å hele tiden få en fot i ansiktet.

  Nå sitter begge søtingene å tegner så fint, så da snek jeg meg en liten tur innpå dataen. Jeg må jo oppdatere meg, det er viktig, hehe. Om en halvtime blir det litt lunsj, og så er det sovetid for Minato. Vi skal nytte på å rydde huset i dag, for på mandag kommer de som skal bygge på og skifte alt på huset utvendig, for å se på ting. I morgen skal vi ut til min far, så da blir det liten tid til å gjøre noe her hjemme.

  Jeg tenkte å vise dere de smarte teppene fra Trunki jeg kjøpte inn til Madelen og Minato. Jeg tenkte de skal ha de med på flyet til Tokyo, for det blir en lang tur. Dette er teppe og pute i en liten praktisk eske. Man tar teppet ut av putetrekket, og blåser opp putetrekket.

  Da de kom i posten så tenkte jeg rosa til Madelen, og blå til Minato. Madelen sa med det samme at hun ville ha blå denne gangen, og jeg spurte Minato om han ville ha rosa. Det var ikke et lite ja som kom, det var "JAAAA". Han elsker alt som er rosa, og vil helst bare ha Madelen sine ting.  Som dere ser har Madelen puten hengene på ryggen. Det er sånne smarte fester på dette, sånn at ikke teppet skal skli ned om de sover for eksempel i bilen eller noe.

  Madelen har Trunki koffert fra før, og vi er kjempe fornøyd med den. Minato må og få seg en, men det får vi ta en gang vi skal på ferie.

   

  Har dere noe fra Trunki?

  New in - Ver de Terre, Hust and Claire mm.  Ny vårjakke til Minato fra Hust and Claire. Jeg har vært fast bestemt på å kjøpe sånn type jakke til begge barna og meg selv i vår. Jeg har sett mest på Barbour og Raplh Lauren, men nå fant jeg denne til minste mann til en mye mindre pris. Jeg syns hvertfall den var super fin.Kjøpt på Babyshop i Bergen.  Perfekte Ver de Terre jakke til Madelen. Denne var på salg, og de er så utrolig fine og gode. Den har medium varme, så det er litt sånn sen høst/tidlig vår jakke. Jeg kjøpte den sånn at den skulle passe til skolestart også, for da er det jo greit å ha litt nøytrale farger. Store skolejenter er jo ikke alltid like interessert i å ha klær som skriker Hello Kitty og Byggmester Bok liksom.  Vår dress til Minato fra Polarn o Pyret. Like greit å bli ferdig med sånne kjøp tidlig, og det var 20% på hele butikken. Nå mangler jeg bare en dress til enten hjemme eller barnehagen, og det blir nok en Reima.
  Buksen er også til Minato, og er i merket Mayoral (også på salg på Babyshop). Alle klær jeg kjøper til Minato nå er i str 92, fordi det er noe vi ikke hadde et plagg av fra før. Han bruker enda 80-86, men de vokser plutselig.  Tre jeans til Madelen (1. Pieces, 2. Levis, 3. Name it). Hun har så lite jeans, for det meste går i rosa/lilla, så da ble det noen mye jeans på henne. Levis buksen var på 50% på babyshop, så der nyttet jeg på å få med meg litt salg mens det enda er.

   

  Hva syns dere?

   

  New in - Barneklær  Begge deler fra Noa Noa.  Skjorte fra Mini a ture, Lue fra Kivat.  Skjorte fra Mayoral.

  Alt jeg har kjøpt var på salg, så her syns jeg det ble et veldig bra kupp. Luen kjøpte jeg sånn at den skulle passe til neste høst/vinter, og jeg elsker jo Kivat luer, så da er det veldig greit når det er på salg.

   

  New in - barneklær

  Nå er det jo Januar, og da hadde det vel vært litt merkelig om jeg ikke hadde kjøpt noen ting. Jeg er jo utrolig (alt for) glad i shopping, og spesielt når det gjelder barneklær. Heldigvis for meg så trengte de en del nå. Jeg ventet til etter jul, for å se hva de fikk, sånn at jeg hadde en viss kontroll til etter det. Så da har det blitt litt nyttig, og noe ekstra.  1. Hunter støvler til Minato. Jeg tok en rå sjangs på gule støvler, noen noen kanskje vil kalle litt jentete. Jeg ser for meg at det blir kjempe tøft sammen med marineblått jeg da. Disse har jeg kjøpt i str 22, så de passer litt utover våren. HER
  2. Timerland boots til Madelen. Disse var på tilbud, og jeg har savnet noen litt finere boots til henne. HER
  3. Little Paul Smith kjole. Denne var utrolig nydelig, og på tilbud. Denne passer alle årstider syns jeg, og Madelen kommer nok til å elske den pga. alle blomstene. HER  Denne har svigermor strikket, og den er nydelig.

   

  Jeg venter på en pakke fra hm også, med litt basic tøy til barna.

  Andre som har handlet på salg?

  Jeg vant hovedpremien

  God morgen!

  Vet dere hva, jeg har vunnet hovedpremien på julekalenderen til Markus og Molly. Jeg vinner nesten aldri noe, så jeg ble så klart veldig overrasket og glad. Når det var barneklær for 2000 kr jeg vant, så ble jeg kjempe glad. Jeg elsker jo barneklær, og liker å teste ut nye ting. Nå fikk jeg diverse fra både Mini Rodini, MarMar og Grubbies, og det var jo gøy siden jeg ikke har hatt noe fra alle de merkene.  www.markusogmolly.no

   

  Har du noen gang vunnet noe?

  Årets julegaver

  Til Minato:  Til Madelen:

  Til meg:  Nå har jeg tatt bilder av det meste vi fikk til jul. En del leker og diverse ble åpnet med det samme, så det har jeg ikke tatt med. Jeg fikk og ganske mye penger til lappen og et par gavekort, dette har jeg ikke bilder av. Men vi fikk enormt med gaver, så nå har vi det meste vi trenger på en god stund. Jeg var så heldig å fikk ny mobil fra Kim og barna, og de prøvde å lure meg med at jeg fikk noe helt annet. Han hadde gått på loftet for å finne parkett, kasser, plast osv, så hadde han pakket inn diverse for at jeg skulle tro det var noe annet.

  Hva fikk dere til jul?

  Madelen`s julekjole  På mandag fant jeg den perfekte julekjolen til Madelen, og den kostet ikke mer enn rundt 400 kr. Det er jammen et godt kupp!

  Nå er jeg på jakt etter noe til Minato, noe som kan gjøre at han ikke kommer i skyggen av denne overdådige kjolen. Lette en god del på mandag, men fant ikke noe som var bra nok. Vet ikke helt om jeg skal satse gammeldags stil eller smoking.

   

  Vet dere om noen fine gutte antrekk?

  Handmade with love

  Denne nydelige strikkebuksen har farmoren laget til Minato. Jeg elsker den!  Denne nydelige dressen vant jeg på Divamamma sin blogg, og den er laget av Vivtra.blogspot.com. Hun lager superfine barneklær.

   

  Liker dere hjemmesydde klær?

  New in; Barneklær  Genser - Lindex // Bukse - Lindex // Lue - Molo // Votter - Lillelam og Reima // Ullsokker - Simobutikken

  Jeg har faktisk aldri vært på en bytur der det har blitt kjøpt så lite før, men det er da greit når det ikke er så mye barna trenger. Egentlig var det dress vi skulle finne, og det fant vi ikke (siden Kim er super kresen). Jeg fikk kjøpt siste rest av kalendergavene, og ble ferdig med en julegave til. Dåpsgave fikk vi og så klart kjøpt!

  Hva syns dere?

  Stikkord:

  New in; Memini, Lillelam mm.  De siste dagene har jeg fått noen pakker til barna. Noe av dette tenker jeg at jeg bare hiver i julekalenderen, siden det ikke er noe som trengs nett nå. Da har jeg fått dekket noen av pakkene med ting som hadde blitt kjøpt uansett. Heldressen fra Lillelam er til Minato, og jeg kjøpte den på åpnings salget på Jentelus.com. Denne har han allerede brukt et par ganger, for den andre ulldressen var til vask. Da det var salg på Miinto, nyttet jeg på å kjøpe noen fine barneklær. Madelen valgte seg selv julekjole fra Mole of Norway, denne er i nydelig tykk ull og passer perfekt til vinteren. Jeg kjøpte og votter fra Reima (som hun trenger) og en fin cardigan fra Memini.  Q: Hva syns dere om klærene?

  New in - Zara Kids

  HUSK GIVEAWAY - VINN BARBIE


  I går fikk jeg pakke fra Zara i posten, så jeg tenkte jeg kunne vise dere det jeg kjøpte til barna i dag. Det var ikke så mye, men det var en jakke til hver av dem. Jeg måtte så klart ha den parkasen jeg har ønsket til Minato lenge, men jeg ble litt skuffet. Jeg hadde jo tenkt å kjøpe den som vinterjakke først, og det er jeg glad jeg ikke gjorde. Den er kjempe fin, det er ikke det, men den var ikke like varm som jeg trodde. Og så var den veldig myk, og det er et pluss. Madelen sin kåpe var jeg veldig fornøyd med, og den virket kjempe god.

  Hehe, det ser jo nesten ut som jakkene er like store.

   

  Handler dere på Zara til barna deres?

  New in - Hust & Claire

  Tenkte å vise dere resten av den forsinkede bursdagsgaven til Minato, som jeg også valgte ut selv. Jeg elsker Hust & Claire, og begynner å få noen plagg derfra nå. Det er de nydeligste ullklærene, og de er supergode. I fjord kjøpte jeg noen plagg, men da visste jeg lite om at det kom til å bli så stort som det har blitt. Madelen vant en ulltrøte her om dagen også, men den skal jeg pakke inn som kalendergave, så den får vente med å få komme bilde av her.

   

  Og så tenkte jeg å oppdatere litt om Minato. I dag var han til legen, og kom hjem med antibiotika han skal gå på en uke. Han hadde luftveisinfeksjon, men de klarte ikke helt å finne ut hvilken pga. han nektet å samarbeide. Men det minnet mest om bakteriell lungebetennelse. Jeg regner med det er det samme jeg har, bare ikke i like alvorlig grad. Jeg har ikke hatt like høy feber, men klarer ikke gjøre noe annet enn å ligge på sofaen. Nå har jeg morgendagen på å bli frisk, for tidlig på onsdag reiser Kim på jobb. Jeg ser virkelig ikke for meg at jeg skal klare å passe på to små sånn jeg er nå. I dag skulle jeg prøve å røre litt i middagen, og holdt på å svime av. Lege time på onsdag til meg da, så da blir det vel kanskje medisin på meg også.

   

  Liker dere Hust & Claire?

  New in - Barneklær  I går fikk Minato noen litt forsinka bursdagsgaver. Av besta (mamma) fikk han to pyamaser, som hun måtte bytte pga. han fikk to like ting. Av tante Malin, og farmor og besten, fikk han klær fra Memini og Lillelam. Han venter på en pakke til, med ullklær fra Hust and Claire, gleder meg. Elsker de nye klærere hans!

  Pyamaser fra Cubus. Og det andre er kjøpt hos Guttelus.no.

   

  Hva syns dere?

  New in - Blafre

  I går fikk Minato seg ny matboks av farmoren sin, så nå er det nok en gutt som blir glad når det er barnehage dag på tirsdag. Hun hadde den bare liggende hun faktisk, og jeg har jo ønsket traktor matboks til Minato. Syns den er super søt!

  Andre som har matbokser fra Blafre?

  New in - vintertøy  Minato fikk seg Reima Tec vinterdress (den var bare super søt), ull votter fra Name it og Viking vintersko i matchende farge til dressen. Minato måtte opp i 21 i vintersko nå, noe jeg syns er helt vanvittig. Det er jo bare noen uker siden vi var å kjøpte ecco sko til han, og damen i butikken sa at det var nok lenge til han måtte bruke større enn 20.  Madelen fikk seg nytt skjørt fra cubus, og nye pensko fra Ponny. Hun og vokser så fort, og vi måtte nå kjøpe 27(!) i pensko, og damen sa at i vintersko så måtte hun nok ha 28 i år. Lille jenta mi vokser så fort!

   

  Hvilken sko størrelse bruker deres, og hvor gamle er de?

  Nytt: Bisgaard og Kivat

  Elsker det når jeg kan kjøpe matchende ting til barna. Disse støvlene er jo bare hærlige da, med ull og greier. Jeg tenkte først å kjøpe sånne vanlige cherrox greier, men de er jo syntetiske. Kim ble i hvertfall utrolig glad for at de slapp å bruke krokodilleføtter så han kaller de, hehe. Kivat luen kjøpe jeg på tilbud, egentlig hadde jeg tenkt å kjøpe årets til han, men jeg tor virkelig ikke han bryr seg om det er 2012 modellen.

  Hvilke vintersko/høstsko bruker dere?

  Nytt til Madelen

  I går fikk vi pakke i posten, og nei, jeg har ikke begynt å bestille unyttinge ting igjen. Denne pakken bestillte jeg i midt i Juli, med tanke på at Madelen skulle ha noe av det med seg til syden. I slutten av August fikk jeg epost av de om at de trengte et tall i adressen min. Vi har jo ikke det, men jeg sa de bare kunne skrive 1 da, men jeg skjønner ikke hvorfor de ikke kunne si det med det samme. Men i hvertfall så var pakken fra den berømte Lipstickboutique, og de hadde jo så mye fint.

  Andre som har handlet noe derfra?


  Liten bestilling

  Da klarte jeg ikke holde meg lenger.. eller jeg kunne vel holdt meg lenger, men når det er ting vi trenger til barna så kan ikke min avvenning fra shopping stoppe oss. Det ble noen viktige ting fra Babyshop, og dette er ting vi virkelig trengte. Bøyle til stokke stolen er virkelig et must, for den han har nå klatrer han bare utav, står i osv. Jeg må kjøpe noen ekstra sikkerhetsseler også, men de hadde det ikke her. Trappegrind er og noe vi trenger. Nå har jeg bare satt opp den som man kan bruke som mye, men Minato klarer så klart å flytte på den, for den er jo ikke festet. Jeg har og kjøpt en skapstopper, sånn at ikke Minato skal gå i det skapet med alle vaskemidlene i.

  Det er merkelig hvor forskjellige Madelen og Minato faktisk er. Til Madelen trengte vi ikke noe beskyttelser, men vi kjøpte sånn grind foran ovnen for sikkerhets skyld. Til Minato burde vi hatt ALT, for han er alle veier og skal teste ut absolutt alt. Spesielt gøy er det når vi sier nei, da går han enda fortere han.  Andre som har barn som er over alt på en gang? Er det helst med gutter dette?

  Gavene til Minato

  Nå hadde jo jeg helt glemt disse bildene jeg tok av gavene Minato fikk til bursdagen sin. Jeg lovde jo å dele det, og det skal jeg så klart. I kveld har jeg litt ekstra god tid også, for jeg har barnefri i natt (mamma har overtatt barna for natten). Egentlig var det bare Madelen som skulle sove der i natt, men jeg var utrolig trett i dag og spurte om Minato også kunne være der i natt. Han har vannkopper, så han har vært litt sutrete de to siste dagene. I dag ble det en ekstra tidlig morning og på oss, så da passet det veldig fint at mamma kunne hjelpe meg litt.  Han fikk seg en Bobby car fra Madelen, og den falt veldig i smak. Resten av lekene han fikk har jeg ikke tatt bilder av, for de ble så klart åpnet med en gang og ligger nå nede i lekekassen. Det var blandt annet duplo, Brio tog, "puttekasse" og Fisher Price ting med diverse musikk og dyrelyder.  Jeg kjøpte Hust & Claire jakke og en hals fra Joha til han. Didriksons regntøy og den hvite jakken fikk han fra pappa og de, og Skogstad fleece fra tante Lene.

  Han fikk masse gode ull klær og vanlige klær. Dette er noe han virkelig trengte, og nå hadde vi plutselig en hel del. I tillegg så arvet han to poser med klær fra lillebroren min, og der var det og masse ull. Han fikk skogstad sett fra Oldemoren, men dette er litt stort enda (så da har han noe til etter jul også). Men det virket utrolig bra, og var kjempe stilig syns jeg.  Var det ikke mye fint? :)

  New in; Hærlige barneklær

  I helgen kjøpte jeg disse to nydelighetene til Madelen. Buksen er i 104 og blusen i 110, og det satt perfekt på henne. Jeg fikk heldigvis buksen på halv pris, og det er jammen ikke ofte jeg finner fine ting til halv pris.

  Hva syns du? Liker du Creamie?

  Bilsete nr 2

  Nå var det plutselig bare en måned til den lille babyen vår fyllet året, og jeg merker han får dårligere plass i setet sitt for hver dag som går. Vi hadde først tenkt å bruke det samme vi hadde til Madelen, men det fikk fuktskader og myglet (så det har vi kastet). Jeg har tenkt veldig lenge på hvilket sete vi skulle velge, og det sto lenge mellom to (max-way og Besafe Combi). En ting var sikkert, og det var at det skulle være et bakovervendt sete, og det var ikke brukt for å kunne snu det.

  Nå for en stund siden kom jo Besafe med sitt nye Plus sete, og da ble plutselig valget veldig enkelt. Vi har ikke isofix i bilen uansett, så da er det jo greit å ha et bra sete som ikke MÅ ha isofix feste for å være bra. Jeg har sett mange har testet dette nye setet, og er fornøyde. Så nå har jeg også bestillt et sånt, i fargen Premium Black. Gleder meg til det kommer i posten nå!
   

  Bestilling til barna - Zara

  Nå har jeg nett lagt inn en liten bestilling på Zara.com. Madelen hadde ingen kjoler nå, bare noen ikke så veldig fine arvede, derfor ble det to nye kjoler på henne. Hun valgte de ut selv, og falt veldig for en hvit med sløyfe på magen, og en grønn (som hun kalte for gress farge kjolen). Minato fikk seg en liten sommerhatt som jeg syns var søt. Det begynner å bli varmere og varmere nå, så da er det greit å ha en liggende klar. Jeg fant i grunn veldig masse ting jeg ville kjøpe, men jeg er desverre ikke så rik at jeg kan kjøpe hele butikken.


  Hva syns dere?

  Julegavene 2012

  Minato sine:  Madelen sine:


  Minato fikk nok litt flere gaver enn Madelen, men Madelen sine var litt dyre i år. Bare dukkehuset med møbler kom jo på over 3000 kr, så da ble det bare sånn. Noen av gavene til Madelen ble ikke tatt bilder av, for hun åpnet de med det samme og stakk av med det, hehe. Minato fikk to sånne stjernekasser, men tok bare bilde av den ene.

  Jeg har ikke tatt bilder av mine ting, for det meste av det er allerede tatt i bruk. Men jeg fikk blant annet penger, Kitchenaid, Burgunder Acne skjerf, sko, jakke, en del klær, sengetøy og en del andre husting.Og så har jeg jo fått sofaen av Kim fra før, og det skulle være jule og bursdags presang.

  Hva fikk dere til jul?

  Noe nytt til lillebror

  Minato har fått disse søte klærene i gave fra min familie. Vi har kjøpt og fått oss mye nytt i det siste, men jeg har ikke hatt batteri på kameraet, så da blir det nok ikke noen bilder nå. Jeg skal prøve nå videre og ta bilder når det kommer noe nytt i hus.

  Var ikke det fine ting?

  Pakke fra Lykkeland.no

  Her om dagen kom det en flott pakke fra www.lykkeland.no i posten, oppi den var det masse fint til lillebror. Han var så heldig at han fikk teste diverse av produktene de fører hos Lykkeland. Han er jo litt liten enda, så han klarer ikke holde leker selv enda. Men vi fikk en nydelig koseklut/smokkholder, og den er allerede favoritt. Den er med i både vognen og sengen hver dag, og jeg tror nok dette kommer til å bli den som kommer til å følge han i flere år (nett som Madelen har tussi enda med over alt). Vi fikk også natursmokk fra Hevea med smokklenke til. Denne gleder jeg meg til å teste (det er 3 mnd+), for vi har litt problemer med å få lillebror til å ta smokken, og jeg har hørt at denne kan hjelpe mange barn som sliter litt med det. Vi fikk også teste en badeleke fra den verdenskjente Sofie la Girafe og en kjempe søt kosebamse fra Deglingos. Bamsen har fått plass i vuggen, og er kjempe fin med god kvalitet. Badeleken er det litt tidlig å teste enda, men det kommer vi tilbake til om et par måneder.

  Jeg skal skrive om hver og en av tingene etterhvert som vi får testet dem skikkelig ut. Det første innlegget kommer til å handle om koskluten fra Bunnies By The Bay, og de andre tingene skal jeg skrive om etterhvert.
  Har dere handlet hos Lykkeland.no før? Viss ikke anbefaler jeg dere å ta en titt. Det er så utrolig mye fint der.

   

  Nytt fra Knerten og Karoline

  Madelen trengte litt klær til høsten, og da tenkte jeg at jeg skulle teste ut Knerten og Karoline sin nettbutikk. Hun trengte en ulldress til å ha i barnehagen, og jeg falt for Name It sin super gode ulldress. Madelen elsker den, og vil helst gå med den hele tiden. I dag skulle hun bare ha shorts og t`skjorte på seg, for hun ville gå med den nye dressen sin inne også. Jeg kjøpte også en 3 pk ull sokker til henne, der det var et grått, et lyse lille og et mørke lilla par sokker. De var mye bedre kvalitet enn hva jeg trodde, de var myke og gode på foten. Det siste jeg bestillte var en søt cardigan, men den er litt stor enda.

  Jeg er kjempe fornøyd med servicen hos Knerten og Karoline, og det var kjempe rask levering. Syns det er litt ekstra gøy når nettbutikkene gjør en så bra jobb som dette. Knerten og Karoline selger jo klær fra Name It, og dere tenker kanskje at dere bare kan bestille fra Name It sin butikk, men det er ikke de samme tingene. Knerten og Karoline har mange plagg som de ikke selger på Name it.

   

  //Alt fra www.knertenogkaroline.no

  Har dere handler fra Nettbutikken deres?

  Navnesmokker til lillebroren

  Jeg måtte kjøpe noen søte navnesmokker til Minato også. Jeg ville gjerne kjøpe litt av alle typene, men det har vi nok ikke bruk for, hehe.

  Har dere kjøpt navnesmokker?

  Nytt til Madelen og Minato

  Nå har jeg storshoppet for alt for mye penger, men sånn blir det når begge barna har alt for lite klær. Nå er det spesielt Madelen som ikke har nok klær. Hun har jo vokst så mye, så alt av hverdagsklær og ullklær omtrent er jo for lite. Noe av dette skal de få i julegave/kalendergaver, men Madelen må nok ta det meste i bruk med det samme. Denne gangen handlet jeg på Smartkids.no, som har utrolig mye fint til barn.

  Hva syns dere? Andre som har handlet der?

  Bestilt Stokke stol

  Jeg har fort funnet ut at jeg kommer til å trenge en stol Minato kan sitte i, for han liker ikke å ligge alene. Jeg kommer jo til å være masse alene med begge to, og det er ikke lett å bare ha to hender hele tiden. Jeg har jo ønsket meg stokke stol til både Madelen og Minato, men nå bestillte jeg til han først og fremst. Jeg tenkte jeg skulle vente til jul med å ønske oss en, men det er alt for lenge til. Han fikk 1000 kr av mamma og de som vi skulle kjøpe noe han trengte, så da bruker vi den på New Born settet, og så betaler vi stolen selv. Jeg bestillte den fra Babyshop, og satser på den kommer om et par uker (det sto den hvite hadde to ukers levering).

  Har dere denne stolen?

  Gave fra Thailand

  Madelen fikk en nydelig kjole fra Thiland sist helg, og jeg har helt glemt å vise den. Min stemor kommer derfra, så derfor var hun, pappa og mine to søsken der nede nå for noen uker siden. De har jo så mye fine kjoler og ting der nede, så da er det gøy å få noe som ikke noen andre her rundt om har. Jeg syns den var nydelig, og Madelen kledde fargene kjempe godt.

  Hva syns dere?

  Nytt til lillebror

  Dette nydelige settet kjøpte tante Malin til lillebroren. Fra Zara!  Besten kjøpte fotballdrakt. Madelen har lik, bare Tyrkia kopi.

  Hva syns dere?

  New in - Madelen

  I går kom jo tante Malin hjem fra NorwayCup, og da hadde hun med gaver til Madelen og Minato. Jeg tenkte jeg kunne vise hva de fikk hver for seg, så her er hva Madelen fikk.


  Var det ikke fine ting?

  Gaver til gullene

  Snille tante Malin har vært på shopping, og da fikk Minato og Madelen også gaver. Madelen skulle jo så klart ha sitt med det samme, så det fikk jeg jo ikke tatt bilder av. Men lillebror fikk disse nydelige klærene, og de var utrolig nydelige. Jeg elsker stjerner og nlytrale farger, og dette vet så klart Malin.

  Nå må jeg begynne å skrive ned hva jeg får av hvem, viss ikke kommer jeg til å glemme det når jeg skal sende takkekort, hehe.

  Hva syns du`?

   

  Siste babyshopping

  På Mandag var vi i Bergen hele dagen, og handlet inn siste rest av det vi trenger til lillebror sin ankomst. Vi startet med å kjøpe bagen til City Cross vognen (denne kjøpe jeg brukt av noen), og jeg er super fornøyd med den. Har ønsket meg den så lenge nå, så jeg er glad jeg valgte å kjøpe den. Jeg fikk også hentet to gratis pakker, for man må jo få med seg det man kan, hehe.
  Det var i grunn kommoden som var hoved tingen, men de var jo utsolgt for fine kommoder alle veier. Men vi fikk kjøpt alt det andre vi trenger + at Madelen og Kim fikk seg noen ting. Tror det er første gang jeg ikke har kjøpt en eneste ting til meg selv, eller jeg kjøpte en steikepanne, skåler, bestikk og en visp, men kan ikke nett si at det var bare til meg.  På Extraleker fant jeg endelig den vippestolen jeg har ønsket meg, og det var den siste.. *Jippi*  Den fine bagen, som er tusen ganger bedre i virkeligheten.  Alt fra BarnasHus. Gardinen til sengen, sengesett og flaskesmokker  Fixoni dress fra Barnashus. Vi hadde ingen dresser til han, og siden denne sommeren ikke er så varm, så kommer den nok godt ned.  Pute og sengesett fra Kid // Kurv, M og skilt fra Bohus.
  Jeg kjøpte noen hyller og diverse småmøbler også, men dette får dere se når jeg har fått det opp på barnerommet.

  Hva syns dere?

  Søte babygaver


  Super søte stikkede babytøfler og kjempe fint sengesett. Utrolig glad jeg fikk sengesett, for det trenger jeg.

  Hva syns dere?

  Pakke fra Babycare

  I går fikk jeg en stor pakke fra Babycare, så nå er jeg enda et steg nærmere å få kjøpt inn alt før fødselen. Denne gangen var det lammeskinn og søskenbrettet så var det viktigste, og flaks for meg så var søskenbrettet jeg skulle ha på halv pris når jeg skulle kjøpe det. De fleste av de andre tingene var også på salg, og da måtte jeg jo bare nytte sjansen (jeg måtte jo kjøpt det uansett).  Helårs dyne til å ha i vuggen og vognen.  Flaskebørste, flaskesmokker, melkepulver boks, bryst skjold (det meste var på tilbud).  Easy X Rider søskensete/brett. Man kan velge om man vil ha med sete, eller bare brettet.  Lammeskinn til vognen, og fleece dress til Madelen. Perfekt i barnehagen nå som høsten kommer.

  Andre som handler fra Babycare?

  Mamma og baby innkjøp

  //Kremmerhuset

  //Princess  //Bleieboden.no  //Ammeinnlegg - Bleieboden // 2 ammetopper - Hm // Ammetopp og ammebh - Lindex //

  Hva syns dere?
  Kan noen anbefale noen gode ammebher?

  Nytt til babyen

  Da var endelig babygymen til babyen kommet, så da er det enda en mindre ting og tenke på. Jeg bestillte denne fra Alexandalexa.com, og syns den var kjempe fin. Den vi hadde til Madelen var jeg veldig lite fornøyd med, så da ble det en ny.

  Andre som har denne?
  Hvilken babygym har dere valgt?

  Babyshower gavene

  Nå har jeg endelig somlet meg til å ta bilder av alle gavene jeg fikk. Ikke alltid like lett å ta bilder av babyklær, men dere får ta det for det det er.  Fra Elisabet.  Fra Ingvild og Maria.  Fra Tante Lene.  Fra Trine.  Fra Christina.  Fra Sandra Mari (pluss den søte rosa toppen, men den har jeg jo allerede brukt).  Fra Susanne.  Fra Anja.

  Er super glad for alle gavene, og setter stor pris på det. Nå er jeg så heldig at jeg har fått så mye + arvet mye fra onkel Stian, så nå trenger jeg nesten ikke kjøpe inn noen klær. Eneste jeg mangler er strømpebukser og sokker, og ull klær til høsten/vinteren. Utrolig deilig å tenke på at jeg ikke MÅ kjøpe inn alt mulig, så da kan jeg faktisk konsentrere meg om de større tingene jeg trenger (selv om jeg nesten er ferdig med det også).

  Tusen takk alle sammen <3

  Babyutstyr innkjøp

  Begge deler er kjøpt fra Flust.no, så sparte jeg noen kroner også. Stelleputen er fra merket Baby Dan, og Avent elektrisk brystpumpe.

  Hva syns dere?

  Nytt til lillebror

  Fixoni

  Hva syns du?

  Nytt til storesøster  Crogs og pensko fra Haaland sko  Jumpsuit og shorts fra Cubus (kjøpte også en kjole og cardigan, men de er til vask)  Shorts fra Fransa og strømpebukse fra Reflex

  Hva syns dere?

  Innkjøp til babyen  Da har jeg kommet litt lenger med innkjøpene, og har fått krysset av et par ting til på listen. Denne gangen handlet jeg på Alexi.no, som er en side jeg ikke har testet før.

   

  Noen som har erfaring med denne siden?

  Noen små innkjøp til babyen  Idag fikk jeg endelig brukt gavekortet mitt som jeg hadde på mimmis.no (jeg vant et gavekort på 250 kr på en bloggkonkurranse). Det er jo en hel del jeg trenger før babyen melder sin ankomst, så en plass må jeg bare begynne. Så da ble det et par nødvendige ting, og så fant jeg vimpelen jeg tenkte å kjøpe til rommet på salg. Alt dette kom på litt over 500 kr (bestilte for det, pga. da var frakten gratis), og det er ikke så gale. Med tanke på at jeg hadde gavekort på 250, så ble det jo bare halvparten.

  Andre som har handlet fra Mimmis.no?

  Nytt til babyen og Madelen

  Idag har vi vært en liten tur til Åsane, og da fikk jeg unna et par små kjøp. Vi var i grunn bare med for moro, men det blir jo alltid noe. Så idag har jeg fått brukt lappen på Kappahl, så jeg fikk en gratis body til babyen. Jeg har også kjøpt badekar sete, for det er så greit å komme i gang med innkjøpene. Madelen har også fått en ny vogn av farmoren sin idag, for vi hadde ikke med idag. Denne gangen ble det en liten 4me trille, noe jeg aldri har testet før. Noen som har erfaringer med det merket? Hvordan er det i forhold til Careena og andre billig vogner?

  Madelen gikk helt amok på Bare Barn idag, fordi hun fant et prøve rom. Jeg skjønte ikke hva hun dreiv med i starten, for hun tok med seg alt hun fant bak stativene. Og når jeg gikk bak sto hun i prøverommet og prøve klær, det må være noe av det søteste jeg har sett. Hun så ut som en ekte fashionista, med paljettshortsen sin og pelsvest.  Badesete og koseklut fra Babycare  Genser og pannebånd fra Bare Barn (Jean Paul og Reima), og topp fra Kappahl  Lue fra Babycare og sparkebukse fra Bare Barn  Alt fra Kappahl Newbie (gratis body)

   

  Hva syns dere?

   

  Nytt til storesøster og lillebror  Madelen trengte en ny bikini siden hun har vokst ut av alt av badetøy hun har. Og hun vil så gjerne bade i bassenget, så da måtte vi ha det allerede nå. Jeg falt for denne søte, enkle fra Burberry!

  Til lillebror kjøpte jeg en sparkebukse. Jeg må jo ta litt og litt av garderoben hans, så denne gangen ble det denne søte sparkebuksen fra Burberry.

  www.alexandalexa.com

  Første innkjøp av babyklær

  Etter ultralyden så måtte vi så klart kjøpe et par plagg til den lille gutten vår. Vi har jo bare rosa ting, og jeg vil helt ikke ha noe rosa gutt, hehe. Så da ble det noen små innkjøp! Madelen ville også kjøpe noe til lillebroren sin, så da fikk hun velge noe ut.  Str 50, fra Lindex.  Str 56, fra Hm.  Str 56, fra Barnas Hus (reflex).  Str 62, fra Hm. Dette var det Madelen tok ut, må si at hun har ikke dårlig smak (selv om jeg ikke er så fan av jeans på babyer, av egen erfaring liksom).

   

  Hva syns dere? Andre som har begynt med litt innkjøp?

  De nye blinke skoene

  Idag kom endelig pakken fra Brandos, og den har jeg ventet på hele uka. Ganske grett at det har vært regn til nå i grunn, siden Madelen ikke har hatt noen joggesko før idag. Jeg hadde bestillt tre par til henne, så hun kunne velge selv. Kan ikke si at jeg likte noen av de fra Brandos spesielt godt, men hun trengte noen med en gang. Hun gikk så klart for blinkeskoene med mummi på (selv om jeg ikke er spesielt fan av blinkesko, for de ser så vanlige ut. Men det er hva Madelen vil ha som teller). Så hun har gått rundt med de i hele kveld, og gleder seg kjempe mye til å vise til tanten sin.

  Jeg gleder meg til å bestille et par med Bikkembergs til henne fra Yoox, men det må nok vente til neste lønn. Kom utrolig alt for mange rekninger denne måneden. Hva er vitsen med forsikring og bilavgift på omtrent samme tid? går det ikke an å velge det på litt forskjellige tidspunkt? hehe... Men det er vel kanskje like greit, det passer jo i grunn aldri med store rekninger.

  Hva syns dere om skoene? Hvilke sko har ditt barn i år?

  Røde Hunter

  Jeg tenkte at nå er det på tide å begynne å blogge igjen, så da bare hopper jeg rett i det. Beklager denne lange pausen altså, men grunnen kommer jeg tilbake til snart.

  Men idag fikk Madelen endelig sine nydelige røde Hunter original gloss støvler, i rød. De er helt nydelige, og hun er så klart kjempe stolt for at hun har like støvler som meg. Jeg elsker disse støvlene, for de sitter så bra på foten. De til barn får også et stort pluss for refleks bakpå støvelen.

  // Kjøpt fra Alexandalexa.com

  Les mer i arkivet »Juni 2015 »Mai 2015 »April 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits