• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Ny favoritt leke i hus

  For et par dager fikk Madelen en gave i posten, og gjett om det var ei som ble glad når det ble åpnet. Ansiktet hennes strålte, og pakken måtte åpnes med det samme. Hun fikk en nydelig ballerina Barbie, siden jeg holdt konkurranse på bloggen min. Dette var faktisk en hun hadde ønsket seg, og nå har hun både ballerina og en sånn fe. Siden Barbie er det Madelen liker best å leke med, så har den nye allerede vært i bruk hver dag til nå.  Er det flere som har denne?

   

  //Reklame

  Ny sponsor + søt pakke

  Hei hei! Da ble det jammen en liten pauseuke igjen, da. Disse dagene har jeg hatt nok å henge fingrene i, for Kim reiste på jobb på tirsdag. Han kommer hjem igjen 20 Juni tror jeg, så frem til det er det bare meg og ungene. Det er egentlig bare kos nå som Minato og er blitt så stor, men vi savner så klart pappaen.

  Men nå over til noe helt annet. Jeg har nemlig fått meg en ny sponsor på bloggen min, nemlig Mammas Hverdag (her). Jeg gleder meg til samarbeid, og satser på at dette kan bli gøy. Personen bak siden lager fantastiske ting, alt i fra smokkesnorer, vognleker, armbånd, luer, interiør og mye annet fint. Jeg anbefaler dere alle å ta en titt på hva hun har til salgs.

  Jeg fikk min egen lille velkomst gave:  Jeg syns dette var helt hærlig, og jeg elsket at det står "Stolt Mamma" (for det er jo nett det jeg er). Jeg elsket at det er laget i sånt gummi materiale, for da slipper jeg at det klør, skraper eller klemstrer huden min mellom noen perler/steiner). Så til alle dere stole mammaer der ute, ta en titt her.

   

  Les mer i arkivet »Mai 2015 »April 2015 »Mars 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits