• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • My favorite makeup

  //Annonselenker  Kanebo Sensai foundation // Chanel Vitalumiere foundadion // bareMinerals foundation

  Sensai sitt foundation har jeg brukt lenge, men måtte teste ut Chanel sin også. Jeg er fornøyd med begge, så bruker dem alt etter dagsformen. Skal jeg bare noe lite, eller om det er sol ute, bruker jeg alltid bareMinerals sitt pudder foundation.  YSL concealer // Glo-minerals concealer (denne har jeg hatt fire bokser av)

  Jeg bruker begge concealeren samtidlig som oftest. YSL bruker jeg mest som en highlighter, og den andre mest under øynene.  Smashbox photo finish primer (hydrating) // Smashbox photo finish primer

  Jeg har lenge brukt den originale, og har hatt mange tuber. Sist jeg var i taxfreen så spurte jeg om de hadde noe for tørr hud, og da fikk jeg teste hydrating primeren til Smashbox. Jeg er veldig fornøyd med den, og kommer nok til å kjøpe den fremover.  Mac finishingpowder // glo-minerals finishing powder // Blush fra billig USA merke // Guerlain four season solpudder

  Jeg har brukt Mac sitt finishig powder lenge, men nå har jeg begynt å bruke Glo-minerals sitt. Jeg syns begge to er gode. Denne billige blushen syns jeg er helt super, men husker ikke hvilket merke det var. Guerlain sitt solpudder holder jeg på med boks nr 2, jeg elsker den.  Øyebryns pudder fra Hm // Øyebryns pudder fra BeautyUK // Bilion Dollar Brow highligther // Pinsett fra Hm

  Øyebryns pudderet og pinsetten fra Hm er helt fantastiske. Jeg betalte 30 kr for disse to på tilbud, så må si meg fornøyd. Den andre pudderboksen liker jeg pga. voksen som følger med, men fargen er litt feil for meg. Highligtheren/concealeren bruker jeg under bryna.  YSL leppestift // Dior liptreatment // Forever Aloe Lips (denne kan dere kjøpe av meg)

  Den fra YSL har en nydelig rosa farge, og gjør ikke leppene tørre. Dior sin er jeg superfornøyd med. Denne gir fuktighet til leppene, og i tillegg blir det en nydelig glossy farge. Forever sin lypsyl har jeg brukt så utrolig mange av nå, og jeg vet dette er mange sin favoritt. Den gir bare fantastisk myke lepper.  Lancome Dolleyes waterproof // Lancome Dolleyes // Helena Rubenstein Lash Queen

  Mascara er noe jeg liker å teste ut mange av, men disse er mine favoritter for tiden. HR sin er den jeg har brukt aller mest, og har kjøpt sikkert 5-6 stk.

   

  Dere kan få tak i mange av produktene på Eleven.no, Beautyheaven.no og Hm.no

   

  Hva er deres favoritt sminkeprodukter?

  God hjemmelaget maske

  Jeg har testet ut noe nytt et par ganger nå.. Noe jeg aldri trodde jeg skulle teste, nemlig å ha mat i ansiktet. Jeg har aldri trodd helt på at disse tingene kunne fungere, men etter at min svigersøster opplevde gode resultater så måtte jeg og prøve. Denne masken er utrolig god på akne hud, og skal både lysne arr og få bort akne/kviser.
  Jeg syns i tillegg at huden blir utrolig glatt og myk, og når man tar den av så fungerer kornene i masken som en skrubb (og siden jeg er så hvit, så gjør det ikke noe med litt brun farge etterpå... LES: Gul)  Noen som har andre gode billige hudtips?

  #Hudpleie #mammablogg #velvere

  Hunter Collection  Nå må dere ikke tro at jeg har tatt helt av, for jeg vet mange mener at det er nok med et støvle par til hver. Jeg har to par, og det er fordi jeg trengte et hjemme og et på jobb da jeg jobbet i barnehagen (og det blå fikk jeg till 400 kr på komplett). Madelen har 3 par, og her har jeg og hamstret på halv pris. De lilla og sølv passer nå, og de rosa tenker jeg passer til høsten/vinteren. Minato har bare et par enda, men han vokser så fort, at jeg tipper vi snart må kjøpe et til :) Jeg elsker Hunter støvler, virkelig de beste å gå med.

  Det ble ikke så mye spennende i dagens blogginnlegg, men jeg er trett. Kim er reist på kurs til Aberdeen idag, så jeg er hjemme med kidsa til torsdag. Nå er det leggetid på meg, jeg skal jo opp tidlig i morgen kjenner jeg Minato rett.

  Natta :)

  #Hunter #mammablogg #mote #fashion #color

  Drugstore makeup

  Hei hei!

  I går fikk jeg en pakke fra Cherry Culture, og en liten pakke fra ebay. Den ene pakken betalte jeg bare 210 kr for (ingen toll) og den andre betalte jeg 4-5 kr for. Jeg tenkte det var på tide å teste noen "drugstore" produkter etter å ha sett maaange filmer på youtube. Jeg bestille noen av tingene jeg hadde hørt masse bra og, og tenkte jeg kunne skjekke selv om jeg likte det. Det beste hadde jo vært om jeg hadde vært mye mer fornøyd med billige produkter enn hva jeg er med dyre high end produkter.  1. L.A girl pro concealer - Denne kostet meg bare 2$, så jeg hadde ikke så høye forventinger. Jeg syns ikke denne dekket noe bra for mine veeldig mørke ringer under øynene. Jeg trenger noe med god dekke, så denne var ikke for meg.

  2. Milani concealer - Denne kostet rundt 6$, og jeg syns den var verdt det. Den har ikke super god dekke, men den lyser opp øyeområdet veldig fint syns jeg. Det jeg ikke liker med den er at det er sånn som man klikker ut produkt, og så kommer det på en kost. Det gjør at det ofte kommer plutselig mye..

  3. NYX skinny marker eyeliner - Denne er jeg super fornøyd med. Den er lett å påføre, har mye pigment og er rett og slett super. Jeg er utrolig dårlig med eyeliner, men denne likte jeg. Jeg vet ikke hvor lenge den holer enda, for jeg har ikke testet den skikkelig enda.

  4. NYX hvit eyeliner - Denne er ikke i flytende form, men er en helt vanlig i kohl. Jeg har bare hatt en sånn hvit før, så denne var mye pigment i forhold til jeg har testet før. Utrolig myk, og lett å påføre. Elsker den!

  5. NYX jumbo eye pencil - Denne er fantastisk! Vil kjøpe denne i mange farger, og er veldig fornøyd med den.

  6. NYX øyeskygge kost - Den er helt grei! Syns den var litt stiv, i hvertfall i forhold til Sigma og MAC sine, men måtte nesten prøve noe nytt også. Den er nok helt grei å bruke til noe!

  7. Milani Baked Blush - Denne hadde jeg hørt veldig mye bra om, og den er god (hvertfall til å være så billig). Den er en del pigment i, men kunne fint ha vært enda mer.

  8. Cherry Culture Bubblegum lypsyl - Denne fikk jeg med gratis, og den holder på fuktigheten ganske lenge. Jeg syns den er bedre enn EOS, for leppene holder seg fuktige mye lenger.

  9. Eyeliner fra Ebay (chinamade liksom) - Denne har jeg lite forventinger til. Jeg må kvesse den før jeg får testet den, men den ser veldig crap ut spør du meg.

  Noen som har testet noe av dette?

  Walk-in-closet opprydding

  Idag har jeg tatt en opprydding i klærene mine, og det var jammen på tide. Nå har jeg nesten ikke noe igjen, men etter et år med graviditet så var det en del alt for store og stygge klær. Nå er det ikke så lenge til våren heller, og da er det gøy med noe nytt. Jeg tenkte å kjøpe meg noe fint i Lisboa viss jeg finner noe, for nå trenger jeg litt av alt. Jeg har solgt noe, og skal selge mer.. mens andre ting er bare til å kaste med det samme.

  Dette er det som er igjen på stativene nå. Litt trist, men satser på de blir fylt opp igjen en gang.  Alt skal bort! Nå ser det veldig rotete ut, men det blir bedre når ting er på plass.

  Andre som virkelig trenger nye klær?

  Celine eller Balenciaga?

  Jeg tenker at nå er det snart på tide å spare opp til å kjøpe en ny veske. Nå er det over et år siden jeg kjøpte min elskede Muberry Alexa Oversized, så det begynner å bli en stund siden. Jeg vet det er mange som syns det er helt galskap å bruke så masse penger på en veske, men spør du meg så er det mye verre å gå ut på byn 10 ganger (det blir jo nett det samme om man bruker 1000 kr på en kveld). Det er noe helt spesielt å kjøpe seg en dyr veske, man får den beste følelsen inni seg. De som ikke bryr seg om det kan virkelig ikke forstå, men de som bryr seg forstår nok godt hva jeg mener.
  Jeg syns det er mye bedre å kjøpe en skikkelig veske man faktisk liker, enn å kjøpe fem stk for de var billige og litt fine.

  Men det jeg lurer på nå er hvilken jeg skal spare opp til, jeg har jo lyst på flere så klart. Men de jeg har aller mest lyst på nå er Celine Boston i beige eller en svart Balenciaga City. Jeg er så usikker, for jeg liker begge to. Jeg skal se litt i Lisboa, og se om de selger de litt billigere der.

  Hvilken ville dere valgt først?
  Noen som har vært i Lisboa som kan komme med noen tips?

  New year`s inspiration

  Love it <3

  Ønsker dere alle godt i det nye året!

  Inspo 180712

  //Weheartit.com

  Sunday inspo


  //Weheartit.com

   

  Inspo

  Lenge siden jeg har hatt noe inspo på bloggen nå, så jeg tenkte det var på tide. Idag er det supert vær ute, men kanskje jeg rekker å blogge litt i kveld. Viss ikke skal jeg ta det igjen i morgen, for da reiser Kim på kurs og blir borte i 3 uker. Vil heller bruke denne siste dagen med familien, enn å sitte her hele dagen.

  Hva syns dere?

  Bjørg Jewellery nydeligheter


  Mest fantastiske kolleksjonene i verden! Elsker Bjørg sine smykker, de er så unike. Ønsker meg gjerne alt dette (hadde jeg bare hatt all verdens med penger).

  Hva syns dere om Bjørg?

  Favoritter - Sminke og hudpleie

  Tenkte jeg ville dele mine favoritter i sminkeveska med dere. Kanskje det er noen som kan få nytte av den! Først må jeg si at jeg er ingen sminke proff, men jeg sminker meg hver dag og liker og teste ut nye merker. Jeg har prøvd det meste av billigmerker, og har funnet ut at det er bare tull (det meste).

  Hudpleie:  1. Lancome Exfoliance Clarte; En super skrubb, huden blir silkemyk av den. Denne passer for normal til kombinert hud type.

  2. Dermalogica Clean Start Wash off; Denne rensen kan brukes både i fjes, på ryggen og på brystet (alle steder du har kviser). Denne funker! Jeg trodde ikke så mye på den, siden den var så billig. Men jaggu funket den på min hud. Viss du har veldig tørr hud, så anbefaler jeg den ikke (men da har man vel kanskje ikke kviser??).

  3. Kanebo Sensai relaxing mask; Dette er den mest solgte masken i verden, og jeg forstår hvorfor. Jeg elsker den, og jeg føler på en måte at huden blir mer avslappet og sirkulasjonen starter. Elsker den!

  4. Helena Rubenstein Mascara; Denne er kjempe god, og den klarer til og med og fjerne den mascaraen fra HR jeg hadde før (husker ikke navnet, men den var håpløs).  1. Estee Lauder DayWear; Dette er en kjempe god dagkrem, som er veldig drøy i bruk og varer lenge. Huden blir kjempe myk og den lukte friskt og godt. Den har også solfaktor, perfekt for sommeren.

  Ole Henriksen Fresh Start Eye Creme; Trenger jeg si mer?! Denne er favoritten av alle, og noe jeg ikke hadde klart meg uten. Den er fantastisk, og jeg får mye mindre synlige mørke ringer og trette øyne. Elsker den!!

   

  Sminke:  1. Concealer fra Glo minerals; Den salmon aktige fargen er perfekt til å dekke mørke ringer, ikke helt, men den beste jeg har prøvd så langt.

  2. Smashbox Photo Finish primer; Jeg tror ikke det finnes noen bedre primer enn Smashbox sine. Mange sier Kanebo sine er best, og de er gode, men de gir ikke den matte looken som Smashbox gjør. Denne er best!

  3. Kanebo Sensei foundation; Beste foundationen jeg har prøvd til nå, den gir et silkeglatt resultat. Jeg har den i fargen FF204 ALMOND BEIGE.  1. Vippetang Glo minerals; Denne får godt tak i vippene, og gir bøy. Har ikke prøvd så mange, men denne slå faktisk ikke en jeg hadde fra Nille da jeg var liten, hehe.

  2. Helena Rubenstein Lash Queen Sexy Black; Dette er den beste mascaraen, og den gir super lange vipper. Den er lett og fjerne, men sitter like bra hele dagen viss du ikke gjør noe med den. Drysser ikke, og er helt perfekt!

  3. Wink Eyeliner; Elsker denne, den er så lett å ta på (og jeg suger til å ta på eyeliner). Det er nett som en tykk tusj, så den er dermed lett å ha med å gjøre. Den er flytende, så man slipper å trykke liksom.

  4. Mary Kay Eyebrow pen; Denne er nok ikke den beste, men den eneste jeg har. Pinsett har jeg ikke med her en gang, for min suger. Skal kjøpe Tweeserman som er super god!  1. EOS mint; Jeg er helt avhengig av EOS! Jeg elsker både lukten, konsistensen, smaken og formen.

  2. Lancome leppestift; Fargen 203 OLDA  1. Mac Finishing powder; Dette er et must i alles sminkepung, og gjør at sminken holder hele dagen. Jeg har bare prøvd dette, men er veldig fornøyd.

  2. Glo minerals highlighter; Denne gjør en ekstra touch der du ønsker å lyse litt mer opp. Jeg syns konsistensen kunne vært litt bedre, og det kommer ganske mye ut på en gang, det er dumt.

  3. Guerlain Teracotta 4 season; Dette er det beste solpudderet jeg noen gang har hatt. Det varer kjempe lenge også. Jeg kjøpte dette i mai, og har brukt den omtrent hver dag, og det ser ikke slik ut. Jeg har i fargen 02 Brunettes.

   

  Hvilke sminke bruker dere? Noe dere har å anbefale?

  Jeffrey Campbell

  Jeg lurer på om jeg skal bestille en liten julegave til meg selv, siden jeg har ønsket meg det såå lenge nå. Er ikke helt sikker på hvilke jeg skal velge, er jo så mange farger og fasonger. Jeg skal starte med et par Lita, men hvilken farge klarer jeg ikke bestemme meg for. Kanskje brun.. eller svart.. eller kanskje jeg rett og slett skal satse på knall rosa? eller kanskje noen med glitter på.. hehe, jeg er håpløs.

  Men en ting er sikkert, fra og med nå skal jeg begynne å samle på Jeffrey sko (haha, jeg vet jeg er veeldig sent ute).  Har dere et eller flere par Campells?

  Inspo - Livingdoll

  Noen som er på leting etter julekjolen?

  Tenkte at jeg ville legge ut noen julekjoler jeg syns er pene, så kanskje dere får litt inspirasjon. Alle kjolene jeg har funnet nå er fra Nelly.com.


  Link 1, Link 2, Link 3


  Link 4, Link 5, Link 6  Link 7, Link 8, Link 9

   

  Noen som er på jakt etter årets julekjole?

  Les mer i arkivet »Juni 2015 »Mai 2015 »April 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits